hedviga
|
Od zadi naprej... Norm, ciao!! (Noki, sem se do solz nasmejala!!) Rosa, naša dva sta bila cepljena po dejanski starosti, ampak uradno nista nedonošena. Sta rojena z dopolnjenim 37 tednom. Za GH nisem jaz nikogar spraševala. Nekako sem mnenja da poznam svoje otroke bolje kot P, ki ju vidi tu in tam in sem ocenila sama kdaj sta zainteresirana za kak jabuček. In sta takoj začela lepo jest, ni bilo več unega refleksa. Ampak je res da potem hitela nisem. Smo se kar doolg časa basali samo z jabolki, korenčki ipd. Blanč , Sneži ma mende prav. Za test s pritiskom je tudi meni sestra povedala. Pritisneš dam za kostko pri uhlju in če se ne skremži in ne začne tulit verjetno niso uhe. Pika, kupila vrečo? Taški, marička, pa nej bosta mehka, važno da sta zdrava! Še itak prehiter bosta plezala po stanovanju in jedla smeti. Buši, a je možno da si ti še bolj komplikatorska kot jaz? Sem mislila da sem jaz najbolj No, moj mnenje je, da se jima ne daš preveč "komandirat" Na njun red imaš ti največ vpliva in kot ju navadiš, tako imaš. Vem da je hudič vsa logistika, ampak če ne ugrizneš v ta jabuk boš vedno samo doma in večkrat ko boš napokala sebe in njiju ven, bolj boš obvladala. In ne bo ju konec!! 100%! Polivali bosta verjetno do GH, če ne bo že prej mir. LAhko da si napisala, kakšno mleko imata? Pa rižolino za gostitev? Ne daj se oplašiti, važno da napredujeta gledano v celoti in ne en teden. Otroci ne rastejo enakomerno ampak v poskokih in takrat postanejo bolj ješči, potem pa spet manj. Lepo pojdite na svež zrak, magari okol bajte. Bo dobro zate, predvsem! Tudi ti si zelo važna, ne samo otroci in če kolabiraš ti, bosta onidve prec za tabo. Pazi nase in naj ti jih vzame kdaj njun oče, ti pa ven! Z nami na pivo!!! V Konex ali kam drugam... Zdej pa resno babnice: pa kaj mi je blo, da sem tole okol receptov zinla no... Ma kakšni recepti, no, pa ne bom jaz, ki nisem nobena kuharca knjige pisala, bodite resne JAz za njiju kuham glede na to kaj je v hladilniku in malo skombiniram s prilogo pa je. Danes sem uporabila recept tete Magde, malo modificiran s kislo smetano in pa h bučkam kuhat sem dala en mali strokec česna za aromo. Aja pa en zdenka sir je še šel notri. Maa je bilo dobro!! Za sadno malico so bile slive in jabolka, malo pokuhano in notri keksi. Za pop. malco imamo še vedno mleko, sem in tja skuto ali jogurt. mam fobijo da sem jima prehitro ukinila preveč mleka. Za večerjo bo pa ena kašica, ki jo moram nujno kombinirat s sadjem. Jima je že dopi.... okus teh industrijskih mlečnih kašic. Tkole, zdej pa grem. dajte no rečt za jutri, da vem kje bomo pili kafe...