|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
21.10.2009 10:53:52   
Aja1
Nogavica - kako se kaj rihtate? Kako je Živa sprejela bratca? Kje spi? Kako si ti? Imam veliko vprašanj. user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
21.10.2009 12:41:54   
Nogavica
Evo me. user posted image
Malega imam ravno na zizi in lepo drema, Živa je pa v vrtcu. Saj mi je malo hudo, ampak se bojim, da ne bi hotela nazaj, če bi jo imela nekaj časa doma. Itak vsako jutro reče, da bi doma ostala, ampak si nekaj izmislimo, da nas ne bo doma in da bomo potem, ko pride iz vrtca.
Včeraj je bila takooo vesela, ko je prišla in me videla doma, da se je komaj odlepila od mene. Spali smo vsi štirje skupaj. user posted image
Mali se je ponoči zbudil 2 ali 3x za zizo in potem takoj spal naprej.
Jaz pa sem zdaj dobila naval mleka, vse teče od mene, joške mam čisto trde in razbolele, sem si morala sposodit pumpico.
Živa je zaenkrat navdušena nad Tilnom, ga carta in lupčka. Se pa res trudiva, da se ne počuti odrinjeno. Moram priznat, da sem prav malo obremenjena s tem, da ne bi naredila kake "napake" in je užalila.
Jaz sem tudi dobro. Malo me boli trebuh, malo šivi (ampak veliko manj kot pri Živi), sicer pa sem o.k.
Živa je bila zdaj 2 dni v vrtcu, danes pa je že nekaj pokašljevala. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 21.10.2009 12:45:28 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.10.2009 14:34:47   
viv_
Ojla,

o nogavička, superca user posted image  Ja, mi smo tudi Mirni rekli, da gre Zarja v vrtec za dojenčke, pa je bilo potem OK...

Žiga - lepo gre bajtica user posted image  Pri nas so danes spraznili vrt, odpeljali žerjava, pa kontejner... da mal zrihtamo okolico bajte. user posted image  Sem hepi hepi hepi... Pa zdej je bolj ali manj fertik, pol se mora pa dragi mož lotiti notranjih del. Je kr priden kar se tega tiče...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.10.2009 21:09:36   
tjasa1
Nogavica: Super, da je blo hiter, tudi jaz mam tak spomin na moj porod, tko, da se naslednjega zaenkrat se ne bojim
Viv RR: K bi vsaj bla noseca, pa vsak mesec nic, pa nic, je kar malo depresivno. Bom mogla mal recepte pobrat kako in kaj? user posted image
Urška76: Kuhanca... bi se dal kaj zmenit.
LP

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
22.10.2009 8:48:55   
viv_
Jutro vsem!

Žiga - ena fotka na fb-ju...

Tjaša1 - sej bo, boš videla... en mulček čaka nate nekje v vrsti user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
22.10.2009 9:12:19   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Tjaša1 - sej bo, boš videla... en mulček čaka nate nekje v vrsti user posted image

Sem mislila, da jo boš v Bohinj poslala. user posted image

Drgač imam pa danes Miha doma in greva zdajle po kruhek v pekarno, potem pa na obisk k kolegici. Ima sina doma, ker je bil nekaj bolan (zdej je že ok) in se bosta mulca zabavala midve pa v miru kofetkale.
Nogavica naša špela je tud v vrtec za dojenčke hodila user posted image . Upam, da ti Živa ne zboli.
No Viv pa ne bova sami na kuhancu. Še krfjolco čakam, da se javi. user posted image No pa še katero, ki se bi opogumila. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
22.10.2009 9:51:01   
viv_
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Sem mislila, da jo boš v Bohinj poslala. user posted image

Drgač imam pa danes Miha doma in greva zdajle po kruhek v pekarno, potem pa na obisk k kolegici. Ima sina doma, ker je bil nekaj bolan (zdej je že ok) in se bosta mulca zabavala midve pa v miru kofetkale.
Nogavica naša špela je tud v vrtec za dojenčke hodila user posted image . Upam, da ti Živa ne zboli.
No Viv pa ne bova sami na kuhancu. Še krfjolco čakam, da se javi. user posted image No pa še katero, ki se bi opogumila. user posted image

Ja, Bohinj je tudi varianta... user posted image

krfjolca bo pa rabla enga ta kratkega user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
22.10.2009 9:55:13   
viv_
Evo, še naš akvarij:

user posted image

Una dva stolpiča sta od Zarje, komej smo jo prepričali, da je zbrala eno stvar brez kostkotov... user posted image  Grad zraven je od Mirne. Včerej smo naselili rastline. Drug teden pridejo ribice... jeeeeeeeeaaaaaaaaah!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
22.10.2009 10:59:49   
Nogavica
Lep akvarij, viv! user posted image  Za katere ribice ste se odločili?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
22.10.2009 11:01:51   
viv_
platiji, gupiji, čistilci pa kšn použ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
22.10.2009 14:26:44   
krfjolca
U, ja, kuhanc z veseljem :D user posted image user posted image

Sam ko se mal pozdravimo. Ker tole zdajle je pa živa norišnica. Bolni vsi po vrsti. Oba mulčka sta imela laringitis, smo bili tik pred tem, da letimo v bolnico, Anže je zdaj bolje, vendar je dobil en čuden izpuščaj in sumim peto bolezen. Ali pa reakcijo na antibiotik, ali pa še eno virozo, ne vem. Antibiotik je dobil zaradi lulanja, ker je bilo očitno res vnetje (in so mi pozabili javit iz ZD, da so izvidi slabi ... user posted image ), tako da zdaj ne lula več v hlače, hvalabogu. Se mu je še zgodilo parkrat ponoči, tako da imamo zdaj ponoči spet plenico, dokler ne bo spet ziher. Sarček je pa tudi imela laringitis, vendar zdaj že tretji dan kljub inhalacijam, parnim savnam in podobnim, še vedno grozljivo kašlja, danes je pa sploh obupno nerazpoložena in jokava, tako da se gremo popoldne spet kazat k zdravniku. Da ni kak ušesek vnet ali da bi šlo naprej na pljuča. Ma revež je, ker tako kašlja, da jo silina bruhanje in tričetrt vsega, kar poje, leti ven v loku. user posted image
Vse to traja od prejšnje nedelje, ko smo bili v Atlantisu. Tako da tja ne gremo več. Saj ni nujno, da smo tam staknili, sam je pa precej verjetno. Ker smo imeli vsi vnete oči, pa na nogah sva imela z anžetom vnete nohte itd. Poden.
Zdaj pa grem pripravit lavor in brisače, ker mala spet pokašljuje v spanju ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
22.10.2009 17:41:50   
Nogavica
Ojej, krfjolca. user posted image
Pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
22.10.2009 18:05:36   
max81
čer.....nogavica iskrene čestitke še tukej od nas 4ih, upam, da ste že ujeli ritem in da Živa lepo skrbi za bratca

jest se zadnje čase bolj malo javljam, ker se mi popolnoma nič ne da pisat, pa itak sem skoz sama popoldan doma z mulčkama, tako, da komej čakam, da je ura 19h, da gresta spatuser posted image ...danes sta tamaledva katasrofalna, glih kar mi bosta vse živce kar jih mam potegnila ven...dones bom pomoje kr znorela...odkar sta pršla iz vrtca samo vpijeta, si pulta igrače iz rok, se skoz neki dražta in se za brez veze predirata, sam da kdo kej reče je že dretje...jest danes res ne morem več...me že pošteno boli glava....

vsi, ki ste bolani, upam, da se čimhitreje pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

nosečkice...kako ste????????

aja pa še to..moj se je vpisal v šolo, tko, da mamo po novem doma piflarjauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
22.10.2009 23:24:14   
viv_
krfjolca, ja hudo...res! objemček za vse vas...

max - pri nas je bilo dones ISTO!!! Kar je Zarja prjela ji je Mirna zvlekla iz roke. Una je pa tulila, kot bi jo iz kože dajal... za ****!!!

Jutr gremo na morje!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.10.2009 12:03:35   
urška76
Ooooo, Max nas je prišla pogledat. user posted image Lepo, lepo. Kako kaj v vašem koncu? Že kaj sneži? user posted image madonca kok časa že nismo prišli v vaše konce. Pa skoz Mihu obljubljamo, pa smo še kar doma.user posted image Tjaša sploh še vidla nisem. user posted image res se bom mogla enkrat v roke vzet pa obljubo mojmu sinu izpolnit in se pri teb na kofetku ustavit. Sam da zaklučjo teli naši A je tojevci. Tvojga piflarja pa le spodbujaj. user posted image user posted image
Krfjolca fino, da ste rešili lulanje. Zdej se pa še tako pozdravite.
Nogavica kako ti pa kaj Živa pri Tilnu pomag?
Viv luštkan akvarij. Pa fovš sem vam za na morje. No sej mi gremo pa prvega. Pridejo naši inozemci domov na dopust, pa smo kar v Strunjanu zmenjeni. user posted image
Zdele sem bla v City parku v intersparu. kaka gužva že dopoldne. Ne vem kje je tu recesija? user posted image Upokojencev ko listja, pa polno enih degustatorjev, sem se komi prebila do tistih parih stvari, ki jih v Lidlu ne dobim.Sem mo5rala it po ene stekleničke za zeliščni liker, ki sva ga z mami celo leto pridno delali, pa po nekaj igrač, ker gremo jutri v belo krajino prižgat svečko mojemu staremu očetu in obiskat ene par sorodnikov.

Katera je še za kuhanca? Če Ž. zrihta varstvo za naše mulce lahko še njega sabo peljemo, ko že sem in tja kako reče tuki gor user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.10.2009 12:55:48   
Žiga
Če Ž. zrihta varstvo za naše mulce lahko še njega sabo peljemo, ko že sem in tja kako reče tuki gor .

Hm, zdej pa ne vem, al nej vprašam mojo taščo al tvojo mamo? user posted image Sem malo v dilemi, kera ma več cajta...

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.10.2009 13:01:17   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Če Ž. zrihta varstvo za naše mulce lahko še njega sabo peljemo, ko že sem in tja kako reče tuki gor .

Hm, zdej pa ne vem, al nej vprašam mojo taščo al tvojo mamo? user posted image Sem malo v dilemi, kera ma več cajta...

LP
Ž.

najbolš, da se s tastom zmeniš. Sej veš da ne zna reč ne, ko pride beseda do njegovega Mihca in Špelce user posted image

Ej ampak kok men zadnje čase ljudje smrdijo user posted image V sredo mi je un prodajalc smrdu. Danes mi je en dec za mao na blagajni, k je bil polit z eno kolonsko, želodec dvigoval. user posted image Pa ne, nisem noseča. Sem preverila. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
23.10.2009 20:34:07   
Aja1
Dober večer. Kmetujem. user posted image  No, zdaj so reklame.

Krfjolca - pocajtejte se! user posted image

Max - tvoj se je pa v študij vrgu? Super. user posted image

Urška - kaj pa če test laže? user posted image

Mene pa danes takoooo križ matra, da sem kot ena stara mama. user posted image  Na sedežni sploh ne morem več sedet, kaj šele ležat. user posted image user posted image  Dolga bo do februarja...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.10.2009 8:23:22   
max81
dobroooooo jutroooooooo....ja tko je moj se je vrgu v študij samo ne za tisto stvar kar delauser posted image

urška snega še ni , no hribi so bili že malo beli drugače pa do nas še ni prišeluser posted image ...drugače ste pa lepo povabljeni, da se oglasite, ker mi zgleda do lj še dolgo ne bomo prišli...joj pa kva bosta danes spet tečna al kaj, mater tole je pa zdej počas že tooo much

no sej kmalu gremo počakamo tastarga, da pride iz nočne, pa še mojo mami prpele pol pa šibamo mal u avstrijo pogledat, če majo kej pametngauser posted image

pri nas je mali komej dober teden odkar smo mel vnetje ušeska, pa ma zdej spet čist smrkav nosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.10.2009 9:11:22   
Aja1
Jutro, dan.

Max - veselo zapravljanje. Upam, da kaj pametnega najdeš.

Pri nas pa zdaj že diši. Z Nejo pečeva (prvič) sacherco. Upam, da uspe. Če bo ok, bo letos za njen RD kar domača trrtica (pa seveda, če jo bo jedla).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.10.2009 11:16:24   
Nogavica
Aja1, kako pa sta vidve z Nejo pridni. user posted image
Živa ni ravno kuharski tip - zadnjič je D. pomagala spanirat en zrezek, potem je pa končala, ker jo je motilo, da ima umazane roke. user posted image
Je pa odlična v komandiranju. Ko sem bila v P, sta z D. čistila stanovanje - on je sesal, ona mu je pa kazala, kje je še kaj pozabil. No, potem pa je naredila še en obhod po stanovanju in mu pokazala vsako smet in pajkca, ki jih je pozabil posesat.

Jaz sem še vedno  v veliki dilemi glede vrtca: mala je bila prej 2 tedna doma, ker je bila bolna, ta teden pa je spet hodila. Seveda je bila konec tedna že smrkava, tako da zdaj spet na veliko čistimo nos, da ne bi prišlo še do česa. No, patronažna pravi, naj bo Živa doma ta mesec, dokler ima D. dopust in dokler je Tilen še "čisto svež", da ne bo nosila domov bolezni, mala bi pa rada šla v vrtec. Sploh ne vem, kaj naj naredim in sem že čisto obupana glede tega. Hudo mi je, ker bi Živa rada šla, jaz pa bi ji naj zdaj "prepovedala", po drugi strani pa me je tudi strah za malega, da ne bi vsega pokasiral od nje, čeprav ne vem, ali bo čez en mesec, ko D. konča z dopustom, kaka bistvena razlika, glede na to da je Živino prvo leto v vrtcu in da bo zgleda celo leto pestro. user posted image
Kak nasvet ali vaše izkušnje?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.10.2009 22:31:43   
tjasa1
AJa1 super, si mi vzbudila vest. Ja kmalu bodo rojstni dnevi nasih malckov in cas je, da zacnemo razmisljat o torti, vabilih, menijih...darilih. Ali ima katera idejo, kje dobim kak otroski radio s cd-jem? Nasveta b bla vesela.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.10.2009 7:16:30   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Jaz sem še vedno  v veliki dilemi glede vrtca: mala je bila prej 2 tedna doma, ker je bila bolna, ta teden pa je spet hodila. Seveda je bila konec tedna že smrkava, tako da zdaj spet na veliko čistimo nos, da ne bi prišlo še do česa. No, patronažna pravi, naj bo Živa doma ta mesec, dokler ima D. dopust in dokler je Tilen še "čisto svež", da ne bo nosila domov bolezni, mala bi pa rada šla v vrtec. Sploh ne vem, kaj naj naredim in sem že čisto obupana glede tega. Hudo mi je, ker bi Živa rada šla, jaz pa bi ji naj zdaj "prepovedala", po drugi strani pa me je tudi strah za malega, da ne bi vsega pokasiral od nje, čeprav ne vem, ali bo čez en mesec, ko D. konča z dopustom, kaka bistvena razlika, glede na to da je Živino prvo leto v vrtcu in da bo zgleda celo leto pestro. user posted image
Kak nasvet ali vaše izkušnje?

Naš Miha je bil tud prvo leto v vrtcu, ko se je rodila Špelo.Pa je kar lepo hodil. Ga nisem nič doma držala. Pa če pomislim, sem popolnoma neodgovorna mama, ker sem Špelo, komaj tri tedne staro, peljala v vrtec na delavnico in jo pustila vsem otrokom pobožat. user posted image
Pa je bil tud bolan in ni nič mali prenesel. Zmenjena sva bila, da ne kašlja vanjo, da si roke še bolj umiva, kadar smrka in to je bilo to. Pa jo je tud prehlajen lubčkal (sam pazila sem, da ne na usta in učke, da so bili lubčki na lička). In mislim, da sem naredila čisto ok. Sej če boš imela Živo doma, bo pa kak obisk prehlad prinesel, ali pa bo D. v trgovini kaj fasal. Ne vem, jaz nisem nič komplicirala, pa se je vse ok izšlo. Sej se je kdaj tud mala nalezla česa, ampak Miha se je pa vrtca navadil (smo imeli malo težav, ker je težko sprejel novo okolje, čeprav je bil navduše nad otroki), pa s Špelo sva imeli dopoldne čas za crkljanje, da sem se popoldne lažje Mihu posvetila.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.10.2009 12:39:54   
Aja1
Ker ravno limam trebušček na forum, ga pokažem še mojim novembrkam. user posted image

Evo ga.... 24 tednov, 6 dni.

user posted image

Z zanimanjem berem izkušnje tistih, ki imate dva otroka. Ne vem, kaj bomo naredili februarja z Nejo in vrtcem.

Nogavica - kako junior?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.10.2009 13:52:51   
krfjolca
Aja1, leeeeep buši :D user posted image user posted image

BTW, kje je majas? Nič se ne oglasi. Bi tudi radi kako slikico bušija videli user posted image user posted image

Mi smo danes že precej bolje. Anže gre jutri v vrtec. Sara sicer še precej kašlja, vendar je že bistveno bolje, saj gre sluz ven. Edino boga je, ker jo sili na bruhanje in dostikrat vse skupaj ven vrže ob napadu kašlja. Je pa na antibiotiku, pa Ventolin ji dajem. Pa vlažilec stalno laufa. Jutri imamo popoldan alergologa, upam, da ne bodo komplicirali zaradi antibiotika, moram poklicat, ker ne bi rada spet par mesecev čakala.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 25.10.2009 13:53:20 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?