|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
30.4.2009 10:14:13   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mirno noč vsem, še posebno pa Krfjolci. Verjamem, da potrebuješ par ur spanca v kosu.

Hvala, lubica user posted image , je tvoja želja očitno pomagala user posted image user posted image . Je spala celih 6 ur, od 22h do 4h, potem pa še 3. user posted image
In to brez večernega dodatka user posted image .

Je pa včeraj dobila nekaj mazoljčkov po obrazu. Je kot pubertetnica, pa taka lepotička je bila user posted image . Pomojem se čisti koža, ker je samo na čelu in ličkih, pa pri Anžetu je bilo tudi tako - še huje, pa ni imel alergije. Je takrat rekla na pediatriji, da je očitno dobil veliko mojih hormonov. Tako da zaenkrat ne naganjam panike. K zdravniku pa tudi ne mislim letat, če ne bo nujno, da ne privlečemo kake prašičje gripe domov user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.4.2009 10:26:24   
Aja1
Bravo Sara. user posted image user posted image user posted image  Tako se spi. user posted image

Krfjolca, če ima mozoljčke samo po obrazu, ni alergija. Verjetno se res samo koža čisti.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.4.2009 10:32:13   
krfjolca
Ja, eni pediatri pa pravijo, da je lahko tudi prsni koš mozoljast, pa tudi ni alergija.
Sem pa preventivno na dieti brez KM in jajc. Bomo videli, če bo kaj spremembe.
Mi je pa grozno, šele par dni, pa bi kar umrla za kozarec mleka in jogurt user posted image . Svaka čast tebi, da si tako dolgo zdržala!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.4.2009 11:06:53   
Aja1
Jaz sem bila na dieti brez KM in jajc  2 meseca (do rezultatov krvnih testov) od takrat pa samo jajce. Dva meseca je bilo mučno, zelo mučno, ker sem nora na mlečne izdelke. Držim pesti, da ni alergija. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.4.2009 21:03:28   
Aja1
Dober večer. Pa je pred nami malo daljši vikend. Jutri bomo doma, v soboto verjetno pride brat z otročki, v nedeljo gremo pa k tastu in tašči na "otvoritev novega žara" user posted image ...v ponedeljek pa spet na šiht.

Sem danes spekla skutino pecivo (sem recept vidla pri oktobrkah) in pojedla skor pol protfana user posted image . Res je dober. Še moj, ki ni preveč za kakšna peciva je jedel kot nor. Zdaj mi je pa žal, ker sem se preveč najdela.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.4.2009 21:07:56   
viv_
Čer,

samo na hitro... Danes in jutri (ja, na 1. maj) imam nek seminar. Tastar user posted image  pa pospravlja doma podstrešje in drvarnico, da bo redi, k bojo podirali... Enkrat, ko bojo. Zaenkrat vse stoji, ker smo čakali arhitektko, pa še prazniki. Ma, kok me mori...

Tko da punce, uživite... Krfjolca, lepo spite!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
1.5.2009 8:19:56   
Nogavica
Aja1, bi delila recept še z nami? Malo si mi lušte naredila. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 607
1.5.2009 10:05:10   
Anonimen
Jaz imam te 3 dni ta teden dopust, tako da sem skoz lepo doma in je res super, paše paše. user posted image
Drugače pa ima naša mala zdaj končno svojo sobico, včeraj je prvič prespala v njej, enkrat se je sicer zbudila, drugače pa lepo spala. Smo jo pa nabavili v Ikei, Mammut serija.
Danes imam namen spečt eno pecivo, da praznujemo 1.maj. user posted image Jamie-jev biskvit, puding, jabolčna kaša, smetana.
Btw na Facebooku imam nekaj slikic iz USA, če katero zanima. user posted image

Lep podaljšan vikend vsem! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
1.5.2009 15:06:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, bi delila recept še z nami? Malo si mi lušte naredila. user posted image

Evo, to je recept od frrr (avtorske pravice in tako dalje user posted image ). Je res dobro toplo in mrzlo.

skutino pecivo

-  0,5 kg skute
-  2 navadna jogurta - čvrsta
-  2 jajci
-  8 žlic olja
-  8 žlic moke
-  8 žlic sladkorja
-  1 vanilin sladkor
-  1 pecilni prašek

dobro zmešamo; vlijemo na malo naoljen pekač - ne prevelik, malo višji; pečemo 10 minut na 220 stopinj.

priporočam najprej zmešat sladkor in jajce; po tem pa ostale sestavine: olje, skuto, jogurt; nazadnje pa moko s pecilnim.)

-         1 jajce
-         1 kisla smetana

zmešamo;  na vroče premažemo; pečemo še 35 minit na 200 stopinj. 

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
1.5.2009 16:22:51   
Nogavica
Aja1, hvala.

Zdaj pa prosim še MucaMaco, če svojega napiše. user posted image
MucaMaca, na FB sem pa že pogledala tvoje fotke. Upam, da bom tudi jaz kdaj videla ZDA.

Nonstop se mi sladko lušta. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
1.5.2009 20:18:30   
Aja1
Nogavica, v tem stanju se ti upravičeno sladko lušta. Meni se tudi, pa nisem noseča....

Midve sva danes sami doma in sva hoteli malo s kolesom, pa se je na žalost dež ulil.  user posted image  Potem sva pa prjateljico poklicali na kapučino in malo počvekale. Zdaj pa Neja spi, jaz pa kuham goveje zrezke v omaki za jutri, ker dobimo obiske na kosilo.  user posted image To bo spet veselje (pridejo trije otroci).  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.5.2009 14:23:54   
max81
helov!!!!!!! mi 3je smo pršli domov, smo se malo potepali....smo šli do kolegice, pa malo na igrala, da so se otroc malo  zjagali..mali je v vozu zaspal, samo ga pol še čaka ena runda, ker je bilo premalo...zdejle je šla pa nika spat, je že komej gledalauser posted image ...jest perem še en stroj cunj..po novem delamo to samo še med vikendomuser posted image , pol bo treba počas za kosilo prpravt, ker pride tastar iz šihta..bomo mel kr zeleno solato, pa makarone s tunino omako..je najhitrejšuser posted image

pol pa če bo tastar pr volj, v kar močno dvomom..šibava z bicikli  do kranjske gore...sam bom mogla it pomoje kr sama,ker je šele ponoč pršu iz žurke zjuti pa na šiht, so šli enga dojenčka zapit...tko, da se bo pomoje sam še na kavč prevrnuuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.5.2009 14:24:27   
max81
Aja1 z branjem pa ne bo nič...nisem nič dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.5.2009 22:04:58   
Aja1
Max, kako nisi dobila? Bom še 1x poslala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.5.2009 22:12:39   
Aja1
Pa dober večer.
Mi smo preživeli lep dan. So prišli k nam na kosilo še brat s tremi otročki. Je bilo pestro, zelo pestro. Otroci so bili pridni in glasni. user posted image  Neja je bila super zadovoljna z družbo in dogajanjem. Občasno je pa le hotela vso mojo pozornost zase in se je nalašč polulala...3x user posted image .

Max, si šla s kolesom? Tam pri vas imate res super kolesarske poti user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.5.2009 21:07:27   
Aja1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.5.2009 21:09:49   
Nogavica
Živa pa danes že spi (navadno se ob tem času komaj v posteljo zbašemo). Je spet nekaj pokasirala, ker je zvečer naenkrat dobila vročino in zabasan nos. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 617
4.5.2009 12:14:57   
Luni
Evo nas doma! Teden na Korčuli je minil kot bi mignil, naredili smo izlet do Dubrovnika, pa z barko okoli Korčulanskih otočkov (Badija, Sutvara, ...) . Vreme je bilo slabo, drugo pa vse super: družba, hrana, nastavitev, turistični vodič user posted image user posted image . Dol smo se peljali Z Marcom Polom (Rijeka-Korčula), za nazaj smo jo pa na avtocesto mahnili. Maška je bila pridna, kot še nikoli. Mi je sedem ur avta minilo kot nič user posted image . Prava mala gospodična je postala.... Tudi lulat počasi že prosi, čeprav ima še vedno pleničko, katera je čedalje pogosteje suha user posted image

Aja1, tole skutno pecivo pa je, če se ne motim, Lena gospodinja, katero se najbolje poje vroče s kepico vanilijevega sladoleda!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.5.2009 13:35:44   
Nogavica
Dan!

Tu pa se zadnje čase tolko čveka, da komaj dohajam. user posted image  Zdaj pa je že en kup pogrešanih. user posted image

Danes bom prvič v življenju poskusila spacat torto, ker ima moja mama jutri rojstni dan. Upam, da mi bo ratalo, že dva dni visim na Kulinarični Sloveniji. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.5.2009 14:07:53   
Aja1
Nogavica, naj ti super uspe. Potem pa fotko na RR. Jaz sem v življenju spekla samo eno torto (pred petimi leti za mamin rojstni dan). Je bila kar dobra, lepa pa ne preveč, ker sem se matrala z oblivanjem čokolade, namesto, da bi namazala s smetamo (je lažje). user posted image  Pa jo bom spet enkrat spekla...ampak dokler mora biti brez jajc, je ne grem packat.

Moj si je pa danes spet zaželel skutino pecivo. Ja Luni, sem šla gledat in se res reče tudi pecivo lene gospodinje. user posted image  Zanimivo ime. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.5.2009 14:08:52   
Aja1
Nogavica - lep nov avatarček user posted image
Punce, dejte nam kej pokazat vaše zakladke. Nekaterih slik že celo večnost nismo vidli....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.5.2009 15:47:53   
Nogavica
To bom dala pa v okvir in kot darilo (poleg darilnega bona za kopel v dvoje in večerjo):

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 622
5.5.2009 15:53:17   
Nogavica
Aja1, evo naš "zakladek" user posted image :

user posted image

user posted image

Sicer bom pa v kratkem malo dopolnila album in vas takrat obvestim. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.5.2009 20:03:19   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

To bom dala pa v okvir in kot darilo (poleg darilnega bona za kopel v dvoje in večerjo):

user posted image

iiiiii user posted image user posted image

V katerem programu si pa to naredila?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.5.2009 20:05:35   
Nogavica
Aja1, Scrapbook Factory Deluxe. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?