|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
14.10.2009 10:45:55   
nokes
macko, jaz nimam pojma.user posted image

drgač pa, ni in ni mi dalo miru: se spomnite une serije cheers, in je  v njej bil tudi en lik, ki je bil (no, kot vsi tam) inventar, sedel pa je vizavi vrat?? in vedno, ko je prišel v kafič, so se vsi zadrli: Norm!! user posted image user posted image user posted image , no, sam tolk, sem se glih spomnila na normana.user posted image

kosilo: kuskus z bučko in cvetačo.

nokes

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.10.2009 11:20:30   
pikatara
Macko nam dedi kupuje hrano v lekarni v Avstriji. Sem pa v Italiji v dveh lekarnah vprašala in niso imeli.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.10.2009 11:48:54   
blanč
Jaz upam, da ni vnetjeuser posted image Sneži bom probala za uho vlečtuser posted image . kaj če bi ve, ki že uvajate gosto hrano res napisale nekaj preprostih hitrih receptov.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.10.2009 11:50:59   
aknela123
macko, jaz sem kupovala Bebo v Avstriji, je bila veliko cenejša, tako da verjetno je Aptamil tudi cenejši. Prodajajo pa ga DM, Bipa, Schleker, tudi Eurospar, pa tako, malo naredi izlet pa si oglej cene. Kupujem tudi Pamperske v Avstriji, so cenejše in kvalitetnejše.  Zraven pa v košarico takrat seveda prileti tudi milch schnite, monte,  milka, nutella,...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.10.2009 14:10:43   
_rosa
Ko tole o fizioterapijah in GH berem mi je kar malo čudno vse to. Meni ni P nič kaj omenila fizioterapije, pa tud ko sem jo vprašala če bi bilo potrebno je rekla da ne. Upam, da res ne. Ali pa naši pojma nimajo.

Snežinka tudi moji še po korigirani starosti nimata 4 mesece. Pa mi je rekla P, da se upošteva dejanska starost in lahko kar začnemo z GH. Korenčka nočeta in se dereta ko bi ju iz kože dajal. Jabolka in hruške so pa zakon. Jima že par dni dajem riževo kašico z dodatkom jabolka in jima je kar všeč. Ne bom pa hitela z drugo hrano. Če ne marata korenčka ga pač ne bom dajala. Res zanimivo, da je takšna razlika med pediatri in njihovim mnenjem. Ja kdaj si pa potem imela 1. cepljenje , a zdaj. Mi smo imele  25.9. že 2. cepljenje. Ju upoštevajo kot da sploh ne bi bili nedonošeni. 

Kaj pa ostale mamice kako ste vi imele cepljenje?

Jaz sem kupovala aptamil v Avstriji in je cenejši kot pri nas pa še raje ga jesta. Je pa v mullerju pri nas skoraj ista cena in je isti kot v Avstriji. Imam bližje čez mejo kot pa do Mullerja in kar tam kupujem. Sem pa tudi v Mullerju vidla, da so mlečne in ostale kašice (od milupe) skoraj enkrat ceneje kot pa recimo v šparu ali dm. V Avstriji pa kašic sploh še nisem gledala, ker jih šele uvajam.

Mi že kurimo in me je strah, ko gremo ven, da se ne bi tamali prehladili, saj je v hiši ful toplo od zunaj pa par stopinj. Ju samo debelo oblečem in ven al kaj? Kaj pa mrzel zrak?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.10.2009 15:47:09   
blanč
Snežinka men je tudi P rekla, da pri korigirani starosti 4 mesece, lahko začnemo GH.Rosa mi smo bli cel dopoldan zunaj. fajn ju oblečem, kapice na glavo pa gremo, sta imela tako čedne rdeče ličkeuser posted image se morajo navadit, da je zima tu.

< Sporočilo je popravil blanč -- 14.10.2009 15:48:50 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.10.2009 15:51:24   
hedviga
Od zadi naprej...
Norm, ciao!! (Noki, sem se do solz nasmejala!!)
Rosa, naša dva sta bila cepljena po dejanski starosti, ampak uradno nista nedonošena. Sta rojena z dopolnjenim 37 tednom.
Za GH nisem jaz nikogar spraševala. Nekako sem mnenja da poznam svoje otroke bolje kot P, ki ju vidi tu in tam in sem ocenila sama kdaj sta zainteresirana za kak jabuček. In sta takoj začela lepo jest, ni bilo več unega refleksa. Ampak je res da potem hitela  nisem. Smo se kar doolg časa basali samo z jabolki, korenčki ipd.
Blanč , Sneži ma mende prav.  Za test s pritiskom je tudi meni sestra povedala.
Pritisneš dam za kostko pri uhlju in če se ne skremži in ne začne tulit verjetno niso uhe.

Pika, kupila vrečo?

Taški, marička, pa nej bosta mehka, važno da sta zdrava! Še itak prehiter bosta plezala po stanovanju in jedla smeti.

Buši, a je možno da si ti še bolj komplikatorska kot jaz? user posted image  Sem mislila da sem jaz najboljuser posted image user posted image  No, moj mnenje je, da se jima ne daš preveč "komandirat" Na njun red imaš ti največ vpliva  in kot ju navadiš, tako imaš. Vem da je hudič vsa logistika, ampak če ne ugrizneš v ta jabuk boš vedno samo doma in večkrat ko boš napokala sebe in njiju ven, bolj boš obvladala. In ne bo ju konec!! 100%! Polivali bosta verjetno do GH, če ne bo že prej mir.  LAhko da si napisala, kakšno mleko imata? Pa rižolino za gostitev? Ne daj se oplašiti, važno da napredujeta gledano v celoti in ne en teden. Otroci ne rastejo enakomerno ampak v poskokih in takrat postanejo bolj ješči, potem pa spet manj.  Lepo pojdite na svež zrak, magari okol bajte. Bo dobro zate, predvsem! Tudi ti si zelo važna, ne samo otroci in če kolabiraš ti, bosta onidve prec za tabo. Pazi nase in naj ti jih vzame kdaj njun oče, ti pa ven! Z nami na pivo!!! V Konex ali kam drugam...user posted image

Zdej pa resno babnice: pa kaj mi je blo, da sem tole okol receptov zinla no... Ma kakšni recepti, no, pa ne bom jaz, ki nisem nobena kuharca knjige pisala, bodite resne user posted image user posted image user posted image
JAz za njiju kuham glede na to kaj je v hladilniku in malo skombiniram s prilogo pa je.
Danes sem uporabila recept tete Magde, malo modificiran s kislo smetano in pa h bučkam kuhat sem dala en mali strokec česna za aromo. Aja pa en zdenka sir je še šel notri. Maa je bilo dobro!!
Za sadno malico so bile slive in jabolka, malo pokuhano in notri keksi.
Za pop. malco imamo še vedno mleko, sem in tja skuto ali jogurt. mam fobijo da sem jima prehitro ukinila preveč mleka. Za večerjo bo pa ena kašica, ki jo moram nujno kombinirat s sadjem. Jima je že dopi.... okus teh industrijskih mlečnih kašic.

Tkole, zdej pa grem. dajte no rečt za jutri, da vem kje bomo pili kafe...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.10.2009 16:50:26   
nokes
ja, kje jutri? predlagam isto lokacijo in cajt: 10.30 cca!!! ker se mi ne ljubi razmišljat, kateri kafič bi prenesel toliko dvojčkov in njihovih kočij! user posted image

me je pa zdajle stisnilo, da sem po moje kar nehala dihat: ivana na tleh se igra s kabli od računalnika, ma ene 10 centi od vtičnic, jao, jao, pa saj še ne plazi! kak je prišla pol metra dol z blazine? uf, pazit je treba!!!

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.10.2009 19:25:50   
hedviga
ok. Čolnarna. Ampak če bo kaj sikal un k.urc ga bom objaj....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.10.2009 19:35:31   
Shadow
Hi, Norm! user posted image user posted image user posted image

Ja kdo pa je teta Magda???? Ma spet nič ne razumem... user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.10.2009 20:11:04   
hedviga
Senči, kdo je teta Magda??!!! Pa kako tega ne veš, lepo te prosim, no??!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image
Sej res Noki, kdo je teta Magda?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.10.2009 20:11:46   
hedviga
Aja pozabla: Žijo Norm!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.10.2009 22:09:01   
Snezinka4
Jao, čolnarna pravte... Verjetno mi ne bo uspelo (ker zvečer na pivo v Konex bi mi 100%user posted image ). Ob 8h uleti tašča, ob 10h uleti majster za centralno, med 10 in 12 pa patronažka, do 14h moram pa otroka v šoli pobrat, da bosta še inštrument vadila pred popoldansko telovadbo... Patronažka se hoče na vsak način z mano o hrani pogovarjat...user posted image . Mogoče mi bo pa pomagala otroke v avto spakiratuser posted image , da bom hitrej prišla do kave in na čvek, he he he še ne ve kaj jo čakauser posted image . Vsekakor bi pa tebe Noki rada vidla, da ti predam paketka za Ivanouser posted image user posted image .
A zvečer Konex odpade?

user posted image A pol moje šale ene dva dni nazaj o Normu niste dojeleuser posted image , vam je morala Noki bolj nazorno povedatuser posted image user posted image user posted image

Buši, moji sta danes 3,5 ure spali v vozičku na sončku. Sem prav nate pomislila. Sicer sem jaz nekaj dragemu pomagala delat, ti bi pa lahko 3 ure na sončku sedela pa kavico pila. Res se ti splača ven jih dat na ta mrazuser posted image . Sicer pa kar se vreč tiče je to zakon. Jaz jima oblečem samo budico oz. jakno in kapo pa v vrečo. Ni dosti dela. Če kupujete vreče, obvezno tako, ki se čist razpre z zadrgo. Ker če spečega otroka (v košari) noter prineseš seveda nočeš, da se zbudi, in ga samo odpneš in odkriješ, da spi naprej...pa za večje otroke mora biti takra vreča, da se jih da skozi vrečo zapet v voziček...

Lep pozdrav vsem, predvsem pa Normu in teti Magdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.10.2009 23:47:36   
mlinčka

user posted image

Bohpumagi, nisem se mogla upret!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
15.10.2009 8:16:34   
nokes
Norm!!!!

mlinči, tenks, prideš dans? ostale, dobro jutro, pri nas smo zmerno do pretežno tečni user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
15.10.2009 8:49:15   
aknela123
MLINČKA BRAVO ZA SLIKO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
15.10.2009 8:49:51   
aknela123
aja, dobro jutro vsem!user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
15.10.2009 8:55:46   
macko
pri nas smo bli pa zmerno do pretežno tečni včeraj pozno popoldan, kar se nam kar pogosto dogaja. čez dan sta punci tako pridni, proti večeru pa ju prične metat, jokata pa sploh ne vem zakaj. kot da bi vedle da se bliža nočka. imam ful probleme s tem, da obe jokata, ker ne morem obe pocrkljat naenkrat. kako se punce spopadate s tem? jest postanem precej nervozna, ker ful težko poslušam da ena joka pa ji ne morem pomagat user posted image no, lahko ji dam dudo, ki pa stalno pada ven iz ust. verjetn se morm čim prej navadit, če ne me bo pobral.

sem včeraj malidve napakirala za ven, pol smo pa čez 5 minut obrnile, je veter čist preveč vleku, pa nikjer nobenega zavetrja da bi jih pustla mal na sončku spat. tako da smo imel samo "preoblačilne vaje". sem ugotovila, da bo kombinezonček za čez zimo zakon, na srečo smo dva dobli na posodo. bomo velik bolj hitri. bom pa tut razmislila o zimski vreči. kolk pa so debele te zimske vreče? a so to tiste zimske vreče, k jih kupiš zraven vozička al so bombažne bolj tanke al kaj? user posted image

hvala za odgovore o nakupu mleka v avstriji. sem mal po netu brskala pa sem ugotovila, da je aptamil enaka cena kot v mullerju pri nas, tko da se ne splača. mamu tut milupa kartico, ki pa je dost neuporabna glede na to, da je muller tako poceni.

mi mamo pa ful probleme s temi plenicami čez noč. stalno prebijajo in smo skoraj vsak drug dan polulani in mormo preoblačit pižamice pa rjuhice. ne vem, al sem tolk nesposobna in ne znam previt al kaj user posted image do zdaj smo kupovali pampers 3 - 6 kg new baby. a obstajajo tud active baby v tej velikosti? kere pa najbolj zadržujejo?

dons pa ni vetra in bomo še enkrat probal it ven. verjetno kar s kombinezončki k je tko mraz. bomo užival.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
15.10.2009 9:13:10   
hedviga
Oh Macki nič nisi nesposobna, no. NAm plenice še vedno kdaj spustijo. Je pa res da manj odkar imamo Active fitke. Pa malo zategnem okol pasu , ne preveč, da ima buši plac. No in nekako zdrži. Je pa res da otroci kasneje uravnajo ta svoj kakalni in lulalni ritem tako kot mi, ki ponoči malo manj hodimo na WC. Preobleči, ne sekeraj se, to paše zraven. Pa malo se nasmej in reci: "Moji dve polulanki " user posted image  To je vse ok in normalno, se dogaja in se je dogajalo praktično vsem. Ampak ene se sekeramo za sako reč, ene pa ne. Isto je z jokom. mene še vedno kar meče ko se oba odločita jokat, nekako se znajdem in mine. Vmes pa crkavam. Sej počasi tudi ugotoviš kaj jih pomiri. Od vsega jih boš najbolj pomirila ti, če se ne boš sekerala. Jaz sem ugotovila da sta sitn anajbolj takrat ko sem jaz našpičena in ko me spravljata že malo do roba, sta sitna še bolj. VSI otroci jokajo, Pač eni mal več eni mal manj pa preživijo.  Za dode pa si omisli sirup (kuminin, proti krčem.,..samo da je sladek) dudo not in v kljunčka, pa bo prec ful boljše. Prodajajo v lekarni kao za krče...Nam se je kar obneslo. Zdaj nič več tako, ker seveda jokata za stvari kot je dalinc na tleh, pa it ven, pa v naročje skakat ipd...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
15.10.2009 9:18:09   
pikatara
Macko zvečer sta verjetno utrujeni in zato posledično tečni. Poskusi ju malo prej dat spat. Pri nas v najhujšem joku pomagajo risanke. Nam pamperske držijo. Mi smo še vedno v vetrovkah, bo treba počasi na bunde preklopit.

Tivoli it is. Pridemo, sam zajtrk še pojemo.

Plavanje super. Poročam več popooldne ali pa jutri.

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
15.10.2009 9:25:47   
Snezinka4
me je ven zabrisalouser posted image . Verjetno pa zato, ker smo tri naenkrat post pošiljaleuser posted image . No ja bom pa zdaj bolj kratka, ne bo nobene škode...
Vreče - jaz imam puhasto in eno podloženo notri pa flis. Zunanji material tak da ne prepiha - kot bunda. Macko poskusi z večjimi plenicami, ali pa pazi, da je plenica na hrbtu dovolj visoko nameščena pa da okrog nogic ni preveč lufta...aja, saj je Hedi že vs epovedala. Ok če se ne vidmo uživajte na sončku, sicer pa naslednji teden pivo pade! Razen če katera že danes zvečer pride v Konexa? Sporočite!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
15.10.2009 10:11:15   
aknela123
macko, za tako stanje imam jaz že svoj izraz - "4 minute". ko pride mož domov in vpraša, kako je blo, samo rečem "4 minute" in že vse ve. pomeni pa, da ko obe jokata, ah, kaj jokata, kričita na ves glas, nosim eno pribl. tri do štiri minute, jo odložim, vzamem drugo in jo nosim, pribl. tri do štiri minute, spet menjava, odložim drugo, vzamem prvo...  medtem ko eno nosim, pa seveda si lahko predstavljaš drenje, kričanje ta druge, ki ni na rokah.

glede močenja ponoči pa, tudi jaz sem moji dve preoblačla vsako noč, ko sta bile še manjši, ker sem jih dajala spat na bok in jima je skoraj vsako noč premočilo. in to je pri dvojčkih sredi noči še posebej zabavno in kar gor te drži, in komaj čakaš, da ju lahko preoblačiš. saj me razumeš.user posted image
zdaj ko ne spita več na bok, nimamo več teh problemov, redko redkokdaj še premoči. poskusi jima tudi dat večjo številko pleničke.

mi bomo danec jedli juhico piščančje meso + krompir + korenček.

pa,pa

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
15.10.2009 11:12:01   
buši2
Dober dan!

Snežinka sem pridna in poslušam nasvete! Včeraj smo šli ven. Mami je bla čist prešvicana od transportnih zagat, ampak se je splačalo user posted image .Res nista toliko spali kot tvoji, smo pa potem zelo dobro jedli, ker jih je gleda naš gorski zrak zmatral. Naša pot je bolj kratka, zato pa gre skoraj skozi navzgor. Zgleda tko, kot da bi šajtrgo vozila. Hartan ima 22 kg pa še prištejem cca. 12 kg od tamalih. Potem si lahko mislite kolk je to za v hrib porivat user posted image user posted image user posted image . Madonca sem vidla so kar vse tiste čokolade in piškoti iz mene ven leteli user posted image user posted image . No smo potem zelo lepo jedli in sem jim dala v flašo po eno žličko riževih kosmičev in jima je blo ok (hvala za nasvet Hedi) in sta za odtenek manj polivali.
Zdaj smo pojedli in gremo na mrazuser posted image
Popoldne pa na fizioterapijo.

Čao!

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
15.10.2009 14:50:29   
Belen
ciao punce po dolgem času,
sicer was redno berem,sam ne wem kaj bi napisala....
naš wsakdanjik je wedno isti....wem kdaj wstanemo, kdaj jemo, kdaj se kopamo, kdaj "seremo".... še jokat wem kdaj bosta začeli.... user posted image user posted image komi čakam da mal zrasteta da se igrata, da je kej nowga uglawnem user posted image user posted image

aja pa jokat sta začeli(prej nikoli nista-najweč 10min.na dan) , ki prej nista odkar smo w športni del pršalatali, pa smijo zunaj najweč 15min., prej pa sta tudi po urco-dwe.... ??? user posted image user posted image

widim da se we pridno dobiwate, ne wem...res da je obala majhna, ma da ni enih dwojčkow...oz.kake mame na forumu user posted image user posted image user posted image

mam eno wprašanje, zdej ne wem al je to po tistem ko smo za ROTA cepli.... al zarad mleka (prehladno, pretoplo) ... naswet....

moja Lija zadnje 4-5 dni wsakič kaka (5 or+brokow-5 kakic) ... in kaka swetlo rjavo-mehko-skori wodeno... user posted image user posted image se morem kej bat??????? user posted image

mi glede plenic nimamo težaw,nam paperske ne prepuščajo...edino če sereta tekoče in postrani user posted image user posted image user posted image

aja smo probali wčeri mleko na žličko da widim kako bo zgledalo,ko bomo začeli dodajat... nista hotla slišat za po žlički??? kako bosta pol začeli ddrugo hrano? user posted image user posted image

nič lepo se imejte...grem papat user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.10.2009 20:37:50   
hedviga
No bom jaz zastavo držala, ker ostale ljubljanske dvojčkarice ga pijejo v Konexu, jau sem bila pa preveč fertik da bi šla.
Najprej: Buši, bravo!! Pridna!! naslednja naloga je spravit mularijo v avto in nekam kjer niso samo klanci. Verjem da vem kako hudo je to. Sicer sem na sami travnini ampak smo bili 14 dni na Pokljuku+i in tam ravnine ni. Hudo. Ko se upreš z obema stegnjenima rokama in vsem telesom in guraš 45, 50 kil.. In pol te mimoidoči gledajo ko tele, phe sej je ja sam en bogi voziček...user posted image user posted image

Aknela, ja 4 minute...poznano. No, jaz ju zdaj raje poknem na tka, na blazini+o in poskušam oba hkrati na polno zabavat z oponašanjem kužata pa muce pa ...skratka guncam afne in včasih pali, nehata oba. Sicer pa itak se derejo hkrati zaradi solidarnosti.user posted image

aja Buši, kako pa je z GH? Sej zdaj ste počasi res dovolj stari pa bi lahko začela malo gostit in to. Pa kako neeežno riževo kašico namesto mleka ipd....

belen, draga. Do LJ imaš slabo uro. Napokaj, pridi, tu se nafutrate in po futru gas nazaj. garant ti bo bolj zanimivo kot skos doma. Pa še spijo v avtu pa je. user posted image
Za žličko pa je tkole. Malo počakaj, spet poskusi in daj na žličko kaj kar jima bo dobro. Pa bo, verjemi.

eto, zdej grem pa mal noge dat u luft.

Nočko pupe!

Nočko Norm!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?