hedviga
|
No, noč minila, bruhanje se HB zaenkrat ni ponovilo. Zgleda ji res ni pasal al kaj. Ni mi zgedala kaj bolana al kaj, tudi danes ne, čeprav je bolj vremensko tečna. Zdele švasata, bomo vidli kaj bo potem. Sem mislila danes h dediju in babi peljat, ker sta v toplicah, na malo čofotanja pa sem nekam hin in se mi ne da vse logistike izvajat. Ja, le zakaj, pomoje od preveč spanja Našga mulca bi sred noči najraj po nagi riti, sploh se ga ne da skulirat, on miže sitnari in tečkari in jamra. Tudi če ga ven vzamem ne nuca, samo zbudim ga, da lahko počne to še bolj na glas No, danes je imel ob 4:30 še govorno vajo: ba ba ba, vav vava va, paba pa pa ba ba iiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa pffff ba ba potem naprej pa jamranje in sitnarjenje. Boga Špela. Jo zbudi. Resno razmišljam o selitvi v drugo sobo, ampak ne vem a čem samo enega al oba. AL jih sploh čem, ker se mi ne da letat zdej še po hodniku... No, sem pozabla povedat, če kera še ne ve kaj jo čaka, naj izve, jeb.at ga Previjanje je ratalo trpljenjeeeeeee!!! V sekundi in pol se obrneta okol s posrano al pa polulano rito, namazano al ne, na pol plenico...in se ne data prepričat da tam ni nič pametnega, ker sem vse tiste kreme,ki so bile že umaknila. Ha, ja so pa šalterji za previjalno in če se pomatraš jih vidiš skos špranjo. Kolk fajn! Pomagajo samo "prepovedane" in čudne zadeve ala dalinc, pa kaka fajn velika tuba, škatla od cdja ipd Skratka previjanje Špele je zahvat za rokohitrece, previjanje Mihata pa vresling. In kako šele mi zaspimo v stajici čez dan (ČE SPLOH...)! Z nogam na vrh prečke, al pa na trebuhu skos prečke dol, tolko da ko se zbudimo začnemo vreščat ker se nam ne rata rešit. Nagajanje. Na polno!! Lahko jih dam narazen, Miha uleti k Špeli in napad!! Vse vzame, popraska, ona ga brcne v glavo (to ma še iz trebuha), vreščita oba. Dam narazen, ma ni sekunda sta spet skupi in akcija! Uspavanje čez dan. Joj. Ne spat! Ne spat, ni šans. Rajš vreščimo da nas mami in ostali vzamejo v naročje in nas držijo in skačemo in stojimo in seveda špegamo okoli, kje bi se dalo kaj na hitro v roke vzet in hop v usta. Potem počakamo da je sadje pripravljeno, da smo lepo v stolčkih imamo slinček in da se nam v usta da prva žlička. Potem pa s polnimi usti zaspimo, da se nas ne da zbudit in nam hrana teče iz ust. Tko. Takle mamo. Pa še kej bi najdla, kot recimo poplava ob kopanju, ker je riba pod rito in se obrnemo, v vodi seveda in zraven brcamo in kako se meče dude iz vozička in mami kupuje skos nove ipd...