|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
5.10.2009 12:54:05   
urška76
Evo mene z izpita. Naredila sem vse naloge, sicer sem ugotovila, da me je mal površnost nesla, sam mislim da bo še vseeno 75%. Tok namreč rabim, da naredim. Po izpitu smo se pa na kavici začvekali. user posted image
Nas je pa full napsihiral pred začetkom izpita. Sem imela občutek, da imam prazno glavo, komaj sem znala program odpred, ko smo ga enkrat lahko user posted image . Sej pol k sem odmislila, da sem časovno omejena mi je steklo.
Zdej pa poročanje o našem vikendu. Vreme smo imeli super. Maladva sta uživala na toboganu (Ž. malo manj, ko je moral z njima po stopnicah lavfat user posted image ) Špela bi bila skoz v vodi, smo jo komaj za vsakič spravili ven. Miha tudi že skoraj na škrge diha. v soboto smo hoteli it na tortico v eno slaščičarno, ki jo mi že od treh let nazaj poznamo. In imajo full dobre tortice, pa je bila zaprta user posted image . Se vidi, da smo razajeni lublančani, k mamo skoz vse odprto.user posted image . Pol smo šli pa kr v en lokal, kjer so meli tudi tortice. Je Špela celo pot govorila, da bo to njena tortica, pa da bo svečke mela. user posted image Smo ji razložil, da bo morala še en mal počakat s svečkami. user posted image
Včeraj popoldne sta bila pa tako tečna user posted image . Se je poznalo, da nista počivala in sta bila utrujena. Zvečer sta pa ob osmih popadala v posteljo. No ne čist, mal je blo treba še mene sekirat. user posted image
V Domžalah imamo pa zdaj že namontirana okna. Baje so danes krovci prišli. Upam, da bodo tokrat naredili stvari ok. Pa da nam ne bo kje kaj zamakalo.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.10.2009 12:55:48   
urška76
Luni hvala za pestke.
Nogavica kako gre?
Aja1 ste že zdravi?
Krfjolca kaj je z Anžetkom?
Viv nč nis portočala kako ste se imele bejbe na izletu.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.10.2009 19:14:37   
Aja1
Dober večer.

Sva se zdaj prav nažrla. user posted image  Sem pekla pizzo in je ratala vrhunska. Res dobra. Moj je rekel, da tako dobre doma pečene še ni jedel. user posted image  Odkar sem bila na bolniški se mi je odprla peka. user posted image  Kruha že en mesec nismo kupili, ker ga pečem. user posted image  Ja...pa redimo se tut....

Sicer pa smo ok, Neja je zdrava. Je ša danes v vrtec in sta se z eno sovrtičkarico takoj stisnili, ko sta se videli. user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.10.2009 20:19:35   
Nogavica
Živa je pa danes ostala doma. Ponoči je ves čas nekaj cmihala in se premetavala pa sem najprej mislila, da jo še luna kajmatra, potem pa je iz posteljice prilezla k nama in sem takoj začutila, da je bolj topla kot navadno. No, zjutraj je bila čisto na meji z vročino, zato je ostala doma, tekom dneva je pa fajn zakuhala in je imela ves dan vročino, samo ji nisem zbijala, ker se mi ni zdelo, da bi bila nevemkako prizadeta. Dala sem ji pa zdaj pred spanjem žličko Calpola, bomo videli, kaj bo jutri.
Ampak kot zakleto - danes in jutri sva z D. planirala dopoldan, ko je Živa v vrtcu, nabaviti še zadnje stvari, ki nam manjkajo za user posted image , da lahko grem potem v miru rodit, zdaj bo pa spet moralo počakati par dni, da vidimo, kako bo z miško. Močno upam, da bo jutri že o.k. (ne bi bilo prvič, da ima samo en dan vročino) in da bo v sredo že lahko šla v vrtec. So jim končno naredili nova igrala (obljubljena že spomladi), zdaj pa bi bilo fajn, da bi bilo še kaj lepih dni, da jih preizkusijo.
Jutri imam spet ctg. Sem Živi rekla, da me bosta jutri z atijem peljala v bolnico na pregled, pa me je vprašala, če grem rodit. Je rekla, da že komaj čaka, da pride Tilen. Me prav zanima, kako bo potem.

Nič, zdaj pa grem ležat pred tv. Se mi mali tako neugodno "vozi" spodaj, da me vse boli. user posted image  

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.10.2009 13:17:13   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Luni hvala za pestke.
Nogavica kako gre?
Aja1 ste že zdravi?
Krfjolca kaj je z Anžetkom?
Viv nč nis portočala kako ste se imele bejbe na izletu.

Urška - kako ti? Kšna službica na vidiku? Kako bajtica?

Ja izlet je bil pa tokrat fenomenalen... najboljši do zdaj... res smo se imele super, tako sproščeno, dobro vzdušje... Mogoče ma viski kej pri tem, ker če si na Škotskem, ga moraš pit...

Fotke so na fejsbuku... pod KM izleti user posted image

Drgač pa uživamo, k je skoz tok lepo vreme... posledično je raztur doma, ker nimamo časa pospravljat... hiško bomo počas zaprli za letos... okna so, streha je... zdaj mormo še mal € skupi nabrat, pa ta faza je, k G. lahko tudi sam kaj spaca...

Mirna se je v šoli ujela, je čist pridna, ful rada hodi, zraven fura še glasbno in plavanje in je prau luštno.

Zarja ful pridna v vrtcu - doma še vedno user posted image . Sploh je obupna, če G. ni doma... takrat kr neki trmari, tečnari... sam je pa toooooooook luštkana...

Zdej smo že pri rd darilih - naši 2 sta si zaželeli akvarij... tako da bo skupno darilo... Zarja dobi akvarij in par ribic, Mirna pa potem še mal ribic za rojstni dan... tak je plan, pa mi je kar všeč.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.10.2009 19:39:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Mucamaca, če misliš os Mayerjeve, sem jaz prebrala Somrak in Mlado luno. Komaj čakam na čas, da vzamem v roke naslednji dve (me ne potegne toliko film, pa si ga bom z veseljem ogledala, ko pride čas)..... V knjižnjici jih sploh ne morem dobit, tako so zasedene user posted image
Nogavica, držim pesti zate... in zate urška76. Itak!

Ja, te 4 knjige od Stephenie Meyer, Twilight saga. Meni so bile zelo všeč, pa čeprav so kao bolj za najstnice. Jaz sem si prvo kupila v New York-u, ta drugo tu pri nas v knjigarni, zadnji dve pa naročila preko spleta. Pa še DVD imam. Sem mal usekana na tale Twilight. user posted image

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.10.2009 21:54:50   
takotako
JOOJ mal ste nasrkale k sem glih kle gor pa se kar moram izkašlat.
A je lahko še kakšen šef tak idiot kot sta mojedva? Al pa je tak dan? Po 12h mojga šihta  prideta naduta komi vprašata kako si. Nič ne pogledata v oči. Če pa že kakšno rečta se pa tak butast nasmejita? Sej ne rabim trplanja po rami sam en kulturen odnos pa bi rada doživela. Ma naj hujš pa je k jamrata v kakšni recexsiji smo ampak časa za eno stranko k bi kupla neki več pa nimata da ji uredita zadeve. Ma sej itak je brez veze.

Drugače pa smo kar vredu mi. Okna so v našem nadstropju že. zdaj mormo bratu zgorni štuk zrihtat-baje da bo do konec leta gor. Pol pa našedva zrihtata spodaj si stanovanje tam nekje do aprila. Pol pa midva raztur narediva v srednjem štuku. komi čakam svojo kuhno in svoje piskre tud če bosta sam dva.user posted image
joj pa mir...

Ted je bil prejšni teden bolan. Zdaj sem jaz neki slaba. Sam bomo sfurali.

In kako vi?
Urška čestitke za izpit-ziher ga boš  naredila.
Vsem bolanimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.10.2009 12:13:10   
Žiga
Urška čestitke za izpit-ziher ga boš  naredila.

Itak, moja obvlada... user posted image user posted image user posted image

LP
Ž

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.10.2009 13:10:03   
urška76
Dan!
Mislim možek, a se lahko sama pohvalim. K sem mela 97%. user posted image user posted image user posted image Bravo jest. Tako, da ena zadevšna je za mano. danes gremo po Mihovi Ang. pogledat v Domžale. Da vidim, kako napredujejo. Okna so že not, pa neki je že fasada baje zrihtana in krovci odpravljajo napake. Sam sej pravim, najprej je treba vidt.
Včeri je moje otroke še luna nosila očtno. Sta bila oba tečna in nista hotela na plavanje user posted image . No sej tam je blo hitro dobro.
Danes sem se p s kolegico potepala po stari ljubljani. Kok je pa razrita, mislim k pri norcih. Sem hotla it v eno trgovino po stekleničke pa je bila zaprta. Od zunaj so bila vrata neki polepljena. Sem si pa na tržnici kupila kislo zelje. Ga bova z dragim mela zvečer za večerjo. Pa eno knji9go sem kupila za otroke (no je sixcer že za malo večje, samo mislim, da bo Mihu kar zanmiva. Jo je pa napisala hči fizika Stephena Hawkinga (z njegovo pomočjo). Je pa o vesolju, ki trenutno ne da miru mojemu sineku.
Za rojstni dan je pa naša bejba od naših že dobila spalko, tako da bo pol z mašno samo kaka malenkost. Tašči bomo verjetno poganjalca naročili, midva ji bova pa tud kako malenkost dala. Sej ma vsega polno rito se mi zdi. Pa že zdaj fantazira koga vse bo povabila, čeprav bomo verjetno letos še kar stare starše povabili na tortico, pa v vrtec nesli soke. Viv akvarij je super zadevšna. Našadva sta ga dobila lani za Miklavža. Sicer smo eno ribo že v ta druge menjal, ena pa je očitno ok in zdrava. Že trkam. Otroka sta se navadila, da ne trkata po akvariju (na začetku sem mogla bit mal huda). Pa najprej kupite akvarij, da pripravite vodo in ostalo, potem pa šele ribice kupite.
takotako šefi so tečni. Ni kaj, Treba vzeti v zakup. Ene pa še luna nosi 14 dni prej in 14 dni pol. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.10.2009 17:12:33   
Anonimen
Bravo, Urška! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je ta pravi rezultat, kapo dol! user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.10.2009 19:46:44   
Aja1
Bravo Urška. user posted image user posted image user posted image   Si kej važna? user posted image  

Viv - super darilo. user posted image user posted image user posted image

Takotako - pride kakšen tak dan. Čimmanj težav s šefi ti želim.

Grem zdaj mal pred tv. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.10.2009 20:10:51   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bravo Urška. user posted image user posted image user posted image   Si kej važna? user posted image  

Moram bit. user posted image Očitno so bile samo tiste male malenkosti narobe, za katere sem vedela takoj po izpitu.
Zdej moram it pa pravljico brat. Risanke je konc. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.10.2009 0:44:31   
Nogavica
Samo sem vam prišla pokazat današnje fotke bušija in Žive, za vsak slučaj, če bodo zadnje. user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.10.2009 6:35:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. čudovito!

Nogavica, upam, da se boš prav kmalu že cartala z malo štručko user posted image !

Jutri pa končno v MB... user posted image Imam kar malo treme. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.10.2009 7:10:48   
Aja1
Iiiiiii, Nogavica. Res lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Krasen spomin. A to daš lahko tudi razvit (kot sliko)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.10.2009 8:37:54   
viv_
Iiiiiiiiiiiii, Nogavica, res lepo... A sta vidve z Živo v ta zadnji Mami?

Urška - kongračulejšns za izpit!!!!

Cvetačka - kakšna je situacija v vrtcu?

Aja1 - zdravje, počutje?

vse ostale - kako ste?

Jaz lahko napišem samo to, da Zarja deluje po principu cajtnga Mladina: "Bodi mlad, bodi proti!" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.10.2009 8:57:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR
Jaz lahko napišem samo to, da Zarja deluje po principu cajtnga Mladina: "Bodi mlad, bodi proti!" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.10.2009 10:49:21   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Dobra user posted image

Aja1, ja lahko daš razvit kot sliko. Je narejeno v tistem programčku, ki sem ti ga poslala, pa izdelek shraniš kot "export as image" in ti shrani v jpg. formatu.

viv, ja, smo v novi Mami, mislim, da je celo 5 fotk tokrat.

Pa hvala za komplimente. Sem že celo nosečnost govorila, da hočem par fotk takih, ko Živa carta trebuh, pa sva kar odlašala in odlašala, no, včeraj sem se pa razkurila in kar sama porihtala pred ogledalom. user posted image

Sicer je pa Živa še kar doma, vročina že ves teden, razpoloženje pa na višku. user posted image  Smo pa danes šli k zdravniku in ima vneto uho. Boli je pa nič. Dobili smo antibiotične kapljice, upam, da bo kmalu boljše.
Moram še povedat, da sem bila danes ful pozitivno presenečena pri zdravniku  - nad Živo in nas pediatrinjo. Živa je že doma jokala in štalirala, takoj ko je slišala za zdravnika, in sem se bala, da bo spet tako, kot vedno na naših pregledih. Pa je bila danes za spremembo tudi P čisto drugačna, imela povsem drugačen pristop kot običajno. Najprej je pregledala Živinega medvedka, potem pa še Živo, se malo pomenila z njo in nam je tokrat prvič uspelo brez solzic. user posted image  
Živa pa že ful pogreša vrtec, pravi. Upam, da bo v ponedeljek že o.k., da bo lahko šla, da ne bo spet potrebno kako ponovno uvajanje.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 8.10.2009 10:52:45 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.10.2009 13:16:43   
urška76
Dan!
Danes je pa moja mala bejba doma. Je zvečer in ponoči tako kašljala, da je dvakrat bruhala zraven. Drgač ji ni nič. Zdaj čez dan skoraj ni kašljala, zdele predno je zaspala je pa mal ampak ni panike. Vročine nima. Pa naj se mal pocrklja pri meni. user posted image
Nogavička luštne fotke. Živa naj se pa hitro pozdravi. Če je bil ušesek kriv za vročino bo čez vikend sigurno dobro.
Viv a pr vas ma že Zarja tole geslo. Pri nas je Miha v obdobju pubertete se mi zdi. Je ratal prav nesramen. Do mene in očija, do ostalih je pa še vedno tak cuker. Grrrr...
Mucamaca dobro opravite v MB jutri. Pa sporoči, kdaj naj začnem pesti držat.
Grem zdej kaj pospravt, ker je stanovanje v razsulu. user posted image Knjig ležijo vsepovsod, pa posodo po kosilu moram še pospravt, pa cunje so za zložit, pa... A pride kera pomagat? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
9.10.2009 9:13:51   
Žiga
Matr ste zgovorne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
9.10.2009 9:33:47   
krfjolca
Aaaa, Nogavica, kako lepe fotke!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da se Živa kmalu pozdravi!

Mi smo v redu, pretežno zdravi (Anže sicer pokašljuje še od prejšnje viroze, pa smrkata oba, ampak ni večjega zaenkrat). Vrtec kaže dobro, ta teden sploh, ker je teden otroka in se jim nonstop nekaj dogaja. So imeli lutkovni abonma, pa dan odprtih vrat (so imeli tržnico - vsak je nekaj zelenjave in sadja od doma prinesel, potem so pa stojnice naredili in so otroci kupovali - z gumbki namesto dinarčkov user posted image ) tako da je trenutno kar zadovoljen z vrtcem. Tudi jutranjih izpadov ta teden ni bilo, me pa še kar skrbi tole lulanje. Zdi se, da je čisto izgubil kontrolo nad mehurjem, sploh ne pove več, da ga lulat. Zaenkrat ohranjamo suhe hlače tako, da ga kar peljemo na stranišče ali kahlo, vsake 2 uri, ampak ne rata vedno. Če pa že sam pove, je pa to 2 sekundi, pa že priteče po hlačnicah user posted image . Danes čakam klic od zdravnice, ker sva dala še enkrat urin in kri, da ne bi šlo za kako vnetje. Upam, da je res vnetje, da dobi zdravila pa čao.

Sem bila pa včeraj na seminarju od Jesperja Juula, je imel tokrat bolj za učitelje, pa je bilo ful fajn. Vedno ko ga berem ali poslušam, dobim prav slabo vest, ker se najdem v ogromno primerih, ki jih navaja za slabe. user posted image Žal nisem zdržala do konca seminarja, ker bi mi kmalu joške razgnalo user posted image , sem morala domov, da me je Sara odrešila muk user posted image . Zdaj pa čakam proste minutke, da se lotim branja.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
9.10.2009 11:29:55   
Aja1
Moja prijateljica je včeraj rodila sinčka user posted image . Imate kakšen dober verz, da ga napišem v telegram? Sem nekaj našla na internetu, pa je vse že kar zlajano. Je katera dobila kakšnega res lepega?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
9.10.2009 11:35:59   
Luni
Tukaj imaš dva, imam jih pa polno, zlajnane in nezlajnaneuser posted image :

Skrivnosti življenja bati se ni, saj rojstvo otroka zapolni vse vrzi. Kot piš vetra zasliši se jok, ki iz družine ustvari nov krog.
Iskrene čestitke ob rojstvu sina, naj Vam bo mali nedobudnež žarek sonca in kepica sreče za lep in srečen začetek novega leta.

Sedaj, ko si (znova) mamica postala in boš sinka svojega v naročju pestovala, najbolj srečna boš takrat, ko ti v naročju mirno bo zaspal.
Ko se drobcene ročice bodo k tebi stegovale, bodo ljubezen tvojo potrebovale. Takrat privij sinka nežno k sebi in veseli se, ker sedaj vedno bo ob tebi.
Jok njegov ponoči te bo zbujal in prav zares te bo razburjal, vendar vedi, da vse prehitro mine, dakrat se obrneš, tvoj sinko že odide.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
9.10.2009 13:47:57   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Matr ste zgovorne... user posted image user posted image user posted image

S tabo na čelu user posted image

Drgač pa meni čas odnmerja moja bejba. Danes je malo topla, sam termometer nč ne pokaže. Zdajle pa panča. In začuda je zaspala brez kakega hudega kašlja. Naj tako ostane. Je pa čez dopoldne se nalivala s čajem iz bidona. Ima en bidonček z raziskovalko Doro (tale Dora je zdele zakon pri naši mlajši) in je skoz pomalem tankala v trebušček. Sem ji naredila veselje, ker je zjutraj zelo na trdo kakala. Zdele se pa s štrudlom bašem. Sem ga mela čas naredit (pa testo sem imela kupljen priznamuser posted image ). In mi je full dober. Sem dala mal jabolk pa skuto in smetano. Zdej se moram pa nazaj držat, da ne bom vsega sama požrla. Pol bodo pa priišli vsi izgbljeni kilogramčki nazaj. Ja sem bila pridna zdele tale dobr mesec in sem shujšala za dve kilce. Pa vse hlače mi zdej zarad tega okol riti plešejo. Mam vsaj izgovor zakaj rabim kaj novega user posted image
Krfjolca sej bo. Tud Anžetko bo počasi prišel nazaj na star red in povedal da ga lulat. Važno, da je sedaj vrtec sprejel. Nikar naj te ne skrbi preveč. Včasih naredijo otroci en korak nazaj, da lahko potem naredijo dva naprej.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
9.10.2009 15:24:37   
Nogavica
Jaz pa se moram kar zjokat, ker kot zakleto, je Živo zdaj, na vikend, po skoraj celem tednu visoke vročine začel bolet ušesek. Zjutraj, ko je naša P še delala, je bilo še vse o.k., zdaj pa je med spanjem začela jamrat, da jo boli. Vročino ima spet 39,4 (že od ponedeljka skozi med 37,7 in 39,5), kapljic pa valda ne pusti dajat, ker ona ne bi bila ona, če ne bi protestirala pri vsakem kur..... doziranju zdravil, tako da se najprej na smrt skregamo, preden nam kaj uspe zrihtat. Tako da nas danes očitno še čaka letanje okrog dežurnih. user posted image  user posted image  user posted image  
Ma naj gre vse skupaj nekam!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?