Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2009 20:23:15
|
|
|
|
Aja1
|
imaš link? A pol daš to samo sprintat v foto studio?
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2009 20:56:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, dragi ga je potegnil od nekod, pa se več ne spomni (zdi se mu, da s torrentz.com). Je pa rekel, da ga ima menda še nekje na ključku. Če ga bo našel, ti ga lahko pošljem. Fotko sama sprintam na foto papir. Se da shranit v različnih formatih. Pride ful lepo. Meni je to res super program, bi se lahko igrala ure in ure, samo si premalokrat vzamem čas. Sem pa že lani naredila za božično darilo koledar s pomočjo tega programa. Imam poslikanega, bom dala v album.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2009 9:06:38
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, zdaj mi je komaj ratalo spraviti te zadevice v album. TU jih lahko vidiš.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2009 9:16:20
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, full lep koledar To si ga pol sama tiskala? Dej prosim res probaj najti ta program.
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2009 9:37:23
|
|
|
|
Nogavica
|
Kot lahko vidiš, sem najprej pokazala samo sliko, potem pa cel koledarjev list. Naredila sem ga pa tako: - V fotokopirnico sem dala spiralno vezat 13 praznih trših listov format A3 - na zgornjo polovico sem nalepila sliko, sprintano na foto papir, format A4 - na spodnjo polovico sem nalepila koledar/tekoči mesec, sprintano na barvni papir - v tem programčku sem izdelala tudi imena mesecev (v različnih pisavah) in dodala še nekaj drobnarij (metuljčke, krogce, rožice ...), ki sem jih sprintala na foto papir, potem pa izrezala in nalepila še na spodnji del koledarja in na meje med zgornjim in spodnjim listom. Pride res ful lepo (mama se je razjokala, ko ga je dobila), samo vzame kar nekaj časa. Sploh na začetku, ko še nisem vedela, kako se dela in kake funkcije vse ima programček (lahko vstavljaš tudi besedilo pa še kaj) pa ko še nisem imela idej. Zdaj se mi nekaj prvih slik zdi prav "čeških". Imaš pa že prednastavljene vzorce, ki jim dodaš samo slike, lahko pa sama selaš čisto od začetka (ozadja in vse dodatke). Meni je super stvar za darila. Tako lahko potem delaš tudi fotoknjige, voščilnice, slike ...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2009 14:40:36
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, moja torta: Saj za prvič niti ne izgleda tako slabo, ne? Me prav zanima, če bo za jest.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2009 22:07:21
|
|
|
|
Aja1
|
Lepa, lepa tortica. Nogavica, si kar nadarjena. Jaz se počasi odpravljam spat. Tastar je na šihtu, Neja spi, meni se pa tudi že spi. (je taprav smajli? ) Jutri popoldan imamo pa srečanje štirih občinskih uprav (sosednje občine). Upam, da bo vreme fajn...družba bo itak, hrana in pijača pa tudi. Nočko.
|
RE: November 2006 - 4. del 7.5.2009 8:56:49
|
|
|
|
Luni
|
Da pohvalim našo Maško: točno od svojega 30. meseca (5.5.) je brez pleničke podnevi in ponoči . Enostavno je ne pusti dat zvečer na rito. Sedaj imamo še uvajanje: včeraj ponoči ji je malo ušlo, danes sem jo pa dala enkrat lulat in je bila zjutraj suha . Se je zgodilo, kot bi rekla od včeraj do danes: črta! In je tako ponosna na svoje gatke , kar naprej ji moramo ploskat . Še v ponedeljek je imela pleničko dopoldan!
|
RE: November 2006 - 4. del 7.5.2009 9:28:15
|
|
|
|
Nogavica
|
Bravo Maša! Mi pa še čakamo ta dan.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 7.5.2009 21:02:19
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Maša . Evo, jaz sem doma. Je bilo na srečanju super, veliko smeha, jedače in pijače. Zdaj bo treba pa počasi spat. Nočko.
|
RE: November 2006 - 4. del 7.5.2009 21:17:09
|
|
|
|
takotako
|
Zdravo! Evo še malo mene. Smo kar fino, sem komaj čakala ta sonček. Aja, ali boš ti dala malo cepit proti M-P-R? Ne vem kako se drugač napiše mam to na napotnicic napisan. Jaz mam zdaj napotnico za alergologa da preveri in poda stanje ali naj P cepi ali ne. Mi je pa rekla da naj malo težim in ga dam pod nadzorom cepit. Rada bi ga dala še cepit proti klopnemu minigitisu in je baje to isto oz ima isto sestavine od jajca notri. Lp, Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.5.2009 8:00:08
|
|
|
|
Aja1
|
Atanja - tvoj Ted tudi še ni bil cepljen za OMR? Nam pediatrinja zadj full teži, da jo mormo cepit. Mi pa odlašamo, ker je res ne upam dat... Mi prav pri alergologu sploh nismo bili. Nejo so samo v bolnici testirali in to je to. Pa ima Ted močno alergijo?
|
RE: November 2006 - 4. del 8.5.2009 10:52:31
|
|
|
|
viv_
|
Dan! Sem mal javim... po dolgem času... zdej k je sonček se mi ne da viset na netu. V službi mam pa mal gužvice. Otroci pridni. Cepljeni vse Čez en mesec zaključimo z enim vrtcem... Ostane samo še ena vrtičkarca. Mirna hodi vsak dan na koledarju gledat, kdaj bo zadnji dan v vrtcu
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.5.2009 20:39:12
|
|
|
|
takotako
|
Hej Ted nima močne alergije. Mislim tud da k smo dal terapije čez da je kar kul. Samga jajca še ne sme oz se mu ne upam dat je pa že kaj kar ima tud malo jajca notr. sam me je strah ga dat vseen. Ampak zdaj bom poslala napotnico pa bomo vidl kaj bojo rekl.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.5.2009 11:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj, če je alergija se itak cepi samo v bolnici pod nadzorom. Midve sva šle zjutraj na sprejem na otroški oddelek in popoldan domov. Aja1 in Atanja, držim pestke, da bo cepljenje šlo bp skozi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.5.2009 22:38:23
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Kje ste? Čist ste zapustile RR... MucaMaca, hvala. Mi smo bili danes veliko zunaj na sončku. Kot vestna mama sem Nejo namazala s kremo za sončenje, sebe pa ne. Rezultat - ožgalo me je - no, k sreči ne zelo. Naša Neja ima zdaj novo foro. Kar na lepem se spomne in potegne hlače in hlačke dol in reče "Bom pogledala, če sem lulala" . Ji ni čisto nič važno, kje smo. Tudi v trgovini je to že naredila . Grem zdaj spat. Jutri bo že pred sedmo akcija.
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2009 19:35:30
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Naša Neja ima zdaj novo foro. Kar na lepem se spomne in potegne hlače in hlačke dol in reče "Bom pogledala, če sem lulala" . Ji ni čisto nič važno, kje smo. Tudi v trgovini je to že naredila . Ha ha, to bi pa prav rada videla. Aja1, si še zainteresirana za programček?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2009 21:23:58
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica- jaaaaa. Ga je dragi našel?
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 8:19:51
|
|
|
|
Nogavica
|
Ne, ga je pa dal včeraj ponovno "dol vlečt". Samo zate.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 8:40:25
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Ne, ga je pa dal včeraj ponovno "dol vlečt". Samo zate. Res? Uuuu, hvala lepa.
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 9:22:37
|
|
|
|
krfjolca
|
Živijo, punce. Aja, nismo zapustile RR, samo tako lepo vreme je, da smo ves čas zunaj, predvidevam, da tudi ostale :) Mi smo bili včeraj v živalskem vrtu, smo se imeli super. Mala je hecna, ko sva doma, mi sploh noče spat, samo da nos ven pomoliva, pa lahko spi 4 ure v kosu. Itak, da smo potem ves čas zunaj :) Anže mi zunaj ni nikoli tako spal. Je pa kožica že boljša, sploh zdaj, ko sem ukinila dvojen rokav in revčki ni več vroče. Je pa tudi z dojenjem kar v redu zaenkrat, sem prav vesela. Šibamo ven ;)
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 12:53:40
|
|
|
|
Nogavica
|
krfjolca, super, da se imate tako fajn. Sem ravno včeraj hotela omenit, da se že dolgo nisi javila. Potem pa hodim firbcat na tvoj blog.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 12:57:30
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, včeraj sem se smejala Nejini izjavi, danes pa Živa med plačevanjem parkirnine v garažni hiši na ves glas: Doma bomo rito pucali (v HM se je pokakala - to je pravi čudež, da se ona pokaka nekje "na terenu")! Potem pa čez nekaj trenutkov: "Zdaj bom pa še lulala!" Vsi okrog so jo gledali in se smejali. Zdaj, ko so se začeli lepi dnevi in smo več zunaj, bomo pa tudi mi poskusili z odvajanjem od plenice. Upam, da nam bo uspelo, ker Živa ne kaže nikakršnega interesa.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 13:14:02
|
|
|
|
krfjolca
|
Nogavica, mi smo včeraj spet štartali s tem - poskus številka 3. Upam, da bo uspelo, včeraj popoldne je kar šlo, danes je pa bolj švoh , je bilo že nekaj nezgodic ...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2009 13:39:15
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, daš prosim še 1x link od tvojega bloga? Ga že doooolgo nisem brala. Živa je pa tudi faca. Nogavica, pripravi se... Imam občutek, da bo tudi Živa sredi trgovine gledala svoje hlačke
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?