|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
23.3.2009 21:05:02   
Zamima
A mi lahko en pove, kje sem jaz dva taka nasprotja stakinla?! user posted image
Moj zaspi, preden bi mignil in to tako, da ga tank ne bi zbudil, pa če se mu direkt v spalnico zapelje. user posted image
Zala pa ni šanse da zaspi!  Zadnje čase spet bijemo prave boje pred spanjem user posted image user posted image (še zdaj se pogovarja v postelji)

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.3.2009 21:06:55   
Zamima
Aja pa da ne pozabim, sicer je komaj jutri, pa naj bo od mene že danes, pa vsak dan v letu...
Za vse mamice, cel šopek teh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in pesmica:

Mamica je kakor zarja

Mamica je kakor zarja,
zjutraj se smehlja,
ko se v postelji še dete
s sanjami igra.

In zato nikdar
mamice ne dam,
eno le na svetu širnem
mamico imam.

Mamica je kakor sonček,
srček njen je zlat
kakor žarek, ki posije
od nebeških vrat.

In zato nikdar...

Mamica je kakor luna,
dolge bdi noči,
da počiva njeno dete
mirno brez skrbi.

In zato nikdar...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.3.2009 10:51:25   
Luni
Kaj vas je čisto sneg zametel? Pri nas pada kot za stavo! Je že vse belo! Al bodo otroci spet veseli, mami pa komaj pomladi čaka! Maška je spet doma, jo tašča čuva! Naša še nič ne kaže, da bo stranišče pokopčala. Rada bi bila v gatkah, ampak kaj, ko namesto da bi rekla: lulala bom! reče: Lulala sim! Ji nič ne pomaga opozarjanje, kahla na dosegu roke, očitni še ni skužila user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.3.2009 12:43:27   
Zamima
a sem bla en dan prehitra, kaj? user posted image  user posted image ,sem bla prepričana, da je danes materinski dan user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.3.2009 14:48:17   
krfjolca
Zamima, meni je dragi že v ponedeljek čestital user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.3.2009 15:12:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Je pa pozoren user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.3.2009 15:59:38   
Nogavica
Ojla!

Sem vam prišla pokazat našo malo plesalko user posted image

KLIK

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 407
24.3.2009 16:18:59   
Zamima
user posted image user posted image user posted image   i cuker,...kaj na koncu reče? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.3.2009 18:43:01   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Je pa pozoren user posted image user posted image user posted image

Ne pozoren, zmeden user posted image . Zamešal datume user posted image
Me prav zanima, če se bo jutri spet spomnil :LOL

Nogavica - user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 409
24.3.2009 19:16:43   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image user posted image user posted image   i cuker,...kaj na koncu reče? user posted image

"Zelo lepo si plesala."
To mi polaga besede v usta, da je slučajno ne bi pozabila pohvaliti. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.3.2009 19:58:14   
urška76
Čer!
Našadva gledata Nodija, mami pa pred comp. Vmes ju bom ziher še spat spravila, pa verjetno bo še pravljica. Pol bom pa spet jezna, ko me bo medtem ven zabrisal user posted image
Luni nač bat, do šole bo ziher skapirala.user posted image Še bolj verjetno bodo pa čez poletje teli naši škrati vsi suhi. A vi ste mel sneg dons' V kakem hribovju pa živiš? user posted image  V naših višavah ni nič padalo.user posted image
Nogavica luštna plesalka. Kaj je pa to za eno risanko gledala? Tele se ne spomnim, da bi jo mel mi na repertoarju kdaj. user posted image
Krfjolca jest sem pa danes dobila rožico od svojega sinka. Ga je Ž. peljal na plavanje, ker je bla Špela neki čudna, pa kašlja in sta mi nazaj grede rožico kupila. Pol pa men čudno, kdo zvoni, pa pogledam in vidim Ž., mi je blo pa sploh čudn, zakaj ne odklene. user posted image  No in pol moj sinko pobalinko stoji pred mano z rožico v roki. Je ena velika lužica ratala od mene, tko hit sem se stopila. user posted image  
Zamima sej ni važen datum, mame imamo vedno praznik, kadar so bejboti pridni. user posted image
Danes očitno ne bo pravljice, sta si še Pujso Pepo izprosila. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 411
24.3.2009 20:10:30   
Nogavica
urška76, to pleše na reklamo za Barbie as the Island Princess, ki je na začetku DVD-ja o medvedu Bernardu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.3.2009 20:27:05   
Aja1
Bravo Živa! Res lep ples. user posted image user posted image user posted image

Zamima hvala za pesmico. Nič zato, če je kak dan prezgodaj.

Urška, lepo te je sinek (in seveda možiček) presenetil. user posted image  
Bom vidla, če se bo moj jutri spomnil name. user posted image  Mame imamo praznik...delala bom pa cel dan user posted image ...sreda pač.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.3.2009 7:48:00   
Luni
Urška, na Notranjskem. Res je melo, upam da gre proti koncu. Ja, in glede plenic imaš čisto prav. Sem pa potihem pričakovala, da bo počasi uklopla, ker sta oba fanta pri 28-ih mesecih postala suha. No, in naša je zdaj toliko stara user posted image . Res jih ne moremo ukolupit user posted image
Joj, Živa, kako si fletna. Mami, to bo ziher plesalka! Kakšni gibi, pa saj ne moreš verjet! user posted image user posted image user posted image
Aja, a tudi ti delaš v javni upravi user posted image  Jaz imam tudi ta dolgo. Saj kar mine, je itak tako pestro, da nimam časa mislit, edino pol po četrti se tista urca vleče......
Name se itak ni nobeden spomnil user posted image , sem se mogla kar sama naprej vrečt user posted image  Pa so se vsi trije začeli zgovarjat: stari je rekel, da sem mu iz ust vzela user posted image  (ja, ja poznamo mi take...), mali tiči naš je pa rekel: Mami, saj ti bom popoldan rožico prinesel, je včeraj v podaljšanem nisem imel časa končati.
Uf, sem se izsiljevalka počutila!

Lep dan vam želim, mamice drage!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.3.2009 10:22:06   
viv_
Ojla punce!

Najprej vsem čestitke za materinski dan user posted image

Nogavica - take smo Žive user posted image

Zarja je bila včerej za umret, stat ni mogla, tresla se je, da tudi pit ni mogla sama... Potem je ob 10h še 1x bruhala in zaspala. Ob 11 se je zbudilakot nova, na spidu, vsa vesela... in ob 12 sva imeli pregled. Tja je prišla kot povsem zdrav otrok... no sej, hvala bogu da je tako. Jaz sem še danes na bolniški, jutri grem pa delat.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.3.2009 19:35:20   
urška76
Čer!
Kake čveke. Komaj sem vse prebrala od včeraj. user posted image  user posted image
Moja hčerkica mi je iz vrtca prinesla eno rožico. No na list so nalepile rožico in vzgojiteljica je napisala par besed. Tako luštno čestitko so naredili. user posted image
Miha je imel ang danes, pa je sotrpinom lizike nesel, pa čestiko so naredili za mamice. No za Mummy user posted image . Pa rekel mi je happy Mother's day! In bil full ponosen, k sem se mu po anglešk zahvalila. Je šel takoj tršic špecat user posted image . Ja pa po nove čevlje smo šli. So se dons očitno vsi v Cicibana spravli. Špela je dobila ene v stilu superg, sam so čisto mehki. Miha si je špa ene šponske izbral, pa niso imeli njegove številke user posted image , pa ene so mi ble full všeč, sam imajo vezalke in mojemu sineku še ne zaupam čisto, da si ne bo vozla na nog naredil. Smo pol ene dost ok na ježka izbral.
Viv a Mirna že obvlada zavezovanje?  Pa fino, da je z Zarjo bolje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.3.2009 19:38:41   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Viv a Mirna že obvlada zavezovanje?  Pa fino, da je z Zarjo bolje.

Smo v fazi učenja delanja mašnice. Pride nekje do prve zanke, potem ji pa ne rata okol narolat in skoz povlečt... Fora je pa v tem, da jo oba z Gabrom učiva, pa vsak si iz druge strani dela mašnco... Uglavnem jaz naredim prvo pentljo z levo roko, tastar pa z desno... otrok je pa zmeden user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.3.2009 20:04:29   
Aja1
Jaz tudi delam prvo mašno z desno. user posted image

Viv, super da je Zarja boljše.

Naša je pa danes prinesla iz vrtca eno lepo vazico (ročno delo) in čestitko. Pa ko mi je dala darilček je zapela vse najboljše draga mami. user posted image user posted image

Miha, vse najboljše in najlepše za rojstni dan!

Vsem mamicam pa tudi lep preostanek dneva.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.3.2009 21:17:06   
Anonimen
Naša pa ni nič prinesla iz vrtca za mamico. user posted image

Jutri letima z mojim proti New Yorku. user posted image Ful se veselim, po drugi strani mi je pa hudo, ker puščava A. doma.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
25.3.2009 21:38:00   
Zamima
Muca maca, srečno pot. Zakaj pa Ana ostane doma?

Naši tudi niso nič delali v vrtcu za materinski dan, smo pa za dan žena dobili čestitke. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.3.2009 8:42:44   
viv_
user posted image user posted image Miha, vse naj naj... da bi bil še naprej tok fajn poba!

Muca maca, srečno pot! Uživi! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.3.2009 19:45:13   
urška76
Punce hvala v Mihovem imenu. Še dobro urco pa bo čisto zares petletnik user posted image
Smo imeli danes v vrtcu pri Mihu srečanje s starši in so nam otroci pripravili full lušten programček. Za začetek so vsi skupaj zapeli eno pesmico, potem so sta dva fantka predstavila poizkuse z pecilnim praškom, pa trije s sokom rdečega zelja. dva sta nam zastavljala uganke, dve punci sta na mama Mia plesali tri so nam pa balet zaplesale. Pa predstava je bila. Je bil Miha dedek v povestici o repi. Na koncu pa še ena pesmica in pa pesmica Vse najbolše za Miha user posted image . Se mi zdi, da mu je bilo kar malo nerodno.
Špela pa cel dan navija za Mihov avto. Je dobila enega velikega off roada na daljinca. Sva namenoma takega vzela, da ga bo lahko tud po travi in makedamu vozil. Upam, da ne bo prevečkrat pri mami v vrtu, k mu ga bo zaplenila user posted image
MucaMaca miren let. Ano bosta pa vsak dan(al pa večer) poklicala in bo.
Zdej pa še risanka, pol gresta pa mladiča spat.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.3.2009 20:28:53   
Aja1
Jutri pa vse prosim, da držite pesti, ker gremo z Nejo na testiranje za alergijo. Pa da vidimo, če je bioenergetik pomagal. Danes so šli k njemu še moja mami, babi in stric in so vsi navdušeni, ker se vsi počutijo boljše. Babi je celo veliko lažje hodila, ko je šla od tam. Res me zanima naš rezultat. Da bo brez alergije spoh ne pričakujem. Upam le, da se je zmanjšala...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.3.2009 8:07:46   
viv_
Jutro!

Aja, držim pesti, da bo vse OK user posted image

Mi končno ta starga dam dobimo... enkrat ponoči! Trenutno je še v Grčiji in to z avtom...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.3.2009 14:18:07   
Aja1
 user posted image  ta smeško pove vse. Še vedno alergična...zelo  user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?