|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
6.10.2009 9:39:44   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: leilani

...sorry, ker sm uletela sem... ta fotografija je resnična... žal pa očita ni več, da bi ju crkljal (prometna nesreča)...

Na, lepa reč. Tole sem dobila po mailu in niti pomislna nism, da je slikano pri nas. Zdej mi je pa še celo kapnilo, da mamo in deklici bežno poznam user posted image . Ja, žalostna zgodba...

Blanči, upam, da tvoj ni dobil prevelikega navdiha! Kar zabremzej ga mal!

Mi mamo tud razvojno na Viču user posted image . Smo mel včeraj NFTH, takoj ob 7h zjutraj. Tamale sta ble tolk hecne. Že tko sta ble zaspane, potem ju je pa še tam zmatrala. Taja mi je zaspala v naročju takoj, ko jo je obdelala, Anja pa takoj v avtu. Ko smo prišli domov, sva Anjo odložila v voziček, kjer je potem spala še nadaljnje 3 ure, kar je pomenilo 5 ur od prejšnjega obroka (za našega velikega jedca je to ful). Tajo je pa skoz po malem zmanjkovalo user posted image . Drugač je bla fizioterapevtka kar zadovoljna. Pač pazit na handling, animirat ju s kakšno ropotuljco s strani (na desno stran se ne obrneta prav rade za zvokom - v najboljšem primeru samo z očmi mal pošpegata user posted image ), kravce past...
Jutri mamo pa pediatra in cepljenje. Upam, da ne bo kake pretresljive reakcije. Me zanima, kolk sta kaj pridobili. Razlika med njima namreč kar opazno narašča. Obe sta se precej potegnili, s tem da se je Anja kar konkretno tud poredila pri Taji se mi pa zdi, da gre vse v dolžino. Je pravi suhec.      

Buši, kolk je sploh že Aptamil v Kolinski? S popustom vred me zanima. Vem, da sem takrat, ko sem primerjala z Mullerjem, upoštevala tud razliko v pakiranju, pa je se mi je zdelo več al manj isti šmorn. Pa Kolinska mi je bolj od rok, večjih količin naenkrat pa nočem kupovat, ker nikol ne veš, če se kej potrebe spremenijo. Vsaj od začetka smo se še mal lovil pa zarad krčev probavali različne variante.
A takle sistem mate pol za nočno spanje? Sprašujem zato, ker se mi je čudno zdelo, da bi se same zbudile, vsaj če po naših sklepam user posted image . Ko zvečer enkrat zaspita, je koma. Kaj pa veš, mogoče bi pa zdej že kej potegnile, tud brez tega bujenja? Sej verjetno sta kej probala? Vsaj pri naših sem vidla. Kar naenkrat in to obe hkrati, sta iz zbujanja okol 2h prešli na spanje do približno 6h. Mi nič ni blo jasno user posted image . Še zdej mi ni, ko to traja že kakšnih 14 dni. V strahu čakam, da se pravljica konča user posted image .

Hedi, jaz bi tud fotkeee!

Tolk vas je luštno brat pri tehle prvih podvigih z GH! Jaz tud komi čakam, čeprav vem, da mi potem ne bo jasno, česa sem se veselila user posted image .

Snežinka, sej se nikamor ne mudi s korenčkom user posted image . Če tkole fajn spita in sta zadovoljni, jima res nič ne manjka. Ti kar vztrajaj, sej začneš lahko kadarkoli, če bo potrebno.

buba.miska user posted image  za nov avto!

Pikatara, vidva pa prave gurmane vzgajata user posted image ! Mamljivi jedilniki, ni kaj.

Ninčy, sej bo boljš! Jalova tolažba, ampak edina resnična. Sej ne, da se otroc tolk unesejo, ampak se mi navadmo in sprjaznemo user posted image .

Noki, tvoj predlog me je zasrbel, ampak ponovno bi mi uspelo šele tak čas nekje, kot zadnjič...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.10.2009 9:56:27   
buši2
Dober dan!

No mi smo spali od 23h do 7h. Pojedli 200 in 180 ml in šli spet spat. Ja pa ja, samo za pol urce, ker ko ena začne glasove spuščat se druga takoj zbudi. Si želim preveč, a ne? Mi ful dobr spita user posted image user posted image .
Včaraj sem bila prvič na telovadbi. Pasalo ful. Sem mislila, da ne bom zdržala, ampak zgleda, da tole treniranje z nošenjem otrok po stopnicah n krat na dan res pomaga user posted image user posted image .

Z GH še nisem začela. Sem glede teh stvari bolj zajec. Bom kar počakala do obiska pri P. Takrat bosta 5 mesecev in še malo stari. Sem si že naredila zalogo škatel kašic. Zdej kompliciram ali dam namesto AM kdaj tudi Milumil 1. Sem klicala na njihovo modro številko in pravijo, da je razlika samo v tem, da ima Milumil notri škrob. Baje tudi v vseh AM niso enake sestavine. Torej AM v Muellerju ima škrob, nekateri so brez enih sestavin (ne vem kako se točno reče user posted image ), drugi brez drugih. Ja, ja sej vem, da kompliciram. Taka sem. Kaj bo šele pol, ko bomo začeli z GH. Me je že zdele strah.
A riževa kašica je lahko tudi namesto mleka? Mislim, da bi prišlo prav, ker mi polivata, da jih mal zabaše. Kdaj pa naj dam (čez dan, zadnji obrok,.??). A je to tolk gosto, da moram zamenjat dudo na flaši za večjo številko?? (se počutim kot pravi bebo, ko tkole sprašujemuser posted image )

Grem, se ena ful zvija na tleh, druga jo pa čudno gleda,...

Še to - tiste, ki ste na flaškah. Koliko vam user posted image user posted image popijejo na obrok???

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.10.2009 10:34:24   
hedviga
Noks, bom nekak nekje parkirala. Sej ne vem, če pr študentu to pamento. Če nas vidijo, bo polovica naselja postala vzdržna...
(sem se spomnila na un vic o štorkljah....user posted image user posted image  =

Larči, pmalo pokuhano hruško daj, ker surove še raj ne. Donat, ene 20-30ml (če pijeta več vode že, lahk še kak dodaten ml) sobne temp in preluftanga lepo po flaši. Našga sralkota je fajn odprlo.... Zdej pa to počne ful, že kar mal pretirava user posted image user posted image user posted image

Buši, vse smo se veselile, no zdej pa.... sej je fajn ampak...no... Ma delo je, pa včasih ne marajo jest, pa skos na trg letam, pa po mesarijah, pa v skute bulim kolk česa je not....
ZA riževe zadeve je Noki profesionalac. Naša dva nista hotla pit.

Mlinčkova, a bi ti jutri zmogla do Tivolija?

No, če kera misli, da sem ju v kravatkah in frakcih nesla h krstu...se moti. user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.10.2009 10:47:39   
pikatara
Mi smo jutri za Tivoli sam povejte kdaj. Parkirat se da, parkirnina pa tud ni tolk draga. Hedi v soboto smo piščanca kar na žaru spekli, ker smo imeli piknik, pol pa z avokadom v posodo in zmiksam s paličnim. V nedeljo je bil pa piščanček v pari kuhan. Danes bo pa popečen in bučke zraven. Pediatrinja je rekla naj jima solima in dodava malo olivnega olja in to delamo že od začetka.

Taški in Lara super da več spite. Buši Karolina spije okoli 150 ml, Patrik pa 200.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.10.2009 12:22:42   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: leilani

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Daaan!

Samo v prolazu, da eno hudo fotko napopam (početje je seveda obsojanja vredno), se kasnej probam še kaj javit:

user posted image

Blanči, ne vem, zakaj sem se zdele nate spomnla user posted image ...

...sorry, ker sm uletela sem... ta fotografija je resnična... žal pa očita ni več, da bi ju crkljal (prometna nesreča)...

Predvidevam da z motorjem.
Sem popolnoma brez komentarja.

Tale fotka je super in tudi, kot je videt je tole samo za kakšen kratek prevoz na kakšno bližnjo fešto, ker so vsi brez rokavic in je verjetno samo tako malo za hec, kar se men kar dopade.
Hedi, nesreče so z motorjem ali brez ampak, če si motorist in tapravi motoristi so tisti, ki so praviloma pametni, dobro zaščiteni in zglavo na motorju, je pa res, da je veliko teh novodobnih, ker motor je poceni in mislijo, da so boga za j.a.j.c.e prjel in se hočjo pokazat celmu svetu, te pa tudi jaz ne vidim rada, ker so nevarni sebi, okolici in vsem udeležencem prometa.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.10.2009 14:14:21   
nokes

Noks, bom nekak nekje parkirala. Sej ne vem, če pr študentu to pamento. Če nas vidijo, bo polovica naselja postala vzdržna... sej, kr naj, mularija, pol pa bom jaz za njihove doklade delala al kaj! naj študirajo, ne pa da jim grejo bedarije po glavi user posted image user posted image . darling, ti parkiraj na parkingu pri dvorani, ker se plac vedno najde!
(sem se spomnila na un vic o štorkljah....user posted image user posted image  = kir vic??? ne vem!user posted image user posted image

Larči, pmalo pokuhano hruško daj, ker surove še raj ne. Donat, ene 20-30ml (če pijeta več vode že, lahk še kak dodaten ml) sobne temp in preluftanga lepo po flaši. Našga sralkota je fajn odprlo.... Zdej pa to počne ful, že kar mal pretirava user posted image user posted image user posted image

Buši, vse smo se veselile, no zdej pa.... sej je fajn ampak...no... Ma delo je, pa včasih ne marajo jest, pa skos na trg letam, pa po mesarijah, pa v skute bulim kolk česa je not.... dela je ful, jaz kuham,  če smo doma, 3 obroke, no ali 2, ker je ena malca kao surova. za naju ne uspem nič skuhat, pa sva včeraj jedla ob osmih zvečer kosilo, in to je bila izjema!!!
ZA riževe zadeve je Noki profesionalac. Naša dva nista hotla pit. riževe zadeve: cca na 100 ml vode, dodaš 1 žlico rižkota/rožolina in 3 enote mleka, to je to, postane malo gostejše in bolj nasitno, mi to furamo že od konca aprila. če daš najprej rižolino in zelo vročo vodo, se lepše raztopi, potem ohladiš in daš zravem adapt. mleko.

Mlinčkova, a bi ti jutri zmogla do Tivolija? ti bo mlinčkova povedua..

No, če kera misli, da sem ju v kravatkah in frakcih nesla h krstu...se moti. user posted image user posted image   a da ne??? no, pol pa brez veze, ker so se mi vedno dopadle mini nevestice in mini dirigentki user posted image user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.10.2009 14:58:18   
nokes
no, nadaljevanje:

ugotovitev, da voziček ni več fajn, drži! najboljše se je valjat doma po blazini in zraven jezit sestro! tak, in voziček je brez veze... aha, uspelo mi je celo ju preveč obleči! hmmm... user posted image

pikatara in hedi: jutri ob 10.30? 11.00?? kaj pa vem, jaz sem tam v 20 minutah, it's up to you! user posted image

nasvet tete magde: najhitrejši recept ever!!! v posodo naliješ vodo in medtem, ko čakaš, da zavre, naribaš vanjo bučko. ko zavre, poiščeš polento in medtem so bučke že skor kuhane, streseš polento med bučke, mešaš 2 minuti in voila, ohladiš, ter za pomazan krožnik dodaš še žličko sončničnega olja. pri nas je to vedno uspeh! pa še sam en pisker umažeš! aha, tu sem se spomnila, da me je malaf spraševala, kako ju hranim: VEDNO iz enega krožnika, z eno žlico, pa kdo bo pomival vso to svinjarijo.user posted image

no,danes mi je uspelo skuhat krompir, z bučkami seveda. bogi moji otrociuser posted image , aja nič ne solim, ker jesta z užitkom neslano in po pravici povedano, jaz tudiuser posted image

hmmm, kaj še? ja nič, grem lupit hruške, medtem ko spita, pa en kompotek skuhat, da bosta imela za pit, ker voda ni glih najboljša, pa še kaj se bo našlo,... babike, pridne bit!

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.10.2009 15:03:51   
pikatara
Noki lahko ob 10.30, če je ostalim prav.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.10.2009 15:07:21   
mlinčka

Mlinčkova, a bi ti jutri zmogla do Tivolija?

Zmogla bi že, zmogla, sam cajta nimam user posted image . Mamo pediatra sred dopoldneva. Sm bla dans.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.10.2009 15:11:52   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

Noks, bom nekak nekje parkirala. Sej ne vem, če pr študentu to pamento. Če nas vidijo, bo polovica naselja postala vzdržna... sej, kr naj, mularija, pol pa bom jaz za njihove doklade delala al kaj! naj študirajo, ne pa da jim grejo bedarije po glavi user posted image user posted image . darling, ti parkiraj na parkingu pri dvorani, ker se plac vedno najde!
(sem se spomnila na un vic o štorkljah....user posted image user posted image  = kir vic??? ne vem!user posted image user posted image  
Jutr ti ga povem

Buši, vse smo se veselile, no zdej pa.... sej je fajn ampak...no... Ma delo je, pa včasih ne marajo jest, pa skos na trg letam, pa po mesarijah, pa v skute bulim kolk česa je not.... dela je ful, jaz kuham,  če smo doma, 3 obroke, no ali 2, ker je ena malca kao surova. za naju ne uspem nič skuhat, pa sva včeraj jedla ob osmih zvečer kosilo, in to je bila izjema!!!
ZA riževe zadeve je Noki profesionalac. Naša dva nista hotla pit. riževe zadeve: cca na 100 ml vode, dodaš 1 žlico rižkota/rožolina in 3 enote mleka, to je to, postane malo gostejše in bolj nasitno, mi to furamo že od konca aprila. če daš najprej rižolino in zelo vročo vodo, se lepše raztopi, potem ohladiš in daš zravem adapt. mleko.

No Mlinči?

No, če kera misli, da sem ju v kravatkah in frakcih nesla h krstu...se moti. user posted image user posted image   a da ne??? no, pol pa brez veze, ker so se mi vedno dopadle mini nevestice in mini dirigentki user posted image user posted image user posted image user posted image
Smajlikibruhainbruhainbruha....
Ampak no sta bla vseen lepa, no.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.10.2009 15:16:03   
mlinčka

No Mlinči?

Sem te prehitela, beri en štuk višje user posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.10.2009 15:17:24   
mlinčka
Aja, ker me jutr ne bo, bi vic o štorklah kar tukaj in zdaj, porfavor.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.10.2009 15:33:18   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

je pravuser posted image

aha, še bušika, ja, daš cucelj z večjo luknjo!

< Sporočilo je popravil nokes -- 6.10.2009 15:50:53 >

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.10.2009 15:37:35   
hedviga

Komot.

Noki, dej ti teto Magdo praši a da tut kako smetano not al pa putr al kej, al je to kar je, dovolj. Aha pa naribat je treba bučke.. Ja valda, če ne je treba pa miksat...
Oh, men je pa tole neslano živ obup. Pa jaz bi slano, pa kakšno začimbo ipd... sem čist slana.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.10.2009 15:38:51   
hedviga
aja no, solila sem parkrat po pet zrn, sploh ni blo nič. No pa kar je v parmezanu in zdenka siru. Pa bi težk rekla a kej raj jesta, pomoje je njima še vseen.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.10.2009 15:43:09   
hedviga
No, Mlinči, ne bo vica. Vic bo jutri ekskluzivno v čolnarni, če bo mela mati Hedviga srečo s parkiranjem.
sicer pa en hint: xxxxxxxxxxxx mlada štorklja pa je rekla xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx grem v študenta strašit xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Eto. Vic.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.10.2009 15:56:25   
nokes

Komot.

Noki, dej ti teto Magdo praši a da tut kako smetano not al pa putr al kej, al je to kar je, dovolj. Aha pa naribat je treba bučke.. Ja valda, če ne je treba pa miksat... hja, to je minimum, vse kar je več, je bonus! user posted image , mi ne uporabljamo zaenkrat še nič mlečnega, zaradi ivane, bom počakal do kontrole, če je izvenela alergija, pol pa udri po sirčkih user posted image
Oh, men je pa tole neslano živ obup. Pa jaz bi slano, pa kakšno začimbo ipd... sem čist slana. saj začimbe lohk a ne? mal bazilike, majarončka, pa takle?? user posted image user posted image user posted image  ha??? no, sol kao minimini, pa ostre paprike tut glih ne bi, ostalo pa po moje lohk? hmmm??? morm kje vprašat. aja pa vegete tut ne.

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.10.2009 15:58:28   
nokes

No, Mlinči, ne bo vica. Vic bo jutri ekskluzivno v čolnarni, če bo mela mati Hedviga srečo s parkiranjem.
sicer pa en hint: xxxxxxxxxxxx mlada štorklja pa je rekla xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx grem v študenta strašit xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Eto. Vic.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, za pop.izd.it dober user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.10.2009 21:02:29   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image Dobr, da sem blont in se smejim šele pol, ko mi povejo, da je vica konc...
A bi katera še tistele xxxx za besedilo zamenjalauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.10.2009 22:45:58   
Snezinka4
Hedi - štorklja...user posted image
Holle - včeraj prosila po mailu za vzorce, danes dobila 4 kom kašic, en kakav in en kafeuser posted image .
Tivoli - se pofočkam še jaz user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.10.2009 23:14:32   
Shadow
Madonca, ste naklofale! user posted image  

No, da vidim, če sem si kaj zapomnila, kar sem prebrala:
  • avokado (kar dobro, ja),
  • parkiranje (kar obvladam, ja),
  • Holle (še nismo jemali...),
  • teta Magda (ne poznam, a je ziher fajna),
  • motoristi user posted image ,
  • nov avto (user posted image ),
  • krst (mi bomo menda tudi - dedi želi),
  • zobki (še nimamo),
  • handling (I suck at it!!! user posted image ),
  • flisek v Hoferju (kupili tudi mi, so kar kjut),
  • kotaljenje namesto hoje (tudi moj Simon postaja član tega kluba),
  • Tivoli (predaleč...),
  • težave s kakanjem (mi serjemo vsak dan, tudi po večkrat),
  • cepljenja (še nismo tako daleč),
  • krči (nimamo in še nismo imeli, hvala bogu)
  • vpis v vrtec (šele pri treh letih, do takrat babica servis)
  • opravljen izpit (user posted image user posted image user posted image )
  • nova frizura (še nimam, grem v četrtek po njo)
  • GH (še nismo tako daleč)
  • plenice (ostajamo zvesti Pamperskam, trenutno imamo št.2, ki postaja tesna)
  • spletni Merkator (pri nas na selu žal ne user posted image )

Evo, to je bilo neke vrste Zrcalo tedna ala Shadow. user posted image

Mi smo ok, jemo, spimo, izločamo po predvidenem programu. Ta teden ima ati dopust, pa smo bolj leteči ali pa sprejemamo obiske za avdienco pri bejbijih.

Je že katera izvohala kakšno fletno marelo za dva???  A je katera že kaj naročila preko spleta od Next-a?

Lepo bodite.

Aja, pa še to: pri nas se že začenja nasilje! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Shadow -- 6.10.2009 23:15:34 >

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.10.2009 0:19:38   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

user posted image

Pri nas pa nagajanje user posted image

user posted image

Senčka, lepo te je spet vidt user posted image !

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.10.2009 7:50:46   
mlinčka
Dobro jutro!

En kofetk, k ga ne bom mogla v Čolnarni z vami spit user posted image

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.10.2009 12:23:28   
ninčy
Hej!
čist na hitr, predn bo alarm ...
Naša fanta sta premagala mejo 2500 g in naslednji teden se bosta že kopala, ko pride patronažna.
Sicer pa sem se full nasmejala vicu. Kaj več pa drugič, ker se že Žan oglaša.
Pozdravček vsem.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.10.2009 13:54:09   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

user posted image

Pri nas pa nagajanje user posted image

user posted image

Senčka, lepo te je spet vidt user posted image !

ha, ha, ha , pr nas pa grško-rimski...user posted image

user posted image

babe, fajn je blo, zdej pa res en pir, nooooo!

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?