|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
1.10.2009 10:36:12   
buba.miska
zaj pa me j.
če ne kopiram te mi zbriše, če pa kopiram pa mi lepo pokaže

To sem še mislila napisat da mamo mi 3x cepljenje za rotavirus in plačamo 3x po 116€

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.10.2009 16:15:26   
taškica
Ja kje pa ste danes vse?
Lara kako kaj GH?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.10.2009 17:08:26   
Snezinka4
Hojla!
Že trikrat sem začela pisat, pa nimam časa dokončat...
Pri nas se dogajajo čudne stvari. Včeraj sta mi tečkarli in tečkarli in se za 180 stopinj obračali stran od dojk. Tulili samo, če sem si začela majico dvigovat in glavo stegovat stran od mene. Pa je že kar nekaj časa minilo od zadnjega hranjenja..user posted image . Potem sem pa zamešala amptamil in ena je popila 200ml, druga 100ml. Torej? Kaj to pomeni? Pojma nimam. Po švicu nisem smrdelauser posted image , česna nisem jedlauser posted image , se mi dozdeva, da punci želita šnicleuser posted image , mati je pa vegiuser posted image ...
Tisti 200ml aptamil je držal 6 ur.!Do polnoči. Žal jaz do takrat nisem spala....Danes se je zgodba z obračanjem stran od mene ponovila...kr neki. Resno razmišljam o GH. Taškica in Lara, prosim, da specificirata kakšne kašice dajeta...thx.
Danes smo bili na fizioterapiji in ker je bil tam še en g. fizioterapevt, ki dela neke terapije na B (pozabila) je to izvedel še na naši tamali, ki se je začela zvijat v loku. in s to terapijo pa zadevo zrihtaš...neke mišične vezi sprošča al neki tazga...Potem je punca še telovadila in zadeva jo je tako utrudila da je spala 3 ure. Sem vsaj razmeroma v  miru kosilo lahko skuhala... Ta velka se je pa spet takooo drla, da ko smo ven odšli, sem jaz fasala migreno od vsega hudgauser posted image . Je pa čist noro kako znajo ti otroci hitro preklapljat. Iz totalnega dretja se v trenutku lahko začnejo smejat na ves glas. Mama zraven pa čist prešvicana in v šoku še 2 uriuser posted image user posted image .
Taškica kako telovadimo? Predvsem skrbimo za pravilen handling, pa poravnavamo glave, če preveč levo desno gledajouser posted image (pri previjanju al pa pri pogovarjanju), pa na rokice se opiramo, pa obračamo se, nič takega... Jaz  z njima to počnem vsakega po malo tu pa tam kdaj čez dan, tako da pri meni se ne deretauser posted image . Skratka paziti moramo na simetrijo...je pa to zato, ker sta nedonošeni in so možgani premalo razviti...nekaj takega. Cela zadeva zgleda totalno enostavna, samo jo je treba osvojit v roke. Kar pa hitro pozabiš oz. po svoje neki zabluziš...vsaj jaz. Me vsakiš fizioterapevtka popravlja. Se zdim sama seb že mal retardirana, ko mi mora isto non stop kazat. ?!? K sreči ju je danes pohvalila, da napredujeta, tako da očitno kakšne hude škode ne delamuser posted image .
Toliko zaenkrat, mam že eno v naročju...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.10.2009 18:30:05   
macko
Punce ste me že dale na seznam, hvala bogu, ker drugače ne vem al bi se javla al ne. Berem pa skoz, ste itak ful face, pa tona informacij je na voljo. Pa prave humoristke. Jest na žalost ne bom tolk zanimiva, nima veze, sam da klepetamo, ane. Mojidve punci bosta ta teden stari en mesec, smo se že kar fajn navadili drug na drugega. Sploh to, da mami in ati ne spita več celo noč user posted image . Ne vem sicer kako sva se lohk to navadla, je pa ziher res, da se bova še hitrej odvadla kadarkoli že bo to upam da čimprej user posted image . Vstajamo 2x ponoči (11h - 12h in 3h - 4h) in futramo na flašo, vsak eno, tko da mamo hitro opravljeno, potem pa nazaj v mižule. Hvala bogu kar hitro zaspita nazaj. Čez dan tut ponujamo flašo, vmes pa mal dojimo, tako da lažje počakata al pa da se mal pocrkljata. Opažamo, da sta prave jedke. V zadnjih dveh tednih sta pridobile skoraj 800g user posted image nimam pojma od kje. No, sej pravim, hvala bogu da je tko. Smo zdej čez 3 kile in že nabiramo mišelinke. Mal tut polivamo, ampak ni prevelike panike. Itak pa porabimo na tone bodijev in pralnega praška. Mal tut zarad lulanja po previjalni. Je pa res da smo se že mal zverzirali in curke že kar znamo ujet user posted image . Prej sta ble punce ful pridne, sam jedle in spale, zdej pa sta par dni kar mal bolj jokave, nimam pojma od kaj, možno je da jim začenjajo mal trebuščki nagajat, mogoče začetki krčev user posted image upam da ne. A ste mele kaj izkušenj s tem dvojne mamice? Pravijo, da majo nedonošenčki pogosteje krče kot ostali. No, kaj vse pravijo, ane.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.10.2009 20:01:50   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Ja kje pa ste danes vse?
Lara kako kaj GH?

Taški, pol dneva sem tamalo mela na rokah, ker mi nenormalno jokauser posted image , ja zvija jo-itakuser posted image Ostalo polovico smo bli mal z avtom na šopingu in sta jasno spala.

Še nekajkrat sem dala kašico, on jo obožuje, ona ne preveč.
Od gh še nič, saj mam še en velik problem: sedaj mi ne kakata oba!!!! za znort, zgleda da je ta kura proti kolikam mu tko vplivala, da mam zdaj oba s tem....in ker korenček zapira, kaj naj???user posted image  ju3 bom spet dala sladke kamilice... čakam, da se stanje uredi, kaj menite?

Snežinka, jaz sem jima parkrat dala kašico, (on je pojedel nekaj žličk), kateri dodaš le prekuhano vodo: MILUPA, my first cereals, od 4. m dalje, riževo, kupila sem jih  še nekaj, ma ne vem točno...od Holle pa tam niso imeli, bom šla ju3 v BC, te so malo kvalitetnejše, (bio + demeter)

Joj, sem slabe volje, rada bi jima pomagala, pa ne vem kako...

Snežinka, glede odmikanja od dojke, a že imaš menstruacijo? Pravijo, da je lahko tudi vzrok za drugačen okus, a moje mnenje je, da je tvojima princeskama flaša všeč in še lepše teče... večina jih tako odreagira, ne kot moja dva, ker flaše na komot nočeta, raje se mučita ob prazni zizikiuser posted image

Macko, živjo! Bravo za veliki in pridni punci!user posted image Tudi mi smo imeli in še vedno imamo krčke. Naj vsaj pri vas minejo hitro!user posted image

Po tiho povem, da spita...user posted image  LN!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.10.2009 20:18:37   
ninčy
Dober večer!
Tudi jaz sem šele zdaj prišla do računalnika. Cel dan smo bili v bistvu sami, oči je na polno biznisiral - tko pač je, ko si sam svoj gospodar.
Dan je bil kar naenkrat okrog - vmes je bila pri nas še patronažna. Fanta sta ta teden še več dobila gor - Jan 240 g, Žan pa 260. Zdaj imata že 2285 g (Žan) in 2350 g (Jan). Mami je noro ponosna na svoja fanta user posted image . Pol je pa bila še vedno pri nas, ko smo se dojili in sva povagali še, koliko pojesta. In spet šok, saj sta pojedla vsak po 90 g user posted image .
Potem mi je pa svetovala še glede krčev. Je rekla, da jih najbolj napenja po prednjem mleku in da naj si zvečer pred dojenjem izbrizgam približno 15 izbrizgov. No, to sem naredila in ne boste verjele, fanta zdaj spita kot topa. Samo upam lahko in stiskam pesti, da bo tako tudi ostalo. Zadnje 3 dni smo imeli namreč takle čas nore krče in sploh nista spala. Potem se tudi pred hranjenjem pred spanjem (okrog 22h) nista in nista umirila in tako se je vse skupaj kar vleklo. Bomo videli, kaj bo danes.
Zdaj pa skočim hitro pod tuš pa mal počivat.
Lahko in mirno noč vsem.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.10.2009 20:40:31   
gemelli
Pozdravljene!!!!

Mi smo kar ok, le noci niso vec, kar so bile enkrat. Upam, da bomo se kdaj brezskrbno spali in vstali kadar bo nam pasalo.............madona, ku sanjam, a ne?

Lara.......jaz sem svoje vpisala v vrtec v NG en mesec po rojstvu - prosila sem za sprejem maja 2010, a odgovor bodo dali sele aprila. Med letom sprejmejo otroke le, ce imajo prosta mesta, sicer pa najverjetneje s septembrom.
Glede GH ti svetujem, da jima ponudi bucke al pa sadje (jaz sem jima na zacetku dajala kuhano) in sta bila ful zadovoljna. Glede kasic pa nimam izkusenj, ker jima jih ne dajem.
Tudi vi ste zelllooo lepi in veliki!!!!!!!!!!!!!!

Hedviga.........bravo za zobek!!!!!!!!! Je sedaj vec mira v hisi, al cakate naslednjega?

Ne vem katera je zadnijic sprasevala za blazine. Mi smo nabavili 4 m2 blazin tatami(blazine za karate) in so super. Moja dva na njih uzivata.

Lepo se mejte, pa cimbolj mirno noc zelim!!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.10.2009 23:47:37   
buši2
Dober večer herojke!

Medtem, ko čakam še na zadnje hranjenje se vam malo oglasim.
Za krče je pri nas najboljše zdravilo Sab Simplex kapljice. Se obnesejo fuluser posted image . Včasih sta že dve kapljici na dudo dovolj.
Glede GH, kaj nič ne reklamirate Frutke ali Milupove kašiceuser posted image . P pravi, da Frutek je že toliko preverjena zadeva, da ni skrbi, da se nebi obneslouser posted image . Pa še za te izdelke imamo dvojne mamice v Kolinski 20% popust user posted image . Jaz bom verjetno kar to udarla, pa da vidmo. No najprej bomo probali še prešaltat iz AM na Milupino mleko. Je istri proizvajalec, tko da mislim, da ne bo panike (pa še ceneje je in še dodatni 20% popust). Ma se splača, ker za tale prah se ful denarja zmeče user posted image - recesija user posted image user posted image
Jutri gremo prvič v razvojno. Me prav zanima, kako se bosta punce izkazale. Poročam!

Lara- hvala za namig glede plenic. Tele Hoferjeve so ok.

Lahko in mirno noč vam želim!

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.10.2009 8:05:40   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.10.2009 8:29:53   
lara light
Dobro jutro, lepotičke!
Mlinčka, hvala, tapravo je blo za današnje jutrouser posted image
Gemelli, hvala. Kot pravi snežinka, mi smo odhajali od doma pri 30-ih, ko bodo naši veliki bo to pri cca 40-ih, torej bom jaz mela hmal trimestno številkouser posted image , ko bomo končno lahko prespali noč...
Ninčy, fajn za otročke!user posted image

MOja deklica spet neutolažljivo jokauser posted image ...sita, previta2x, čaj sem ji dala, crkljala, ne v ležalniku, ne na rokah, no tu še najraje,...grem ji pet deržajevo poletno noč, ta ji je hudauser posted image

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.10.2009 8:35:06   
pikatara
Snežinka slaba stvar AM je, da je bolj sladek in otrokom bolj všeč, pa še po flaški bolj teče in se ni treba tolk matrat. Karolina se velikokrat tuli kot jesihar, jo ap primeš se pa reži. Skratka izsiljuje, da bi bila po rokah. Pri nas smo z GH začeli z zelenjavo, pol pa še s sadjem. Sedaj pa zjutraj dobita Hippovo kašico probiotik. Jima je ful všeč.

macko lepo, da si se javila. Težave s krči mislim da smo imeli skoraj vsi. Pri nas je najbolj pomagalo AM proti krčem in pa kapljice od Koroških lekarn proti krčem.

Larči upam, da se vaše kakanje čimprej uredi. Pri Karolini je trajalo kar nekaj časa da se je, mislim da šele zadnji mesec. Prej po dva dni ni kakala, sedaj pa po trikrat na dan. lahko da imajo skutke kaj pri tem. Danes gremo v Italijo, ampak bomo na žalost verjetno prepozni, da bi se kaj videli. Gremo šele kje po tretji iz Ljubljane. Gremo luči kupovat. Zadnji teden oba štrajkata v avtu in se začneta dret. Pol pa vsakega malo za rokice držim. Kje so časi ko sta bila čist srečna v avtu?

Glih me je sošolka klicala, da so rezultati od zadnjega izpita. Končno. Naredila. Sem ful vesela.

Mlinči hvala za kavo. Tole lahko v miru spijem, prejšnaj je bila med previjanjem. Patrik je spal od 21 do 7.30, pa še to ga je sestrca zbudila s kričanjem, karolina se je pa zbudila ob 6, pojedla in še za eno urco zadremala. Danes sem prvič poskusila Patrika pustit spat, ponavadi se zbudi ko mala joče, danes sem jo pa kar s sabo v kuhinjo nesla, da sta moška spala.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.10.2009 9:04:26   
mlinčka
Macko, ninčy user posted image ! Kar veselo se javljat pa velik pisat! Je luštno brat raznorazne prigode in izmenjavat izkušnje user posted image .

Kar se krčev tiče, je blo pri nas kar pestro. Matralo je obe, k sreči samo eno res fejst. Drugo se je dalo z dudo pa kapljicami kar fajn potolažit. K sreči, ker si ne predstavljam, kako bi to sfolgala. Kapljice pomagajo različnim različno, al pa žal sploh ne. Moram čist po pravic povedat, da tud za ene ne morm rečt Ja, to je to! Smo mel sab simplex, sirup proti krčem, vetrovne kaplice Koroških lekarn, bio gaia. Te, zadnje sva skoz dajala, ker naj bi uravnavale črevesno floro, ostalo pa po trenutnem navdihu user posted image . Mogoče se je po konzumiranju kapljic zadeva mal omilila in umirila, da bi pa čudežno delovalo pa žal ne morem rečt. Treba je pač pregurat 3 mesce pa je user posted image .

Vloge za vrtec sva dala približno 1 mesec po rojstvu, v 4 bližnje vrtce in smo zdaj pač povsod v evidenci.

Buši, midva mava tisto kartico od Kolinske, samo nisem še nič razmišljala kaj in kje bova kupovala, ko začnemo z GH. Kljub kartici Aptamil kupujeva kar v Mullerju, ker je cena zlo primerljiva s Kolinskino (vključno s popustom) pa še bolj praktična embalaža je. Drugač me je na prvi uč navdušla znamka Holle, k je noki zadnjič link prilepla, je pa verjetno kar dražja. Mah, bomo vidl, k pridemo do tja user posted image .
A zadnje hranjenje mate pri vas ob polnoči? A to se ti samidve zbudita?

S polivanjem mamo kar srečo - praktično ga ni. Sem pa tja se mal pocedi, večje količine pa že dolgo nista bruhnili. Peremo pa zgleda bolj švoh user posted image . Med tednom največ 2x, za vikend pa v povprčju tud neki tazga. Ajd, mogoče 3x. Verjetno, ker ni polivanja, mimo pleničk gre pa tud redko. Je pa tud res, da mami za doma več al manj isto trenirko pa razvlečene majice gusla, za na lepš ji pa praktično nič ni prov user posted image .

Persida, lepo, da si prišla malo naokrog user posted image !

Kje se je pa kej noki zgubila? Pa hedi? Ajmo, ajmo, če smo se druge malo bolj aktivirale, se pa ni treba zdej našim gurujem potuhnt user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.10.2009 10:05:53   
rosajelka
Živijo punce!!Da še jaz par besedik napišem:) Moji  dve pupi sta pridni,mi ne delata preglavic:)23  bosta stari 4 mesece.Vprašala bi kdaj ste ve začele z GH in kaj ste začele jim najprej dajat?'Mojidve bi že zdaj jedli,odpirata usta kot lastovki :)sem jima zadnjič dala malo frucverge,sta požirali kot kakšni velki :)Nika pa ne vem če ne bo zobka dobila,si celo pešico v usta potiska.Uživajte z svojimi sončkiuser posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.10.2009 10:44:26   
stijan
Pozdravljene,tale kavica od mlinčke pa mi je kar lušte naredila,ampak me na žalost zob boliuser posted image ,no upam da mine ćez pol ure,me kliče zobozdravnik pa kar odlašam,poredna mamauser posted image .Moja dva zdaj spita oba naeenkrat ,ne morem verjet,ker ponavadi eden spi,drugi pa nori.No glede GH  Jakob je kot veliki ,Florjan pa niti pod razno,bo raje flaškar ostal se mi zdi.No razmišljam o tem ,da bi iz beba ha1 ,prešaltala na aptamil ,ali kaj drugega,se mi zdi ,da ju je zdaj začelo ful napenjat,prdita da imamo kar novi osvežilec zraka,no pa to me ne moti ampak,da ko jesta se včasih tako zvijata,dokler ne začneta prdetuser posted image .Drugače pa se Jakob že dva dni sam obrne na trebušček in nazaj,samo v desno smer,Florjan pa je raje kar na hrbtu pa noge v zrakuser posted image .Fajn se mejte in lep dan vam želim,čeprav dežujeuser posted image .

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.10.2009 10:47:24   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Macko, ninčy user posted image ! ja, tut od mene!!!
Kje se je pa kej noki zgubila? tu sem, smo včeraj imeli 8 mesecev in sem si privoščila novo frizuro, user posted image , user posted image  Pa hedi?ja, kje si hedi????????  user posted image  Ajmo, ajmo, če smo se druge malo bolj aktivirale, se pa ni treba zdej našim gurujem potuhnt user posted image ! ni cajta, ni cajta....

user posted image

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.10.2009 11:31:34   
taškica
Ojla bejbike!

Najprej Macko, Nincy, kar veselo na forum pa klepetat. Vse rade preberemo.user posted image

Snežinka - si me nasmejala, pa okol me je vrglo tisto spanje po aptamilu. Madona valda te mora fizioterapevtka popravljati, saj to je njena služba. Če bi ti vse osvojila takoj, bi bilo zadosti, da ti v razvojni dajo plakat pa je. user posted image . Veš da more popravljat, pa še ženska je. Aja, to pa čist štekam z migrenouser posted image , mene je razvojna tako zmatrala, da sem bila samo za užeti. Pa sem raje Smile spila, da sem sploh k seb prišla.

Larči - nič hudega če je mal jokajoča, tudi mnei se to dogaja, da sploh ne vem kaj mu je, vsega je naveličan, pa tečen, pa sit, pa noče po rokah, pa noče spat, pol ju dam v voziček in ko pridemo ven zaslišim: Oooooooooo. No, čist navdušen, skos nekaj se mora dogajat.

GH - mah jaz sem včeraj dala kuhane bučke, pa mal rižka notri, Jurček je pomlaskal pa hotel še, Andraž pa se kislo drži, pol ven spravi, pol pa maha z rokami in hoče še. Ampak vse dokler ne dobi hrano v usta. Dobim tak kisel nasmeh.... Zvečer sem malo dalo tudi te riževe kašice, ki jo imava z Laro, pa nista bila zainteresirana, sta bila sita od dojenja. Moram naštudirat tajming. Danes pa sem skuhala jabolčka. So bla kr mal kisla, pa sem spet tist riž od Milupe notr fliknila. Tko, sicer malo pojesta, ampak to so začetki. Pa celo kašico sva z Jurijem itak polila po tepihu, stolčku in po vseh oblekcahuser posted image . Itak, kaj pa drugega.

Buši - Hoferjeve al Lidlove plenice? Zgleda sem čist pomešala vse skupi, moram še od Hoferja sprobat.

Pika - čestitke za izpit. Bravo punca, še malo pa bo. Mlinčka hvala za kofe!

Noki, pa dej se malo javi no.

Aja še ta fenomen, no kličem vseeno P. pa mal povem kako je bilo na razvojni, pa da je Andraž v zadnjih 4 tednih pridobil zgolj tam nekje 400g (iz4v 5mesec), pa tko, pa da bi jest že začela mal sadja, pa zelenjave....In P. reče, ja se strinjam, zelena luč je prižgana, kar lepo hranit kot da sta že 6 mesecev stara. user posted image No tko, za vse ki imate dvome al ja al ne; zgleda da je treba pri dvojčkih (ki so tko fejst in tko napredni, ane) kar en mesec dodat, pa hrenovke v pisker fliknit in ponudit! Pa na kečap ne pozabit!user posted image  Se hecam, valda....

Čao, se beremo....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.10.2009 12:05:15   
ninčy
Hej!
No, da se še danes malo javim ... tamaladva spita, mami je bla pa v trgovini (spletni, seveda user posted image ). Smo danes prvič poskusili nabavit robo kar preko Mercatorjeve spletne trgovine.
Sicer pa je včeraj zvečer vse potekalo tako, kot je rekla patronažna, sam kaj ko sta se ponoči vsak 3-krat zbudila za hranjenje. Ne vem, ju mogoče premalo nahranim ponoči? Bom danes bolj vztrajna in bosta morala malo več jest ne pa po 10 minutah spat kot klade.
 Pika, čestitke za izpit. full si pridna. Moj magisterija pa kar čaka na boljše cajte. Mam še dva izpita in nalogo za spisat, motivacije pa nobene. Ko sem se vpisovala, sem mislila, da ne bom nikjer dobila službe in sem se v bistvu zato vpisala. Pol sem pa službo dobila in ugotovila, da se mi pri plači skoraj nič ne bo poznalo, pri samem delu pa vsega tega znanja ne potrebujem ... pa še čist druge stvari so mi zdaj ratale pomembne. No, mogoče kdaj kasneje, ko bosta fanta večja, vse skupaj končam.

Grem zdej mal počivat, preden bo alarm ...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.10.2009 15:44:23   
macko
ninčy ful me zanima kako ti je uspel, da polno dojiš svoja fantka, saj imata komaj dobre 2 kile? Bravo user posted image Mojidve punci sta bili rojeni 2300g pa sta ble prešvoh, da bi vlekle, sta prej zaspale preden sta se najedle. Zdej pa se mi zdi, da sta se navadle flaše in valda se na joški sam crklata. Jih redno pristavljam, da bi se mal navadle, pa ne vidim napredka. Bi ble itak stalno na joški ampak seveda bolj za crkljat. Neki še zraven pumpam in jima dajem po flaš, ampak se bojim da bo mleka zmanjkal user posted image . Tko da večino futramo aptamil 1, ga mamo od tega tedna naprej, ker sta tolk na teži pridoble, prej smo mel pa aptamil premature. Se mi zdi, da se jima je prebava zdaj še izboljšala, kakata tut do 3x na dan, kar se mi zdi super. Je pa res, da ful več prdita in to ju včasih tolk matra, da mal jokata in se napenjata. Boščki revčki. Upam, da se tele začetne prebavne čimprej umirijo.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.10.2009 21:27:39   
buši2
Dober večer!

Danes smo bili tolk zmatrani od obiska v razvojni, da smo popoldne kar vsi 4 šli spat! Punce sta ble čist hin user posted image
V glavnem sem ugotovila, da vse narobe delamuser posted image . Je zgledal tko kot da prvič držim otroka v naročju user posted image . Zdravnica in še prej medicinska sestra sta tolk hitro vse pokazale in povedale, da ne vem, če sem si vsaj polovico zapomnilauser posted image user posted image user posted image . Valda, tamala je še vse pobruhala tam, mislim,.. Upam, da bo na fizioterapijah kaj boljše user posted image . Pa še to iz Bežigrada so nas dal na fizio na Vič! Kva nismo dobri za un konc al kaj?user posted image

Pika- bravo user posted image za izpit. Razturaš punca!

Taški- boljše so Hoferjeve, so bolj mehke user posted image in luštne za pogledat (sploh ko je drekec pekec not) user posted image user posted image

Mlinčka- ja jaz kar tamale zbudim, ker drugač bi blo ponoč ringaraja. Tko pa zbudimo, previjemo, nafutramo in spanje do jutra! Smo se tko navadli in zadeva zaenkrat zelo lepo laufa.
AM je v Muellerju res tam tam s ceno, ampak ga je v paketku manj (100g)! Če pa to upoštevaš, je v Kolinski cenejši (zrno na zrno,...user posted image .

Punce, res brez heca a nobena ne bo nič Frutkov furala? Kako tele bučke in jabčke naredite? Tuki sem pa čist leva, dejte povejte!user posted image user posted image

Grem uživat v tišini!

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
3.10.2009 7:32:22   
taškica
Jutro, danes sem pa zgodnja.
Buši - mi imamo fizio tudi na Viču.

Jabolka uparim, oziroma skuham na zelo malo vode, potem vse skupaj zmiksam. Isto bučke. Po potrebi dodam malo riževe kašice.....to je too. Ja seveda, Frutki so zakon. Za premostitev. user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
3.10.2009 12:04:32   
ninčy
Hojla!

Mi smo že z dopoldanskega sprehoda. Se je glih ta prav čas sonček pojavu, da smo šli ven. Prej je blo pa noro jokanja in sploh nista hotla spat po zajtrku.
macko, ne vem, kako nam je to ratal. Enostavno sta že v porodnišnici sesala 100/h in še preden smo šli domov, sta bila samo dojena in sta dobila dovolj.
Sicer pa je za nami ena mirna noč. Sta oči in mami kot rožici user posted image . Sta pa zdaj zjutraj bila čisto brihtna, ampak lažje čez dan kot ponoči user posted image .
Zanima me, če katera pozna Bownovo terapijo oz. jo je sprobala. Meni jo zdaj vsi priporočajo, da naj bi se krči čist nehali. Tukaj pri nas jo izvaja en gospod in je za dojenčke brezplačna. Sem ga že klicala, se bova v torek dogovorila za termin ... ima namreč full gužvo.

Zdaj pa šibam kosilo pripravit, mogoče se popoldne še kaj tipkamo.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
3.10.2009 13:30:16   
suncicica
mi tudi veselo rastemo........smo bili v cetrtek v razvojni,sem se prav nasmejala...je rekla terapevtka da tako naprednih otrok se ni videla,kaj sele da bi se kak pred 6 mesecem postavil na nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image
saj nisem vedela kaj naj recem, meni se zdita cisto normalni-malo divji sicer ...ampak to?
A NAJ JU POL PRIVEZEM ZA TLA DA SE NE BOSTA DVIGOVALIuser posted image user posted image user posted image

jemo vse povprek,kuhamo zelenjavo,meseka....gris...potem raznorazne kase(zdaj se jima mesa za eno riz-koruza od milupe
fruteki ,in njihove sadne kasice so pa itak zakon.

spimo pa kot ubiti odkar ju je obdelal bioenergetik,samo enkrat jesta okrog 4h.....upam da bo trajalo

< Sporočilo je popravil suncicica -- 3.10.2009 13:33:23 >

Stella in Pia

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
3.10.2009 14:02:24   
suncicica
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

mi tudi veselo rastemo........smo bili v cetrtek v razvojni,sem se prav nasmejala...je rekla terapevtka da tako naprednih otrok se ni videla,kaj sele da bi se kak pred 6 mesecem postavil na nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image
saj nisem vedela kaj naj recem, meni se zdita cisto normalni-malo divji sicer ...ampak to?
A NAJ JU POL PRIVEZEM ZA TLA DA SE NE BOSTA DVIGOVALIuser posted image user posted image user posted image

mogoce pa ima herbalife kaj opraviti s tem razvojem...???

jemo vse povprek,kuhamo zelenjavo,meseka....gris...potem raznorazne kase(zdaj se jima mesa za eno riz-koruza od milupe
fruteki ,in njihove sadne kasice so pa itak zakon.

spimo pa kot ubiti odkar ju je obdelal bioenergetik,samo enkrat jesta okrog 4h.....upam da bo trajalo

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.10.2009 8:34:15   
lara light
Taškica, vikend z očkom in saj veš,da nimam časa za rruser posted image ...poskusila sem dat jobolka, tko kot pripraviš ti in je šlo par žličk...danes ponovim. Korenček počaka še nekaj dni, saj menda zapira in ker poznaš našo tgodbo okrog tega...

Gemelli, si cela kolesarkauser posted image ...upam, da gremo kmalu na kavicouser posted image

Hedi, Noki, Snežinka, kaj dogaja?user posted image

Pika, bravo za izpite, odlična si!!user posted image

Noki-hvala za link, Taški, Sneži, sem naročila en kup robe od Holle.si...sporočim, ko dobim in sprobamo.

Sunči, jaz mislim da si ti dobra mama in da imaš super otroke, ne bi rekla, da je hl...pa saj ni važno, čestitke za postavljanje na nogeuser posted image

Ninčy, poročaj o Bownovi, me zanima!!user posted image

Pika, kaj boste danes jedli dobrega?user posted image

Letimo na obisk, pa na r.d., pa še enkam...user posted image
Vsem lepo nedeljouser posted image

Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.10.2009 9:26:49   
hedviga
Glih tolk na hitro.
Holle - naša dva ga ven pljuvata...
Sonči - povej več o tem bioenergetiku..
Gemelli - Miha ima že dva zobka , vidla danes zjutraj, Špela še ne, ampak mislim da prihajajo počasi
Ninči - mi imamo Renault Grand Espace
Lara - pomoje se skos spreminjajo, odraščajo...
Imamo že tiste ločitvene štale s Špelo, Miha se že skooor kobaca, oba samostojno sedita, če jih posedim ene 5 minut, če se jima ljubi še dlje, potem se začneta naslanjat na roke in končno "strmoglavita".
Imamo zadnje par dni probleme s hranjenjem s Špelo, je začela za skor vse usta zapirat, super...user posted image  Spimo še zmeri bolj zaen k...Miha pojokava v snu skoraj vsako uro, dobi Calpol, potem malo boljše, zgleda ga fajn boli. Upam da bo zdaj boljše ko sta oba spodnja zobka zuni.

Včeraj smo imeli krst, sta bila pridna 1000/h, Miha prespal prvi del potem skoraj duhovniku potegnil vrček iz rok, Špela v usta vtaknila bel prtiček, se smejala in debelo gledala..skratka ceremonija, luškana sta bila za požret.
Zdaj pa grem pacat sadno kašico - hruška z banano in otroškim prepečencem. Verjetno.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?