|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
11.5.2009 13:39:50   
Aja1
Pa uspešno odvajanje od pleničk Anžetu in Živi. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.5.2009 8:25:10   
krfjolca
Blog - http://krfjolca.blogspot.com
Sam nisem prav pretirano ažurna zadnje čase ...
Če ne prideš gor, pa mi na ZS pošlji svoj mail, da te dodam.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.5.2009 9:16:12   
ema79
Hojla!

Danes imam pa tudi jaz malo časa, da za spremembo kaj napišem in ne samo na hitrrco preberem.
Sem danes doma, ker smo imeli delovno soboto, zdej pa čakam, da mami pokliče - pride na obisk in jo grem iskat.

Julija je že orenk baba, tudi mi smo pred tremi tedni začeli z odvajanjem od plenic čez dan in nam je uspelo. Od nedelje pa je tudi za spati ne rabi več.user posted image user posted image user posted image user posted image
V tem času je enkrat prinesla paketek iz vrtca, pa dvakrat ji je doma ušlo. Je pa problem, ker noče it na školjko. Gre v vrtcu, ker imajo ta male, doma pa samo na kahlico ali pa najraje kr na travco.

Je zelo aktivna, zna se že zelo lepo peljat s ta velikim kolesom s pomožnimi koleščki, na pesku ji še ne gre, po asfaltu in ploščah pa že kar šiba.  Dali smo jo tudi že na rolerje in ima dobro ravnotežje - se že spusti, poganja se pa še ne. Pa tudi skiro, ki ima zadaj dva kolesa ji je full všeč.

Govori zelo lepo - po večini slovnično pravilno, pa ne vem od kje, ker jaz po dolenjsko zavijam ata pa po ljubljansko.user posted image

Ker se toliko dolgo nisem javila bi rada zaželea vse anjlepše krfjolci za deklico in pa nogavici za nosečnost (mimogrede - imaš svetovne ideje!) Jaz se včasih kar po glavi tepem, ker nimam časa niti slikic naredit za v album.

Toklje od mene, imejte se skrajno lepo!

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.5.2009 19:59:45   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Blog - http://krfjolca.blogspot.com
Sam nisem prav pretirano ažurna zadnje čase ...
Če ne prideš gor, pa mi na ZS pošlji svoj mail, da te dodam.

Ne pridem gor. Pa vem, da sem ga že brala, ko si imela zaklenjenega user posted image . Grem še mal probavat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.5.2009 20:02:27   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Julija. Do poletja bodo vsi novembrčki suhi. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.5.2009 20:23:00   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Do poletja bodo vsi novembrčki suhi. user posted image

To bomo pa še videli. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.5.2009 9:27:32   
viv_
Dan še od mene...

Kaj novega? Nič pretresljivega... Plenice OK, mamo pa za kakat še vedno plenico, pride pa povedat. Se pa zdaj že ene 3 dni vedno spravi tudi na wc, ampak potem joka da ne more... Bo že, tudi to.

Govori naša tudi lepo, za moje pojme količinsko nekoliko preveč user posted image

Smo pa za vikend hoteli skočit na morje, pa je neki slabo vreme napovedano user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.5.2009 10:36:43   
marella1
Še jaz na hitro.

Anže in Živa, tudi jaz vama želim hitro odvajanje. Mi smo tudi že suhi in viv tudi mi moramo nujno kakati v plenico, pa bo že. Čez kakih 14 dni pa začnemo z odvajanjem tudi ponoči, upam da bo pridna tako kot je bila za podnevi user posted image .

Drugače pa pri nas tudi kar živahno, Lana je ropotulja in ne neha govoriti in peti, je prav posrečena.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.5.2009 10:43:21   
Luni
No, da še malo našo Mašo pohvalim. Ampak samo  za pleničko user posted image  Suha podnevi in ponoči! user posted image user posted image user posted image  Kaka v kahlico, je pa res, da je teh 14 dni bolj zaprta kot ne, ima res še malo straha pred odvajanjem blata. Ampak se učimo in ji pomagamo: masiram ji trebušček, toplo vodo ji dam za pit, da pa obstane na kahlici več kot 22 sekund user posted image , se pač tisti čas igram z njo. Res je pridna. In ona tišči, ni problem več v trgovino z njo user posted image
Smo pa imeli v nedeljo obhajilo (Matic) in smo jo za mašo raje pustili v varstvu, da nas ne bi šetala vsakih pet minut. Bom albumček naredila: malo Korčule - Dubrovnika in obhajilo......

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.5.2009 20:23:31   
Aja1
Luni, čakamo na slikice.

Marella, večkrat se oglasi. Nujno. Kdaj se selite? Že delata na No.2? Mi še ne. Bi šla rada še prej še enkrat v Gardaland. user posted image  Bomo pa začeli poleti.

Viv, mogoče so se vremenoslovci pa zmotili. Jaz bi tudi lep vikend.

29.5. grem gledat pa 5 žensk.com. Končno sem dobila karte.

Pogrešam še Max, Urško, MucaMaco,..... in vse ostale.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.5.2009 20:24:09   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Do poletja bodo vsi novembrčki suhi. user posted image

To bomo pa še videli. user posted image

Bodo, bodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.5.2009 21:03:22   
max81
čer...madona, a me že tolk časa ni bilo, da sem že med pogrešanimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja odkar delam, vas na vsake toliko preberemuser posted image , kej več se mi pa ne dauser posted image

delamo, delamo in še enkrat delamo...ko sva z moji frej, no to je večinoma med vikendi, gremo obvezno kolesart..maledva uživata fuluser posted image , mi2 pa tud in se mamo skratka fajn....danes sem prišla bolj pozno domov, pa še tankat  sem mogla, ker se mi jutri pred službo ne bo dalo...in sta bila škrata že spedenana u nulo in sta že spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..priden moj tastar a neuser posted image ..priznam mi je pasalo, ker sem utrujena ful

hm.suhost????? kva pa je to????

kaj bi dala, da bi se naša kokoška končno odvadla že od plenice pa noče niti slišatuser posted image o temuser posted image

super pa za vaše škrate, da so se odločili za ta korakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
13.5.2009 21:06:37   
Aja1
Max - bravo za tastarga. user posted image  V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.5.2009 21:10:27   
max81

Max - bravo za tastarga. user posted image  V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni.

ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turouser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.5.2009 21:12:06   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turouser posted image user posted image

jaaaa user posted image user posted image user posted image
BTW - obisk nam dolgujete user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 665
13.5.2009 21:14:27   
Aja1
Hmmmm, zdaj razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi mogoče prišli k nam na morje na obisk user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 666
13.5.2009 21:15:08   
max81

o ja zlo dobr vem, nismopozabiluser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
13.5.2009 21:19:37   
Aja1

o ja zlo dobr vem, nismopozabiluser posted image

Pol pa dobro. Zdaj je čas lepega vremena in bi blo res fajn da se dobimo. Glede na to, da nam na smučanje ni uspelo skupaj - kaj pa Gardaland?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 668
13.5.2009 21:25:54   
max81
mmmmmmmmmmmmmmmmm...morje...gardaland...mater vse sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 669
13.5.2009 21:27:50   
max81
kdaj masta pa kej dopust...mi gremo drugače 24.8 na morje...pa do4.9 smo dol..pol mam pa do 9.9 še dopust

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 670
13.5.2009 21:28:50   
Aja1

mmmmmmmmmmmmmmmmm...morje...gardaland...mater vse sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jat tut user posted image user posted image user posted image

ajdi, datum za Gardaland. Jst bi šla rada še 1x preden bom noseča user posted image . Resno. Bi šla vidva? Gremo eno soboto z avtobusom?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 671
13.5.2009 21:30:17   
Aja1

kdaj masta pa kej dopust...mi gremo drugače 24.8 na morje...pa do4.9 smo dol..pol mam pa do 9.9 še dopust

Uf, mi bomo dol pa od 12.7. dva tedna. Pa kakšen vikend, če bo (ko bo) moj frej. Mogoče se bomo uspeli uskladit. user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.5.2009 21:31:13 >

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 672
13.5.2009 21:37:12   
max81
ja takoj sam, veš koko jemoj ma sam za en teden naprej pisan razpored in se je tkole zdej ful težko ment...zdejle je bil pisan da dela, pa so skenslal, ker bi mogl met eno vajo v predoru, pa je odpadl...učasih dela 2 vikenda za povrstjo, načeloma pa dela vsak drug vikenduser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.5.2009 21:41:19   
Aja1
No, sej pri mojmu je isto. Mogoče bosta pa oba frej eno soboto v bližnji prihodnosti. user posted image  Drgač gremo pa same, tastaradva naj pa otroke pedenata user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.5.2009 21:42:37   
max81

No, sej pri mojmu je isto. Mogoče bosta pa oba frej eno soboto v bližnji prihodnosti. user posted image  Drgač gremo pa same, tastaradva naj pa otroke pedenata user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bi blo tanajboljš ja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?