|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
9.10.2009 16:22:13   
krfjolca
Nogavica, saj bo user posted image . Jaz bi tudi rada enega otroka, ki bi se pustil zdraviti. In bi mirno pojedel tisto žlico sirupa ali pustil očistit nos/ušesa/nohte, karkoli pač že. Tako imamo pa celo štalo, še najbolj grozno je bilo ponoči dajat antibiotik, ker je tulil pol ure. Nazadnje sva potem vzela brizgo in mu direkt v grlo stisnila tisti sirup, saj je bilo kruto videt, ko se je davil, ampak je pa vsaj trajalo manj časa. Veš kake imamo šele zdaj, ko je treba mazat lulčka! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
11.10.2009 10:10:36   
Aja1
Nogavica - user posted image za Živo. Je že boljše?

Krfjolca, kako Anže?

Naša je danes ponoči spet zakuhala.... user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
11.10.2009 20:37:47   
Nogavica
Zdaj pa je mimo cel teden, odkar ima Živa vročino. Sicer ima danes manj kot prejšnje dni, ampak vseeno. Nikoli je še ni imela tako dolgo. Navadno je bilo v 3-4 dneh konec. Saj je dobro razpoložena, ampak me vseeno skrbi. Me prav zanima, kaj bo jutri P rekla, ko imamo kontrolo.
K dežurnemu potem nismo hodili, ker je takrat samo 2x v spanju pojamrala, da jo boli, potem pa nič več.

Meni pa takoooo trebuh otrdeva.
Res bi rada, da se Živa pozdravi, preden grem rodit, da ne bosta imela preveč sitnosti z zdravljenjem, ko bosta z atijem sama, pa da bo lahko prišla zraven v porodnišnico na obisk, ker se mi bo kar zmešalo, če je ne bom videla vsak dan.
Pa da bi lahko šla spet čimprej v vrtec, pravi, da že pogreša prijateljčke in vzgojiteljici. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.10.2009 8:28:35   
krfjolca
Boga Živa user posted image user posted image user posted image

Ene viroze so res take, zadnja Anžetova je tudi trajala ene 14 dni, od tega 1 teden vročine, sicer do 38,5, ampak vseeno te skrbi. Pokašljuje pa še sedaj, po 1 mesecu. Mi smo bili včeraj v Atlantisu, je užival mali, pa Sara tudi. Ful ima rada vodo. Je pa Anže res grozno kljubovalen in trmast zadnje čase, sam ne smem valit krivde samo na njegov karakter, po včerajšnjem pogovoru z dragim jer kar lepo očitno, da sva sama kriva in morava najprej mal sebe v roke vzet. Kakšen pa naj bo, revež, ko sva pa tudi midva obupno vzkipljiva. Pol sam lajamo drug na drugega cel dan in je prav začaran krog. Ta teden bova poskusno na sebi eno vzgojno metodo sprobala, pa bomo videli, če se bo tudi na Anžetu kaj poznalo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.10.2009 19:14:12   
urška76
Ojla!
Nogavica kako je z Živo? Kaj je rekla p.? Upam, daji je dala kri pregledat, če ima mala že cel teden vročino.
Krfjolca že kaj uspeha? user posted image Je pa res, če smo starši "tečni" so posledično tud otroci in se začne začaran krog. Porajtam doma.
Očitno so vsi otroc po malem bolani. Naša je bila danes sicer v vrtcu, pa je spet neki pokašljevala. Upam, da ju tale hiter prehod na zimsko vreme ne bo pometal.
Jutri imava pa s Špelo psihologa.
Zdele nas čaka večerja potem pa risanka in pravljica.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.10.2009 19:49:32   
Aja1
Zgleda, da so viroze res na pohodu user posted image . Naša je po enem tednu v vrtcu spet doma. Viroza. Vročina in kašelj. Ahhhh...

Nogavica...še malo, še malo. user posted image

Krfjolca - kako se obnese nov način obnašanja?

Urška - dobro opravite pri psihologu.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.10.2009 21:04:06   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca - kako se obnese nov način obnašanja?

Res je šele eno popoldne mimo, ampak zaenkrat obetavno user posted image

Jaz sem pa danes v Merkurju trofila 90% popust na nakupljeno user posted image . Sem se tolkla po glavi, da nisem vsaj kaj konkretnega kupila. Sem nabavila za 70 €, pa sem plačala samo 6 € user posted image . No ja, še dobro, da ni bilo še manj user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.10.2009 0:11:21   
Nogavica
Uau, krfjolca, srečnica! user posted image  Čestitke za nekup. Moja mama gre večkrat izzivat srečo, pa vedno potegne samo 5%.
Daj, napiši kaj več, o vajinem novem pristopu. user posted image

urška76, ni ji pregledala krvi. user posted image  Ušesek gre baje na boljše, vročine pa tudi ima manj in ne ves čas, tako da je P rekla samo, da gre verjetno za kako trdovratno virozo. Sem jo vprašala, če bi ji pregledala kri, pa je rekla, da bo to naslednji mesec na sistematskem. user posted image  Kaj čem zdaj? Moram ji zaupat, ni kaj.
Mi je pa bilo tako hudo, ko smo se pripeljali - zdravstveni dom je tik ob Živinem vrtcu in ko smo stopili iz avta, je Živa takoj stopila k ograji in tako otožno gledala na dvorišče vrtca. Sem bila čisto solzna. Potem sem pa po pregledu kar skočila notri in povedala vzgojiteljicam, da je še ne bo, pa sem spet ven prišla čisto na robu joka. Zadnji čas, da grem rodit, ker me hormoni tako mečejo, da je groza.
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke - sem na FB zasledila, da jih je kar nekaj. Dajte se še kaj tu javit, punce.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.10.2009 13:14:44   
Nogavica
Spet jaz. user posted image  Kje pa ste vse?

Jaz sem danes skoraj ostala v porodnišnici. Imela sem ctg in me je zdravnica potem vprašala, če imam že popadke. Sem rekla, da ne, da mi pač trebuh kar pogosto otrdeva. Ampak njej se je nekaj zdelo ful sumljivo (saj se ne spoznam, ampak obe krivulji sta bili v istem intervalu kar močno izven linije) in je kar rekla, da je to za sprejem. Jaz malo v šoku (me je sicer že sestra, ki dela ctg opozorila, da ta ginekologinja rada zapaničari) rečem, da ne bi notri čakala, da sem itak blizu doma in me lahko kadarkoli pripeljejo. No, pa me je poslala še enkrat na ctg, ki je potem bil o.k., potem pa mi je še naredila UZ - naš korenjak tehta 3.537g (+/- 200g) in rekla, da je vse o.k. in da lahko grem.

Sicer mi pa danes res spet noro otrdeva trebuh. Se mi zdi, da pri Živi ni bilo niti pol toliko tega, kot tokrat. Ne vem, če bo mali zdržal še en teden.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.10.2009 14:06:06   
krfjolca
U, Nogavica, vedno bliže je tole user posted image Bomo dihale s tabo user posted image user posted image user posted image

Se moram samo pofočkat, da smo mi tudi bolni. Tamala je zakuhala, pa uček ima vnet. Čisto je jokava in samo spi že celo dopoldne user posted image . Sva bili pri zdravnici, pa je samo viroza. Dobila samo kapljice za učka. Sem pa mimogrede povprašala za Anžetove izvide, ker me niso klicali v petek. Pa so me očitno pozabili!!! Ker kao pravijo, če ne kličemo, je v redu. Pa ni bilo, izvid je pokazal vnetje. Tako da je dobil amoksiklav. Mater ej, še dobro, da sem vprašala!!! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.10.2009 14:13:01   
Nogavica
Pri vas vsaj vzamejo vzorec in naredijo preiskavo, pri nas je pa 100% prepričana, da je viroza in to je to. user posted image
Sicer je pa Živa danes že ves dan brez vročine, pravzaprav je bila že včeraj, ampak med spanjem pa je zakuhala (podnevi na 37.7, ponoči pa na 38,5), ampak je potem samo padlo. Zdaj spi in ni nič na otip topla. Upam, da bo pa zdaj res konec, ampak se ne upam prehitro veseliti. Če bo tako, jo bom še jutri imela doma, v četrtek bo pa verjetno že šla v vrtec.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.10.2009 15:00:45   
Aja1
Nogavica - uffff, tole bo pa res hitro. Bomo držale pest, da bo sin čimlažje prišel na svet. user posted image  Pa super, da je Živa boljše. user posted image

Anže in Sara user posted image user posted image  za vaju.

Jaz sem tudi danes doma z Nejo, ker ponoči kuha, podnevi je pa ok. Menda je viroza.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.10.2009 20:39:28   
krfjolca
Nogavica, za Saro ni bilo nič testov, je tudi kar določila virozo. Sam trenutno nima drugih znakov kot vročino, nahod in učka. Anže je dal prejšnji teden urin in kri, zaradi tega lulanja v hlače. Pa bi me morali v petek poklicati in me niso, zato sem sklepala, da so izvidi OK. Danes sem pa slučajno vprašala in je šla pogledat v karton user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.10.2009 8:47:29   
urška76
Oj!
Nogavica upam, da se Živa res hitro pozdravi, da vaju bo prišla obiskat v porodnišnico. Glej, da nas obvestiš, kdaj bomo morale navijat user posted image
Krfjolca dobr, da si vprašala res. Da te takole pozabijo poklicat user posted image . Naj se Anžetko hitro pozdravi, pa seveda Sara tudi.
Aja1 tudi tvoji Neji želim hitro okrevanje.
Madonca a je kateri novembrlček zdrav? No naša miš je kar ok. Včasih sicer še malo zakašlja ampak ni panike.
Včeraj smo imeli psihologa s Špelo čebelo. Ji je rekla naj nariše krog, pa je vzela en krog iz sestavljanke in ji ga obrisala user posted image No potem ji je pa še enega takoprostoročno narisala. Pa lepo je sodelovala in je rekla da nima kaj reč, da se prav lepo razvija. Danes imamo pa krompirjevo popoldne v vrtcu. Bodo kuharice spekle krompirček, pa kostanj bodo skuhale. In se bomo zabavali n vrtčevskem igrišču. Miha bo pa Angleščino šprical. user posted image Ga zgodi navajam na neumnosti, pol mi bo pa v šoli žal. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.10.2009 9:59:46   
viv_
Dan punce...

najprej user posted image za vse bolančkane... Sploh za Živo - recimo da ona rabi še posebno piko poko, da bo zdrava do Tilenčka.

Jaz trkam... zdravi vsi... tudi tečni ne več toliko user posted image  Itak ima Z. nihanja, tako da lahko, da bom že jutri jamrala. Zdaj je bila res pridna 2 dni. Je pa tudi res, da sem jo bolj malo videla, ker sem bila na enem seminarju.

Pa kupili smo prvi del darila - akvarij user posted image  60l, v kompletu z grelcem, filtrom, peskom, termometrom. Tamali2 sta si zbrali vsaka še en grad za ribice. Tako da zdaj stoji in čaka na prebivalce. Drug teden gremo po rastline, potem pa za rd dobita ribice... Verjetno kašne gupije in neonke... bomo še videli... Je pa Zarja zbirala samo tiste okraske k so mel kašne kostkote gor... aaaaaaaaaa... pa ko je videla kačo v štacuni, je bila čist iz sebe, da ona bi pa kačko imela... Mula! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.10.2009 10:38:22   
Nogavica
Jutro!

Hvala za vse pikapolonice, jih pridno predajam Živi naprej. Kot kaže, pomagajo, ker je včeraj bila ves dan brez vročine. Edino zvečer je imela kaki dve uri 37,2, potem pa je samo padlo na njeno normalno temperaturo in je bil ponoči mir, zdaj pa zaenkrat tudi. Sva se z D. odločila, da ostane do ponedeljka še doma, da pride malo k sebi, da ne bo ravno pred vikendom spet kaj pokasirala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.10.2009 11:36:38   
krfjolca
Anže tudi zakuhal user posted image
Spet ima krup, kašlja/laja ko en kuža. Dobro, da je zunaj že mraz, da smo ga ponoči k odprtemu oknu postavili vsega zadekanega (hladen zrak dela čudeže). Ful je revček, sploh ne more dihat, kadar se mu to zgodi - in to je ob vsaki fak**** virozi. Dobro, da sva investirala v nakup inhalatorja, ker to mu precej pomaga.
Jaz sem pa cel zombi danes, Sara se je zbujala na vsako uro, Anže pa sicer le enkrat, ampak je takrat trajaloooooo, da je spet zaspal nazaj.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 14.10.2009 11:37:08 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.10.2009 19:59:00   
Aja1
Najprej user posted image  za vse bolančke. Naša je že boljše, vročine nima več, kašlja pa še vedno. Jutri moramo nazaj na kontrolo in mislim, da gre v ponedeljek spet v vrtec.

Jutri imam dopoldan pa jaz kontrolni pregled za boreliozo. Prosim za pesti, da na krvi ničesar ne pokaže (to bi pomenilo, da okužba ni prišla do otroka). user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.10.2009 20:15:37   
urška76
Aja1 držim pesti že zdaj. Vse bo ok, boš videla.
Viv vaša zarja bi pa mene kam spravla. K jest pa kač vidt ne morem. Še na sliki ne, kaj šele tako. brrr, kar zmrazi me. Sicer sem se zdej navadila, da tega strahu ne kažem otrokom, se v zoo-jih prisilim, da tud jaz pogledam, sam srce mi pa utripa takrat...
Kostanjev in krompirjev piknik je uspel. Sicer smo bili zarad Mihove trme že na tem, da ostanemo doma, pa sem eno mičkeno popustila. Upam, da mi jutri ne bo žal. Je pa pihal veter in mrzlo je bilo. Nam je tako pasal topel čaj, pa topel krompirček in kostanj.
Vsi bolančki se pa hitro pozdravite.
Nogavica kako pa pri tvojem podnajemniku? Upam, da ne že dihaš, ko me še ne navijamo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.10.2009 20:19:16   
Anonimen
Aja1, mislim nate in držim pesti jutri! user posted image

No meni oteklina (posledica puljenja zoba) na levi strani obraza končno pojenja, sem bila taka kot da bi me en fajn užgal. user posted image Se mi je pa naredila za povrhu še ogromna navgravžna afta na dlesni nad zobom, ki je šel ven. Sraje na kubik. No se bo minilo.
Ta vikend pa greva z mojim malo na lepše na Koroško. Darilo drug drugemu za obletnico poroke, ki sva jo imela maja. Sva zgodnja, ne?  user posted image No bolje pozno kot nikoli.  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.10.2009 22:52:42   
Nogavica
Nič še ne diham, podnajemnik je še vedno na toplem. user posted image
Sicer ne vem, če vas bom lahko tu obvestila, kdaj navijat, ker ne vem, kako bo vse potekalo, bom pa Zamimo obvestila, ko bom rodila (imam samo njeno telefonsko). user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.10.2009 6:57:28   
Aja1
Upam, da bo Zamima takrat prišla vsaj to novičko napisat. Zadnje čase nas čist zanemarja....

Nogavica srečno, ko bo šlo zares. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.10.2009 20:00:37   
Aja1
Dober večer.

Jaz sem bila danes na kontroli za boreliozo. Izvide dobim drug teden. Mi je pa kar malo čudno, ker mi je zdravnica rekla, da bodo sigurno pozitivni, ker sem imela tak flek (tipičen za boreliozo). Prejšnjič sem jo drugače zastopila.... Ma ne vem. Upam le, da ne bo kakšnih posledic na otročku.... user posted image

Jutri imam pa cukr test. Uf, katastrofa kako sem zasvojena s sladkarijami. Zdaj se dva dni izogiam sladkemu in umiiiiram. Upam, da ne pokaže nosečniške sladkorne....

Nogavica - si še tu?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.10.2009 20:28:13   
Nogavica
Ja, sem še tu. Se bom javila vsak dan, tako da če me kak dan ni, veste, da sem v P. user posted image
Aja1, ne se zdaj vnaprej obremenjevat zaradi izvidov, dokler jih ne dobiš. Jaz sem prepričana, da bo vse o.k.
Glede nos. sladkorne je pa bilo tudi mene strah, ker sem po mojem požrla na tone sladkarij v tej nosečnosti, pa je bilo vse o.k. na testu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.10.2009 20:35:28   
urška76
Aja1 držimo pesti za dobre rezultate. Tele od danes in tiste od jutri. Saj, če ti sladko paše še ne pmeni, da ti bo cukr pokazalo. Meni je pr Mihu full sladko pasalo, pa nisem pred testom nič pazila pa je bil b.p.
Nogavica ako? Sej vem, smotane smo, k ti skoz težimo user posted image . Upamo, da nam zamima res javi. Nas je čisto zanemarila klele gor.
Mucamaca pocajtej tale zob (no oteklino in ostale pritikline). Pa lepo se imej za vikend z možekom. Kar razvajajta se. Serm pa vseen mislila, da boš jutri na en kofe uletela. Nč nisi javila kako je bilo v posvetovalnici. No sej veš, jaz š vedno držim pesti, da dobi A. bratca ali pa sestrico.
Jaz pa že vem, kaj bom drugo leto delala za obletnico. Miha bom peljala v prvi razred. user posted image Sva si tak super datum izbrala za poroko, da ga sigurno ne bova pozabila. user posted image
Nč, grem še mal dragega zabavat.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?