Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.5.2009 20:17:22
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Evo mene. K je moj nalepu , ga bo pa dons vidu, k me ne bo za sopravt izpred računalnika V glavnem mi smo v Lux uživali v sončku. Napoved smo imeli sicer tok slabo, da sem uimela manšo krizo z kratkimi rokavi, pa palerine, škornje in dežnike smo tud samo na izlet vozil. Slikic je letos zelo malo, ker nismo imeli časa slikat. Se pozna, da je bila lani mala še v vozičku, letos je bila pa stalna akcija. Vidl nismo nič novega, ker smo obiskovali samo otroška igrišča. Zdej sem v glavnem čez dan mama samohranilka. Možek je namreč večinoma na predavanjih, ali pa se uči za izpite. Ravno danes je moj piflarček dobil eno desetko. Še en izpit ga čaka kopnec meseca, pol je pa do jeseni mir. Upam. Mi trije v glavnem užicvamo na sončku. Občasno gremo kake račke poglčedat, pa kako babico in dedka. Nogavica vse najbolše še od mene. Zdej grem pa mal povečerjat, potem pa mal prečekirat vaše poste za nazaj.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.5.2009 21:10:14
|
|
|
|
Aja1
|
Urška in family dobrodošli nazaj. Ampak slikce bi pa vseeno, čeprav jih je malo. Včeraj so nekje presekali kabel za siol in smo imeli doma mrk. Doooooolgčas. Ne tv, ne internet, ne telefon...nič ni delalo .
|
RE: November 2006 - 4. del 20.5.2009 14:30:20
|
|
|
|
viv_
|
Ojla vsem... Komi čakam poletje! Res! Pa dopust... Čeprav, mogoče bo letos bolj tako-tako, odvisno, kako bo naša gradnja napredovala... Ampak bomo mel pa pol lepo hišico. Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.5.2009 17:00:50
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu! Kako se ti to odraža? Jaz kričim
< Sporočilo je popravil Luni -- 20.5.2009 17:01:05 >
|
RE: November 2006 - 4. del 20.5.2009 20:07:20
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu! Kako se ti to odraža? Jaz kričim jaz tudi
|
RE: November 2006 - 4. del 20.5.2009 21:22:33
|
|
|
|
Zamima
|
Samo, da se malo javim in da pozdravim. Mi smo ok, še vedno v plenicah, , no upam, da do jeseni ne bomo več. Drugače smo pa fajn. sem pa leeeeena, pa se mi ne da nič pisat
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.5.2009 22:02:16
|
|
|
|
takotako
|
Čer Še jaz malo... Mi smo pa trenutno spet doma ker mali neki kuha. Na sumu imam dvazobka ki ravno lezeta ven, ampak mi je čudno k ima 37,8. Greva jutri do P.da malo pregleda. Glede plenic sem jaz bolj zato da se ne sili. Ker vem za primer ko je imela punčka potem kar velike težave. Jaz našga nič ne silim. Je pa res da ga mam dostikrat kar brez plenic-kadar smo doma. To mam navado še ko je bil dojenček ker se mi je smilu da ima plenice skoz gor. Tako da mu rito potem mal luftam. Zdaj ko je toplo pa če sva doma pop. je ponavadi do večera brez. In ja imam veliko paketkov sam se niti ne sekiram. Je pa zdaj malo bolj začel opozarjat. Tako da nam je že dvakrat uspelo it na wc. mi je pa tudi vzgojitelca rekla da ko bo pripravljen bo že sam začel. Drugače je pa prov fino k je bolj toplo. smo vzunaj ves čas. Pol pa naši mali sosedje pridejo na obisk pa majo tok dela k obirajo jagode pa češnje, pa peskovnik pa .... evo tok od mene Lp, Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 8:17:52
|
|
|
|
viv_
|
Jutro, o atanja, pozdravljena Sem se že spraševala katera je nova novemberka Pri nas nič pretresljivo novega, samo zdi se mi, da pri Zarji trma ne pojenjuje, da se stopnjuje. Je imela pa včeraj ekstra siten dan, ker je cel dan samo cvilila... za vsako malenkost... Pa se dere in joka pa jo vprašam kaj je, ona pa :"Lulat me!". Ja pejt lulat, a ne... Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 8:18:44
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Danes moj mali pikec že od ranega jutra razgraja v trebuhu. Ful je fajn. Zdaj sem nama pa privoščila zajtrk, mogoče je bil lačen. Živa je pa zadnje dni čisto not padla v puzzle. In sem prav ponosna, ker brez večjih težav sestavlja že take za večje otroke (od 4 ali 5 let naprej, ene imamo celo za osnovnošolce, ker ati ni pogledal oznake). Smo pa kupili dvojne označene s 3+ pa so ji zgleda prelahke, zato zdaj kupujemo malo zahtevnejše. Malo se hvalim, vem. Z odvajanjem od plenic še kar nismo začeli.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 21.5.2009 8:19:48 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 9:23:30
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Živa. Mi pa sploh časa nimamo za puzle (ali katero drugo "notranjo" igro, tv,...), ker smo cel popoldan zunaj. Ko pridemo v stanovanje je samo še večerja in spanje. V vrtcu pa imajo čas tudi za take zadeve (no, tv ravno ne).
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 9:24:24
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica super za brcike! Jaz sem že malo pozabila, kako to zgleda .
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 9:37:48
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Bravo Živa. Mi pa sploh časa nimamo za puzle (ali katero drugo "notranjo" igro, tv,...), ker smo cel popoldan zunaj. Ko pridemo v stanovanje je samo še večerja in spanje. V vrtcu pa imajo čas tudi za take zadeve (no, tv ravno ne). Isto mi... Se pa spomnim Mirne je bila puzzle frik, tamala pa ne... Včeraj je Mirna eno uro popoldne risala domače branje, pa je ful lepo naredila, res, sem bila kar presenečena... Ta punca je res pridna. Pa super za brcike... tele začetne so toooooooooook luškane... pol naslednje so pa že mal manj luškane, ampak morjo bit...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 20:27:59
|
|
|
|
krfjolca
|
Nogavica, bravo za brcike . Jaz sem pa prav vesela, da mi nihče več ne razgraja po trebuhu . Saj zato pa razgraja zunaj. Jao bože, zakaj mi ne privoščijo enega nezahtevnega otroka . Tamala je čisto enaka, kot je bil Anže, čisto nič ji ni prav. Pa niso samo krči, malo že, ampak nič ji ni všeč, tako da če ne spi ali je, je samo tuljenje in sitnarjenje. Sem prav jezna, ko mi kolegice z isto starimi dojenčki razlagajo, kako lahko po eno uro gledajo v luft. Če je Sara budna, ni variante, da bi ležala v posteljici in dala mir . No, saj se ne bom preveč pritoževala, glavno da je zdrava. Sicer pa, glede na to, da je Živa ravno tak živc kot Anže, si tudi Nogavica raje ne obetaj prav pridnega bratca/sestrico . Se je bolje pripravit na hard varianto, pa si potem ves srečen, če je le malenkost bolje .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 20:48:48
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Sicer pa, glede na to, da je Živa ravno tak živc kot Anže, si tudi Nogavica raje ne obetaj prav pridnega bratca/sestrico . Se je bolje pripravit na hard varianto, pa si potem ves srečen, če je le malenkost bolje . Hvala za opozorilo. Ampak jaz vseeno upam, da bo vsaj prve mesece tak kot Živa, ki je prve 3 mesece samo jedla in spala.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.5.2009 20:51:30
|
|
|
|
Aja1
|
Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... Uf...raje ne premišljujem.
|
RE: November 2006 - 4. del 22.5.2009 9:40:43
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... Uf...raje ne premišljujem. Po mojih izkušnjah to drži, ampak so ta drugi ful hujši od ta prvih
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.5.2009 11:33:01
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... Uf...raje ne premišljujem. Po mojih izkušnjah to drži, ampak so ta drugi ful hujši od ta prvih No, super.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.5.2009 11:44:41
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... Uf...raje ne premišljujem. Po mojih izkušnjah to drži, ampak so ta drugi ful hujši od ta prvih Hvala za vzpodbudne besede.
|
RE: November 2006 - 4. del 22.5.2009 13:35:51
|
|
|
|
Nogavica
|
Včeraj zvečer je Živa spet sestavljala puzzle, jaz sem pa na kavču ležala zraven nje in je puzzle odložila na moj trebuh pa rekla, da jih je malo posodila dojenčku in da je zdaj vesel. Prav zlata je ta naša babika, ko že zdaj tako skrbi za dojenčka. Danes pa grem po dolgem času k frizerju se barvat, sem že prava katastrofa. Živa in ati bosta pa verjetno šla na Nodija v Planet Tuš. Soparno je za znoret. Za naš konec baje napovedujejo hude nevihte in točo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 23.5.2009 20:31:14
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Nogavica, pridna Živa. Se ti fajn zdi, ane? Mi smo bili pa danes malo na bazenu in je bilo kar fajn. Neja sicer najbolj uživa v vodi do kolen s parimi lončki in "šprico". Zdaj je pa tastar na šihtu, Neja spi, jaz pa kuham del kosila za jutri (goveje zrezke v omaki). Lahko bi spat kej čvekale....
|
RE: November 2006 - 4. del 24.5.2009 10:49:24
|
|
|
|
krfjolca
|
Zboleli Anže je zakuhal na 38, ves je tečen in bogi. So vsi štirje iz varstva bolni. Punčka, ki jo je prvo vrglo v petek, ima gnojno angino, ostali trije so pa danes zakuhali. Upam, da ne bo pri vseh angina. Sara je zaenkrat OK, upam, da ne bo še ona zbolela. Jutri imava posvetovalnico, potem bom pa verjetno še malega peljala, da ga pogleda.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.5.2009 20:09:34
|
|
|
|
Zamima
|
Groza,.... bogi Anže, čimprej se pozdravite mene so v čet. klicali iz vrtca, češ, da ima vročine 38.6, pridem ponjo, ji doma izmerim, pa ni bilo več (sploh) vročine . V glavnem vse do danes je bila ok, jutri je spet vrtec, bomo videli . Jo moram pa pohvalit, danes zjutraj ni našla dude, jo je šla iskat 2x v sobo, jaz sem vedela, da je pod posteljo , sem jo na skrivaj vzela in pospravila,... sem ji rekla, da ni več dude, da je šla papa.... minus je v tem, da čez dan ni zaspala, no saj če bi vztrajala pri uspavanju verjetno bi.... je pa zdaj zaspala brez, da bi sploh omenila dudo . Upam, da je ne bo jutri preveč pogrešala ...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.5.2009 21:00:07
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Zala. Anže, zate pa . Hitro se pozdravi. Sem pa danes kar mal jezna na moža. Gospodu je najbolj fajn, da je cel dan pred tv, jaz naj se pa cel dan ukvarjam z Nejo, pomijem okna, kuham, skuham bezgov sok, perem, likam,.... Resno razmišljam, da bi bila Neja edinka, ker zadnje dni je nemogoč . Neja mu takoj spuli živc (pa ni bila zelo tečna). Pol mu pa rečem, da naj Neji umije zobe in on se lepo izogne "Ti jih znaš boljše". Da ne govorim, da perila ni mogel pobrati, ker je gledal film. JEZNA. Se opravičujem za izpad.
|
RE: November 2006 - 4. del 24.5.2009 21:08:03
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja1, moj je ravno tak. Oziroma je zdaj bolje, ker mu dam vedeti, da ne zmorem vsega sama. Pred Saro je bilo pa tako kot opisuješ - mu sploh ni bilo jasno, kaj sem tako tečna. Sem pa naredila vse sama, pa grdo gledala zraven, sam gospodom ne kapne, da kaj hočeš od njega, dokler jasno in glasno tega ne zahtevaš. Zdaj ga moram prav pohvalit, mi res veliko pomaga. Ga pa kar sama pošibam, če vidim, da gleda tv, jaz pa recimo dojim, v kuhinji pa bomba.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.5.2009 21:16:16
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, torej je še upanje? Uf, ker takolemi gre občasno res na živce....Ampak kot s ti napisala - ni mu jasno, zakaj sem slabe volje... Tudi ko mu povem, mu ni jasno oz. pravi da kompliciram...
število otroksararkoliko otrok imate/nameravate imeti?1 (
15%)
2 (
43%)
3 (
35%)
4 ali več (
8%)
Število vseh glasov: 493Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!