krfjolca
|
Ja, sam letos gremo štante obvohat PREDEN gremo na kuhanca, ker lani je bilo potem že vse zaprto. Čeprav, če pa pomislim, bi pa skoraj raje, da se dobimo v novembru, ker ima moj decembra čisto vse petke in sobote in tudi nekaj dni med tednom zvečer špile. Urška, to vaše dete mora bit pa reeees velikansko . Moja Sara bo konec tedna stara 7 mesecev, pa nosi 74, še precej 68, 80 ji pa še vse visi ... Pa ni tako drobčkana, trenutno ima malenkost čez 8 kilc (hja, toliko je imel Anže pri 4 mesecih ), nogice ima luštno zalite. Sem pa prav vesela, da ni tak bajsek, kot je bil bratec, ne zaradi drugega, samo zaradi pripomb pri zdravniku, na cesti, sorodnikov ... Se še živo spomnim trgovke v lokalni trgovini: "Joj, kako je močan, ja kaj mu pa dajete za jest?" Sem ji zabrusila nazaj, da klobase pa zaseko - pri 3 mesecih. Vrag babji, še danes bojkotiram to trgovino. Sarica se mi zdi pa ravno ta prava, ne preveč, ne premalo. Anže je pa itak danes pravi suhec. Po kilaži je ravno na sredini po tistih tabelicah. Poje pa dva tortelina in enega gumimedvedka na dan . Včeraj smo bili na Perpetuum Jazzile, sem totaaaaaaalno navdušena.