lara light
|
Ninčy, ma saj imamo al smo imele vse podobne dneve...cmeravo, jokavo, naprenjanje, vse mine Pika, upam, da je šlo mimo , če ti kaj pomaga , jaz sem že ves teden tečna Za vrtec pa ne vem, jaz sploh nisem oddala vloge letos? Naj mi katera pomaga, kako to gre? Morajo začet septembra? Lahko pozneje? Verjetno se razlikuje od občine do občine, al je kako? Moram se malo pozanimat, ker čas beži, zasedeno je menda... Taškica, a ti si tvoja že vpisala za vrtec? Kako gre s kašico, gh? Gemelli, sem vas vidla, ste lepi in veliiiki! Snežinka, težko je bit pameten, če je od tega. Pri nas situacija vsak dan spreminja. Spali smo že celo noč, pa se zbujali vsako uro, no zdaj je malo bolj znosno saj se zbujata prvič od 24h-do 1.20 potem pa vsake 3 dojenje... Moja mala je npr. po 100ml aptamila zvečer nas. dan veliko jokala, kar tko brez razloga in sem obtožila kar flašo, ma saj ne moreš vedet. Je pa zadnje čase tudi pri nas ponoči jok iz niča. Ni prijetno močno tuljenje v tišini , še posebej za sosede. Kaj naj?? Dam dudo, dam čaj, če ne pomaga nič od tega pade dojka in to zagotovo pomaga. Mi pa ni jasno zakaj jok, saj je a,a ali cmih cmih dovolj, da priletim...prej nista nikoli jokala ponoči. Vam povem, da sta od prvega cepljenja drugačna, od drugega pa še bolj. Moja izkušnja je žal taka:Bolj jokava zagotovo. Al pa je to povezano s starostjo...razsvetlite me Sem pa jima še parx ponudila am in nočeta, čeprav po flaši čaj pijeta in torej ni način vnosa vzrok, ampak vsebina... Sta pa zmazala kar nekaj žličk riževe kašice, mala se je smejal in drhtel od veselja, ona pa je bila bolj previdna in pojedla nekaj manj. Ma fajn filing, prvič na žlico jest! Bom pa nasl. teden začela s korenčkom...kašice bi pa zvečer kar uvedla, kaj menite, kako druge delate, kašica in potem še dojenje čez, pa pančat? Mlinčka, bravo za kafetkanje v čolnarni! Hedi, kako si? Spala kaj? Noki, dobra si s tem nošenjem gor in dol... saj vem, da moraš bit, vseeno: pridna!!! Persida, kako vi? Buši, mi peremo cca vsak drugi dan, konec tedna tud večx na dan, ni pravila. Moji še ne plazijo, ne jejo gh,ne lulajo več v posteljo...polivali pa res niso nikoli, upam, da kmalu mine Grem likat. Ja, ne boste verjeli, spita! Sem pozabila, Mlinčka, kafe je blo fenomenalno, thx!!
< Sporočilo je popravil lara light -- 30.9.2009 13:59:47 >