taškica
|
Ojla bejbike! Najprej Macko, Nincy, kar veselo na forum pa klepetat. Vse rade preberemo. Snežinka - si me nasmejala, pa okol me je vrglo tisto spanje po aptamilu. Madona valda te mora fizioterapevtka popravljati, saj to je njena služba. Če bi ti vse osvojila takoj, bi bilo zadosti, da ti v razvojni dajo plakat pa je. . Veš da more popravljat, pa še ženska je. Aja, to pa čist štekam z migreno , mene je razvojna tako zmatrala, da sem bila samo za užeti. Pa sem raje Smile spila, da sem sploh k seb prišla. Larči - nič hudega če je mal jokajoča, tudi mnei se to dogaja, da sploh ne vem kaj mu je, vsega je naveličan, pa tečen, pa sit, pa noče po rokah, pa noče spat, pol ju dam v voziček in ko pridemo ven zaslišim: Oooooooooo. No, čist navdušen, skos nekaj se mora dogajat. GH - mah jaz sem včeraj dala kuhane bučke, pa mal rižka notri, Jurček je pomlaskal pa hotel še, Andraž pa se kislo drži, pol ven spravi, pol pa maha z rokami in hoče še. Ampak vse dokler ne dobi hrano v usta. Dobim tak kisel nasmeh.... Zvečer sem malo dalo tudi te riževe kašice, ki jo imava z Laro, pa nista bila zainteresirana, sta bila sita od dojenja. Moram naštudirat tajming. Danes pa sem skuhala jabolčka. So bla kr mal kisla, pa sem spet tist riž od Milupe notr fliknila. Tko, sicer malo pojesta, ampak to so začetki. Pa celo kašico sva z Jurijem itak polila po tepihu, stolčku in po vseh oblekcah . Itak, kaj pa drugega. Buši - Hoferjeve al Lidlove plenice? Zgleda sem čist pomešala vse skupi, moram še od Hoferja sprobat. Pika - čestitke za izpit. Bravo punca, še malo pa bo. Mlinčka hvala za kofe! Noki, pa dej se malo javi no. Aja še ta fenomen, no kličem vseeno P. pa mal povem kako je bilo na razvojni, pa da je Andraž v zadnjih 4 tednih pridobil zgolj tam nekje 400g (iz4v 5mesec), pa tko, pa da bi jest že začela mal sadja, pa zelenjave....In P. reče, ja se strinjam, zelena luč je prižgana, kar lepo hranit kot da sta že 6 mesecev stara. No tko, za vse ki imate dvome al ja al ne; zgleda da je treba pri dvojčkih (ki so tko fejst in tko napredni, ane) kar en mesec dodat, pa hrenovke v pisker fliknit in ponudit! Pa na kečap ne pozabit! Se hecam, valda.... Čao, se beremo....