Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 13:39:50
|
|
|
|
Aja1
|
Pa uspešno odvajanje od pleničk Anžetu in Živi.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2009 8:25:10
|
|
|
|
krfjolca
|
Blog - http://krfjolca.blogspot.com Sam nisem prav pretirano ažurna zadnje čase ... Če ne prideš gor, pa mi na ZS pošlji svoj mail, da te dodam.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2009 9:16:12
|
|
|
|
ema79
|
Hojla! Danes imam pa tudi jaz malo časa, da za spremembo kaj napišem in ne samo na hitrrco preberem. Sem danes doma, ker smo imeli delovno soboto, zdej pa čakam, da mami pokliče - pride na obisk in jo grem iskat. Julija je že orenk baba, tudi mi smo pred tremi tedni začeli z odvajanjem od plenic čez dan in nam je uspelo. Od nedelje pa je tudi za spati ne rabi več. V tem času je enkrat prinesla paketek iz vrtca, pa dvakrat ji je doma ušlo. Je pa problem, ker noče it na školjko. Gre v vrtcu, ker imajo ta male, doma pa samo na kahlico ali pa najraje kr na travco. Je zelo aktivna, zna se že zelo lepo peljat s ta velikim kolesom s pomožnimi koleščki, na pesku ji še ne gre, po asfaltu in ploščah pa že kar šiba. Dali smo jo tudi že na rolerje in ima dobro ravnotežje - se že spusti, poganja se pa še ne. Pa tudi skiro, ki ima zadaj dva kolesa ji je full všeč. Govori zelo lepo - po večini slovnično pravilno, pa ne vem od kje, ker jaz po dolenjsko zavijam ata pa po ljubljansko. Ker se toliko dolgo nisem javila bi rada zaželea vse anjlepše krfjolci za deklico in pa nogavici za nosečnost (mimogrede - imaš svetovne ideje!) Jaz se včasih kar po glavi tepem, ker nimam časa niti slikic naredit za v album. Toklje od mene, imejte se skrajno lepo!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2009 19:59:45
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Blog - http://krfjolca.blogspot.com Sam nisem prav pretirano ažurna zadnje čase ... Če ne prideš gor, pa mi na ZS pošlji svoj mail, da te dodam. Ne pridem gor. Pa vem, da sem ga že brala, ko si imela zaklenjenega . Grem še mal probavat.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2009 20:02:27
|
|
|
|
Aja1
|
Julija. Do poletja bodo vsi novembrčki suhi.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2009 20:23:00
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Do poletja bodo vsi novembrčki suhi. To bomo pa še videli.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 9:27:32
|
|
|
|
viv_
|
Dan še od mene... Kaj novega? Nič pretresljivega... Plenice OK, mamo pa za kakat še vedno plenico, pride pa povedat. Se pa zdaj že ene 3 dni vedno spravi tudi na wc, ampak potem joka da ne more... Bo že, tudi to. Govori naša tudi lepo, za moje pojme količinsko nekoliko preveč Smo pa za vikend hoteli skočit na morje, pa je neki slabo vreme napovedano
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 10:36:43
|
|
|
|
marella1
|
Še jaz na hitro. Anže in Živa, tudi jaz vama želim hitro odvajanje. Mi smo tudi že suhi in viv tudi mi moramo nujno kakati v plenico, pa bo že. Čez kakih 14 dni pa začnemo z odvajanjem tudi ponoči, upam da bo pridna tako kot je bila za podnevi . Drugače pa pri nas tudi kar živahno, Lana je ropotulja in ne neha govoriti in peti, je prav posrečena.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 10:43:21
|
|
|
|
Luni
|
No, da še malo našo Mašo pohvalim. Ampak samo za pleničko Suha podnevi in ponoči! Kaka v kahlico, je pa res, da je teh 14 dni bolj zaprta kot ne, ima res še malo straha pred odvajanjem blata. Ampak se učimo in ji pomagamo: masiram ji trebušček, toplo vodo ji dam za pit, da pa obstane na kahlici več kot 22 sekund , se pač tisti čas igram z njo. Res je pridna. In ona tišči, ni problem več v trgovino z njo Smo pa imeli v nedeljo obhajilo (Matic) in smo jo za mašo raje pustili v varstvu, da nas ne bi šetala vsakih pet minut. Bom albumček naredila: malo Korčule - Dubrovnika in obhajilo......
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 20:23:31
|
|
|
|
Aja1
|
Luni, čakamo na slikice. Marella, večkrat se oglasi. Nujno. Kdaj se selite? Že delata na No.2? Mi še ne. Bi šla rada še prej še enkrat v Gardaland. Bomo pa začeli poleti. Viv, mogoče so se vremenoslovci pa zmotili. Jaz bi tudi lep vikend. 29.5. grem gledat pa 5 žensk.com. Končno sem dobila karte. Pogrešam še Max, Urško, MucaMaco,..... in vse ostale.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 20:24:09
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Do poletja bodo vsi novembrčki suhi. To bomo pa še videli. Bodo, bodo
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:03:22
|
|
|
|
max81
|
čer...madona, a me že tolk časa ni bilo, da sem že med pogrešanimi ja odkar delam, vas na vsake toliko preberem , kej več se mi pa ne da delamo, delamo in še enkrat delamo...ko sva z moji frej, no to je večinoma med vikendi, gremo obvezno kolesart..maledva uživata ful , mi2 pa tud in se mamo skratka fajn....danes sem prišla bolj pozno domov, pa še tankat sem mogla, ker se mi jutri pred službo ne bo dalo...in sta bila škrata že spedenana u nulo in sta že spala ..priden moj tastar a ne ..priznam mi je pasalo, ker sem utrujena ful hm.suhost????? kva pa je to???? kaj bi dala, da bi se naša kokoška končno odvadla že od plenice pa noče niti slišat o tem super pa za vaše škrate, da so se odločili za ta korak
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:06:37
|
|
|
|
Aja1
|
Max - bravo za tastarga. V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:10:27
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - bravo za tastarga. V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni. ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:12:06
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - bravo za tastarga. V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni. ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turo jaaaa BTW - obisk nam dolgujete
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:14:27
|
|
|
|
Aja1
|
Hmmmm, zdaj razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi mogoče prišli k nam na morje na obisk
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:15:08
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - bravo za tastarga. V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni. ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turo jaaaa BTW - obisk nam dolgujete o ja zlo dobr vem, nismopozabil
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:19:37
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max - bravo za tastarga. V vaših koncih je res pravi raj za kolesarjenje. Upam, da pridemo za par dni gor v KG poleti/jeseni. ja bilo bi fino, da naredimo skupej kakšno turo jaaaa BTW - obisk nam dolgujete o ja zlo dobr vem, nismopozabil Pol pa dobro. Zdaj je čas lepega vremena in bi blo res fajn da se dobimo. Glede na to, da nam na smučanje ni uspelo skupaj - kaj pa Gardaland?
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:25:54
|
|
|
|
max81
|
mmmmmmmmmmmmmmmmm...morje...gardaland...mater vse sem za
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:27:50
|
|
|
|
max81
|
kdaj masta pa kej dopust...mi gremo drugače 24.8 na morje...pa do4.9 smo dol..pol mam pa do 9.9 še dopust
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:28:50
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 mmmmmmmmmmmmmmmmm...morje...gardaland...mater vse sem za jat tut ajdi, datum za Gardaland. Jst bi šla rada še 1x preden bom noseča . Resno. Bi šla vidva? Gremo eno soboto z avtobusom?
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:30:17
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 kdaj masta pa kej dopust...mi gremo drugače 24.8 na morje...pa do4.9 smo dol..pol mam pa do 9.9 še dopust Uf, mi bomo dol pa od 12.7. dva tedna. Pa kakšen vikend, če bo (ko bo) moj frej. Mogoče se bomo uspeli uskladit.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 13.5.2009 21:31:13 >
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:37:12
|
|
|
|
max81
|
ja takoj sam, veš koko jemoj ma sam za en teden naprej pisan razpored in se je tkole zdej ful težko ment...zdejle je bil pisan da dela, pa so skenslal, ker bi mogl met eno vajo v predoru, pa je odpadl...učasih dela 2 vikenda za povrstjo, načeloma pa dela vsak drug vikend
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:41:19
|
|
|
|
Aja1
|
No, sej pri mojmu je isto. Mogoče bosta pa oba frej eno soboto v bližnji prihodnosti. Drgač gremo pa same, tastaradva naj pa otroke pedenata
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2009 21:42:37
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 No, sej pri mojmu je isto. Mogoče bosta pa oba frej eno soboto v bližnji prihodnosti. Drgač gremo pa same, tastaradva naj pa otroke pedenata to bi blo tanajboljš ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?