|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
16.3.2009 19:05:57   
Nogavica
Punce, jaz imam jutri prvi UZ in sem že danes ful nervozna.
Saj boste stiskale pesti, da je vse o.k., ne? user posted image

Danes sem pa bila pri dermatologu zaradi pigmentnih znamenj in pravi, da 3 zgledajo kar grdo/nevarno, zato sem dobila napotnico za odstranitev. Me je kar malo strah. Naročena sem pa šele junija.

Živina nova priljubljena fraza je "nikoli več". Sem jo okregala, ker je z žitno ploščico malo popacala kavč in je vsa skrušena rekla: "Čokoladice nikoli več papala, zdaj sem pa žalostna." user posted image  Potem sva se cartali in me je ful nabila z nogo v trebuh pa sem ji rekla, da naj malo pazi in naj ne bo tako groba, mala pa že: "Nikoli več cartala z mamico." user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.3.2009 19:26:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima, daj preveri, če se da pasove in naslon za glavo še kaj dvignit. Mi imamo Tobija, pa ima še fuuuul lufta. Vseeno so pa 9-18 ful bolj varni kot tisti od 9-36, kar nasplošno velja za vse "kombinirane" variante.

Sem hotela napisat isto.
Mi smo ravno včeraj do konca dvignili naslon, ker je Živi Tobi tudi bil že malo na knap. Zdaj ima še vedno nekaj prostora po višini in širini pa je kar velika baba.

Ja,  bom še to preverila jutri ja.

Nogavica, veš, da bomo stiskale pesti, pa itak, da je vse ok. user posted image user posted image

Držite jutri pesti tudi zame, imam izpit iz excela. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.3.2009 20:20:31   
urška76
Nogavica jutri ti bodo povedal, da imaš eno strašno navihano dete v trebuščku, ki ti bo še kravžljalo živčke. V sodelovanju z navihano sestrico seveda. user posted image
Krfjolca malenkost (že 10-tič user posted image ), je blo čist spotoma.
Zamima res preveri avtosedež. Mi imamo doma će ta večjega, samo mala še niti slučajno ne sodi vanj. Sva ga pa enkrat na hitro kupila, ker se nama je pri temu od 9-18 kg ni hotel pas zaskočit. Pa smo ugotovil, da je polno drobtin v njem in nas je sesalec rešil user posted image .
Viv a se ti da fotke še kle gor dat k jest pa nisem na FB.
Naša bejba je še kar brez paketka user posted image . Edino včeraj zjutraj je bila po dolgem času plenica mokra. Sam je bla žer čist hladna, tako, da se je morala enkrat med spanjem polulat.
Danes sem si pa v Lidlu kupila en velik pomladanski šopek. Sem kupila tulipane in narcise, zdej jih imam pa na balkonu na omari (da bod dalj časa držali) in jih iz kuhinje gledam. user posted image
Mulota delata neumnosti v poteklji, pa sem ju šla okregat. Na koncu jima rečem nočko in mala men nazaj JEST SPIM user posted image  Sem šla raj takoj ven, k drgač ne vem kaj bi naredila. A bi se režat začela al bi popenla. Nasploh me zadnje čase ne jemle resno. Včeraj jo kregam pri zajtrku pa se mi smeji in poka face. Bo treba očitno kazni poostrit.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.3.2009 20:21:20   
urška76
Zamima tud zate bomo pesti držale, nč bat.
Zdej pa šibam jest, da nam slučajno kakega grama zgubila user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.3.2009 21:51:32   
Aja1
Čer.

Evo, mama od frizerja user posted image

Nogavica- itak da bomo držale pesti user posted image . Ti nas pa potem o vsem obvesti.

Zamima, tudi zate bomo držale pesti. Sej excel je čist fajn.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.3.2009 22:18:46   
Zamima
Aja1, meni ni fajn user posted image , prav zoprn mi je. Samo, da gre nekak skozi, pa bom vesela, da se bom rešla tega. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.3.2009 8:20:20   
viv_
Jutro...

Kako ste punce... hm hm urska, bom premislila za fotke user posted image  Dej mi še neki povej. Zarja ma plenico ponoči že 4 dni čist suho... Kok nej še čakam??? Pomoje če bo cel teden tako grem po podlogo, pa vzamem.

Sicer smo pa ok, ves teden smo spet brez atija... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.3.2009 12:04:49   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR
Dej mi še neki povej. Zarja ma plenico ponoči že 4 dni čist suho... Kok nej še čakam??? Pomoje če bo cel teden tako grem po podlogo, pa vzamem.

Bom kar jaz... Špela je suha ponoči že več kot en mesec... se v bistvu sploh ne spomnim, kdaj je bila nazadnje polulana ponoči. Razen pred dnevi...
Za spat ima še kar pleničko; tudi podnevi, ko je pa še dlje suha.

Pomojem se ne mudi...

LP
Ž.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.3.2009 14:57:10   
Nogavica
Evo, poročilo z UZ: vse je tako, kot mora biti. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.3.2009 15:48:02   
Nogavica
Zamima, kako pa je šlo tebi?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.3.2009 18:03:47   
viv_

user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.3.2009 19:09:38   
Aja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.3.2009 19:12:25   
Aja1
Naša češplja že spi. Je bila pa danes zeloooo pridna.user posted image  Pridelala nobenega paketka ne v vrtcu, ne doma. user posted image  Niti 1x se ni strmala popoldan, kar je bil zadnji teden/dva standard. Je zaslužila štampiljko. user posted image

Zdaj pa imam čas, ker tastarga še ni domov. Je šel domov k njegovim pomagat drva sekat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.3.2009 22:03:32   
Zamima

Zamima, kako pa je šlo tebi?

nogavica, super,... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa...user posted image user posted image user posted image zbolela sem, tako, da sploh nisem šla na izpit, sem cel dan preležalabilo pa vročino sem imela, pa slabo mi je bilo. user posted image . Pa še  Zala je  zjutraj bruhala in driskala  user posted image .
Zgleda, da smo neki virus staknili, tudi moj user posted image je neki bogi user posted image . Eh, kr nekaj.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.3.2009 12:58:46   
krfjolca
Super, Nogavica user posted image , kar tako naprej! user posted image user posted image

Jaz sem tudi imela danes posvetovalnico, je tudi vse OK, hvalabogu se ni obrnila nazaj na noge, čeprav se je včeraj tako čudno prevračala naokrog, da sem jo že imela na sumu, da bo kaj takega. Saj zdaj se pa pomojem ne bo več mogla, vsaj upam. user posted image
Se mi pa že kar vleče tole, prav rada bi šla že rodit user posted image . Tam do 7. meseca mi je šlo ful hitro, pol se je pa začelo vleč ...Sploh zdaj, ko sem bila na bolniški/dopustu/porodniški že skoraj 2 meseca. user posted image  Jaz res ne znam bit brez dela.

Danes pa tako piha, da nam bo še bajto odneslo. Sem mislila, da bom peseka ven peljala zdajle, ko je mulči zaspal, pa me prav nič ne vleče ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.3.2009 13:20:41   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sori, hotka sem napisat Nogavica častiš! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.3.2009 13:22:37   
viv_
dan bejbe...

Jest sem dones popoldanska. Ta star je v Makedoniji. Tko da mami pride dat tamali 2 spat. Sem vse zglancala. Moja mati so malo "clean freak" pa da je ne bi trefnilo user posted image . Saj ne rečem, da stanovanjcu ni koristilo, ampak vseeno...

Veter pa piha kot pri norcih. Edina dobra stvar je ta, da se mi je žehta posušila, cela, zuni na štriku user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.3.2009 17:36:06   
Nogavica

Sori, hotka sem napisat Nogavica častiš! user posted image

user posted image

Z veseljem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.3.2009 17:57:34   
Zamima
Kako ste kaj? Jaz sem danes na srečo malo bolje, čeprav sem očitno na prisilnem hujšanju user posted image , apetita nimam, sem nekaj malega jedla, vse mi še smrdi user posted image .
Zala je danes 2x driskala, rada bi si malo odpočila, pa ...kaj čem, bom mogla počakat do naslednjega tedna.

Zdaj pa samo upam, da mi uspe (finančno) ta teden registrirat avto pa rezervirat dopustek za v aprilu user posted image user posted image ,... ja, me je premamilo in HOČEM it! Na obalooooo user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.3.2009 19:45:28   
Aja1
Zamima, kam boste pa šli?
Mi bomo šli tudi nekam aprila. Destinacijo še izbirava user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.3.2009 20:17:43   
Zamima
zagotovo povem v pet. ko bo rezervirano in 100% user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.3.2009 20:49:53   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

zagotovo povem v pet. ko bo rezervirano in 100% user posted image

velja user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.3.2009 20:54:54   
Aja1
Grrrrrrrrrrrrr.

Me je klical tast. Izvedel je, da ta "bioenergetik", kateremu smo hodili mi sploh ni bioenergetik ampak navadna baraba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo mi je edino čudno, da je mene in moža premaknil. Ne vem, kaj naj si mislim user posted image . Zdaj sem pa res totalno zmedena....  Za testiranje smo se itak že naročli in gremo 27.3. Pol bomo pa vidli. Če bo alergija še vedno huda, pol nas je po domače rečeno en nategnil...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.3.2009 21:19:35   
Aja1
Max, kako je v službi? Kako sta tamala dva v varstvu?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.3.2009 21:23:39   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, kako je v službi? Kako sta tamala dva v varstvu?

super....delam že samauser posted image ..tamaledva sta pa tud super, zaenkrat se kr z mojmu šihtava in jih kr lepo gre kadar so sami

učer sem delala k nora, pol sem špa dam pršla sem mogla pa vse pospravt, ker že cel redn nismo nč po tleh pospravluser posted image , je blo prhu za odvozuser posted image ..zdej mam pa 2 dni dopust, no sej bi ga mogla že dones met, sam me je šefica prosila če lahk pridem

zdejle sam še počakam da moj klizne ne šiht, jest pa spatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?