pikatara
|
Larči nimam pojma koliko sta imela hemoglobina, ker sem poklicala po telefonu in je rekla, da je kri super, vzela jima je pri 6m. Taški ti me pa vedno nasmejiš. Ninčy proti krčem ful pomaga krema za mazanje trebuščka od celjskih lekarn. Hedi tole s previjanjem pa poznam. Počasi Patrika ne bom smela več na previjalno dajat, ker mi bo kmalu dol ušel. Da o kopanju sploh ne govorim. Kokmaj čakam, da se preselimo, da bomo banjo imeli, ker je sedaj cela kuhinja mokra. Kaka lepotca. tale tvoja princeska bo pa srca lomila. Danes se glih ne bom hvalila s spanjem, ker se je Karolina zbudila ob 3, Patrik pa ob 6, pol rabim pa eno uro da nazaj zaspim. Ampak upam, da je sam vreme. Naša dva zadnje čase komaj do 20 zdržita, spijeta Patrik 180, Karolina pa 150, včasih on več in ona manj. Jima pa zvečer v mleko dodava še merico nočne hrane za v flaško. Ponavadi spita nekje do 5 ali 6, občasno celo noč. Čez dan pa jesta še vedno na 3 ure, mleka bolj malo, sedaj smo bolj na ostali hrani. zadnjič si me opogumila in sem jima dala jagodni fruhtswerge in jima je najljubši. Čez dan spimo bolj malo, hočeta pa obvezno v svoje posteljce jit spat. Včeraj sta spala samo kako urco in se jima pol ponoči pozna tečnoba. Drugače pa dopoldne spita nekje do ene ure in popoldne pol urce. Včasih zaspita z dudo, včasih ne. Karolina kdaj vrešči ponoči in se pogovarja, vendar jo hitro odnesem v dnevno jest, ker če ne zbudi še patrika. Zjutraj pa nikoli nisem dovolj hitra in ga obvezno vrže pokonci, mali bi pa še tako sladko spal. Ponoči ne pijeta čaja, samo čez dan takoj po gosti hrani, pa še to bolj malo. Patrik spi čist pri miru, karolina pa skoz nekaj mrda, se obrača, razbija po vrtiljaku, ki ga seveda zvečer pozabim odmaknit, jamra in skoz kovter dol brca, pol jo pa pokrivam. Aha pa obroba nikoli ni pri miru. Te pa danes čist razumem, ker se totalno neprespana. Od enih naprej se je premetavala, pa malo zajokala in zaspala nazaj, to je trajalo do treh. Seveda sem bila po hranjenju čist zbujena in sem nekje ob 4 nazaj zaspala, pol pa ob 6 Patrik. Taški super, da tako jeste. S plavanjem ni še nič, ker jim je bazen crknil. Ne vem zakaj se to vedno meni dogaja. Že pol nosečnosti sem imela DIF zaprt. Gremo pa v sredo v Atlantis, so imeli za ob 17 samo še za enega otroka fraj, pa so bili tolk prijazni in bodo naredili izjemo in vzeli oba. Poročam. Mlinčka jaz tudi komaj čakam, da se preselimo, da gresta v svojo sobo, ker celo noč poslušam Karolino kako se premetava in jo pokrivam.
|