|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
24.4.2009 15:13:06   
Nogavica
Evo, da se še jaz malo javim. Saj sem vas skozi brala (oziroma čakala, če bo sploh kaj za brat user posted image ), samo sem bila prelena za pisat.

Živa je prejšnji teden prebolevala neko trebušno virozo. V ponedeljek ponoči in še v torek podnevi je bruhala, potem pa je začela driskati in je bilo par dni kar hudo. V torek je imela še vročino. Drisko je imela ene tri dni tako, da je kar teklo iz nje. Da o vneti riti in joku med previjanjem sploh ne govorim. En dan je bilo tako hudo, da sem med previjanjem jokala z njo, ker nisem vedela, kako naj se je dotikam, da bi jo čimmanj bolelo.
Jedla kake 3-4 dni ni čisto nič, s pijačo pa sva jo silila, notri pa ji mešala glukozo in Rehidrol. V torek in sredo je ves dan samo ležala in dremala, tako da jo je bilo kar hudo gledat tako, ko je drugače vedno naspidirana.
V petek smo šli k zdravniku, da preveri, če je še dobro hidrirana pa je bilo vse o.k., v nedeljo pa se je potem vse umirilo.

No, tako glede Žive. Drugače pa se mi zdi, da v trebuhu (sem skoraj napisala trebuščku, pa je žal daleč od tega user posted image ) že čutim neke nežne premike. user posted image

Aja, pozabila sem še napisat, da sem dva dni nazaj opazila, da ima Živa zunaj obe spodnji petici, zgoraj pa tudi ena predira dlesen, se mi zdi.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.4.2009 15:14:49 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.4.2009 21:30:49   
Aja1
Ojoj, Nogavica, ste imeli pa res hudo stanje user posted image . No, samo da je mimo. Ti si ok?

Mi gremo jutri spet na morje...tokrat ne na dopust ampak postavit prikolico. Neja bo šla pa v varstvo k tašči (tudi čez noč - bo prvič prespala tam). Če jo vzamemo s sabo, bo cel hudič user posted image .

Sem prej pekla pico in testo skoraj ni vzhajalo user posted image . Na koliko moke daste en kvas???

Zdaj pa še malo posurfam in na spavanje. user posted image  Nočko.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.4.2009 21:39:04   
Aja1
Čer. Spet zgovorne.... user posted image

Mi smo bili danes na morju, kjer smo postavljali prikolico. Za nazaj smo se ustavili še v Ljubljani na bowlingu. Jaz sem bila prvič tam. Ja...kaj naj rečem. Slab začetek (zlomljena dva nohta, krogla v kanal,...) dober konec (z eno potezo parkrat zbila vse keglje). user posted image  Za naslednjič se moram za to bolj pripravit (vsaj nohte postrižt user posted image ).
Zdaj sva pa sama doma... Kako je prazno, ko ni Neje.... Jutri jo greva iskat k tašči. Komaj čakam, da stisnem mojo lubico. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.4.2009 19:47:58   
Aja1
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.4.2009 20:27:01   
Nogavica
No, da malo zapolnim stran ...

Pri poročilih je bil nek prispevek o raftanju (se mi zdi) in je kazalo ljudi, ki so nesli čoln. Na sebi so imeli črne neoprenske obleke, rdeče rešilne jopiče in rdeče čelade. Živa to gleda in naenkrat zakriči: "Glej Spidermana!" user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
28.4.2009 10:01:56   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image živauser posted image

no da se še jest mal oglasim, vidim, da štrajkateuser posted image ......mi smo meli piknik v nedeljo v bistvu prazovanje mojega in sinetovega rojstnega dne z zamudouser posted image , pa smo še imeli malo lepega vremena,zdej pa dežžžžžžžžžžžžžžžžuser posted image , no zdej pa počas na šiht, pa se mi popolnoma nič ne da....tamale2 peljem k mamici, pol jih pa moj pobere, pol pa komej čakam, da oddelam še do četrtka in frej dnevi, plus tri dni še starega dopustauser posted image user posted image ..upam, da bo kej vremena...drugače se bomo šli pa en dan kopat v Bohinj, pa še kej se bomo spomnli, no itak smo vezani na tastarga k bo na šihtu, tko, da bomo probal izkoristit kar se da
ja nč bejbe lepo se mejte, gremo se počas prštimat

papa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
28.4.2009 12:50:55   
krfjolca
Še jaz pozdravim. Dete končno spi dalj kot 5 minut (že trkam). Zadnje dni visi na meni non stop. Naredi par požirkov in zadrema, ko jo pa odložim je pa v 2 minutah jok. Sicer se niti ne pritožujem, saj tako vsaj počivam, sam stanovanje je pa v razsulu ... user posted image Jaz pa vem TVspored na pamet user posted image .
Mi pa malo najeda ponoči, zato sem ji zvečer začela dajat malo dodatka. Res imam tudi jaz občutek, da proti večeru ni več dovolj mleka pri meni. Se je pa kar lepo poredila od zadnjega obiska patronažne, takrat me je kar zaskrbelo, ker ni šlo nič gor. Zdaj je šlo pa 200g v 5 dneh, kar je super. user posted image

Veliki frajer je pa faca, ful obožuje tamalo, non stop bi jo božal in lupčkal user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.4.2009 17:30:43   
urška76
Dan po dolgem času še od mene.
Se res že celo večnost nisem oglasila, sam res nisem sfolgala. Sploh nisem bla velik na compu, še manj na netu.
Te dni sem bolj ali manj samohranilka, ker je Ž. skoz na predavanjih, al pa se uči za izpite. Ravno zdele piše enega.
Mi smo izkoristili vsak suh trenutek, da smo bili zunaj. Smo pri sosedih gledal račji par (ja sredi Lj user posted image  se je raca odločla jajca nest). Sicer so jima tisto eno bogo jajce vrane razbile, samo še vedno kampirata tu zraven nas. Očitno jima paše vsa pozornost.
Zdajle pa pakiram (maladva mam že v kovčkih user posted image  no njune cote), zjutraj navsezgodaj pa šibamo v Luxembourg.
Pridne bodite, pozdravite vse smrkavčke, pazite na bejbote v trebuščkih in seveda Krfjolca pazi na malo Saro.
user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.4.2009 19:54:56   
Aja1
Urška, srečno pot. Uživajte in veliko fotkajte, da bomo pol še me vidle user posted image

Živa, faca user posted image user posted image

Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa? Pa super za velikega bratca Anžeta, da obožuje svojo sestrico user posted image user posted image .

Max, jaz tudi delam do četrtka...še 2x...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 584
28.4.2009 20:36:24   
mirjanajelenko
oj mene pa zanima kolk so veliki te novemberčki 2006 ter težki
naša ima 17 kg in je velika 98

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.4.2009 20:42:53   
Aja1
Naša ima cca 92-93 cm in cca 14 kg.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.4.2009 22:11:34   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca - torej tamala večne spi večino časa?

Nikakor user posted image . Večino časa se doji, med tem časom pa drema - če jo odložim, je jok. So se že začeli krči in je cela štala. Očitno bo isto s*anje, kot pri Anžetu. Zdajle je bila panika od 18h dalje, pa še sama sem bila z obema. Tamala histerična do konca, šele zdaj se je malo umirila, čeprav spet nekaj stoka v spanju, pa še Anžeta je bilo treba zrihtat -  me je v teh tednih možek kar malo razvadil, ko je zvečer bolj ali manj on opravil z njim. Ah ja, saj bo minilo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.4.2009 22:12:15   
krfjolca
Anže ima 96 cm in 15,5 kg. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.4.2009 8:31:51   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

oj mene pa zanima kolk so veliki te novemberčki 2006 ter težki
naša ima 17 kg in je velika 98

Naša je tudi tu nekje. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.4.2009 8:33:27   
viv_
Jutro...

sam na hit pozdravim! Smo imeli 3 dni za starše, tamale pri vsaki tašči 1... Je pasalo vsem, nama in tamalima, da sta bili mal narazen. Se mata zdej toooooooook radi! user posted image

Pa še ena sončna fotka:
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.4.2009 20:56:19   
Aja1
Čer, čer.
Pa kaj je zdaj to? Štrajk?user posted image

Viv, super, da ste se imeli fajn. Pa verjamem, da mal paše brez otrok. Malo bolj opiši, kj ste to bili.

Jaz pa zdaj jem Pez bombončke user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.4.2009 21:00:47   
Aja1
A bi katera rada knjigo od Urške Čepin v e-obliki? Sem jo danes prebrala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.4.2009 21:33:49   
max81
čer...evo jest sem se tud zdejle navečerjala, pa mi je zdej žal, ker sem čez pojedla, še pol vrečeke čokoladnih jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja1 sam še jutr a ne????user posted image

pa še meni prosim pošlji, da malo preberemuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.4.2009 21:41:12   
Aja1
Daj mi mail na zs.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.4.2009 21:42:32   
Aja1
Čokoladna jajčka pa tudi jaz obožujem....ponavadi pojem celo vrečko, ne samo pol user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.4.2009 22:03:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja, še jutri, potem pa 3 dni frej user posted image . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.4.2009 22:05:55   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja, še jutri, potem pa 3 dni frej user posted image . Ti tudi, ane? Samo dlje boš frej, če se ne motim.

ja 6 dni, mam še 3 dni tastarga dopusta..sam kaj ko moj dela

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.4.2009 22:07:11   
Aja1
Meni je pa starga dopusta zmanjkalo. user posted image

Poglej, če si dobila na mail.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.4.2009 22:10:55   
Aja1
Zdaj pa počasi odhajam na spavanje.

Mirno noč vsem, še posebno pa Krfjolci. Verjamem, da potrebuješ par ur spanca v kosu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.4.2009 22:17:56   
max81
zaenkrat še nisem dobila....bom šla pa jest tud počasi spat, še gospodinje od pondelka pogledam do konca k sem jih snemala

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?