Shadow
|
Sneži, ne bit žalostna glede rdeče luči za GH, bova pa skupaj na novo toplo vodo izumljali, ko bova bučke pasirali! Madonca, je mrzlo postalo. A vi že ogrevate? Jaz še ne bi celega stanovanja ogrevala, zato razmišljamo o nabavi kakšne male pečke za sobo za bejbije. Ja, ven smo pa tudi mi šli, kljub sibirskemu vzdušju. Sem jima kar fliseke gor oblekla, pa kapici, pa pokrov na torbe za prenašanje namontirala in sta bila kot bubike. Imamo pa kljub temu smrkave noske in smo danes prvič uporabili Baby Vac - ej, Nobelovo tistemu, ki si je to izmislil!!! Sem si celo jaz upala posesati (in zraven molila, da možgančki ostanejo tam, kjer morajo ) in me je skoraj kap, ko sem videla, kake mucke imata v noskih. Pa še jokata nič zraven, ko jima pa svaljke iz vate v nose tiščim, pa kričita, kot bi ju iz kože dajala. Mi še kar enako papamo - 5krat na dan po 150ml mlekeca, s tem da Ajda redko kdaj poje vse, Simon pa pol še njen ostanek posesa kot bi rekel keks. Še to - prejšnji teden sem bila 3 dni v bolnici s Simonom - nam je zakuhal na 40 stopinj!!! Sem letela k P, pa mu ne svečke, ne hladni obkladki niso nič zalegli, pa naju je kar v H poslala - tam mu je že prvi dan temperatura padla, potem pa sva še dva dni bila notri zaradi preiskav in opazovanja. Kaj smo ugotovili - očitno smo ga prejšnji teden, ko je bilo kar lepo vroče, pregreli, ker smo ga preveč oblekli in ker je očitno bolj občutljive vrste fantič, je telo reagiralo tako drastično. O tem, kako sem se počutila, raje ne napišem nič, ker vam je itak jasno, da sem umirala od skrbi. No, vsi izvidi (kri, urin, blato) so bili bp, tako so naju kar poslali domov, predno bi se tam na oddelku res česa nalezla. No, so pa Simona notri tehtali in ima 6150g - pa še nima 3 mesece!!! Lička ima kot kak hrček, pa polno klobasic na rokicah in nogicah. Nihče mi ne verjame, da je to dete nedonošeno in dvojček. No, Ajda je malo bol šlank, pa ima tudi že blizu 5kg. Ta teden grem, če mi bo seveda uspelo, prvič po porodu k frizerju in celo na krajši šoping v Avstrijo! Ma ata dopust, pa mu bom bejbije kar prepustila za pol dneva. Ma se ne bom še prehitro veselila, da se ne zgodi spet kaj napredvidenega! Predvsem grem gledat, če je naša vrsta AM kaj cenejša preko meje, ker pri nas so jo podražili na 15,95 eur za 600g, kar porabimo v dobrih dveh dneh. Glede spanja - spita pridno, nekje od 20-20.30 pa do 4-5h, pa potem še do 8-9h. Čez dan pa tudi kar, predvsem če smo zunaj.
< Sporočilo je popravil Shadow -- 13.10.2009 22:42:50 >
|