|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
21.3.2009 9:51:00   
max81
jutro...kok je dons spet en tečn dan, tamala je živuser posted image , vreme za popuser posted image , piha spet nenormalnouser posted image , zgleda, da bomo spet gnili cel dan doma..no tastar je tko cel vikend u planic, tko, da bomo mel še pestro

tjaš se vam zahvaljuje za čestitke, praznovali bomo naslednji mesec skupaj z mojim rd in bomo mel kr piknik uzun, ker če ne se pol samo tenstamo en po drugem, to mi pa ni všeč

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.3.2009 11:45:11   
viv_
Sem bla brez tamalih mal u shoppingu, u qlandiji, sem našo marello od daleč vidla...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.3.2009 17:46:29   
Zamima
moje je tud danes nekam sitna, prej je padla na ravnih tleh v dnevni in tulila eno uro v eni sapi user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.3.2009 19:51:03   
Aja1
Čer.

Mismo imeli danes pa malo športni dan. Zjutraj je šla Neja k tašči, midva pa na gastroskopijo. Je preživel in pravi, da n bilo zelo hudo. Je pa k sreči vse ok.
Potem sva šla k tašči na kosilo in po kosilu midve do mojega brata (3 otroci). Tam so se lepo igrali, midva malo poklepatala. Zatem sva šli pa še k eni prijateljici in tako je dan minil. Oči je pa pri domačih sekal drva. Zdaj je Neja ravno prava, da upam povsod sama z njo. Pred cca pol leta ni šans....je bila preveč tečka.

Je pa Neja v zadnjem tednu pridelala samo en paketek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.3.2009 20:03:47   
urška76
Čer!
Tjaš vse najbolše tudi od nas (čeprav z rahlo zamudo user posted image ). Upam, da te vidimo predno dopolniš dve leti user posted image .
MucaMaca naj se A hitro pozdravi. Sej zdaj se bo začelo lepše vreme in bo tud virusov manj.
Krfjolca luštno pesmico se je tvoj Anžetko naučil user posted image . Naš Miha je včasih pel Linga linga laja mami kuha čaja, oči pa pldi, da vse okol smldi. No neki v tem stilu. user posted image
Aja user posted image  za pridno Nejo brez paketkov (eden ni nobeden user posted image ).
Mi smo bili pa včeraj na enem r.d. Je Špelo en fant povabil, pol smo pa vsi tam kampiral. No sej smo se mel prov luštno. Je ura kar letela. Pa mal vinčka smo ta "stari" spil in je blo. user posted image  Danes sm,o pa bili pri naših. Dopoldne sem skočila še eno darilo za sodelavko kupit, Ž. je mal delal okoli hiše, otroka sta šla pa z mamo na sprehod račke futrat. No sej so hitro prišli domov, k tako grozno piha. Popoldne smo bili pol kar notri. Smo Petra Pana gledali. Mali je bil prov dobr. Je imel eno blazino pred obrazom pa samo učke so ga bile. Ga je bilo mal strah kapitana Kljuke. user posted image
Zdej bo pa mali že dost pod tušem, ga grem iz kopalnice zbezat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.3.2009 12:28:01   
Aja1
Dan.

Danes je pa tako lep sončen dan. user posted image  Sva bili cel dopoldan zunaj, oč je pa kuhal in gleda polete. Zdaj pa Neja spi, jaz se ji grem pa pridružit, ker smo danes vstali že ob 6.00. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.3.2009 16:47:29   
Zamima
Jaz sem pa ko en mali froček, že odštevam kolikokrat še gremo spat do dopustka user posted image   - nov ticker user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.3.2009 17:17:45   
viv_
Dan punce...

vas moram pohvalit, no Zamimo, pridem na čvekanje in me prve v vrsti user posted image

Sicer pa user posted image user posted image
Moj dragi možek je mel včeraj rojstni dan. Popoldne je prišla tašča1, tast2 in svakinja, pa smo se zmenili, da potem vzamejo Mirno in Zarjo s seboj, da greva midva zvečer malo ven, pa danes na kosilo s taščo2, tastom2 in našimi... Pa se nama zvečer ni dalo ven, ker je bil tak mir v hiši. Sva rekla, greva pa v nedeljo zjutrej na eno pisful kavico v mesto pa mal pogledat... Ja, kliče ob pol 8 zjutri tašča1, da Zarja že od pol noči bruha. Sva letela po njo, pa na dežurno... tam je rekla, da sicer ni rota, je pa virus... Tako da sem potem doma dežurala z Zarjo, na kosilo nisem šla... Tamala je pa boga. Pa ful je žejna, joka, da bi pila... pa nič ne ostane več v njej kot 10 minut... Dohtarca nama je rekla, naj pije nek HIPP ors 200... tamala hoče vodo, pa sej, samo da pije... Potem je pa ful jokala, da bi breskov sok, pa sem ji dala (koza jaz, ampak nisem mogla da ne bi, ker je res jokala) pa je vse letelo... po meni, po sedežni... Skratka tolk o romantičnem dnevu...

Mirno smo pustili pri tašči, da sta narazen... ju3 pa upam, da bo Zarja že mal boljš.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.3.2009 19:13:11   
melita73
Viv, pri nas smo bli pa od srede do sobote taki, sedaj je pa že OK.
Je bla pa tako boga, kot še nikoli do sedaj.Dva dni je samo spala in bruhala, dobesedno.
No ja , danes je pa ati bolan, upam, da vsaj jaz ne bom.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.3.2009 19:18:32   
urška76
Čer!
Joj viv. Boga Zarja. Verjamem, da ti je hudo. Samo če je virus pač mora iti skoz. Važno, da ti pije, pa tud če kmalu ven leti. Kaka kaplja že ostane, da ne bo revica dehidrirala. Upam, da se ti hitro pozdravi, pa da Mirna še ni okužena.
Mi smo bili zuni na kosilu. Moram pohbvalit bejbo, ker je bila pridna  tudi brez opoldanskega počitka. Aja1 vstajanje ob šestih zjutraj je pa za nas rutina user posted image .
Zamima jest tud že komaj čakam, da gremo na dopustek. No mi ne na morje, gremo bolj na sever. user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.3.2009 20:44:35   
Nogavica
Joj, ubogi malčki. Naj se čimprej pozdravijo. user posted image

Meni je bilo lani tako hudo, ko smo se morali zaradi podobne viroze vrniti z morja. Je Živa tudi bruhala cel popoldan in pol noči, potem pa še driskala. Mi jo je bilo ful grozno gledat tako izčrpano.
melita73, ti se pa vseeno pripravi, da prideš na vrsto, se mi zdi, da je pri takih virozah kar pogosto, da potem vse položi. Midva sva lani tudi oba dobila dva dni za Živo, ko smo se vrnili domov, pa še vsi ostali domači.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.3.2009 21:27:15   
Aja1
Ojoj, uboščki user posted image user posted image user posted image

Te viroze z bruhanjem in driskanjem so pa res mučne za vse. user posted image

Urška, kam greste na dopustek? Mi še kar zbiramo. user posted image  Šli bomo pa verjetno sredi aprila (se morva še za dopust zmenit). Toliko časa odlašava z rezervacijo, da sta dve dobri akciji (poceni in dobro) že šli mimo. user posted image

Smo pa preživeli lep vikend. Itak je spet prehitro minil. Jutri pa spet ponedeljek. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.3.2009 12:19:15   
viv_
Ojla,

danes je že boljš. Bruha ne več, spi pa še vedno... POjelda je en piškot, ampak pije... saj to!

Mi2 greva za prvi maj sama za 3 dni v Cinque Terre, potem bomo šli pa konec maja verjetno za en vikend kampirat na Vrbsko jezero pa v MInimundus, za 25.6., ko je državni praznik, bomo šli pomoje kampirat v Lepeno, tam je meni takooooooooo lepooooooo, poleti gremo pa od 28.7. do 13.8. ma Korziko. Junija bom šla mogoče še mal s tamalima na morje... no taki so plani, bomo pa videli letos, kako bo zaradi hiške. Do zime bi radi spravili pod streho pa zrihtali fasado...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.3.2009 12:47:56   
krfjolca
user posted image za bolančke.

Jah, mi bomo letos pri dopustih bolj skromni. Edino avgusta gremo za 10 dni na Krk, pa če bodo finance, še julija za par dni v kake toplice. Smo bili lani preveč odprtih žepov, pa je za nami prišlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.3.2009 14:53:43   
marella1
user posted image za Zarjo. Upam, da kmalu mine.

Mi gremo za 1. maj (oziroma teden kasneje) na potep. Smo imeli v mislih avtodom, bi šli še z eno družino. No pa verjetno od tega nič, ker ni tako velikega avtodoma pa se bomo šli verjetno z avti malo potepati.
Poleti gremo pa letos izjemoma že julija za 14 dni na Rab. Ko pridemo domov bomo pa že počasi vse moči usmerjali v stanovanje, tako da komaj čakam.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.3.2009 14:54:43   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Sem bla brez tamalih mal u shoppingu, u qlandiji, sem našo marello od daleč vidla...

Jaz sem itak na pol slepa pa me kar pocukaj za rokav naslednjič user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.3.2009 15:12:10   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Midva sva lani tudi oba dobila dva dni za Živo, ko smo se vrnili domov, pa še vsi ostali domači.

enako pri nas, nogavica user posted image , sem šla danes po bolniško, za prejšnji teden, ko me ni bilo na tečaju, pa sem ji povedala,da smo VSI bogi, je rekla, da si očitno virus podajamo user posted image . To je tako zoprno,... user posted image Naj že pride poletje, da bojo ti virusi šli nekam. user posted image

Moja pa zdaj brez pleničke skače okoli.... user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.3.2009 15:56:15   
Zamima
Krfjolca, kako je kaj stanje? Se že kaj dogaja? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.3.2009 18:43:46   
krfjolca
Zamima, nič ne kaže user posted image
Pa bi bila že prav vesela kakih znakov ... Sem že tako naveličana tega trebuha, da je kaj. Sicer je pa še kar nekaj časa do PDP. Pijem pa vse mogoče zvarke, ki naj bi olajšali zadevo, malinov čaj, materino dušico ... Pa na dolge sprehode hodim, pa tople kopeli si pripravljam, še okna sem šla pomit in tla poribat. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 394
23.3.2009 19:34:59   
urška76
Čer!
Joj se vid, da je tako usrano smotano vreme, pa spet virusi razsajajo. Naj se vsi bolančki hitro pozdravijo. Viv ti pa pričakuj drisko, če se je bruhanje umirilo. Pa fino, da ti bejba pije.
Aja1 mi gremo čez prvi maj spet v Lux. Mal naše pogledat, pa letos bodo v šoli in službi, pa si bomo lahko kakšno stvar še sami pogledali. user posted image  Pol julija gremo pa letos na Džerbo. Miha že sanja o letalu user posted image
Krfjolca ne pretiravaj, da nam navš res cel mesec prekmal rodila.
Zdej pa šibam ene zobke umit.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.3.2009 19:41:06   
Aja1
Urška, koga pa imate v Lux? Al sem pozabljiva, al sem spregledala,....user posted image
Poleti greste na Djerbo? Uau, super se boste imeli. Midva sva bila tam leta 2004 in je bilo res lušno. Bi šli tudi zdaj pa ne upamo zaradi Nejine alergije. Bi bilo prav nadležno skoz spraševat, če je jajce v jedi..... (še v Sloveniji ni ravno enostavno, ker morajo kuharja poklicat, kaj šele tam....). Pa še zaupala jim ne bi, ker ne vem, kako bi se zastopili (moja in njihova angleščina user posted image ).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.3.2009 19:57:39   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška, koga pa imate v Lux? Al sem pozabljiva, al sem spregledala,....user posted image

Ja brat od Ž. je gor že dobro leto. Smo bili že lani poleti gor. Letos gremo že maja, ker bo poleti dojenček, pa je ne želimo obremenjevat, bodo imeli dovolj dela sami s seboj, ne rabijo še nas, da nas pedenajo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.3.2009 20:55:07   
Nogavica
Tudi midva sva bila 2004 na Djerbi in je bilo sanjsko. Zagotovo greva tja vsaj še enkrat z otroki.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.3.2009 21:01:26   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima, nič ne kaže user posted image
Pa bi bila že prav vesela kakih znakov ... Sem že tako naveličana tega trebuha, da je kaj. Sicer je pa še kar nekaj časa do PDP. Pijem pa vse mogoče zvarke, ki naj bi olajšali zadevo, malinov čaj, materino dušico ... Pa na dolge sprehode hodim, pa tople kopeli si pripravljam, še okna sem šla pomit in tla poribat. user posted image

Šment, pa sem misla, da bo kaj user posted image ...
nekaj si ziher pozabila  user posted imageuser posted image baje pomaga... sama nisem prakticirala, tak, da ne morem povedat iz izkušenj se pa govori  user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.3.2009 21:02:51   
Zamima
Naša je danes že glasno prdala user posted image , tak, da upajmo, da gre driska res h koncu user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?