viv_
|
Dan punce... vas moram pohvalit, no Zamimo, pridem na čvekanje in me prve v vrsti Sicer pa Moj dragi možek je mel včeraj rojstni dan. Popoldne je prišla tašča1, tast2 in svakinja, pa smo se zmenili, da potem vzamejo Mirno in Zarjo s seboj, da greva midva zvečer malo ven, pa danes na kosilo s taščo2, tastom2 in našimi... Pa se nama zvečer ni dalo ven, ker je bil tak mir v hiši. Sva rekla, greva pa v nedeljo zjutrej na eno pisful kavico v mesto pa mal pogledat... Ja, kliče ob pol 8 zjutri tašča1, da Zarja že od pol noči bruha. Sva letela po njo, pa na dežurno... tam je rekla, da sicer ni rota, je pa virus... Tako da sem potem doma dežurala z Zarjo, na kosilo nisem šla... Tamala je pa boga. Pa ful je žejna, joka, da bi pila... pa nič ne ostane več v njej kot 10 minut... Dohtarca nama je rekla, naj pije nek HIPP ors 200... tamala hoče vodo, pa sej, samo da pije... Potem je pa ful jokala, da bi breskov sok, pa sem ji dala (koza jaz, ampak nisem mogla da ne bi, ker je res jokala) pa je vse letelo... po meni, po sedežni... Skratka tolk o romantičnem dnevu... Mirno smo pustili pri tašči, da sta narazen... ju3 pa upam, da bo Zarja že mal boljš.