lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: blanč Punce a vaši otroci tudi ko so dobre volje tako pokašljujejo, saj ne mislim kašlja ampak samo tak kratek kh,kh... upam, da me razumete. Ja tut Enkrat sta skontala zdej se pa afnata. Najprej sem mislila da sta bolana. No, Miha je nadgradil to pokašljevanje še z nekakšnim davljenjem al ne vem kako to opisat... To pogruntajo pol jim je pa zabavno, sploh ko vidijo kako trznemo na to... tudi mi to furamo, siljenje na kašelj in krohot zatem je zakon hedi, za sineka, čakam na fotke taškica, super za andražka, jurček pa...rabi mamico IZVIRNO SPOROČILO: taškica Larči - pa super noči imaš, dej se malo pohvali, ne morem verjeti. bom rajš tiho, da se ne poslabša...ah,sej ne morem bit tiho:NAJ TRAAAJA!!!Kr sprememba, se ti ne zdi? velikanska, lačna sta bil, ja Torej sta tamaladva bila mal lačkota, ane? Ker pri meni zagotovo. Še posebej moj Andražek, ki je danes spet potegnil do 4h zjutraj. Ne morem verjet - prej se ga očitno stradala. Jurij se mi zbuja - do 23 na vsako uro, pol pa itak ga k sebi vzamem in skupaj spiva - jaz bolj pokvečeno in nesproščeno, on ko Lord. Ma kdo kako idejo? Dude noče, vode noče.... ma kaj naj ti rečem, upam,da mine čimprej, verjamem, da si utrujena do konca a nimamo kej bit pametne... jaz slišim: moj pa ne, moj pa tko, zdaj bi pa že mogu spat celo noč, itd...bo,ko bo, vsak je drugačen. Je pa za mamico hudo, vem, kako je to...ne, ne veste, o seveda vem mal heca Lara - kašice imam iste kot ti - tiste z rižem, milupe. Količinsko? Včeraj dokler sta hotela, to je kar ene 4 - 5 velike žlice. Gostota? Bolj redko, ne preveč gosto. Po občutku, gospa. Olje - jaz bom kar olivno dajala. Velja. Bom še za repično pogledala kaj se dobi. Kekse sem kupila plasmon, nisem še dala. kupila danes, tud jaz še počakam Mal še počakiva. danes sem prvič zjutraj dala sadno kašico - breskev, banan, skuhano jabolko + malo riževe kašice. Mljask. jaz bi tudi Potem dolg sprehod, za kosilo ob 14h (izjemoma tako pozno) pa muškatno bučko (una ta rdeča) in krompir. Mljask ...rada jesta, še posebej Andraž. Zvečer bom dala še tisto riževo kašico. Vsakič po obroku še dojim. V bistvu ju zgolj dohranjujem, moje mleko je še vedno glavna hrana. Enako Kaj še? Nič, cvetačo sem kupila, to bo za jutri, pa brokoli....če se še kaj spomnim, javim. baje je super pire iz suhega sadja (ampak mora biti bio, nežveplano - rozine, suhe marelice, slive). Edino zapit nimam nič pametnega - bom danes naredila kompot. Veliko tudi zmrzujem - skuham več - pa zmrznem.... bravo, te bom kopirala me Joj tut mi kakamo.....sam nisem hotela javit, ker si imela probleme.Fulllll serjemo, jaz pa tko veseeeelaaa. Za znoret. Aja kuhanje na pari je boljše, ker se več ohrani vitaminov, ampak j.e.b.i. ga tko super truper nisem. Tko da mal vodice pa je. Vem, res je, ampak tud jaz v glavnem v vodi. Če pa maš tisto posodo za kuhanje na pari - to je zakon. Mam, a je lepo pospravljena v omari Glede hrane še to: Ob 12.30 sem ju dajala spat...on začne jokat in se privijat k meni, rečem si, lačen je...pospravi vase res ogromno količino (tanajslabše) pirine kaše z jabolkom...ma kaj sem hotla, je kričal in se jezil, če sem samo nakazala, da je konec...potem, ko se mi je zdelo res tumač, sem mu podturila dudo in ga nesla ven gledat tako zanimiv promet in...zaspal kot top do 15.50