|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
19.5.2009 20:17:22   
urška76
Čer!
Evo mene. K je moj nalepu user posted image , ga bo pa dons vidu, k me ne bo za sopravt izpred računalnika user posted image
V glavnem mi smo v Lux uživali v sončku. Napoved smo imeli sicer tok slabo, da sem uimela manšo krizo z kratkimi rokavi, pa palerine, škornje in dežnike smo tud samo na izlet vozil. user posted image  Slikic je letos zelo malo, ker nismo imeli časa slikat. Se pozna, da je bila lani mala še v vozičku, letos je bila pa stalna akcija. Vidl nismo nič novega, ker smo obiskovali samo otroška igrišča.
Zdej sem v glavnem čez dan mama samohranilka. Možek je namreč večinoma na predavanjih, ali pa se uči za izpite. Ravno danes je moj piflarček dobil eno desetko. user posted image user posted image  Še en izpit ga čaka kopnec meseca, pol je pa do jeseni mir. Upam. Mi trije v glavnem užicvamo na sončku. Občasno gremo kake račke poglčedat, pa kako babico in dedka.
Nogavica vse najbolše še od mene.
Zdej grem pa mal povečerjat, potem pa mal prečekirat vaše poste za nazaj.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.5.2009 21:10:14   
Aja1
Urška in family dobrodošli nazaj. Ampak slikce bi pa vseeno, čeprav jih je malo. user posted image

Včeraj so nekje presekali kabel za siol in smo imeli doma mrk. Doooooolgčas. Ne tv, ne internet, ne telefon...nič ni delalo user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.5.2009 14:30:20   
viv_
Ojla vsem...

Komi čakam poletje! Res! Pa dopust... Čeprav, mogoče bo letos bolj tako-tako, odvisno, kako bo naša gradnja napredovala... Ampak bomo mel pa pol lepo hišico. Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.5.2009 17:00:50   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu!

Kako se ti to odraža? user posted image  Jaz kričim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Luni -- 20.5.2009 17:01:05 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.5.2009 20:07:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Samo z živci sem pa bolj ko ne na psu!

Kako se ti to odraža? user posted image  Jaz kričim user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz tudi user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.5.2009 21:22:33   
Zamima
Samo, da se malo javim in da pozdravim.

Mi smo ok, še vedno v plenicah, user posted image , no upam, da do jeseni ne bomo več.

Drugače smo pa fajn.

sem pa leeeeena, pa se mi ne da nič pisat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.5.2009 22:02:16   
takotako
Čer

Še jaz malo...

Mi smo pa trenutno spet doma ker mali neki kuha. Na sumu imam dvazobka ki ravno lezeta ven, ampak mi je čudno k ima 37,8. Greva jutri do P.da malo pregleda.

Glede plenic sem jaz bolj  zato da se ne sili. Ker vem za primer ko je imela punčka potem kar velike težave. Jaz našga nič ne silim. Je pa res da ga mam dostikrat kar brez plenic-kadar smo doma. To mam navado še ko je bil dojenček ker se mi je smilu da ima plenice skoz gor. Tako da mu rito potem mal luftam. Zdaj ko je toplo pa če sva doma pop. je ponavadi do večera brez. In ja imam veliko paketkov sam se niti ne sekiram.
Je pa zdaj malo bolj začel opozarjat. Tako da nam je že dvakrat uspelo it na wc. mi je pa tudi vzgojitelca rekla da ko bo pripravljen bo že sam začel.

Drugače je pa prov fino k je bolj toplo. smo vzunaj ves čas. Pol pa naši mali sosedje pridejo na obisk pa majo tok dela k obirajo jagode pa češnje, pa peskovnik pa ....

evo tok od mene

Lp, Atanja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 707
21.5.2009 8:17:52   
viv_
Jutro,

o atanja, pozdravljena user posted image  Sem se že spraševala katera je nova novemberka user posted image

Pri nas nič pretresljivo novega, samo zdi se mi, da pri Zarji trma ne pojenjuje, da se stopnjuje. Je imela pa včeraj ekstra siten dan, ker je cel dan samo cvilila... za vsako malenkost... Pa se dere in joka pa jo vprašam kaj je, ona pa :"Lulat me!". Ja pejt lulat, a ne... Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 708
21.5.2009 8:18:44   
Nogavica
Jutro!

Danes moj mali pikec že od ranega jutra razgraja v trebuhu. Ful je fajn. user posted image  Zdaj sem nama pa privoščila zajtrk, mogoče je bil lačen. user posted image

Živa je pa zadnje dni čisto not padla v puzzle. In sem prav ponosna, ker brez večjih težav sestavlja že take za večje otroke (od 4 ali 5 let naprej, ene imamo celo za osnovnošolce, ker ati ni pogledal oznake). user posted image Smo pa kupili dvojne označene s 3+ pa so ji zgleda prelahke, zato zdaj kupujemo malo zahtevnejše. Malo se hvalim, vem. user posted image

Z odvajanjem od plenic še kar nismo začeli.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 21.5.2009 8:19:48 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 709
21.5.2009 9:23:30   
Aja1
Bravo Živa. user posted image

Mi pa sploh časa nimamo za puzle (ali katero drugo "notranjo" igro, tv,...), ker smo cel popoldan zunaj. Ko pridemo v stanovanje je samo še večerja in spanje. V vrtcu pa imajo čas tudi za take zadeve (no, tv ravno ne). user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.5.2009 9:24:24   
Aja1
Nogavica super za brcike! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že malo pozabila, kako to zgleda user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.5.2009 9:37:48   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bravo Živa. user posted image

Mi pa sploh časa nimamo za puzle (ali katero drugo "notranjo" igro, tv,...), ker smo cel popoldan zunaj. Ko pridemo v stanovanje je samo še večerja in spanje. V vrtcu pa imajo čas tudi za take zadeve (no, tv ravno ne). user posted image

Isto mi... Se pa spomnim Mirne je bila puzzle frik, tamala pa ne...

Včeraj je Mirna eno uro popoldne risala domače branje, pa je ful lepo naredila, res, sem bila kar presenečena... Ta punca je res pridna. user posted image

Pa super za brcike... tele začetne so toooooooooook luškane... pol naslednje so pa že mal manj luškane, ampak morjo bit... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.5.2009 20:27:59   
krfjolca
Nogavica, bravo za brcike user posted image . Jaz sem pa prav vesela, da mi nihče več ne razgraja po trebuhu user posted image . Saj zato pa razgraja zunaj. Jao bože, zakaj mi ne privoščijo enega nezahtevnega otroka user posted image . Tamala je čisto enaka, kot je bil Anže, čisto nič ji ni prav. Pa niso samo krči, malo že, ampak nič ji ni všeč, tako da če ne spi ali je, je samo tuljenje in sitnarjenje. Sem prav jezna, ko mi kolegice z isto starimi dojenčki razlagajo, kako lahko po eno uro gledajo v luft. Če je Sara budna, ni variante, da bi ležala v posteljici in dala mir user posted image . No, saj se ne bom preveč pritoževala, glavno da je zdrava.
Sicer pa, glede na to, da je Živa ravno tak živc kot Anže, si tudi Nogavica raje ne obetaj prav pridnega bratca/sestrico user posted image . Se je bolje pripravit na hard varianto, pa si potem ves srečen, če je le malenkost bolje user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.5.2009 20:48:48   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sicer pa, glede na to, da je Živa ravno tak živc kot Anže, si tudi Nogavica raje ne obetaj prav pridnega bratca/sestrico user posted image . Se je bolje pripravit na hard varianto, pa si potem ves srečen, če je le malenkost bolje user posted image .

Hvala za opozorilo.  
Ampak jaz vseeno upam, da bo vsaj prve mesece user posted image  tak kot Živa, ki je prve 3 mesece samo jedla in spala. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.5.2009 20:51:30   
Aja1
Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... user posted image  Uf...raje ne premišljujem.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
22.5.2009 9:40:43   
viv_

Uf, pol bom pa še premislila, če bi imela še enga. Meni so vsi rekli, da sta dva vedno različna. Še enega takega, kot je bila Neja.... user posted image  Uf...raje ne premišljujem.

Po mojih izkušnjah to drži, ampak so ta drugi ful hujši od ta prvih user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 716
22.5.2009 11:33:01   
Nogavica

Po mojih izkušnjah to drži, ampak so ta drugi ful hujši od ta prvih user posted image

No, super. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 717
22.5.2009 11:44:41   
Aja1

Hvala za vzpodbudne besede. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 718
22.5.2009 13:35:51   
Nogavica
Včeraj zvečer je Živa spet sestavljala puzzle, jaz sem pa na kavču ležala zraven nje in je puzzle odložila na moj trebuh pa rekla, da jih je malo posodila dojenčku in da je zdaj vesel. user posted image  
Prav zlata je ta naša babika, ko že zdaj tako skrbi za dojenčka.

Danes pa grem po dolgem času k frizerju se barvat, sem že prava katastrofa. Živa in ati bosta pa verjetno šla na Nodija v Planet Tuš.

Soparno je za znoret. user posted image  Za naš konec baje napovedujejo hude nevihte in točo. user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.5.2009 20:31:14   
Aja1
Dober večer.

Nogavica, pridna Živa. Se ti fajn zdi, ane?user posted image user posted image

Mi smo bili pa danes malo na bazenu in je bilo kar fajn. Neja sicer najbolj uživa v vodi do kolen s parimi lončki in "šprico".  user posted image  Zdaj je pa tastar na šihtu, Neja spi, jaz pa kuham del kosila za jutri (goveje zrezke v omaki). user posted image  

Lahko bi spat kej čvekale....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.5.2009 10:49:24   
krfjolca
Zboleli user posted image
Anže je zakuhal na 38, ves je tečen in bogi. So vsi štirje iz varstva bolni. Punčka, ki jo je prvo vrglo v petek, ima gnojno angino, ostali trije so pa danes zakuhali. Upam, da ne bo pri vseh angina. Sara je zaenkrat OK, upam, da ne bo še ona zbolela. Jutri imava posvetovalnico, potem bom pa verjetno še malega peljala, da ga pogleda.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.5.2009 20:09:34   
Zamima
Groza,.... bogi Anže, čimprej se pozdravite user posted image
mene so v čet. klicali iz vrtca, češ, da ima vročine 38.6, pridem ponjo, ji doma izmerim, pa ni bilo več (sploh) vročineuser posted image .

V glavnem vse do danes je bila ok, jutri je spet vrtec, bomo videli user posted image .

Jo moram pa pohvalit, danes zjutraj ni našla dude, jo je šla iskat 2x v sobo, jaz sem vedela, da je pod posteljo user posted image , sem jo na skrivaj vzela in pospravila,... sem ji rekla, da ni več dude, da je šla papa....

minus je v tem, da čez dan ni zaspala, no saj če bi vztrajala pri uspavanju verjetno bi.... je pa zdaj zaspala brez, da bi sploh omenila dudo user posted image .

Upam, da je ne bo jutri preveč pogrešala ...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.5.2009 21:00:07   
Aja1
Bravo Zala. user posted image user posted image user posted image

Anže, zate pa user posted image . Hitro se pozdravi.

Sem pa danes kar mal jezna na moža. Gospodu je najbolj fajn, da je cel dan pred tv, jaz naj se pa cel dan ukvarjam z Nejo, pomijem okna, kuham, skuham bezgov sok, perem, likam,.... user posted image user posted image user posted image  Resno razmišljam, da bi bila Neja edinka, ker zadnje dni je nemogoč user posted image . Neja mu takoj spuli živc (pa ni bila zelo tečna). Pol mu pa rečem, da naj Neji umije zobe in on se lepo izogne "Ti jih znaš boljše". user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim, da perila ni mogel pobrati, ker je gledal film. user posted image user posted image user posted image  JEZNA. user posted image  Se opravičujem za izpad. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.5.2009 21:08:03   
krfjolca
Aja1, moj je ravno tak. Oziroma je zdaj bolje, ker mu dam vedeti, da ne zmorem vsega sama. Pred Saro je bilo pa tako kot opisuješ - mu sploh ni bilo jasno, kaj sem tako tečna. Sem pa naredila vse sama, pa grdo gledala zraven, sam gospodom ne kapne, da kaj hočeš od njega, dokler jasno in glasno tega ne zahtevaš. Zdaj ga moram prav pohvalit, mi res veliko pomaga. Ga pa kar sama pošibam, če vidim, da gleda tv, jaz pa recimo dojim, v kuhinji pa bomba.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.5.2009 21:16:16   
Aja1
Krfjolca, torej je še upanje? Uf, ker takolemi gre občasno res na živce....Ampak kot s ti napisala - ni mu jasno, zakaj sem slabe volje... Tudi ko mu povem, mu ni jasno oz. pravi da kompliciram... user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

število otrok
sarar

koliko otrok imate/nameravate imeti?

1 (15%)

2 (43%)

3 (35%)

4 ali več (8%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!