krfjolca
|
Aaaa, Nogavica, kako lepe fotke!!! Upam, da se Živa kmalu pozdravi! Mi smo v redu, pretežno zdravi (Anže sicer pokašljuje še od prejšnje viroze, pa smrkata oba, ampak ni večjega zaenkrat). Vrtec kaže dobro, ta teden sploh, ker je teden otroka in se jim nonstop nekaj dogaja. So imeli lutkovni abonma, pa dan odprtih vrat (so imeli tržnico - vsak je nekaj zelenjave in sadja od doma prinesel, potem so pa stojnice naredili in so otroci kupovali - z gumbki namesto dinarčkov ) tako da je trenutno kar zadovoljen z vrtcem. Tudi jutranjih izpadov ta teden ni bilo, me pa še kar skrbi tole lulanje. Zdi se, da je čisto izgubil kontrolo nad mehurjem, sploh ne pove več, da ga lulat. Zaenkrat ohranjamo suhe hlače tako, da ga kar peljemo na stranišče ali kahlo, vsake 2 uri, ampak ne rata vedno. Če pa že sam pove, je pa to 2 sekundi, pa že priteče po hlačnicah . Danes čakam klic od zdravnice, ker sva dala še enkrat urin in kri, da ne bi šlo za kako vnetje. Upam, da je res vnetje, da dobi zdravila pa čao. Sem bila pa včeraj na seminarju od Jesperja Juula, je imel tokrat bolj za učitelje, pa je bilo ful fajn. Vedno ko ga berem ali poslušam, dobim prav slabo vest, ker se najdem v ogromno primerih, ki jih navaja za slabe. Žal nisem zdržala do konca seminarja, ker bi mi kmalu joške razgnalo , sem morala domov, da me je Sara odrešila muk . Zdaj pa čakam proste minutke, da se lotim branja.