|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
27.3.2009 18:35:45   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image  ta smeško
pove vse. Še vedno alergična...zelo  user posted image

Joj Aja. sej bo. Boste pač pazili kaj poje. Ni kaj, tud z alergijo se da kvalitetno živet.
Mi smo dans spet čevlje kupoval. Smo izkoristil 20% popust v Alpini in kupili gojzarje za Miha in ene pohodne čevlje zame user posted image
Viv lepo, da boste spet v četvero. Veš kok bo fino, ko se ti bo sredi noči ves mrzel prikradel v posteljo user posted image
Zdej grem pa risanke gledat.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.3.2009 19:42:40   
Aja1
Ah no, sej ni panike glede hrane, ker smo že navajeni od vsega začetka. Bolj me skrbi cepljenje OMR, ker še kar odlašamo. Ravno danes sem imela spet "pogovor" s pediatrinjo (iz bolnice) - vsi (Nejina P., tale danes, ena prejšnjič,...) hočejo, da jo dam cepit.... Ampak pri taki alergiji ne upam... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.3.2009 19:44:22   
Aja1
Evo, visim na RR in jem čokoladna jajčka....Sem pojedla že skor celo vrečko...user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.3.2009 20:45:46   
Aja1
Kje pa ste vse???????

Imam čas za čvekanje, pa nobene nikjer user posted image . Neja spi že od 19ih, tastar je od zjutraj zdoma (najprej služba, zdaj ena poslovilna fešta), mama pa cajta na pretek. Še dobro, da se mi ni treba na glas pogovarjat, ker sem čist brez glasu (je bil prav mučen dan, ko sem kar piskala namesto govorila user posted image ). Upam, da se m jutri povrne glas in neha bolet grlo....pa da se mi nos odmaši.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.3.2009 20:48:51   
Nogavica
Ojej, Aja1, škoda, da alergija še ni izzvenela. user posted image

Jaz nimam časa čvekat, ker Živa še bedi. Zdaj si greva umit zobe, potem pa v pižamo in spat. Nazaj me pa ne bo, ker zadnje čase itak vedno zaspim z njo. user posted image

Lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.3.2009 20:55:59   
Nogavica
Aja1, si videla, da sta v novi Mami?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.3.2009 21:11:58   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kdo? Jaz že skor eno leto nisem nobene slike poslala...

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 27.3.2009 21:12:33 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.3.2009 8:46:05   
Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Kdo? Jaz že skor eno leto nisem nobene slike poslala...

Kdo? Vidve z Nejo. user posted image  So pač "staro" uporabili. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.3.2009 10:34:22   
Aja1
Sem šla že Mamo kupit  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.3.2009 20:09:18   
Aja1
Dober večer. Sem zdaj skor dve uri brala, kaj vse ste napisale. Dejte se mal umirit, no user posted image .
resno....kje ste?

Midve sva šli danes še 1x do tega bioenergetika in je rekel, da smo šli prehitro testirat, da ji je on okrepil imunski sistem, pozdravila se bo pa sama. Pa še nekje sem na internetu prebrala podobno (da testi kažejo alergijo še nekaj časa po takem zdravljenju (bioenergija, bioresonanca)). Bomo vidli na naslednjem testiranju čez pol leta.user posted image  Upanje umira zadnje....

Sem pa zdaj skuhala  flaše čokoladnega likerja...gostega...njami. Sem ga kar nekaj že popila. user posted image  Ma kaj pa čem, če sem sama doma. Tastar se bo zgleda da preselil na šiht, Neja spi,....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.3.2009 20:41:18   
urška76

Sem pa zdaj skuhala  flaše čokoladnega likerja...gostega...njami. Sem ga kar nekaj že popila. user posted image  Ma kaj pa čem, če sem sama doma. Tastar se bo zgleda da preselil na šiht, Neja spi,....

Madonca bo mela Neja mamo pijanko user posted image    user posted image  Bo treba tvojga našibat, da šiht zamenja, da bo  mal več s tabo in otroci (množina je namenoma user posted image  ).
Mi smo danes kampirali v Domžalah, sta neki zuni kopala in betonirala z našim atom. Zdele sem pa že torto dokončala. Pa mi ni najlepš ratala. No važn, da bo dobra. Pa držte pesti, da vreme zdrži zjutraj. Sej pol k bodo jedli tortico in pice lahk zarad mene tud uliva, važno da si po suhem živali ogledajo. Zdele mi ga pa mala sračka v posteljici. Se vid, da je popoldne dobri dve urici spala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.3.2009 20:44:33   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Madonca bo mela Neja mamo pijanko user posted image    user posted image  Bo treba tvojga našibat, da šiht zamenja, da bo  mal več s tabo in otroci (množina je namenoma user posted image  ).

Ni tako hudo ...je sladek likerček in ni zelo pijanski. Ima čist malo alkohola, da je bolj piten. Pridi probat.user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.3.2009 20:47:23   
urška76
Ma bi pršla, sam moram bit jutri s trezno glavo, k bom mela en kup otrok zaupanih. user posted image  Se za drugič priporočam. user posted image
Se pa bojim, da ma v vaših koncih že voda kar neki alkohola v seb user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.3.2009 20:49:29   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  vse je možno user posted image
Pa drugič....če bo še kej ostalo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.3.2009 20:49:57   
Aja1
Lepo praznujte jutri. Pa naj se otroci zabavajo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.3.2009 9:23:22   
Zamima
Dobro jutro,...

se na hitro javim,... imamo kar gužvo zadnje dni,... včeraj sem imela obiske, danes roj. dan baje... jutri sem doma in se učim, ker imam v torek 2 izpita iz računalništva user posted image upam, da spacam skupaj za pozitivno, držite tačke. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.3.2009 15:00:47   
viv_
Dan punce!

Učer sva bili z mami v benetkah in je bilo prav luškano... Še celo sonček je sijal dopoldne. Super! Tamali2 sta bili z atijem doma. Sem mu rekla, nej me ne kličejo, razen če keri glava fali. Pa je moj rekel, da itak iz Benetk nimam kaj pomagat in da me sploh ne bojo klicali user posted image  user posted image Sem imela res malo odklopa.

No, do srede smo v 4, potem pa spet v 3... Ampak samo četrtek... v petek gre pa mama viv na sindikalni izlet v Rimini in San Marino, tamali 2 bosta pa pri moji mami...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.3.2009 17:47:43   
urška76
Dan!
Zamima vse najboljše (baje...) user posted image  Bomo držal pesti v torek nč bat. Pa itak, da boš naredila, v to sploh ne dvomimo.
Mama Viv se pa sam potepa. Kdo bo pa bejbe vzgajal? user posted image  Hecam te, ti kar uživaj. Sem ti en majčkeno fovš user posted image Mi smo pa danes bredli po lužah živalskega vrta. Ta novo igrišče mora biti super. Je že v planu, da ga gremo ob prvi priliki sprobat. Danes mi nekako ni bilo, da bi otroc po mokrih vrveh plezal user posted image . In ne morte verjet, ampak moj sinko pobalinko je imel kunca v naročju!!!! Sam škoda, k sem bila ravno takrat z malo na wc-ju in ga nisem slikala. user posted image  Ja pa mal smo šli naokoli, dali par jabolk zebram in slonu, pa korenčke kamelam, pogledat smo si šli žirafe in opice, dali marelice medvedom. Morskega leva pa nismo hranili, žal. No potem smo dobili pa štiri ta velike pice (je ena skor cela ostala), pa pijačo. Pa svečke smo pihal in smo se meli fino. Otroc so bili navdušeni.
Zdej me pa tole vreme čist zaspano dela. Pa ne morem it spat, k sta maladva na spidu user posted image  Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.3.2009 19:29:40   
Zamima
Urška, nimam jaz roj. dneva user posted image . bila sva povabljena nekam, ampak ni blo na koncu ničiz tega oz. prestavljeno user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.3.2009 19:37:10   
Zamima

Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji. user posted image

mislim, kaka mama pa si????  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hec seveda user posted image

Mi tudi te težavice rešujemo z Gasilcem Samom user posted image in pa še vedno Nodijem user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.3.2009 19:37:18   
krfjolca
Marija, kakšna zaspana nedelja user posted image
Mi smo bili danes v kitajski restavraciji, je imel moj deda rojstni dan. Je bilo nabasano do konca, da smo eno uro čakali na hrano. Mali valda že ves siten, je bil lačen, pa še zaspan, revež. No, pol se je le najedel hrustljavega piščanca in dobil izredno dovoljenje, da se gre lahko igrat pod mizo z avtomobilčki user posted image . Če tako pomislim, je bil presenetljivo priden. Potem smo šli še na tortico in domov, mali jasno takoj v horizontalo in ga ni bilo za zbudit do pol 7h! Zvečer smo najbrž dobri tam do polnoči ...
Zdaj pa z dragim "štromata". user posted image Dejan neko elektroniko predeluje, Anže mu pa zraven sveti ves firbčen in si pusti razlagati zadevo. Mi gre prav na smeh, ko ju poslušam - ful že obvlada, mulc - vse ve, kaj je kondenzator, pa spajkalnik, pa upor itd. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.3.2009 19:38:15   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Mi tudi te težavice rešujemo z Gasilcem Samom user posted image in pa še vedno Nodijem user posted image

Mi smo v fazi Poštarja Petra. In Backa Jona še kar. Nodi je pa očitno večen ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.3.2009 19:42:29   
urška76

Urška, nimam jaz roj. dneva user posted image . bila sva povabljena nekam, ampak ni blo na koncu ničiz tega oz. prestavljeno user posted image

user posted image  bo pa za drugič, ko bom pozabila veljal user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.3.2009 19:45:30   
urška76

Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji. user posted image

mislim, kaka mama pa si????  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hec seveda user posted image

Grozna mama sem, sploh če zdele našadva mulota vprašaš. Miha se je tko dru, da sem ga že skor na stopnišče postavila, pa se je premislil. Mu ni, da bi ga sosedje videli kako trmari user posted image  Pa brez risanke gresta danes spat.
Drgač pa pr nas še vedno rula Nodi, zdej mamo enga backa Jona, pa Kravica Katka je tud aktualna. No danes smo še ene Brihtne glavce pogledal. Po dolgem času.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.3.2009 19:50:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Zdaj pa z dragim "štromata". user posted image Dejan neko elektroniko predeluje, Anže mu pa zraven sveti ves firbčen in si pusti razlagati zadevo. Mi gre prav na smeh, ko ju poslušam - ful že obvlada, mulc - vse ve, kaj je kondenzator, pa spajkalnik, pa upor itd. user posted image

Vaš mali bo še kak izumitelj. Se kar zamislim, k še naš Miha ne seže do kolen temu vašemu Anžetku. Pa se mi zdi, da je Miha med ta brihtnimi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?