|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
9.11.2009 14:30:32   
viv_
Psihologa imamo pa 16. - poseben termin...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.11.2009 16:29:26   
urška76
Mi smo pa psihologa že imeli, za sistematiko pa še nič. Pomoje bo enkrat spomlad, vsaj pri Mihu bi morala ful čakat, pa se me je usmilila in mi je sistematiko na enkrat pri obeh naredila (je imela glih špela takrat eno cepljenje se mi zdi). user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.11.2009 18:35:03   
Aja1
Hvala za čestitke. user posted image

Zdaj se Neja kopa, mami pa malo čekira RR. Sva bil prej pri ei prijateljici na obisku, ki ima en mesec starega sinčka (no, se je prej rodil...sicer bi moral biti novembrček). Joj, kako je to mini štručka. user posted image

Glede sistematskega. Mi smo ga imeli prejšnji teden. Vse je bilo ok. Neja velika cca 97 cm in ima 15 kg. Za psihologa pa menda še dobimo vabilo. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.11.2009 18:36:37   
Aja1
Kaj pa morajo počet pri psihologu?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.11.2009 21:07:31   
viv_
kokr se spomnem od Mirne:

starši izpolnejo en vpršalnik

z otrokom se pa mal pogovarja, pa kdo laja, pa kdo zunaj piha, kaj pada z neba pa take... pa za sestavt ene like, pa konja iz 2 delov, pa krog narisat, neki poštet... tko, nč pretresljivo...

Se morm mal pobahat - Mirna ma v četrtek prvo plavalno tekmo v Kranju. Plavali bojo pa 25m hrbtno user posted image  Mama viv ma tremo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.11.2009 23:04:36   
Nogavica
Mi imamo sistematskega zdaj v četrtek, za psihologa pa še nič ne vem. Punce, kako jim vzamejo kri - iz prsta ali iz žile na roki?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.11.2009 7:01:40   
urška76
Ana Anauk vse najlepše in najbolše. Bodi še naprej mamin veliki zaklad.

Mama Viv nč met treme, sej ni treba da že prvo tekmo zmaga. user posted image
Nogavica ki vzamejo iz prstka če se prav spomnim.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.11.2009 7:07:43 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.11.2009 8:59:02   
Aja1
Ana, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica - kri vzamejo iz prstka. Malo več kot za CRP. Pa lulat morjo v lonček. Pri nas je bilo to neizvedljivo user posted image user posted image . Smo potem nekako to uštimali doma (je šla po enem letu in pol v kahlo lulat, pol smo pa pretočili v lonček in nesli v ZD).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.11.2009 8:59:55   
Aja1
Viv - pa ne met treme, no. user posted image  Pa da boš poročala o svoji tekmovalki. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.11.2009 10:57:19   
viv_
Jutro!

Ana Anouk vse naj naj...

Pregled: najprej sva šle do zdravnice, pa jo je stehtala, zmerila, preverila vid... potem pa še v laboratorij, kri iz prstka pa lulat. Zarja ni hotla lulat v kozarček, ker je ni tiščalo, tako da sva ga vzele za domov. Je vse OK, mal pod povprečjem pri teži (13,2), pa mal nad povprečjem pri višini (94).

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.11.2009 14:54:28   
Nogavica
Vse najboljše, Ana Anouk!!! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.11.2009 8:16:44   
viv_
user posted image Jutro punce, da nas mal dvignem na prvo stran...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.11.2009 19:56:06   
Aja1
Dober večer. Kje ste?
Po celodnevni službi imam zdaj miiiir user posted image . Neja je šla spat, mož pa v službo. Jaz bom pa malo posurfala, potem pa kmetovat.  user posted image

Nogavica - kako se štimate? Je Tilen priden? Spi? Kako Živa?

Kje je pa kej Max?

Pa tudi ostale kar zapuščate RR.... user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.11.2009 22:33:02   
Nogavica
Aja1, dobro smo. Tilen itak prespi večino dneva, ponoči je pa tudi kar o.k. Ni še sicer ujel nekega stalnega ritma (včasih se zbuja vsako uro in pol, včasih samo 3x v celi noči, ampak kar hitro zaspi nazaj, tako da ni panike). V vozičku in v avtu tudi spi, najprej sicer navadno ful kriči, potem pa zaspi in je mir kaki dve uri, če je sit.
Danes smo bili dopoldan v mestu, ker sva šla rihtat očetovstvo (ja, hitra sva, vem), potem smo šli še v H&M, tam se je Tilen zbudil in sem ga kar v kabini podojila, potem pa smo bili še dve uri zunaj - malo še v mestu, potem smo šli domov, ga iz lupinice spet prestavili v voziček, potem sva šla še na čaj, potem smo pa šli vsi trije po Živo (drugače je zdaj vedno hodil D.).
Sicer pa Živa Tilna naravnost obožuje - nonstop bi ga lupčkala in cartala in božala in se stiskala k njemu ... Sem fuuuul vesela, upam, da bo tako ostalo še naprej. No, da se bosta kasneje kregala in tudi kdaj ravsala, mi je tako jasno, samo da ne bi bilo kakega ljubosumja.
Včeraj sem bila na govorilni uri za Živo; sem se prav nasmejala, kake Živa tam izvaja. To, da ne zna sedeti mirno na stolu, sta itak povedali že zadnjič in to tako vem, ker je tudi doma isto. Se nonstop obrača, pa gor, pa dol, ... normalno, da je potem cela usrana. Nemirna je tudi med pravljico oz. vsakič, ko bi naj sedeli pri miru in kaj poslušali. Je rekla vzgojiteljica, da se skozi obrača in "pleše" na stolu, ampak če jo vprašajo, o čem pripoveduje pravljica, pa vseeno ve vse, ker kljub vsemu sledi (vzg. je mislila, da ne posluša pa jo je malo preverila). Ko grejo spat, se slečejo v gatke, Živa si baje sleče še gatke in dokolenke in naga čaka pri ležalniku user posted image .
Aja, pa po novem ima monologe pred spanjem; najprej se tiho pogovarja sama s sabo in s figuricami iz nahrbtnika (ja, še zdaj je njen zvesti spremljevalec user posted image ), če jo opozorita, naj bo tiho, ker moti druge, pa se baje začne pogovarjat na glas, tako da sta zdaj njen ležalnik iz sredine umaknili nekam na stran, da je manj moteča. Pa rekli sta, da sta jo zadnja dva dni držali za roko in je tako prej zaspala.
Kolikor pa nama Živa pove sama (in kolikor vidiva, v kakem stanju so njene cunje skoraj vsak dan), je pa menda en od tavečjih divjakov vskupini.
Zadnjič je Davidu rekla peder. user posted image  Je ignoriral in po tistem več ni ponovila. Jaz sem pa skoraj crknila od smeha, ko mi je povedal.
Malo sem se razpisala. user posted image
Se bom morala pogosteje javit, vidim, da ne bom imela toliko za pisat.

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 11.11.2009 22:37:13 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.11.2009 8:47:00   
Nogavica
Jutro!

Zdaj pa moram pohvalit našo babiko, ki je bila danes baje ful pridna na sistematskem in ful sodelovala (mogoče se spomnite, da smo pri naši P imeli vedno štalo). Sta šla z Davidom sama, ker mi je bilo brezveze, da malega zjutraj gnjavim z oblačenjem in ga vlačim tja. Živo sva vprašala, kdo naj gre z njo in je sama izbrala, da D., ker da nekdo mora doma pazit Tilna. Potem pa sem ji rekla, da lahko grem jaz in bo ati doma s Tilnom, pa je rekla, da ati ne more, ker ima on kosmate zize. user posted image
No, vse je o.k., lepo je sodelovala, pri jemanju krvi je gledala zraven in nič protestirala.
Težka je 17kg in velika 100,5cm.
Psihologa in zobarja imamo pa 30. 11.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
12.11.2009 8:51:49   
urška76
Danes imamo pa kar tri slavljenčke. Nik od **petre** (ki jo btw žw kar neki časa ni bilo na spregled, pa Lana od Marelle in seveda Ted od atanje (sori takotako, zame si še vedno atanja user posted image ). Vsem trem vse najlepše in najbolše.

Včeraj sem bila pa čisto podrta, se me je očitno en virus polotil in je letelo iz mene vse, kar sem pojedla. Danes je že malenkost bolje. Vsaj leti ne vse iz mene, čeperav sem še bolj švoh.

Zdrave mi bodite moje novembrke, da gremo lahko na kuhanca. Kdaj zdej? Drug teden ali čez 14 dni?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.11.2009 9:20:46   
Luni
Vse najboljše, slavljenčki! user posted image user posted image user posted image  
Nogavica, super za Živo. Velika punca, tako in tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.11.2009 9:38:53   
Aja1
A nima tudi Anže od Krfjolce danes rojstni dan? Lana pa jutri?

Vse najboljše slavljnencem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.11.2009 9:40:29   
Aja1
Bravo Živa! user posted image user posted image user posted image  Jaz upam, da tudi Neja ne bo ljubosumna na user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.11.2009 9:46:41   
urška76
Eh, se mi vid, da še nisem čist pri seb. Lana ima res jutri r.d. Pa Anžetko tudi. Vsaj če so podatki na statistiki ta pravi.

Torej Lana, da te ne postaram vzamem nazaj. Pa ti bom jutri voščila. user posted image
Grem se mal najest in napit, mi manjka od včeraj.
Nogavica Živa je pa super punca. Če bo še naprej tako, kot je začela se ne boj za ljubosumje. Miha je bil tud tak in je Špelo takoj sprejel in jo božal, pa lubčkal. In jo ima še vedno rad, čeprav se občasno (nekajkrat na dan user posted image ) scufata. Vendar je po navadi Špela pobudnik, ko mu nagaja. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.11.2009 12:25:55   
Nogavica
Vse najboljše slavljenčkom! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
12.11.2009 13:09:50   
krfjolca
Anžetko ima kar danes rojstni dan user posted image , hvala za čestitke :D

Jaz pa pečem torto pa vse mi gre narobe user posted image . Stran sem vrgla že en biskvit pa eno kremo, druga se mi pa v hladilniku trdi, pa nič ne kaže, da bo uspela. user posted image Poden, res.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
12.11.2009 13:17:28   
Luni
Krfjolca, ne matraj se s kremo. Moji tortici v albumu poglej, sva jih z Maško mim ogrede naredili. Najboljša je meni s smetano, potem pa dodam sadje ali pa prej čokolado v smetani stopim, za čokoladno tortico! Naši sta bili super: ena čokoladna in ena malinova, iz svežih malin, mmmmmmmm. Samo komplicirat nikar!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
12.11.2009 14:01:05   
urška76
Ah ja..., sej bo tud z mano boljš.

Anžetko vse najlepše in najboljše. Se opravičujem, ker te nisem takoj omenila. Bodi še naprej tak super fant, ki mamici kravžlja živčke.

Krfjolca ne preveč torte packat. Če ti ne gre si vzemi pol ure za preluftat glavo. Pa pejt potem v nove boje. Mene pa jutri in v soboto čaka packanje. Sam men je vseen kak biskvit mi rata (važn, da je dobr), k ga bom itak scufkala in naredila enega velikega ježa in nekaj malih ježkov. user posted image Upam, da mi bo ratal. Poizkusnega smo zmazal.
Zdele se pa bašem z bučnim štrudlom. Se mi je full zaluštal, pa bučo sem mela v skrinji in eno skuto, ki je bla že zlo proti koncu roka uporabnosti.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
12.11.2009 15:45:19   
krfjolca
Hehe, jaz imam previsoke standarde, da bi nekaj na hitro spackala user posted image . Pa še domače sem že čisto preveč razvadila s temi tortami :D
Drugače spet ustvarjam dvonadstropno, spodaj bo kokosova (Sacher biskvit, pa kokosova krema s koščki breskev), zgoraj pa maskarponejeva malinova torta. Saj zdaj sta nekako uspeli, jih imam že z masleno kremo premazani v hladilniku, čakam da se strdi, da pol ruknem gor še tičino maso in nekaj figuric. Tokrat sem si zamislila živalsko farmo - imam figurice že narejene (sem se včeraj igrala s sladkorno maso), dve kravici, tri pujske, ovčko in račke, pa narest moram še rjavo ograjo iz čokolade, ter travico iz sladkorne mase. Upam, da bo v redu izpadlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!