|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
7.10.2009 14:52:00   
pikatara
Noki pa ti si ena super mama, kako vse sfolgaš. Šele domov si hitela, pa so že slikce gor. Prej sem rekla kolk cajta imam, pol sem pa sama hitela domov, ker sem šla še k mesarju in v trgovino, pa se je že bližala 14, ko je blo treba jest. Maline, banana in piškotka je bila zmagovalna trojka. Sedaj pa še joto skuham in šibam na tenis. Punce super je blo, še kdaj.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.10.2009 16:14:49   
lara light
hedi, štorkla u študentauser posted image
To je forum najlepših otrokuser posted image  in tanajbolj pridnih mam!user posted image  super steuser posted image

Taški, sneži...če otrok ne pije na flašo, kako pa potem kasneje, ko ne dojiš več, daješ otročku mleko ? z lončkom? prosim razsvetlitveuser posted image

mi moramo spet ven, saj nam je pikatara poslala dol sončkauser posted image  
lp vsem

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.10.2009 18:27:24   
suncicica
hedi...glede bioenergetika................punce niso in niso hotele spat ne ponoci ne podnevi, ponoci je bilo zbujanje na 15 min... cez dan pa trikrat po 20 min max spanje...skratka katastrofa
in sem ju peljala k bioenergetiku,jima je uravnal biolosko uro in sedaj spita popoldanski spanec tudi po 2-2in pol uri, ponoci pa se zbudita samo enkrat za flasouser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.10.2009 20:13:22   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

hedi...glede bioenergetika................punce niso in niso hotele spat ne ponoci ne podnevi, ponoci je bilo zbujanje na 15 min... cez dan pa trikrat po 20 min max spanje...skratka katastrofa
in sem ju peljala k bioenergetiku,jima je uravnal biolosko uro in sedaj spita popoldanski spanec tudi po 2-2in pol uri, ponoci pa se zbudita samo enkrat za flasouser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj to mi rabimo, no. Kako pa je zgledal obisk? In koliko je računal in kdo je to... LAhko na ZS.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.10.2009 20:52:29   
Snezinka4
Lara - pač mu ne daješ mleka. Moj sin je pri 4 mesecih premalo napredoval in smo začeli dodajat gh. Zavračal je 3 različne am, sem mislila, da je v flaši problem, sem kupila tri razične cuclje, nič ni pomagalo...je pa potem pil sokeca po flašiuser posted image . Kdaj kasneje misliš? Ker me je, kar se dojenja tiče, skenslal pri 9,5 mesecih in mu pač nisem dajala mleka, ne adaptiranega, ne kravjega, ne nobenega. Zdaj ga normalno pije. Če jim cuclji niso všeč lahko poskusiš (kasneje, ko bosta večja) z nastavki za na flaške,ki ne polivajo, če flašo okrog obrneš. Tudi številni lončki so taki. Samo to je za kasneje, ker tam pa res hitro ven teče.user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.10.2009 21:11:06   
lara light
Snežinka, hvala, sem vedla, da ve multimame te reči obvladateuser posted image
Kako ste ve? Nocoj je mali popol 160 aptamila z eno merico riževe kaše, kot za šalo je šlo...zaspal kot vedno v 5 min, še pred 20h....ona, am skoraj nič, le dojila se je do par min nazaj...beri 3x preveč, do onemoglosti...zdaj upam, da bo spala...

Gemelli, se vidimo kmalu...danes ni blo varianteuser posted image

Grem ajat, lepe sanje vam in vašim sončkomuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.10.2009 21:19:14   
Snezinka4
Lara- moji dve sta pa po dojenju popili 60 in 40 ml aptamila...zdaj pa že vsi 4 spijouser posted image
Lahko noč vsem!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.10.2009 21:52:11   
taškica
Ojla čvekice, kofetkarice, motoristke in magistre to be, vse dvojne mamice:

- sunci - tudi jest bi takega bioenergetika, pa to res deluje, daj pls poročaj kako gre s spanjem
- senčka - fotka je super
- mlinčka fotka je nadsuper
- noki - fotka je nad nad super truper
- hedi - kje je fotka krsta?
user posted image
Jaz sem danes tut nafutrala ta maldva - sicer ne z aptamilom ampak kašico in to fajn, fajn, fajn.......zdaj pa upam, da bo držalo za nočko. Ju pa GH kar dvigne, postaneta dobre volje, fajn se posračkata in vreščita za znoret. Počasi bom dodala mal maščobice, pa kakšen keks....

Je pa mama moja danes ta malemu usta mazala z nutella torto (fila: smetana + nutella), madona sem mal umirila zadevo, umaknila dojenclna, ta mali pa cmokal.... Tile stari starši so od hudiča.user posted image

Lara mal poročaj kako so noči....pa če si že kaj novega uvedla od Gh......kaj pa tvojedva pijeta?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.10.2009 8:55:48   
mlinčka
Jutrooo!

Mogoče vas bo kofe zbezal na plano user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.10.2009 9:01:35   
lara light
Mlinčkauser posted image , že srkam...jutro vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.10.2009 9:09:47   
nokes
jutro, kavica je mega, hvala mlinčica!!! user posted image user posted image

sam na kratko, da odgovorim senčki: next - razmišljam še, razmišljam, jesenskega imamo dovolj, bom pa rabila zimsko kolekcijo in po moje bom naročila. za marelo pa takle, se mi zdi, da bom kar na temle EWju ostala, kaj pa vem... si zaenkrat še ne znam predstavljat, kako bo naslednje leto, ko bosta hodila user posted image , pestro, po moje... user posted image , zdaj jeseni pa čez zimo pa mislim, da bo tale voziček še kar okej. nič, me 'praš januarja 2010!user posted image

dans imam razvojno, no, pa da vidimo, če se je fiziot. splačala...  babike, pa-pa

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.10.2009 9:36:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Jaz sem danes tut nafutrala ta maldva - sicer ne z aptamilom ampak kašico kakšno kašico si dala, kolko sta pojedla, kolko gosto jima pripraviš??? 
in to fajn, fajn, ipravifajn.......zdaj pa upam, da bo držalo za nočko. Ju pa GH kar dvigne, postaneta dobre volje,  fajn se posračkata in vreščita za znoret. Počasi bom dodala mal maščobice sem brala naj bi dala sončnično, repično, ojlčno olje? kaj dajete ve?
, pa kakšen keks....
kaj jima še daješ, kolkorat na dan?
kekse, tiste plasmon, ki se stopijo? kam, v lastno mleko al drgam?

Je pa mama moja danes ta malemu usta mazala z nutella torto (fila: smetana + nutella), madona sem mal umirila zadevo, umaknila dojenclna, ta mali pa cmokal.... Tile stari starši so od hudiča.user posted image verjamem, da je cmokaluser posted image

Lara mal poročaj kako so noči
zadnji dve noči, jemo 1x in potem ob cca 7huser posted image ....pa če si že kaj novega uvedla od Gh buča rumena in krompir, šlo v promet! prosena kaša z jabolko, pojedla mami, druagače pa jabolko dušeno brez, ker kakamo vsak dan kot veliki!!sem full vesela, kdo bi si mislil, da se bom kdaj tko veselila drekecauser posted image  ......kaj pa tvojedva pijeta? že od 2. meseca pijeta, prej min količine, zdaj malo več, poparek nekih zelišč, kao čaj za dojenčka, da ni glih sama prekuhana voda, ker meni ni dobra, od hippa pa se tu dobi le 1,5lt voda za dojenčke, ki jo popijem sama do konca, ker je le 2 dni ok...

sirena, moramo ven, da zaspita v vozku, lp vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.10.2009 10:53:26   
buba.miska
Pozdravljene

včeraj smo meli pregled. Vse je vredu.
Nam je p. dovolila da lahko začnemo gosto hrano. rekla je da naj začnem najprej z zelenjavo bučke, korenček, brokoli, cvetača... pa rekla je da naj malo repičnega olja not dam. Se reče takuser posted image . baje pomaga pri nekih živčnih ovojih. Sem se odločla da bom 14. začela z gh takrat bosta točno 5 mesecev.
mam vprašanja
- koliko jim lahko dam prvič gh (količinsko)?
- kak kuhate zelenjavo v vodi ali na pari?
- kdaj je najboljši čas za dat gh popoldan/dopoldan?
- ko jim dam gh jim potem dam še zizo ali prej?

Mislim da je to za enkrat vse če mi še kaj pride na pamet pa napišem

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.10.2009 12:30:58   
lara light
bubauser posted image  za pregled in gh
na hitrco: najbolje da začneš dop. ali za kosilo,1 obrok na dan po par žličk, 2-4 sem prebrala, jaz sem dala prvič tud mal več, ker jim je blo všeč
kuham v vodi, glih da pokrije živila, čim manj
potem po gh podojiš, dojenje je še vedno glavna jed
šibam

Coelho

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.10.2009 14:16:32   
nokes
ojla, tut mi smo super zrihtali in sem zadovoljna s pregledom user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

Pozdravljene

včeraj smo meli pregled. Vse je vredu.
Nam je p. dovolila da lahko začnemo gosto hrano. rekla je da naj začnem najprej z zelenjavo bučke, korenček, brokoli, cvetača... krompir pa rekla je da naj malo repičnega olja not dam. Se reče takuser posted image . baje pomaga pri nekih živčnih ovojih. Sem se odločla da bom 14. začela z gh takrat bosta točno 5 mesecev. jaz sem začela dodajat olje po enem mesecu uvajanja GH in sicer olivno ali sončnično, samo da ni kakšno olje za cvrtje ipd.
mam vprašanja
- koliko jim lahko dam prvič gh (količinsko)? malo, nekaj žličk
- kak kuhate zelenjavo v vodi ali na pari? v vodi
- kdaj je najboljši čas za dat gh popoldan/dopoldan? dopoldan, v primeru kakršnekoli reakcije, je ta popoldan in ne ponoči.
- ko jim dam gh jim potem dam še zizo ali prej? potem, ampak pazi, da ne bosta preveč lačna, ker ne bosta hotela jest gostega

Mislim da je to za enkrat vse če mi še kaj pride na pamet pa napišem

nokes

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.10.2009 15:08:23   
blanč
Punce a vaši otroci tudi ko so dobre volje tako pokašljujejo, saj ne mislim kašlja ampak samo tak kratek kh,kh... upam, da me razumete.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.10.2009 15:27:37   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Punce a vaši otroci tudi ko so dobre volje tako pokašljujejo, saj ne mislim kašlja ampak samo tak kratek kh,kh... upam, da me razumete.

Ja tut user posted image user posted image  Enkrat sta skontala zdej se pa afnata. Najprej sem mislila da sta bolana. No, Miha je nadgradil to pokašljevanje še z nekakšnim davljenjem al ne vem kako to opisat...user posted image  To  pogruntajo pol jim je pa zabavno, sploh ko vidijo kako trznemo na to...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.10.2009 15:29:57   
blanč
fenks, baš me zabrinulo ovouser posted image user posted image ne izgleda mi baš bolestnouser posted image eh pustmo hec, res me je začel že mal skrbetuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.10.2009 15:37:17   
hedviga
Ma, sej prvič nas vsaka zadeva skrbi. Glej če bosta kej bolana videt, če ne je pač finta. Itak jih bosta vsak dan več pogruntala. Jaz moram pa slovesno ouznanit, da Miha sedi (ga je treba posedet in pol ostane tako, se igra, obrača ipd), se usede sam na pol in pa zdaj že kobaca tako da je podobno kobacanju. Seveda mu je treba dat mamac, recimo pilota, potem bi skobacal tudi na Everest.
Špela ga gleda in se pomika ritensko. Pomoje beži pred njim, malim nasilnežem.user posted image user posted image
Slike bojo! enkrat... user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.10.2009 16:15:53   
taškica
Tudi mi imamo kh, kh, pa siljenje na kašelj, to je čisto zbujanje pozornosti, ker pol se mami mal ustraši, pa hiter pogleda, če se kdo ne davi, pol pa dobi tak lep nasmeeeeeeeešek. Pravi kašelj ni čist nič simpatičen, brez skrbi da ga boste spoznale....

Larči - pa super noči imaš, dej se malo pohvali, ne morem verjeti. user posted image user posted image  Kr sprememba, se ti ne zdi? Torej sta tamaladva bila mal lačkota, ane? Ker pri meni zagotovo. Še posebej moj Andražek, ki je danes spet potegnil do 4h zjutraj.user posted image  Ne morem verjet - prej se ga očitno stradala. Jurij se mi zbuja - do 23 na vsako uro, pol pa itak ga k sebi vzamem in skupaj spiva - jaz bolj pokvečeno in nesproščeno, on ko Lord. Ma kdo kako idejo? Dude noče, vode noče....

Hedi - pa čestitke za sedenje! Bravo, dej fotko prilepi, da vidimo.

Noki a boš mi poslala uno fotko, a veš kero? pamela anderson z malo začetnico.

Lara - kašice imam iste kot ti - tiste z rižem, milupe. Količinsko? Včeraj dokler sta hotela, to je kar ene 4 - 5 velike žlice. Gostota? Bolj redko, ne preveč gosto. Po občutku, gospa.

Olje - jaz bom kar olivno dajala. Kekse sem kupila plasmon, nisem še dala. Mal še počakiva. danes sem prvič zjutraj dala sadno kašico - breskev, banan, skuhano jabolko + malo riževe kašice. Mljask. Potem dolg sprehod, za kosilo ob 14h (izjemoma tako pozno) pa muškatno bučko (una ta rdeča) in krompir. Mljask...rada jesta, še posebej Andraž. Zvečer bom dala še tisto riževo kašico. Vsakič po obroku še dojim. V bistvu ju zgolj dohranjujem, moje mleko je še vedno glavna hrana.
Kaj še? Nič, cvetačo sem kupila, to bo za jutri, pa brokoli....če se še kaj spomnim, javim. baje je super pire iz suhega sadja (ampak mora biti bio, nežveplano - rozine, suhe marelice, slive). Edino zapit nimam nič pametnega - bom danes naredila kompot. Veliko tudi zmrzujem - skuham več - pa zmrznem....
me
Joj tut mi kakamo.....sam nisem hotela javit, ker si imela probleme.Fulllll serjemo, jaz pa tko veseeeelaaa. Za znoret.
Aja kuhanje na pari je boljše, ker se več ohrani vitaminov, ampak j.e.b.i. ga tko super truper nisem. Tko da mal vodice pa je. Če pa maš tisto posodo za kuhanje na pari - to je zakon.user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.10.2009 20:28:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja tut user posted image user posted image  Enkrat sta skontala zdej se pa afnata. Najprej sem mislila da sta bolana. No, Miha je nadgradil to pokašljevanje še z nekakšnim davljenjem al ne vem kako to opisat...user posted image  To  pogruntajo pol jim je pa zabavno, sploh ko vidijo kako trznemo na to...

tudi mi to furamo, siljenje na kašelj in krohot zatem je zakon

hedi, user posted image  za sineka, čakam na fotkeuser posted image
taškica, super za andražka, jurček pa...rabi mamico user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: taškica
Larči - pa super noči imaš, dej se malo pohvali, ne morem verjeti. user posted image user posted image  
bom rajš tiho, da se ne poslabša...ah,sej ne morem bit tiho:NAJ TRAAAJA!!!Kr sprememba, se ti ne zdi? velikanska, lačna sta bil, jauser posted image
Torej sta tamaladva bila mal lačkota, ane? Ker pri meni zagotovo. Še posebej moj Andražek, ki je danes spet potegnil do 4h zjutraj.user posted image  Ne morem verjet - prej se ga očitno stradala. Jurij se mi zbuja - do 23 na vsako uro, pol pa itak ga k sebi vzamem in skupaj spiva - jaz bolj pokvečeno in nesproščeno, on ko Lord. Ma kdo kako idejo? Dude noče, vode noče....
ma kaj naj ti rečem, upam,da mine čimprej, verjamem, da si utrujena do konca
a nimamo kej bit pametne... jaz slišim: moj pa ne, moj pa tko, zdaj bi pa že mogu spat celo noč, itd...bo,ko bo, vsak je drugačen. Je pa za mamico hudo, vem, kako je to...ne, ne veste, o seveda vemuser posted image  mal heca

Lara - kašice imam iste kot ti - tiste z rižem, milupe. Količinsko? Včeraj dokler sta hotela, to je kar ene 4 - 5 velike žlice. Gostota? Bolj redko, ne preveč gosto. Po občutku, gospa.user posted image

Olje - jaz bom kar olivno dajala. Velja. Bom še za repično pogledala kaj se dobi. 
Kekse sem kupila plasmon, nisem še dala. kupila danes, tud jaz še počakam
Mal še počakiva. danes sem prvič zjutraj dala sadno kašico - breskev, banan, skuhano jabolko + malo riževe kašice. Mljask. user posted image  jaz bi tudiuser posted image
Potem dolg sprehod, za kosilo ob 14h (izjemoma tako pozno) pa muškatno bučko (una ta rdeča) in krompir. Mljaskuser posted image user posted image ...rada jesta, še posebej Andraž. Zvečer bom dala še tisto riževo kašico. Vsakič po obroku še dojim.
V bistvu ju zgolj dohranjujem, moje mleko je še vedno glavna hrana. Enakouser posted image

Kaj še? Nič, cvetačo sem kupila, to bo za jutri, pa brokoli....če se še kaj spomnim, javim. baje je super pire iz suhega sadja (ampak mora biti bio, nežveplano - rozine, suhe marelice, slive). Edino zapit nimam nič pametnega - bom danes naredila kompot. Veliko tudi zmrzujem - skuham več - pa zmrznem.... user posted image bravo, te bom kopirala
me
Joj tut mi kakamo.....sam nisem hotela javit, ker si imela probleme.Fulllll serjemo, jaz pa tko veseeeelaaa. Za znoret.
Aja kuhanje na pari je boljše, ker se več ohrani vitaminov, ampak j.e.b.i. ga tko super truper nisem. Tko da mal vodice pa je. Vem, res je, ampak tud jaz v glavnem v vodi. Če pa maš tisto posodo za kuhanje na pari - to je zakon. Mam, a je lepo pospravljena v omariuser posted image

Glede hrane še to: Ob 12.30 sem ju dajala spat...on začne jokat in se privijat k meni, rečem si, lačen je...pospravi vase res ogromno količino (tanajslabše) pirine kaše z jabolkom...ma kaj sem hotla, je kričal in se jezil, če sem samo nakazala, da je konec...potem, ko se mi je zdelo res tumač, sem mu podturila dudo in ga nesla ven gledat tako zanimiv promet in...zaspal kot top do 15.50 user posted image

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.10.2009 21:34:25   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Glede hrane še to: Ob 12.30 sem ju dajala spat...on začne jokat in se privijat k meni, rečem si, lačen je...pospravi vase res ogromno količino (tanajslabše) pirine kaše z jabolkom...ma kaj sem hotla, je kričal in se jezil, če sem samo nakazala, da je konec...potem, ko se mi je zdelo res tumač, sem mu podturila dudo in ga nesla ven gledat tako zanimiv promet in...zaspal kot top do 15.50 user posted image

HUDO! Noro! Pa saj to si se lahko vmes stuširala, zdepilirala, trajno naredila, kavo spila... Madona cele počitnice......

Aja, Noki super za razvojno.user posted image
Snežinka - je kaj novega pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.10.2009 6:55:56   
hedviga
Dobro jutro že od mal pred 6. Sta se odločila da mam dovolj spanja. Ma no, saj bi se še strinjala če bi:
a. šla z njima ob 20 spat
b. spala celo noč
c. mela zdele službo
Tako pa sem:
a šla spat ob 22
b imela budnice: 22:50, 23:56 (tukile sem bla kar mal živčna, se mulca ni dal pomirit, je zbudu Špelo), 1:15, 3:00, 3:20, 5:00, 5:50.
Tkole nekak.
c. nimam službe, kjer bi se lahko spočila

Včeraj sem bila izrebno vesel človek, dvakrat jima je ratal po eno uro zaspat. Juhej in jupi. Seveda sta me potem nagradila ponoč.
Zdele pa Miha čveka: "baba ba ba ba ba" Pa pi.zxxxx a jest vstajam on pa babico kliče?? user posted image  Tamala pa "atat ata tat ata" Pa dedca k da on sred noči dirka po mlek v kuhno...
Mamamamama no tole si pa zdele jest sama povem, da se ne počutim še bolj depresivna.
MAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMA....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.10.2009 7:06:21   
blanč
Hedi, rana ura zlata urauser posted image
Evo en kofi, da bo še nekdo mal tebe pocrklaluser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.10.2009 7:10:20   
blanč
Jaz pa moram reči, da spimo, čeprav je moj prepričan v nasprotnouser posted image ampak pojma nima, ker ne ve, da drugi prebedijo cele noči. Pri nas jih nahranima okrog 22 ure in spita do 4ih, zvečer si pripravim mleko za ponoči in ga fliknem v hladilnik tako, da ponoči samo mikrovalovka za 10 sekund ju nahranima in spita ponavadi tja do 8 ure. Včasih so z Laro kakšni nočni šovi ampak hvalabogu kar redko in naš dec misli kako nama je hudouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?