|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
12.10.2009 9:06:58   
pikatara
Larči nimam pojma koliko sta imela hemoglobina, ker sem poklicala po telefonu in je rekla, da je kri super, vzela jima je pri 6m. Taški ti me pa vedno nasmejiš. Ninčy proti krčem ful pomaga krema za mazanje trebuščka od celjskih lekarn.

Hedi tole s previjanjem pa poznam. Počasi Patrika ne bom smela več na previjalno dajat, ker mi bo kmalu dol ušel. Da o kopanju sploh ne govorim. Kokmaj čakam, da se preselimo, da bomo banjo imeli, ker je sedaj cela kuhinja mokra. Kaka lepotca. tale tvoja princeska bo pa srca lomila. Danes se glih ne bom hvalila s spanjem, ker se je Karolina zbudila ob 3, Patrik pa ob 6, pol rabim pa eno uro da nazaj zaspim. Ampak upam, da je sam vreme. Naša dva zadnje čase komaj do 20 zdržita, spijeta Patrik 180, Karolina pa 150, včasih on več in ona manj. Jima pa zvečer v mleko dodava še merico nočne hrane za v flaško. Ponavadi spita nekje do 5 ali 6, občasno celo noč. Čez dan pa jesta še vedno na 3 ure, mleka bolj malo, sedaj smo bolj na ostali hrani. zadnjič si me opogumila in sem jima dala jagodni fruhtswerge in jima je najljubši. Čez dan spimo bolj malo, hočeta pa obvezno v svoje posteljce jit spat. Včeraj sta spala samo kako urco in se jima pol ponoči pozna tečnoba. Drugače pa dopoldne spita nekje do ene ure in popoldne pol urce. Včasih zaspita z dudo, včasih ne. Karolina kdaj vrešči ponoči in se pogovarja, vendar jo hitro odnesem v dnevno jest, ker če ne zbudi še patrika. Zjutraj pa nikoli nisem dovolj hitra in ga obvezno vrže pokonci, mali bi pa še tako sladko spal. Ponoči ne pijeta čaja, samo čez dan takoj po gosti hrani, pa še to bolj malo. Patrik spi čist pri miru, karolina pa skoz nekaj mrda, se obrača, razbija po vrtiljaku, ki ga seveda zvečer pozabim odmaknit, jamra in skoz kovter dol brca, pol jo pa pokrivam. Aha pa obroba nikoli ni pri miru. Te pa danes čist razumem, ker se totalno neprespana. Od enih naprej se je premetavala, pa malo zajokala in zaspala nazaj, to je trajalo do treh. Seveda sem bila po hranjenju čist zbujena in sem nekje ob 4 nazaj zaspala, pol pa ob 6 Patrik.

Taški super, da tako jeste. S plavanjem ni še nič, ker jim je bazen crknil. Ne vem zakaj se to vedno meni dogaja. Že pol nosečnosti sem imela DIF zaprt. Gremo pa v sredo v Atlantis, so imeli za ob 17 samo še za enega otroka fraj, pa so bili tolk prijazni in bodo naredili izjemo in vzeli oba. Poročam.

Mlinčka jaz tudi komaj čakam, da se preselimo, da gresta v svojo sobo, ker celo noč poslušam Karolino kako se premetava in jo pokrivam.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.10.2009 9:27:29   
_rosa
user posted image  noki, da ne boš še koga preplašila user posted image

- kdaj grejo spat : ob 22 do 8, pa bi včasih še več pa ju mami zbudi
-kaj jejo za večerjo : milumil in sicer obe nekje od 180 do 200 ml
- a pol še kej pijejo mleko : ne
-kolk spijo čez dan : po jutranjem obroku nekje 2 urci in potem čez dan še kakšne 3 ure
-kje spijo : čez dan na sedežni, ponoči v spalnici v svoji posteljici
-a kej mrdajo al so kot da jih ni : včasih se malo predramita ko gre oči v službo in jima pol dam dude
-a majo dude : ponoči ne, dam jima jih zjutraj če se mrdata
-a pijejo ponoč čaj : ne
-a kej debatirajo sredi noči : ne
-kolk so stari : 4 mesece in 3 tedne

Hedi upam, da bo naše spanje še trajalo. Moji sta še majhni in verjetno ko bosta starejši ne bosta toliko spali. A tvoja dva sam zdaj ne spita več ali se to skoz dogaja?

Dejte mi povedat tiste, ki imate enojajčne kako jih ve ločite? Zbiram predloge kako jih razločiti user posted image     Moji sta namreč popolnoma enaki in imam resne probleme. Še dobro da ima ena zadnje čase pikice okoli ust, ker rokice tlači v usta in se slini user posted image . Drugače pa nikjer nobene pikice ali karkoli, da bi ju lahko po tem ločil. Včasih   je bila ena malo težja od druge, zdaj pa sta še enako težki tak, da res ne vem več.

Jaz jim dam GH samo za kosilo pa ne vem ali naj jima dam tudi kasneje saj se mi zdi, da jima je zvečer mleko čist dost.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.10.2009 9:50:24   
nokes
ej, babike, sej me poznate, sem krotka kot ovčkauser posted image , jaz da bi koga plašila??? neeee!!!!user posted image  norman je seveda vabljena v našo družbo, če je moški, tolk bolj! sam tolk, da smo si na jasnem! user posted image
jst sm dons tkle:user posted image , vam pa pošiljam tole: user posted image

mlinči, tule jih kradem: http://www.pic4ever.com/index.htm

uf, se je fscalo, a zdaj pa tak do pomladi???

nokes

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.10.2009 10:59:15   
Snezinka4
A katera daje otročkom Aptamil Allergy Digestive Care? Jaz sem to dobila od prijateljev, ki imajo otročka z alergijo, pa ne rabijo več. Imam dve škatli. Zaprti. Ju podarjam. Rok uporabe je pa do 11.1.2010. Noki?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.10.2009 11:22:07   
aknela123
Dober dan mamice!

Rosa draga, welcome v klub enojajčnih ki jih ne ločimo. So se mi od začetka punce smejale, ker sem tudi jaz zbirala predloge, kako jih ločiti. Moji dve bosta jutri stari osem mesecev, ampak žal, jih še vedno ne ločimo. Še vedno ni nobene pikice, teža se razlikuje za 10 do 20 gramov. Jaz sem pobrala že v nosečnosti en nasvet, ki se ga še danes držim- ena ima vedno nalakiran nohtek na nogici. In tako ima moja Zoja vedno nalakiran nohtek, poleti, ko smo bili bosi, nas je verjetno kdo zelo čudno gledal,user posted image ampak, tako pač je.
Sicer, se pa mamici že zdi, da svoji pupi loči, user posted image ima Zoja malo večje očke, ampak ziher je ziher...

Sicer pa Hedi, kot da bi opisovala moje otroke, ki zadnji teden ponoči samo godrnjata, adijo celonočno spanje, pri previjanju ju sploh ne morem več obvladat, se obrneta v sekundi in četrt.
Ko  kam gremo, pa  nas vedno obkolijo, kot da sem edina z dvojčki. Vem, da me ve, ki imate dvojčke, razumete.

Želim vam lep deževen dan. Ob deseti uri sem postavla voziček pod podstrešek in rekla pupam, da bomo šle malo na sprehod, ker ne dežuje, čez tri minute se je pa tako usipalo, da bom danes cel dan sušila voziček. Bo pa sprehod na rokah, ko pride možek domov.

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.10.2009 13:02:03   
hedviga
No tkole bo eno kratko po Nokijino udarla:
Dans se je men prikazala Marija user posted image ,
Miha je bil ponoč NOROOO priden (sem že en post napisala in opisala, pa se mi ne da še enkrat). Budnica samo ob 24-Špeli čaj, Mihcu tut, ob 13;30 oba mleko in potem ob...HAAAAAAAAAAAAAAA 6:30. user posted image
Se pravi, ko ostalim otroc ne spijo, nam spijo al kako? user posted image
Naša dva sta danes bolj speča...mami bi tut ampak kdo bo pa kej doma naredil? Ker ko ne spita....user posted image - guncata afne..

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.10.2009 20:07:13   
lara light
Lepotičke, kako ste?user posted image dolgi bodo ti mrzli dnevi pred nami, kaj? Mi vsekakor nismo vajeni takole čepeti ves dan doma, čeprav smo popoldan jo vseeno popihali ven za 1,5h...mrazzz!!

Moja princeska danes izdatno vsakogar nagrajuje z jokom, mali pa ravno obratno, ga je en sam smehuser posted image ...face sta!

Hedi, sem prav vesela zateuser posted image
Normana nisem več nič vidla...kdo ve..user posted image
Pika, si dobila kovtrčke, kake si/boš vzela, pomoč rabimuser posted image
Taški, kako ste vi?user posted image
Rosa, fouš sem tiuser posted image , super za spanjeuser posted image
Noki, si slaba? Upam, da je že bolje.user posted image
Snežinka, vem, da se bo našel kandidat, ta reč je draga ko hudičuser posted image
Aknela, da še kaj povej o tem kako sta popolnoma enaki in kako to 'rešuješ'...fantastična mati naravauser posted image ...pa če ju zamešaš, je varianta, da se ugotovi, katera je npr Zoja, oprosti če je butasto vpr. a res ne vem...
Nekaj se oglaša...šibam, lepe sanjeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.10.2009 20:40:06   
nokes
čeeer,

hmmm, me kar skrbi, kako bodo zgledali dooolgi jesenski in zimski popoldnevi, če ne bomo mrdali iz stanovanja! pri nas je bilo toliko slabe volje, da že dolgo ne. no, smo sicer navajeni bit 2x na dan zunaj, danes pa sploh nismo šli. sklep: če zunaj ne grozi cunami, tropski orkan ali puščavski vihar, potem mrdnemo iz bloka vsaj enkrat na dan. hja, ni druge, babike, to je vse za mojo/njuno dobrobit in dobrorit user posted image

lara, ja, jaz tut normana pogrešam!!! senčka, norman bates!!! ti ga pihneš!user posted image  se tuškam sam še v tandemu z mojim user posted image !!!!

nič, nočka, naj bo tiha in spokojna!user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.10.2009 21:25:22   
Snezinka4
Ajme, taki dnevi pa upam, da bodo samo za vzorec letošnjo jesen/zimo. Kar se vremena tiče in cmeravostiuser posted image . Jaz sem danes že otvorila sezono zimskih vreč. Obe sta krasno zaspali v vrečahuser posted image , saj drugega jima ni preostalo, ko se pa premikat nista mogli, ko je tako malo prostora v košarahuser posted image .

Noki, kreh, kreh al hangoveruser posted image ? Upam, da je oboje paseuser posted image .

Hedi, jaz sem 5 ur spala danes skupaj, pa ti povem, je čist brez vezeuser posted image . Hecno, ampak resno mislim. Ker če dolgo spim, začnem sanjat in če me zbudijo iz sanj je pa huje kot če me po 2 urah spanja. Skratka zombi po eni al drugi varijantiuser posted image . Uf, danes bo verjetno peklenska noč, kot kazen na te besedeuser posted image user posted image

Še vedno nudim aptamil...joooš malooooo pa neeeestalooooo....samo še dve škatli....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.10.2009 21:42:20   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Še vedno nudim aptamil...joooš malooooo pa neeeestalooooo....samo še dve škatli....user posted image user posted image user posted image

uf, vi'š, pozabla, ja seveda, mi nucamo, več na tlf??? user posted image

drgač pa ni hangoverja, ni prehlada, sam spaaaala biiii... kot masikatera tukajuser posted image . mi tut kava ni pomagala.

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.10.2009 21:50:51   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Hedi, jaz sem 5 ur spala danes skupaj, pa ti povem, je čist brez vezeuser posted image . Hecno, ampak resno mislim. Ker če dolgo spim, začnem sanjat in če me zbudijo iz sanj je pa huje kot če me po 2 urah spanja.

Ha, ha, hauser posted image  Čist brez veze, ja, pa še kakšne divje sanje te lahko popadejo....Jaz sem to noč sanjala, da sem prašičjo gripo prebolela (bila sem nekje v Grčiji), pa furala sem se z enim hudim kabrioletom....no takle mamo, pol te pa dvojček iz spanja zbudi user posted image , pa glih v ovink sem drvela.... Joj kaj bi Freud rekel na te sanje....user posted image

Pika ...ja pa res nimaš sreče z bazenom. Dej poročaj kako je v Atlantisu. Pa sploh se kaj javi, čist nekam tiho si, mal se pohvali kolk sta malčka pridna pa to... Jagodni fruhstwerge; mah teh jagod je v molekulah notri....ampak ta skutka je v  iber sladka.....

Mah to vreme butasto; jaz sem sicer bila dvakrat zunaj, obakrat me je dež  dobil. Pa kar dežno pokrivalo odprem, če le ni prehudo. Ja in zimske vreče so že peleeee, pa ovčka po sedežkom. Drugače se pa resno zanimam za voziček marelo; kot drugi vozek, ki me bo čakal v avtu....Hartana pa ne dam, je super, ampak pretežek za dvigovat.

Snežinka - dej vpraši sosedico, ona ima tako mleko se mi zdi.....in poročaj kako je šlo pri P.

Nič punce, Norman, mejte se...lepo.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.10.2009 21:54:15   
taškica
Noki:

1. Kje bomo sedaj spile tisto pivo in kdaj?
2. Kje se bomo dobivale ad hoc na kavi z dvojčki?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.10.2009 23:33:09   
Snezinka4
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

uf, vi'š, pozabla, ja seveda, mi nucamo, več na tlf??? user posted image

Prvič, drugič, PRODANO!user posted image  (beri oddano)

ja, Noki, kje je zdej tist obljubljen pir !? user posted image Itak, ga pa jaz častim, ko me je Hedi tako lepo nahranila. Hvala Hedi!!!
Verjetno bo kmalu bolj kakšen kuhan vinček sedel glede na temperature? user posted image

Taškica za srečanje ad hoc pa sam še pod heaterji, da ne bomo kombinezončkov gor pa dol dajale, če se kje noter dobimo...user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.10.2009 7:23:52   
lara light
Lepotičke, dobro jutro!

Naj vas pocrkljam z domačo marmelado iz bezgovih plodov in jabolk, brez želina, pektina, le fruktoza in cimet! Pa belo kavo za dober začetek tega torka!

user posted image
user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.10.2009 8:18:41   
lara light
Otročka porihtana, mami sita, malo tud sitnauser posted image
Moram nabavit kovtrčke za ponoči, počasi marelo, toplejše oblekice, zmenit se za seanse za krst, do G, ker že dolgo odlašam, v nabavo, ker je shramba izropana, plačat kup položnic, vmes štimat hrano in
animirat moja 2 , ta tretji pa se bo tud kmalu prikazal...ni mi dolgcajt in verjamem, da je pri vas bolj al manj podobno.

Taškica, ostale,
resno se zanimam za marelo, kot vozek v avtu, ker sem zelo nemobilna s to zverino od voza. Dajmo eno raziskovalno udart.user posted image

Stajica, 90x90, lesena, izkušnje, mnenja...vem,da bi bila veliko boljša dimenzije kot od hedike, a žal....Hvala!

p.s.: da ne bi kera mislila, da je marmelada 'moja'; vas prosim, še od daleč nisem kaj tako zmogljivega kot naše pika, taškica,...in še to, moj se zaskrbljeno opomnil, da ko jo odpremo jo moramo v 2t pojest ?! jaz sem se pa istočasno spraševala, če bo le ugledala naslednji danuser posted image ...vam povem ju3!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.10.2009 8:35:11   
blanč
Lara midve z miško sva naročili stajci preko ebaya in sicer podobna bi prišla v bc z podlogo okrog 320 eurov medve pa sva jo dobilr s poštnino vred za 140  eurov. Je ovalna 95x130 in se otroka lažje igrata, pri nas zaenkrat notri spita. Je na koleščkih, da se umika iz ene strani dnevne v drugo, dno se pa nastavi na tri višine.
Sem šla zdajle pogledat in vidim, da je celo 99 eurov + poštnina
Je pa točno tale
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.10.2009 8:43:31   
nokes
jutro,

ja nč ne, sem dala otrokoma puzzle za sestavt od 1500 kosov, pa mam mir za RR, pis of kejkuser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Noki:
1. Kje bomo sedaj spile tisto pivo in kdaj? pojma nimam, pr Hedi, ne? user posted image
2. Kje se bomo dobivale ad hoc na kavi z dvojčki? pojma nimam, isto, sam bolj oblečene bomo, pa celo SPREHAJALE se bomo!!! ne pa visele tam z glažom v roki!user posted image user posted image

glih razmišljam, danes je lep dan, sam je mrzlo, kaj tamalima oblečt? po moje žabice, pa jopico pa zimsko jakno? al še ni zima? torej jesensko podloženo jakno, ki ni zimska in kapo! (to je pr men vse isto, baj d vej) pri nas kurijo kot divji, pa smo vsi še v kratkih rokavih, potem pa ful na mraz... ni mi všeč takle preskok, res ne.

glede normana:

1. al si je skril profil (po moje je to, ker smo neodoljiveuser posted image ) in nas bere pod krinko
2. al sem ga res prestrašla (skor ne vrjamem, no)

nema njega...user posted image user posted image user posted image

lara, jaz razmišljam o maclaren twin, sam je najdražja marela in je sekond hend 150 ojrov, tak da mi je to tu mač. sem ravno včeraj gledala ene marele na bolhi, je bila ena direkt iz 80.ih, user posted image user posted image , full in zdele...user posted image  za 50 ojrov. no, jaz bom nabavila (če) spomladi. mi takle vozek zaenkrat dobr dela.

nič, pa-pa...

ooo, lej jo blanč, kak ste vi??? pa baje podganca pride domov, lepo jo pozdravi! napiši še kaj, te pogrešamo...

< Sporočilo je popravil nokes -- 13.10.2009 8:45:01 >

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.10.2009 9:06:10   
pikatara
Larči sploh ne vem kaj bomo celo zimo počeli. Mi smo bili cele popoldneve zunaj na tenisu. K sreči v vozičku nočeta sedet in bit privezana, tako da jima lahko dam kovtrček pod in na njiju. Mam še tele blazine za novorojenčke od galeba in sta glih prave velikosti za vozek. Kovtrčkov še nisem kupila, je rekla moja mama, da bosta šla v Ikeo. Grem pa danes iskat spalno vrečo za Karolino, ker se skoz odkriva. Hedi pomoč, kje to najdem? Ob 3 sem jo kar v blazino za novorojenčka zavila in je bilo ful dobro, ker se ni toliko premetavala. Sem pa ugotovila, da se zbuja ker je nonstop lačna, jedla je ob 3 in 7, sedaj pa še vedno spi. Sploh ne morem verjet, ker je drugače ob 7 konec spanja.

Taški nič ne bom hvalila, ker je pol kaj sfuži. Smo že celo noč spali, sedaj pa spet ne. Ampak ko ostale berem, je še vedno super. Začuda včeraj nič nista težila, ko nismo šli ven, sta ful srečna, da sta lahko na tleh in se igrata. Pa skoz katerega izpod mize ali kavča rešujem. Včeraj je šla mala ene 10 krat pod mizo, ne glede kako sem jo obrnila.

Ja pivo in srečanje čimprej. Larči marela mene še ne zanima, ker sem se čist navadila mojo kravo iz avta in v avto dajat. Malo me skrbijo te marela zaradi malih koles. Bomo videli spomladi, do takrat ziher ne. Stajico smo eno dobilil, vendar še ne vidim potrebe da bi jo sploh meli. Cele dneve sta na puzlah, jih moram še več kupit, ker sta hitro dol in je na tleh premrzlo. Ko bosta začela konkretno plazit, bomo pa vse stvari ki bi bile nevarne za past, umaknili.

Nokiuser posted image . oblečene imamo toplješe hlače in pulover, za ven pa še copatke in vetrovko. Kapi sta vedno v nahrbtniku, če bi rabili. Sine se jezi, ker hoče plazit, pa ne gre. Karolina bo pa plazenje preskočila, ker se kar na noge postavlja.

Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.10.2009 9:11:16   
macko
ojla punce, se dolg nisem oglasila, sej ne da bi se nam ful dogajal, sta punce tolk pridne, da bi lohk marmelado kuhala. kje sem že to prebrala? user posted image da ne bom prehitro kej rekla, pol mi bo pa žal user posted image sam sta res, jokata res samo če sta lačne in ne kar tako. aja, pa obvezno vsak večer, ko jih damo v posteljo. sploh se mi zdi čudno, da bi že pri tej starosti (beri 6 tednov) vedele, da zdej gremo spat za noč, če itak večji del dneva prespita user posted image al kako je to, poučite me punce. tko da rabimo tam ene 30 do 45 minut da se pomirimo in zaspimo. uporabljamo dude, ki kar palijo, samo stalno letijo ven iz ustk in zato tolk joka. sem enkrat poskusla tut zavit v bubo - pravjo da jim paše da so okrog in okrog tesno poviti z dekico ali čim podobnim - sam smo pol ugotovili da je bil ubogi revček še vedno lačen, tko da takrat buba ni pomagala. tupa mami user posted image (hvala noki).

drugače mi pa še vedno pridno jesta, obe tam do ene 110 ml na obrok, še vedno imamo 7 obrokov (2 ponoči). eni bodiji št. 56 se že kar na knap zapnejo, sej ne morem verjet kolk hitro rastejo, hvala bogu smo precej cunjic dobli na posodo, pa številke za naprej tut. danes pride patronažna da nas malo zvaga preden imamo prvo posvetovalnico nasledni teden. mislim da sta punci že blizu 4kg, saj mal spremljam z osebno tehtnico na oko zaokrožen na 100g. punce, kdaj lahko damo cuc z dvema luknjama, a ko stopita v drugi mesec a ko ga dopolnita? a morm štet od dneva rojstva a korigirana starost? user posted image vse skupi čist preveč zame user posted image nimaš kej

dons je pa sonček, tko da ga bomo popihale ven popoldan, ker smo ble že včeri cel dan noter. sej drugač smo se kar navadle it ven 2x na dan, obvezno pa vedno vsaj 1x. sej zato pa mamo en kup svinjarije po kotih na tleh bi bilo potrebno user posted image . sm pač taka, da ne morem bit doma, je potrebno stalno letanje okrog. ne vem kva bo pozimi user posted image tamaledve bosta premajhne za zimske radosti na snegu. no, bomo itak vozičkale če ne bo premraz.

to je to, lep dan dvojne mamice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.10.2009 9:16:26   
lara light
le leva roka prostauser posted image
noki, mclarn je fajnuser posted image , a drag, tud jaz sem za tega d.ohranjenega 2.roke
pika,user posted image za karolino, itak punca jeuser posted image

ikea v villesse, 10 km iz gorice, otvoritev 21.10., če kero zanima
danes se dela lep dan, tudi mala2 temu primerno d.voljeuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.10.2009 9:18:26   
lara light
blanči, hvala, zdaj sespomnem...thx!
macko, user posted image za tvoja2

Coelho

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.10.2009 9:27:05   
pikatara
macko dudo jima kar daj, po moje nima veze starost, ampak vsebina. Mleko ful težko teče skozi eno luknjo. Larči za Ikeo vem, bova šla pogledat.

Sem za mizo in ne vidim kaj se dogaja pri tamalih na tleh. Ponavadi me tja zvleče jok, ki pomeni reši me izpod mize ali kavča, danes pa he he he na eni strani, he he he na drugi strani. Pogledam in sta oba na trebuhu obrnjena drug proti drugem in se režita ko norcauser posted image . Aja pa radio sta mi že vklopla.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.10.2009 10:59:51   
hedviga
Jutro!
Larči tenkju!

No, po predvidevanjih je bila včerajšnja noč muha enodnevnica oz. enonočnica. naš sine pač se zbuja (oz. nu zbujen, miži, na pol spi al kaj) in jada, joka... Bohve kaj mu je. Jaz sem vsako noč okol polnoči kup samih frustracij, nervoze ampak kaj naj, čez dan se sprijaznim. Tako je, nič ne pomaga.
Ja, kako bo pozimi tudi mene zanima, verjetno bomo šli ven kljub vsemu, tako kot je Noki napisala. Ker sicer se bo meni odtrenalo, potem še njima. Kaj pa naj ceeel dolg dan? En časa se že sama igrata, potem pa animacija...meni tudi čez čas domišljije zmanjka. Pa navajena sta bit zunaj.

Kava s sprehodom naj bo nekak tako da se da parkirat brez hudih zapletov. Zarad mene ne rab bit neka lokacija ala čolnarna, ki jo btw en velik K...gleda. Polna mladih nevzgojenih smrkavih kelnarjev, da jih ni sram.

Kaj pa je kej s Sosedico??

No zdej grem analizirat kako pretvoriti mehko košaro v vrečo....

Aja Taški, jaz sem navohala en vozek, ampak moram še ugotovit če ni lih en taka kravetina kot Hartan ali Teutonia...in kje bi bil najbolj ugoden. Ker lih čist une papirnate marele še ne bi, so mi kot igrača za otroke.

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.10.2009 11:25:33   
malaflobe
Ojla!
Vidim da se povsod na veliko dogaja. Mi smo boljše. Razen malih prehlajenih noskov ni nič bolezni pri hiši. Trkam, da se kaj ne pojavi.
Tako kot pri večini tudi mi ne spimo več tko rožnato, se večkrat zbujamo, se pa najde tud kakšna noč, ki jo prespimo. Ni nam prehudo sicer pa pri štirih  nikol ne veš kako boš spal. Če maledva spita pa ker od velikih ponoči hodi po hiši. Sem se že navadla, da ne bom nikol več spala tko kot bi hotla. Pol k bodo zrastel me bo skrbelo kje hodjo in kdaj pridejo, ko bom pa stara bom pa itak jamrala, da ne morem spat kot vsi. N e preostane mi drugega da se sprijaznim in imam nižja pričakovanja pa bom vsaj kdaj zadovoljna.
Zdajle spita, mali je zunaj pri starših, Laura pa v šoli. Jaz pa namest, da bi pospravljala pa na RR. Ampak ne morem brez vas. Mi je prec llepše k vas mal berem.
Danes je sonček ampak vseen mraz tako, da bomo tud mi bolj sitni k ne bomo zunaj. user posted image Kaj čmo, k vsaj pihalo ne bi .

Nič uživajte kolikor se da!

JAz pa v kuhinjo in kosilce kuhat, da ko se zbudita zmažeta vsak svojo porcijo.

POZDRAVČEK OD NAS VSEM, KI SPREMLJATE TA FORUM!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.10.2009 11:58:27   
buba.miska
Pozdravljene

Zanima me kako vi pripravite bučke, kak jih skuhate?
narežete, naribate? razsvetlite me vem jih samo pohatuser posted image

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?