mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: leilani ...sorry, ker sm uletela sem... ta fotografija je resnična... žal pa očita ni več, da bi ju crkljal (prometna nesreča)... Na, lepa reč. Tole sem dobila po mailu in niti pomislna nism, da je slikano pri nas. Zdej mi je pa še celo kapnilo, da mamo in deklici bežno poznam . Ja, žalostna zgodba... Blanči, upam, da tvoj ni dobil prevelikega navdiha! Kar zabremzej ga mal! Mi mamo tud razvojno na Viču . Smo mel včeraj NFTH, takoj ob 7h zjutraj. Tamale sta ble tolk hecne. Že tko sta ble zaspane, potem ju je pa še tam zmatrala. Taja mi je zaspala v naročju takoj, ko jo je obdelala, Anja pa takoj v avtu. Ko smo prišli domov, sva Anjo odložila v voziček, kjer je potem spala še nadaljnje 3 ure, kar je pomenilo 5 ur od prejšnjega obroka (za našega velikega jedca je to ful). Tajo je pa skoz po malem zmanjkovalo . Drugač je bla fizioterapevtka kar zadovoljna. Pač pazit na handling, animirat ju s kakšno ropotuljco s strani (na desno stran se ne obrneta prav rade za zvokom - v najboljšem primeru samo z očmi mal pošpegata ), kravce past... Jutri mamo pa pediatra in cepljenje. Upam, da ne bo kake pretresljive reakcije. Me zanima, kolk sta kaj pridobili. Razlika med njima namreč kar opazno narašča. Obe sta se precej potegnili, s tem da se je Anja kar konkretno tud poredila pri Taji se mi pa zdi, da gre vse v dolžino. Je pravi suhec. Buši, kolk je sploh že Aptamil v Kolinski? S popustom vred me zanima. Vem, da sem takrat, ko sem primerjala z Mullerjem, upoštevala tud razliko v pakiranju, pa je se mi je zdelo več al manj isti šmorn. Pa Kolinska mi je bolj od rok, večjih količin naenkrat pa nočem kupovat, ker nikol ne veš, če se kej potrebe spremenijo. Vsaj od začetka smo se še mal lovil pa zarad krčev probavali različne variante. A takle sistem mate pol za nočno spanje? Sprašujem zato, ker se mi je čudno zdelo, da bi se same zbudile, vsaj če po naših sklepam . Ko zvečer enkrat zaspita, je koma. Kaj pa veš, mogoče bi pa zdej že kej potegnile, tud brez tega bujenja? Sej verjetno sta kej probala? Vsaj pri naših sem vidla. Kar naenkrat in to obe hkrati, sta iz zbujanja okol 2h prešli na spanje do približno 6h. Mi nič ni blo jasno . Še zdej mi ni, ko to traja že kakšnih 14 dni. V strahu čakam, da se pravljica konča . Hedi, jaz bi tud fotkeee! Tolk vas je luštno brat pri tehle prvih podvigih z GH! Jaz tud komi čakam, čeprav vem, da mi potem ne bo jasno, česa sem se veselila . Snežinka, sej se nikamor ne mudi s korenčkom . Če tkole fajn spita in sta zadovoljni, jima res nič ne manjka. Ti kar vztrajaj, sej začneš lahko kadarkoli, če bo potrebno. buba.miska za nov avto! Pikatara, vidva pa prave gurmane vzgajata ! Mamljivi jedilniki, ni kaj. Ninčy, sej bo boljš! Jalova tolažba, ampak edina resnična. Sej ne, da se otroc tolk unesejo, ampak se mi navadmo in sprjaznemo . Noki, tvoj predlog me je zasrbel, ampak ponovno bi mi uspelo šele tak čas nekje, kot zadnjič...