|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
18.6.2009 11:22:02   
Nogavica
Aja1, prejšnji torek so mi odstranili 3 pigmentna znamenja (bojda nevarna user posted image ).

viv, si dobila nalepke? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.6.2009 11:40:35   
viv_
Štumfek, nisem še... verjetno so doma.

A dej nehi? Ena kolegica gre tut ravno to neki odstranjevat...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.6.2009 15:05:35   
krfjolca
Nogavica, Tilen je super ime, sva ga imela tudi midva izbranega, če bi bil fantek user posted image

Mucamaca, tudi jaz držim pesti! user posted image

Sva bila danes z mulotom pri zdravniku, mu je odstranila "šive", pa se mu je buča lepo zacelila. Zdaj pa upam, da ne bo brazgotine.
Je pa danes zaspal kar na balkonu user posted image . Jima je tašča naštimala jogi pa rjuhe, pa sta kar tam zaspala. Ju vedno težje uspava, pa si je treba ves čas nove fore zmišljevat. Doma ga tudi ful težko dam spat čez dan, sploh ker ponavadi tamala ne spi, ko mora on spat, pa pol samo letam gor pa dol. Je pa zadnjič frajer pretihotapil v sobo Sarino dudo, sploh nisem opazila - očitno jo je moral imeti nekje skrito, pa me je prav zvito poslal iz sobe, češ da bo sam zaspal in da ne rabi pravljice. Sem se še ful čudila, da kaj pa je zdaj to, pol pa le vidim, ko sem ga prišla prečekirat, da drnjoha z dudo v ustih. Baraba mala user posted image .

Je pa zdaj navdušen kmetovalec - si je nabral čedno zbirko bruderjevih traktorjev in priključkov (smo ga malo podkupovali za stranišče), pa že prav obvlada poljedelstvo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.6.2009 21:42:38   
Aja1
Dober večer.

Nogavica - nevarna znamenja user posted image user posted image . Ojoj. Tega je zdaj čedalje več. Jaz bi jih tudi šla odstranit par. Kako so ti jih odstranli? Z laserjem? Bolelo?

Anže kmetovalec user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je zaključek za nami. Bilo je lepo. Je bil pa hec, da ko so tamali nastopali so vsi okameneli. user posted image  No, Neja je vmes še iskala prijateljico (sovrtičkarico) Evo. Med pesmico je začela "Kje pa pa Eva?" user posted image  So bili lušni.

Je pa naša dečva začela nekaj protestirat. V tej vročini hoče imet spuščene lase. Razmišljam, da bi jo peljala do frizerja, pa naj jo ošiša na kratko.

evo, še slikica
user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.6.2009 23:27:45   
takotako
Nogavica-sam da ti povem da je moj bratranec isto govoril ene dva meseca kot da je punčka. ker je mene slišal. Pa se jim ni več dal popravljat pa je sam pogruntal.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.6.2009 13:54:16   
Nogavica
Aja1, kako je Neja luškana! Prava spogledljivka. user posted image

Znamenja so mi odstranili kirurško (izrezali). Ni bolelo, ker sem itak dobila lokalno, so pa zato bolele injekcije. user posted image  Zdaj hodim vsakih par dni na preveze, pravijo, da lepo celi. V torek mi bodo pa na obeh "ranah" na nogi odstranili šive, na trebuhu bo pa baje sam razpadel. Sem pa bila kar presenečena, ko so prvič odvili in sem videla, da imam na mestu, kjer je bila največja pika (cca. 1cm) kar šest šivov. user posted image

Danes sem imela pregled in mi je kar naredil morfologijo. Vse je o.k. pa zdaj je 100% potrdil, da bo fantek. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.6.2009 14:28:00   
Nogavica
atanja, hvala. Saj tudi jaz upam, da je to samo neka muha. Sicer jo zdaj še popravljamo, če bo pa predolgo trajalo, pa ne vem, kaj bomo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.6.2009 21:07:02   
krfjolca
Da še jaz mojo lepotičko pokažem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.6.2009 21:21:28   
Aja1
Kopija Anžeta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.6.2009 21:35:46   
Nogavica
Kak cuker! user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.6.2009 21:54:15   
krfjolca
Ja, mu je fejst podobna :)
Sam je pa čist punčkasta (tudi če odmisliš oblekice user posted image )

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.6.2009 21:06:49   
Aja1
Dober večer. Sem mislila, da boste na ta deževen dan več pred računalnikom in da bo kaj čtiva za prebrat.

Upam, da bo jutri boljše vreme, da bova šli lahko kaj ven, ker bova cel dan sami doma. Če bova skoz v stanovanju, bova naveličani ena druge.... Hočem sonce!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.6.2009 21:59:18   
max81
ojla

mater tale vreme...bljek

smo bli pol dopoldneva brez elektrike, ker je proti jutru tako se zabliskalo in usekalo, da sem mislila, da se nam bo bajta podrla...sem že mislila, da je bil potres...tako pa še u mojem življenju nisem slišala, da bi zagrmelouser posted image ...danes smo bili pri frizerju...z mojo mami, tastar je šel pa v popoldansko in nas ni bilo cel popoldan doma..ja sej hvala bogu, ker bi se nam notri zmešalo

viv ja vi2 kr prleta, ker pol je pa tko ambulanta zaprta

babe zdej pa rabim en nasvet...moj dobi svojga očeta na obisk iz Totonta..sta se pa v njegovi32.letih vidla samo 2krat in me zanima, če rabiva kupit kšno darilo, da vsaj nekaj dava iz rokuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 863
21.6.2009 13:50:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

babe zdej pa rabim en nasvet...moj dobi svojga očeta na obisk iz Totonta..sta se pa v njegovi32.letih vidla samo 2krat in me zanima, če rabiva kupit kšno darilo, da vsaj nekaj dava iz rokuser posted image user posted image

Jaz bi na vajinem mestu zanj pripravila eno malenkost - kakšno značilost Slovenije ali pa mogoče Gorenjske. Pretiravala ne bi. Kdaj pa pride? Bo več dni pri vas?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 864
21.6.2009 21:32:17   
Zamima
Aja1, v pet. sem te klicala, pa se nisi javila, vrjetno se ne javljaš na neznane št. ali pa imaš zdaj drugo št. sem te hotla vprašat nekaj o KT ker imava enake. Sem pa medtem že zvedela kaj me je zanimalo ;).

jaz moram malo pojamrat user posted image , imam ful težave s tamalo zadnje čase, NIČ ne uboga, NIČ, noče dat roke na cesti, leti brezglavo po ulici, ne pusti se nesti, se začne zvijat, dret, ma ni da ni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z uspavanjem imam vedno hujše težave zdaj si kar zmišluje v kateri postelji bo spala in podobne fore, in pol sploh zares ne zaspi! user posted image Najhuje pa je, da še vedno živima doma (vsaj večino časa) user posted image , če bi imela službo vsaj za 1 leto zagotovljeno, bi še danes šla za sebe, ker bolj kot tupim mojima (ki sta drugače čist kul - ampak kar se pa Zale tiče pa mi sploh ne delata usluge), da naj ji ne dajeta potuhe, naj se ne smejeta ko dela neumnosti in naj mi raje pomagata in če rečem, da ob 20.00 ni več risanke to pomeni, da je ni več, ne pa da kak jaz umaknem pete ji fotr risanko naštima, ker je ona tak hotla - wtf??? user posted image user posted image user posted image user posted image

ahh, sem se mogla spihat, sicer še vedno upam, da se bo stanje čez kako leto spremenilo, da bo bolj razumela, ker trenutno stanje je res brezupno user posted image .

Nogavica, čestitke za user posted image . user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
22.6.2009 10:23:47   
Zamima
da nas malo dvignem ko mam lih čas user posted image .

tamala je zjutraj jamrala kak bi še ajala, ja seveda, kaj pa ne zaspi prej user posted image .

ta teden bo pa hitro minil user posted image , v sredo greva na koncert Simply red user posted image .
jaz pa še delam nekje do začetka naslednjega meseca, čeprav upam, da bom še vsaj kak teden dalje, imam namen nov laptop kupit in bojo € prav prišli user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 866
22.6.2009 12:05:09   
Aja1
Zamima, sem šele včeraj zvečer vidla, da si me klicala. Res imam ta telefon samo za budilko (sem itak rabila šele včeraj zvečer naštimat), sicer pa uporabljam drugo številko. No, dobro, da si rešila.

Držim pesti, da boš čimdlje v službi. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 867
23.6.2009 9:22:29   
viv_
Jutro punce!

Krfjolca, tamala je cel cukerček, luškana ful user posted image

Zamima, kje zdej delaš?

Max - jutri (sreda) pridem dopoldne enkrat z Mirno naokrog, da nogo zmrzneva user posted image

Sicer pa nam nič pisala, ker me tok v roke zebe, da ne morem! Dež trapast! user posted image  A je to poletje?! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
23.6.2009 14:05:44   
viv_
A lahk mal več pišete?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 869
23.6.2009 14:16:26   
Aja1
Lahko user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 870
23.6.2009 14:18:33   
Aja1
Vreme je tudi pri nas čist "poletno" user posted image user posted image user posted image . Za znort. Že zjutraj, ko se zbudim sem zaspana. user posted image user posted image  Hočem sončka!

Danes sem končno dobila sonični zobni krtački, ki sem jih naročila. Danes zvečer bomo testirali, če so res tako fajn. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
23.6.2009 16:14:15   
viv_
Nogavička.... po riti me dej. Hvala za nalepke! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
23.6.2009 16:34:02   
Nogavica
Ni za kaj. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 873
24.6.2009 13:06:36   
Aja1
Dan, dan user posted image

Nikjer nobene?

Jaz imam pa danes tadolgo.... Jutri pa doma, ampak žal ima moj cel dan službo. Ah.... Bova že kaj počeli.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
24.6.2009 14:18:26   
Luni
Mi gremo pa na morje.....se plavat naučit....: odrajžamo danes po sedmi zvečer, sicer samo za štiri dni, vreme nas ne briga user posted image user posted image
jeeeeeeeeeeeeeeeee konec šole user posted image user posted image user posted image
Oba zellloooooo pridna user posted image user posted image user posted image  
user posted image uf, ne mi zamerit, se moram pohvalit, to me pokonci drži, sem danes namreč eno tako zvedla, da je malo manjkalo, da me bo kap  user posted image , čeprav sem kar slutila.... spet sem bila naivna, ko sam user posted image .....

Še dobro da imam moje tri user posted image user posted image user posted image  pa še enega zlatega user posted image , sicer bi se mi user posted image

< Sporočilo je popravil Luni -- 24.6.2009 14:19:30 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?