Zamima
|
Aja1, v pet. sem te klicala, pa se nisi javila, vrjetno se ne javljaš na neznane št. ali pa imaš zdaj drugo št. sem te hotla vprašat nekaj o KT ker imava enake. Sem pa medtem že zvedela kaj me je zanimalo ;). jaz moram malo pojamrat , imam ful težave s tamalo zadnje čase, NIČ ne uboga, NIČ, noče dat roke na cesti, leti brezglavo po ulici, ne pusti se nesti, se začne zvijat, dret, ma ni da ni! Z uspavanjem imam vedno hujše težave zdaj si kar zmišluje v kateri postelji bo spala in podobne fore, in pol sploh zares ne zaspi! Najhuje pa je, da še vedno živima doma (vsaj večino časa) , če bi imela službo vsaj za 1 leto zagotovljeno, bi še danes šla za sebe, ker bolj kot tupim mojima (ki sta drugače čist kul - ampak kar se pa Zale tiče pa mi sploh ne delata usluge), da naj ji ne dajeta potuhe, naj se ne smejeta ko dela neumnosti in naj mi raje pomagata in če rečem, da ob 20.00 ni več risanke to pomeni, da je ni več, ne pa da kak jaz umaknem pete ji fotr risanko naštima, ker je ona tak hotla - wtf??? ahh, sem se mogla spihat, sicer še vedno upam, da se bo stanje čez kako leto spremenilo, da bo bolj razumela, ker trenutno stanje je res brezupno . Nogavica, čestitke za .