|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
29.10.2009 19:48:13   
Aja1
Hvala punce. user posted image  Sem potem klicala na infekcijsko in ni bilo zdravnice, moja zdravnica je delala dopoldan, G. pa tudi. Mi je pa Pušenjak odgovoril, da to kaže na čist novo okužbo (manj kot 3 tedne) user posted image user posted image . Od moje okužbe je pa že 4 mesece... user posted image  Ne vem. Tak čuden dan je danes...sem prav slabe volje. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.10.2009 22:24:26   
Nogavica
Aja1, user posted image
Upam, da ti kak zdravnik čimprej razloži vse, da se ne boš po nepotrebnem sekirala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
30.10.2009 10:20:04   
Nogavica
Vse najboljše, Zarja!!!

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
30.10.2009 12:02:16   
urška76
Zarja vse najlepše in najbolše. Eno veliko torto za razpackat (in malo za pojest), pa veliko objemčkov in poljubčkov od starejše sestrice in seveda mamice in očija.

Kako ste drugače ostale? Mi smo očitno iz ta hudega ven. Moje včerajšne obiskovanje wc-ja je zaključeno, Miha je že v vrtcu, Špele se pa upam ni prijelo. Že trkam. tako, da v nedeljo pičimo v Strunjan, da končno vidimo najmlajšega člana familije. user posted image Špela že cvili, da pride njen Maxi user posted image
danes sem iz vrtca grede nabrala mal lepih jesenskih listov. So take lepe rdeče rumene barve. Jih bomo za novoletne voščilnice porabili. user posted image Če bo šla barva stran, jih bomo pa prešprical, al pa kao drugače koristno uporabili.
Aja1 kakose pa ti držiš? Si danes že dobila koga na telefon, da ti izvide razloži?

< Sporočilo je popravil urška76 -- 30.10.2009 12:03:11 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
30.10.2009 12:59:04   
urška76
Evo sem vedela da sem nekaj pozabila ta mesec. Pozabila sem čestitat malemu lumpu, ker je že tri leta mamica. Val vse naboljše za nazaj.
Pa Julija od Eme81 ima tud danes rojstni dan, tudi tebi vse najlepše, čeprav se mamica bolj malo javlja.
Zdej bo treba kar pazit, da ne bomo katerega slavljenčka spustile. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
30.10.2009 13:57:17   
Aja1
VAL, ZARJA IN JULIJA - VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE. LEPO PRAZNUJTE. Čestitke tudi mamicam in očijem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
30.10.2009 14:04:37   
Aja1
No, končno sem dobila razlago izvidov. Ker po telefon nisem nikogar dobila, se je mož vsedel v avto (je bil dopoldan doma, jaz v službi) in odpeljal  do ginekologinje in potem še do infektologinje. Obe sta rekli, da je izvid pričakovan in da naj se ne sekiram, ker to je zdaj samo pokazalo, da je res bila okužba z borelijo (ki smo jo pravilno zdravili). Malo straha še vseeno ostaja, ker borelija le ni tako nedolžna.... Kontrole ne rabim več, moram pa vedno ko me bo bolela glava, sklepi ali kaj drugega značilnega za borelijo, to takoj povedati zdravnici, da pravilno ukrepa. Pa večkrat bo treba dat kri. Ampak zame mi trenutno ni problem....bojim se zauser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.10.2009 21:37:43   
krfjolca
Čestitke vsem slavljenčkom! user posted image

Aja1, držim pesti, da bo vse v redu in da bi bilo čimmanj stresa zate do konca nosečnosti!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
31.10.2009 9:09:11   
Nogavica
Ja, pa res user posted image  - vse najboljše tudi Valu in Juliji! user posted image  

Javite se kdaj, punce, če še nas kaj berete.

Aja1, tudi jaz stiskam pesti, da bo vse o.k. (kar itak bo) in ti želim čimmanj stresno drugo polovico nosečnosti. user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
31.10.2009 10:14:50   
Anonimen
Tudi jaz želim vse najboljše vsem slavljenkam in slavljencem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
31.10.2009 16:21:53   
tjasa1
Pozdravljene.
Me ni bilo nekaj casa, pa vidim, da veliko zamujam, Vceraj smo se vrnili z morja. Bombasticno je. Za vsako sem prinesla malo sonca in slanega zraka in ga posiljam takole user posted image .
Prave mojstrice tort, cestitam. Mislim, da nas ta mesev vse caka tovrstno ustvaranje. Joj mene.
Vsem slavljencem cestitam.
Aja, tebi pa zelim vse dobro, cim manj sekiranja. Kar se alergije tice, Tjasa se je je znebila sele pred poletjem, vendar samo zato, ker starejsim otrokom bolj tolerirajo obcutljivost na te beljakovine. Izvide je imela celo slabse kot lani, pa so rekli, da je ok. Tako da, sedaj obozujemo jajcka, kakih reakcij pa ni vec. Vse mine, bos videla.
Nogavica, kakno lustno detece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.11.2009 14:24:56   
viv_
Hvala za čestitke... smo kar luštno praznovali, čeprav M. mal trpi, kadar ima Z. rojstni dan... Ampak, saj bo kmalu na vrsti...

Aja, super za izvide... ne se sikirat, vse bo OK!

Urška, fajn da ste zdravi...

Kdaj gremo na kuhanca?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.11.2009 9:16:11   
urška76
Dan!
Mi smo pa prinesli sonček z morja, pa ga je očitno tale ljubljanski mraz spotoma pojedel. Al nam je pa iz prtljažnika padu. user posted image V glavnem včeraj so naši otroci uživali v Strunjanu. Miha in Juresta se igrala, kot da bi se prejšni vikend nazadnje videla. Še Špela se jima je lahko pridružila. user posted image Naš najmlaši član familije je pa pravi velikan. Pri treh mesecih nosi št. 80. No kakšna 74 se še lahko uporabi. Tako, da grem danes en bodi zamenjat, pa jim ga bo v sredo tašča nesla. Jeszt sem pametno kupila enega št. 68, da ga bo mel za zdej in enega 74 za spomladi. user posted image Važno, da imam še račun, da lahko popravim napako.
Špela je bila čist navdušena nad dojenčkom, je svaku pomagala voziček vozit (kadar fanta nista počela kaj bolj zanimivega).
Danes sem pa nameravala v Lidla pa mi je dragi odbnesel dokumente od avta. Ključe bi že preživela, k mamo rezervne doma, sam brez dokumentov pa ne upam okol letat, ker me bodo pol glih danes polcaji ustavli. Z busom se mi pa ne da v tole meglo. user posted image
Danes pa ni nobenega sslavljenčka. Oz. je Gašper od Kaje11 ima r.d. Samo nje pa res že dolgo ni bilo nič pri nas.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.11.2009 10:17:06   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Danes pa ni nobenega sslavljenčka. Oz. je Gašper od Kaje11 ima r.d. Samo nje pa res že dolgo ni bilo nič pri nas.

Evo eno današnjo slavljenko, posneto danes zjutraj:
user posted image

Res pa je, da se tudi jaz ravno enkrat na leto javim. Vas pa včasih preberem.

LP

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
2.11.2009 16:57:19   
Nogavica
Vse najboljše, Sara! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
2.11.2009 20:03:53   
Aja1
Vse najboljše Sara! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.11.2009 9:54:02   
viv_
O, Sara, vse naj naj... Sej včerej so pa v vrtcu praznovali user posted image

Zjutraj me je kap - sem pogledala skozi okno pa SNEG!!!! user posted image  Čeprav, zdaj mi že počasi ratuje všeč, he he... Gume moram it pa menjat. NUJNO! Sem hotela včerej, pa je bila taka gužva...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.11.2009 10:06:15   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Zjutraj me je kap - sem pogledala skozi okno pa SNEG!!!! user posted image  Čeprav, zdaj mi že počasi ratuje všeč, he he... Gume moram it pa menjat. NUJNO! Sem hotela včerej, pa je bila taka gužva...

user posted image Povsod drugje je sneg, sam kle pr nas pada dež. Mislim, nujno morm it ven iz te smotane Ljubljane. Čeprav gum pa tud mi še nimamo zimskih. Se bo treba v vrsto postavit. Al pa na ponedeljek počaat, ko bo ta huda gužva mim. user posted image

Sara vse najboljše.

Nč dans je tok depresiven dan, da raj ne bom morila.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.11.2009 11:52:16   
viv_
Urška, kako kej tvoji razgovori?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.11.2009 11:59:36   
urška76

Urška, kako kej tvoji razgovori?

Nč ni od njih. Ne vem, vsem sem čudna, k sem lubadarka. Pa me očitno hočjo sam vidt kako čudo sem. Se bo že najdla ena služba nekje zame.

Kdaj se za kuhanca zmenimo? A počakamo na stojnice v decembru al se že prej zmenimo? Meni vse odgovarja. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.11.2009 12:29:46   
Žiga
Kdaj se za kuhanca zmenimo? A počakamo na stojnice v decembru al se že prej zmenimo? Meni vse odgovarja.

Sneg je že... user posted image

Sem se naročil za menjavo gum... šele danes teden imajo frej... grrrrrrr...

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.11.2009 12:56:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Kdaj se za kuhanca zmenimo? A počakamo na stojnice v decembru al se že prej zmenimo? Meni vse odgovarja.

Sneg je že... user posted image

Sem se naročil za menjavo gum... šele danes teden imajo frej... grrrrrrr...

LP
Ž.

Lahk se zmenmo za decembra, k je fajn mal štante pogledat... sam pile bomo pa nek not... da se lahk usedem in pri tem ne primrznem na stol.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.11.2009 13:57:48   
urška76

Lahk se zmenmo za decembra, k je fajn mal štante pogledat... sam pile bomo pa nek not... da se lahk usedem in pri tem ne primrznem na stol.

Absolutno pijemo notri. Lani je blo prov luštno, pa še nobene gužve ni bilo. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.11.2009 21:27:00   
Aja1
Ma za znoret. Napišem cel post, pa napiše, da je napaka. user posted image

Še 1x na kratko.

Naša tamala je res prava trma na kubik. user posted image  Danes smo šli v Lj in ker smo se vrnili malo bolj pozno domov,ni bilo časa za več kot dva Nodija (še to je bila ura več kot ponavadi, ko gre spat). In ko sem ji rekla, da je Nodija konec in da naj gre v posteljo, se je začela dret, kot da jo iz kože dajem. Pol ure (30 minut) se je zverinsko drla. user posted image  Potem je pa od utrujenosti zaspala. Meni pa še zdaj odmeva v ušesih to dretje. user posted image  Uf...počasi bi lahko že pogruntala, da se izsiljevanje ne splača. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.11.2009 8:18:40   
tjasa1
oj.
Tudi jaz sem za kuhanca nekje na toplem, razen ce ne bo mraza...za kar pa dvomim.
A se bo katera cepila proti gripi?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?