Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.4.2009 15:13:06
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, da se še jaz malo javim. Saj sem vas skozi brala (oziroma čakala, če bo sploh kaj za brat ), samo sem bila prelena za pisat. Živa je prejšnji teden prebolevala neko trebušno virozo. V ponedeljek ponoči in še v torek podnevi je bruhala, potem pa je začela driskati in je bilo par dni kar hudo. V torek je imela še vročino. Drisko je imela ene tri dni tako, da je kar teklo iz nje. Da o vneti riti in joku med previjanjem sploh ne govorim. En dan je bilo tako hudo, da sem med previjanjem jokala z njo, ker nisem vedela, kako naj se je dotikam, da bi jo čimmanj bolelo. Jedla kake 3-4 dni ni čisto nič, s pijačo pa sva jo silila, notri pa ji mešala glukozo in Rehidrol. V torek in sredo je ves dan samo ležala in dremala, tako da jo je bilo kar hudo gledat tako, ko je drugače vedno naspidirana. V petek smo šli k zdravniku, da preveri, če je še dobro hidrirana pa je bilo vse o.k., v nedeljo pa se je potem vse umirilo. No, tako glede Žive. Drugače pa se mi zdi, da v trebuhu (sem skoraj napisala trebuščku, pa je žal daleč od tega ) že čutim neke nežne premike. Aja, pozabila sem še napisat, da sem dva dni nazaj opazila, da ima Živa zunaj obe spodnji petici, zgoraj pa tudi ena predira dlesen, se mi zdi.
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.4.2009 15:14:49 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 24.4.2009 21:30:49
|
|
|
|
Aja1
|
Ojoj, Nogavica, ste imeli pa res hudo stanje . No, samo da je mimo. Ti si ok? Mi gremo jutri spet na morje...tokrat ne na dopust ampak postavit prikolico. Neja bo šla pa v varstvo k tašči (tudi čez noč - bo prvič prespala tam). Če jo vzamemo s sabo, bo cel hudič . Sem prej pekla pico in testo skoraj ni vzhajalo . Na koliko moke daste en kvas??? Zdaj pa še malo posurfam in na spavanje. Nočko.
|
RE: November 2006 - 4. del 25.4.2009 21:39:04
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Spet zgovorne.... Mi smo bili danes na morju, kjer smo postavljali prikolico. Za nazaj smo se ustavili še v Ljubljani na bowlingu. Jaz sem bila prvič tam. Ja...kaj naj rečem. Slab začetek (zlomljena dva nohta, krogla v kanal,...) dober konec (z eno potezo parkrat zbila vse keglje). Za naslednjič se moram za to bolj pripravit (vsaj nohte postrižt ). Zdaj sva pa sama doma... Kako je prazno, ko ni Neje.... Jutri jo greva iskat k tašči. Komaj čakam, da stisnem mojo lubico.
|
RE: November 2006 - 4. del 27.4.2009 19:47:58
|
|
|
|
Aja1
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.4.2009 20:27:01
|
|
|
|
Nogavica
|
No, da malo zapolnim stran ... Pri poročilih je bil nek prispevek o raftanju (se mi zdi) in je kazalo ljudi, ki so nesli čoln. Na sebi so imeli črne neoprenske obleke, rdeče rešilne jopiče in rdeče čelade. Živa to gleda in naenkrat zakriči: "Glej Spidermana!"
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 10:01:56
|
|
|
|
max81
|
živa no da se še jest mal oglasim, vidim, da štrajkate ......mi smo meli piknik v nedeljo v bistvu prazovanje mojega in sinetovega rojstnega dne z zamudo , pa smo še imeli malo lepega vremena,zdej pa dežžžžžžžžžžžžžžžž , no zdej pa počas na šiht, pa se mi popolnoma nič ne da....tamale2 peljem k mamici, pol jih pa moj pobere, pol pa komej čakam, da oddelam še do četrtka in frej dnevi, plus tri dni še starega dopusta ..upam, da bo kej vremena...drugače se bomo šli pa en dan kopat v Bohinj, pa še kej se bomo spomnli, no itak smo vezani na tastarga k bo na šihtu, tko, da bomo probal izkoristit kar se da ja nč bejbe lepo se mejte, gremo se počas prštimat papa
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 12:50:55
|
|
|
|
krfjolca
|
Še jaz pozdravim. Dete končno spi dalj kot 5 minut (že trkam). Zadnje dni visi na meni non stop. Naredi par požirkov in zadrema, ko jo pa odložim je pa v 2 minutah jok. Sicer se niti ne pritožujem, saj tako vsaj počivam, sam stanovanje je pa v razsulu ... Jaz pa vem TVspored na pamet . Mi pa malo najeda ponoči, zato sem ji zvečer začela dajat malo dodatka. Res imam tudi jaz občutek, da proti večeru ni več dovolj mleka pri meni. Se je pa kar lepo poredila od zadnjega obiska patronažne, takrat me je kar zaskrbelo, ker ni šlo nič gor. Zdaj je šlo pa 200g v 5 dneh, kar je super. Veliki frajer je pa faca, ful obožuje tamalo, non stop bi jo božal in lupčkal .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 17:30:43
|
|
|
|
urška76
|
Dan po dolgem času še od mene. Se res že celo večnost nisem oglasila, sam res nisem sfolgala. Sploh nisem bla velik na compu, še manj na netu. Te dni sem bolj ali manj samohranilka, ker je Ž. skoz na predavanjih, al pa se uči za izpite. Ravno zdele piše enega. Mi smo izkoristili vsak suh trenutek, da smo bili zunaj. Smo pri sosedih gledal račji par (ja sredi Lj se je raca odločla jajca nest). Sicer so jima tisto eno bogo jajce vrane razbile, samo še vedno kampirata tu zraven nas. Očitno jima paše vsa pozornost. Zdajle pa pakiram (maladva mam že v kovčkih no njune cote), zjutraj navsezgodaj pa šibamo v Luxembourg. Pridne bodite, pozdravite vse smrkavčke, pazite na bejbote v trebuščkih in seveda Krfjolca pazi na malo Saro.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 19:54:56
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, srečno pot. Uživajte in veliko fotkajte, da bomo pol še me vidle Živa, faca Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa? Pa super za velikega bratca Anžeta, da obožuje svojo sestrico . Max, jaz tudi delam do četrtka...še 2x...
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 20:42:53
|
|
|
|
Aja1
|
Naša ima cca 92-93 cm in cca 14 kg.
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 22:11:34
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa? Nikakor . Večino časa se doji, med tem časom pa drema - če jo odložim, je jok. So se že začeli krči in je cela štala. Očitno bo isto s*anje, kot pri Anžetu. Zdajle je bila panika od 18h dalje, pa še sama sem bila z obema. Tamala histerična do konca, šele zdaj se je malo umirila, čeprav spet nekaj stoka v spanju, pa še Anžeta je bilo treba zrihtat - me je v teh tednih možek kar malo razvadil, ko je zvečer bolj ali manj on opravil z njim. Ah ja, saj bo minilo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.4.2009 22:12:15
|
|
|
|
krfjolca
|
Anže ima 96 cm in 15,5 kg.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 8:31:51
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko oj mene pa zanima kolk so veliki te novemberčki 2006 ter težki naša ima 17 kg in je velika 98 Naša je tudi tu nekje.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 8:33:27
|
|
|
|
viv_
|
Jutro... sam na hit pozdravim! Smo imeli 3 dni za starše, tamale pri vsaki tašči 1... Je pasalo vsem, nama in tamalima, da sta bili mal narazen. Se mata zdej toooooooook radi! Pa še ena sončna fotka:
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 20:56:19
|
|
|
|
Aja1
|
Čer, čer. Pa kaj je zdaj to? Štrajk? Viv, super, da ste se imeli fajn. Pa verjamem, da mal paše brez otrok. Malo bolj opiši, kj ste to bili. Jaz pa zdaj jem Pez bombončke .
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 21:00:47
|
|
|
|
Aja1
|
A bi katera rada knjigo od Urške Čepin v e-obliki? Sem jo danes prebrala.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 21:33:49
|
|
|
|
max81
|
čer...evo jest sem se tud zdejle navečerjala, pa mi je zdej žal, ker sem čez pojedla, še pol vrečeke čokoladnih jajčk Aja1 sam še jutr a ne???? pa še meni prosim pošlji, da malo preberem
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 21:41:12
|
|
|
|
Aja1
|
Daj mi mail na zs.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 21:42:32
|
|
|
|
Aja1
|
Čokoladna jajčka pa tudi jaz obožujem....ponavadi pojem celo vrečko, ne samo pol
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 22:03:42
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 Aja1 sam še jutr a ne???? ja, še jutri, potem pa 3 dni frej . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 22:05:55
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: max81 Aja1 sam še jutr a ne???? ja, še jutri, potem pa 3 dni frej . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim. ja 6 dni, mam še 3 dni tastarga dopusta..sam kaj ko moj dela
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 22:07:11
|
|
|
|
Aja1
|
Meni je pa starga dopusta zmanjkalo. Poglej, če si dobila na mail.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 22:10:55
|
|
|
|
Aja1
|
Zdaj pa počasi odhajam na spavanje. Mirno noč vsem, še posebno pa Krfjolci. Verjamem, da potrebuješ par ur spanca v kosu.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.4.2009 22:17:56
|
|
|
|
max81
|
zaenkrat še nisem dobila....bom šla pa jest tud počasi spat, še gospodinje od pondelka pogledam do konca k sem jih snemala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?