lara light
|
Jutro punce! Dobro spale? Hedi, uživaj! Pojdem s teboj u toplice, bova močne, bova fit, ti boš mela močne roke, jaz pa malo manjšo ri.t Noki, thx za tolažbo prijateljica! IZVIRNO SPOROČILO: taškica IZVIRNO SPOROČILO: nokes seveda, tapametni mamo SKRITE profile, pa noben ne vidi, ko špijuniramo .... taški, fletek bo jutri A to se da skrit profil, o ti lupma! Lara - a ne, GH je zakon, ubogi medve, moj Andraž je čist drug, no. Glupa jest. Hvala za proso, bom naredila. Glede spanja - meni ne potegneta toliko, večkrat po manj, čez dan. Andraž ponoči tja do 2h, 4h, kar supersko, Jurij manj. Veliko manj. Sam še to, pol pa neham s temi GH - a zjutraj jima daš kdaj? Pa kosilo kdaj? Pa večerja? Fulll vesela zate, da ti je uspelo. Aja še to; glede tut jest nisem šla tečt že 14 dni, enostavno sem preutrujena.....zgleda je bilo začetniško navdušenje večje od mojih zmožnosti. Taški, saj bo tudi Jurij potegnu, boš vidla pri nas je mala miss podobna, bolj zahtevna, manj časa skupaj spi...a mislim, da se ji podaljšuje...no nocoj se je že ob polnoči zbudila ...pa sem jo vzela v naročje in pocrklala z dudo in je spala do 4.30, on je jedel ob 2h in ob 6h, oba pa sta vmes nekaj čebljala in se premetavala; ni bila ena mirna noč. Hrana:* zajtrk ob cca 8.30-9h: samo sadje, lahko malo rižeka + dojenje * kosilo po 12h: zelenjava: krompir+avokado včeraj + dojenje * popoldan kak kompot, kako žličko sadje, ki je ostala od jutra...nič kaj dosti, poleg dojenja * ob 18h: flaša am + 2 žlički rižeka na 200 ml (on popije kolikor mu bi dala...prib.160 zmaže kot za šalo, ona največkrat noče, ko pa popije je to od 40-100ml); nekajkrat tudi riževa kašica na žličko, a zaradi lakote je težko hranit in je kažin, čeprav mata rada...bom še probala, morda dat ob 17.30, da ne bosta tko zahirana * potem skopam, stuširam: malo se podojita in ajat!!!Pred 20. sta oba v postelji. On zaspi v max 15 min, ona ...do 22h najkasneje, največkrat do 21h, ko se doji do onemoglosti. Abra, taka praviš je tvoja pupika, no, ravno pravšnja za ta nori svet . Daj daj pocukaj me, bi te bila vesela, res. UU, Mlinčka, thx! sede, sede, mmmm...tale mafin je prav zame, ravno to bi zdaj in za spanje, super punci mata! Ja, ja saj grem, pri meni ni 3h miru za rr in kofi, ni šans LEPO NEDELJO VSEM!