|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
4.10.2009 16:18:26   
taškica
tut jest na hitr.

Danes jedli krompir + koleraba + malo mojega mleka, da se je kašica lepo naredila. Veliko pojedla, potem se naveličala. Včeraj mi je Andraž spal do 2h zjutraj, to se ni zgodilo že najmanj 2 meseca. Me prav zanima kako bo danes. user posted image  Sem pa se vsaj zjutraj naspala, ker se mi je Jurij se zbujal vsako uro. user posted image  Za znoret, včasih sem čist preč, pa hodim ob 9.30 spat.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.10.2009 20:48:26   
hedviga
Ja, tut jaz znam bit kar nekje ob 22 v postelji. Pa kaj nuca, če imamo včasih še pred polnočjo veselico in potem do jutra. In seveda njiju baš boli, a je zuni tema al ne, ob 6:30 najkasnej je zadne cajte konec veselja. Miha se začne režat v postelji, Špela pa vriskat.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.10.2009 20:50:06   
sonček33
Hedi samo da ne jokata ob jutrih..vse ostalo je dobrodošlo...ni ga lepšega jutra kot jutro z našimi sončki in njihovimi zaspanimi okicami

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.10.2009 20:56:55   
PERSIDA
Dober večer .Pri nas nič kaj veselo.Maladva smrkata tak da veselo vlečemo zelence iz noseka.En se dere kot da mu kožo dol vlečem drugi še kar drži.Apetit imata vročine ni spimo ,pa zanič.Danes sem zjutraj rekla da grem samomor naredim ej,pa res bi ga mogla ,da vsaj za en dan zaspimuser posted image .Tako,da razen uspavanja hranjenja in previjanja ter vlačenja po rokah do onemoglosti ne počnem nič.Ampak ok sta bolana.Se tolažim.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.10.2009 7:04:14   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hedi samo da ne jokata ob jutrih..vse ostalo je dobrodošlo...ni ga lepšega jutra kot jutro z našimi sončki in njihovimi zaspanimi okicami

JA to maš pa čist prav!!! Precej lažje je vstat če sta takale heckota....user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.10.2009 8:56:23   
ninčy
Dobro jutro!
Za nami je ena neprespana noč. Po včerajšnjem mirnem večeru smo imeli ponoči pravo veselico. Sploh nista hotla spat, po hranjenju pa sta oba večino izbruhala. Groza. Pa kar naprej jok.
No, zdaj pa lepo spita. Me skrbi, da nista zmenjala noči z dnevom. Gre tud mami zdaj mal počivat ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.10.2009 9:06:56   
pikatara
Larči v soboto je bil na jedilniku pišanec z avokadom, včeraj pa z brokolijem in cvetačo. Vsako jutro dobita hippovo kašico za z vodo mešat, sta čist nora na njo. Vmes pa kakšno sadje ali pa skutke. Se je pa včeraj izkazalo točno to kar sem čutila v trebuhu. karolina je v nosečnosti čist veselo brcala ko sem brokoli jedla, Patrik pa pri ribah in mesku. Mali se je včeraj utrgalo od veselja, ko je cel brokoli dobila in ga je sama jedla. Mazala ga je ful, sam ne vprašajte kakšno svinjarijo je naredila. Patrik pa je jokal, če si mu meska vzel. Je probal svoj prvi biftek (goveja pljučna).

karolina je v petek dobila svoj prvi zobek, včeraj pa še drugega. Patriku je zrastel še zgornji zobek, drugi bo pa v kakšnem tednu. revček skoz joka, ker ga tako boli. Spodnja sta bila zunaj brez težav, zgornji pa očitno bolj boli. Skoz mažemo gengigelom, edino pomaga. Za kakšno minutko jima uspe že samostojno sedet, če ju nastavim, Karolina pa se že malo rikverc plazi. Oba se pa skoz kotalita.

Hedi a boš kakšno slikco od krsta gor dala? Pol sta pa tvoja dva ista, Patrik se zbudi in se smeji, Karolina pa tolk kriči, da če še mali spi, jo je treba takoj iz spalnice nest, da ga ne zbudi. Sraka mala. Taški bravo za spanje in hranjenje. Persida čimprej ozdravite.

Ponoči sta še vedno pridna, danes sta noč prespala oba, s tem da je karolina žurala do 22. Čez dan pa sploh nočeta več v dnevni spat, hočeta v posteljo in tam pridno kar nekaj časa spita. Že dva dni spita skupaj, tako da upam, da se bosta tega navadla, ker če ne je skoz eden pokonci.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.10.2009 10:02:27   
mlinčka
Daaan!

Samo v prolazu, da eno hudo fotko napopam (početje je seveda obsojanja vredno), se kasnej probam še kaj javit:

user posted image

Blanči, ne vem, zakaj sem se zdele nate spomnla user posted image ...

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 5.10.2009 10:03:27 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.10.2009 11:05:30   
buba.miska
Pozdravljene

Da se malo pohvalim smo zamenjali škodo za novega berlingota. Zdaj nam baren vozek gre notri, pa še med njima lahko zadaj sedimuser posted image . Še dobro da take velke avte delajo. Sva vzela takega da lahko kasneje še dva sedeže naročiva če bi se slučajno kaki dvojčki al pa trojčki še naročliuser posted image .

v sredo mam pregled pa dvojno cepljenje, zadnjo za rotavirus. Jo bom vprašala če lahko začnem z gh.
če bo dovolila vas bom še malo o tem gnjavla

lp

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.10.2009 11:08:44   
taškica
Mlinčka - HUUUUUUUUDDDDDOOOOOOOOOO!!!!! A si vidla da mata ta maldva notri neke kao čelade! Noro, čist noro.user posted image user posted image

Hedi - eno fotko krsta pls (oblekice ta malidveh, bitte)

Pika - super se hranite, bravo!

Lara - kako kaj ta mala, bolje? GH?

Buba.miska - poročaj če si dobila zeleno luč.

In ostale punce, kaj delate, kaj počnete, vse ok?

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.10.2009 13:22:19   
Snezinka4
Mlinčka - svašta...Eni pravijo srečni starši, srečni otroci...jaz se pa sprašujem za kakšno ceno....
Mi se bomo še kar dojili...čeprav si vsak dan rečem, da jutri bom pa korenčkov sok naredilauser posted image . Če spita po pet ur skupaj (že dve nočii!!!!user posted image , sem ko rožcauser posted image ), pa samo z mojim mlekom, potem jima verjetno nič kaj dosti ne manjka...
Sem si pa preko Holle strani "naročila" brezplačen vzorček hrane. Omenila sem jim, da imam dvojčke, verjetno mi bodo vsaj za en teden hrane poslaliuser posted image . Sporočim, če kaj dobim.

Dejte me razsvetlit. Otroci kruha naj nebi jedli prekmalu zaradi glutena, ne? (pa mal zarad soli?) Zakaj pa je potem v kašicah za 4.mesece gluten?!? A vi take kašice dajete?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.10.2009 13:26:09   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Daaan!

Samo v prolazu, da eno hudo fotko napopam (početje je seveda obsojanja vredno), se kasnej probam še kaj javit:

user posted image

Pa jaz vem zakajuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.10.2009 21:31:02   
lara light
Mlinčka, pa kaj si ti nor!!user posted image  Upam, da so ju samo za fotko namontiraliuser posted image , Blanči midve sva pa dost nore, da sva obe pomislile za hip...hec, hec

Pika, njam, njam...sem že pobrala par idej za naslednje dniuser posted image
Taški, kako si ti? user posted image
Mi jemo še vedno jabučko, saj spet čakamo na kakanje, pa sokec jobolčni sem jima dala danes...ju3 bučka, na korenček še počakam...riževo kašico 2x na dan pomlatita kot za šalouser posted image

Snežinka, ti si brihtna glava, itak vzorce najprej, jaz pametna pa kupla direkt...no ja, upam, da bosta jedca po meniuser posted image ..upam, da ju3 dobim. Zavidam 5 ur spanjauser posted image

Hedi, jaz bi tud vidla tvoja lepotca na dan krstauser posted image

Danes je mojadva luna iz rok spustila...zjutraj sta pojedla in potem ob 10h zaspala do 12.30, pa popoldan od 14.30 do skor 17h!!!!! Nisem vedla kaj bi od vsega cajtaaaaa!user posted image  Brez skrbi, vem, da je bila izjema!
Lahko nočko!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.10.2009 22:34:18   
leilani

Daaan!

user posted image

...sorry, ker sm uletela sem... ta fotografija je resnična... žal pa očita ni več, da bi ju crkljal (prometna nesreča)...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.10.2009 23:21:02   
buši2
Dober večer,

mi smo že v pižamah in oči straži punce, ki že spijo. Razvojno smo dobili 15. oktobra. Punci sta malo mehki in vsako vleče na svojo stran. Doma probavam handling, pa se mi obe tko zvijata, da ni šanse, da bi jih pravilno dvignila user posted image . Poleg tega se mi zdi, da sta zaradi mojega handlingauser posted image še bolj tečni. Upam, da mi na fizio še enkrat to pokažejo, ker drugače ne vem kako bo šlo user posted image

Snežinka - jaz sem že v naprej kupila od Milupe riževo kašico (bio) in riž+banana. Na obeh škatlah piše - brez glutena. So za dojenčke od 4. meseca naprej.

Mlinčka - huda fotka. Me je kar na rit vrglo. Kako že pravijo : ima ludih i posle rata!user posted image user posted image user posted image user posted image

A pri GH kej dodate soli, al je to vse tko klot varijanta?user posted image

Buba.miška - mene tudi zanima, ker so naši user posted image blizu po starosti. Poročaj!
Lara bravo za GH. Mogoče bodo user posted image user posted image zdaj bolj spali in mamico nagradili z prepotrebnim spancem.

Danes sem kupila flisek v Hoferju. V kompletu je tudi kapa. Sem jo nataknila tamali - se je čist zgubila noter user posted image . Smešna za znoret. Sem se režala na glas in se je potem še tamala začela smejat ful naglas. Kot, da bi vedla v čem je fora. Ja take stvari ti res polepšajo dan!user posted image user posted image

Mejte se in lahko noč!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.10.2009 7:49:19   
blanč
Mlinči si pa mojga nakurlauser posted image user posted image je imel takoj 1000 idejuser posted image
Mi smo veliki, veliki in široki.Bernardek je velik 60 cm in tehta reci in piši 7 kguser posted image korigirana starost še ne 2 meseca.Bo  se pa kotalil namesto hodil, kaj čmouser posted image vsaj čevljev ne bo treba kupovatuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.10.2009 8:16:25   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: leilani

Daaan!

user posted image

...sorry, ker sm uletela sem... ta fotografija je resnična... žal pa očita ni več, da bi ju crkljal (prometna nesreča)...

Predvidevam da z motorjem.
Sem popolnoma brez komentarja.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.10.2009 8:20:09   
taškica
Blanč - pa super za 7kg, saj bo vse zgubil, ko bo začel tekati....

Larči - dej ti to mal napiši kdaj ju hraniš, zjutraj daš kaj? Jaz grem zdajle takoj še kako kašice z novimi okusi kupit, sem pa tudi jaz opazila da super spita po GH. Jaz dam okoli 12ure kašico zelenjave, nič soli, pa nič ne kompliciram z tridnevno košto bučk ali kaj podobnega. Od korenovk težko dobijo alergije, pa tut jest bi se naveličala jest eno in isto. Jabolka prekuham, svežih še ne dajem. Kmalu bom kakšno kapljico maščobe dala - ampak to je kmalu tam čez 14 dni...
Danes je Andraž spal od 19h do 4h zjutraj NORO! Jurij pa se je zbujal, sicer manj, večino noči se pa pretišal pri meni....ampak vsaj vsaka ura ni prečuta, kar je super. Danes sem ko roža. SEm pa včeraj dala kašico ob 18h, tako da ju je fajn nasitilo.....kdaj daš ti Lara?

Buši - evo ti link handlinga, če kej pomaga. http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA
Pa kar pogumno, a tvoji dve že kaj jesta GH?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.10.2009 8:21:37   
taškica
Hedi, če sem iskrena, jest sem res mislila, da sta dojenčka ta plastičnauser posted image user posted image  Bjondina, ni kaj.....

A bo kej fotk iz krsta al ne?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.10.2009 8:27:47   
nokes
juuuutro babike!
bo kera v tivoliju, zgleda, da bo sooooonček! mi bomo cca ob 10.30! ajde, grem pasirat user posted image

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.10.2009 8:35:53   
lara light
Buši, tud jaz imam težave s handlingom, moj fantek se od začetka zvije v klobčič, ko ga dvigamo...kar se pač da, nardimo.
Veš, da sta lepo spala...po včerajšnjem skoraj prespanem dnevu sta do 20.15 zaspala, potem ob 1h on čaj, jedla ob 3h in 3.30, pa ob 6.30 in 7h, supersko!
Glasen smeh pa je res nekaj posebnega, jaz ju vsake par ur zvabim, če ne sama spustita, da se nasmejeta in nam nardita žurko!user posted image

Naj se ne bi solilo do 1.leta, če se prav spomnim.

Snežinka, moje kašice so brez glutena.
Blanči, si me nasmejala glede šparanja pr čevljihuser posted image

Gemelli, kako ste vi? Kdaj kaj pridete? Lp A&S

Še vedno pa ne kakamo, tokrat le od petka oz. soboteuser posted image  Kak nasvet glede gh, kaj dat, da bi šlo??

Še to, moram na 5x predavanje,če hočem krstit, a ve tudi? Slišala sem, da je to samo na našem koncu...

Pridem še, dan bosta spet pridna, se sama igrala in dala mamici na razpolago ves čas, ki ga potrebujeuser posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.10.2009 8:47:59   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

juuuutro babike!
bo kera v tivoliju, zgleda, da bo sooooonček! mi bomo cca ob 10.30! ajde, grem pasirat user posted image

Bejba tudej ne bi, mamo babi tuki, tumorou bi pa. Sej je še lep vreme napovedan. Dam za en đajnt kofi!

Aja najbrž ne veste ampak kako je pa s parkingom pri Tivoliju? Noki, dej če boš šla, vrži oke če je ob taki uri sploh kaj fraj.

LAra, donat! Pa ne dat riža, naša dva poterajo hruške, borovnice....

Slike s krsta sicer mam ene ampak se en k..nič ne vidi, morm počakat da še dedi svoje dostavi. Sicer pa če bo jutri kaj s Tivolijem lahko fotko prinesem, tam se da pozumirat in tko...
LAra predavanja za krst?? No, to so pa resno zagrabli. Ne pri nas ni bilo treba, samo prijaviti in se tam prikazati.

Blanč, ja kaj reči greš po sledeh Noki in mene.... mi mamo pomoje že 11+ in me je začel skrbet, bo šel na dijeto... sej ni špehnat, ampak tak zbit al kako bi rekla...no, sumo pa to, ne..user posted image

Našima dvema so pa vse tele kašice zgleda dopi.... moram naštudirat kaj novega dat. Vsekakor brez okusa, raje dodajam okus s kako sadno kašico. Pol pojesta. oh jej.....

Pika, daj zaupaj kako narediš piščanca z avokadom.

Spanje...ma kaj vem, en dan bolš en dan slabš. Danes celo ene 4 ure miru v kosu. Huh!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.10.2009 8:53:51   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

juuuutro babike!

Bejba tudej ne bi, mamo babi tuki, tumorou bi pa. Sej je še lep vreme napovedan. Dam za en đajnt kofi!

Aja najbrž ne veste ampak kako je pa s parkingom pri Tivoliju? Noki, dej če boš šla, vrži oke če je ob taki uri sploh kaj fraj.

škoooda, no pa jutri, mam mnde cajt user posted image , parking pa po moje boljše kot v tivoliju (kjer je plac, ker sem se zadnjič čudila, kako da je fraj) je na drugi strani, tam, pod rožnikom pri študentih... user posted image  al pa me naj kira popravi...

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.10.2009 8:56:47   
lara light
ni mi pokazalo zadnjih postovuser posted image

taški,jaz kar neki čaram. pred 9. dam skuhano jabolko, zmiksano, brez dodatkov...ob 12h in ob 18h malo kašice, dajem dokler jesta, količina se povečuje, ne vem če je ena jedilna žlica na vsakega, počasi bo...
kako ti??

npišem več, ko ju nahranim

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.10.2009 9:07:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image  4h je tud nekiuser posted image
LAra, donat! Pa ne dat riža, naša dva poterajo hruške, borovnice....
kako, koliko donata? plis, pomagaj
hruške, borovnice, kuhano, frutek, kako??
Slike s krsta sicer mam ene ampak se en k..nič ne vidi, morm počakat da še dedi svoje dostavi. Sicer pa če bo jutri kaj s Tivolijem lahko fotko prinesem, tam se da pozumirat in tko...
LAra predavanja za krst?? No, to so pa resno zagrabli. Ne pri nas ni bilo treba, samo prijaviti in se tam prikazati.
sej sem vedla, samo tuki je takouser posted image
pa še zame fotko v album user posted image , da ju vidim lepotca

taški, kako ti dojiš po g hrani, oba skupaj? jaz si ju sama ne znam namontirat, pa mi en skoz jokcauser posted image ...ko pa je moj doma, mi ta druzga pomaga dvignit...
dans bom dala bučko al bučo,grem do tržnice potem

noki, hello

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?