|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
29.9.2009 8:46:11   
mlinčka
Dobro jutro!

Opažam, da kofeta že dolg ne pogrešate več! Ja nč, vam enga skuham, po moje bo šel v promet user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.9.2009 8:47:41   
Snezinka4
To mi deliiii Mlinčka!!!!!
Se prec boljš počutm, tud če je virtualniuser posted image
Ajde, zdaj pa gremo še po tapravga v Tivoli!
Kdaj punce?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.9.2009 8:50:05   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

mama Hedi - lej tole si moraš nabavit....

http://www.youtube.com/watch?v=xz_6jZnD7Tk&feature=channel

pa kaj si ti nor, to me še čaka???? user posted image  naj še malo na hrbtu ležita, nooooo...user posted image

taški, kdaj je to dopoldan? ker današnje jutranJE SPANJE NAKAZUJE, DA DOPOLDANSKI (ups) dremež odpade, torej moram nekako pregurat do kosila user posted image user posted image .

hedi, brez avta??? rabite še enega!user posted image

snežka, te sms-nem!

babike, alarm iz spalnice, grem peštat banano!

aja TIVOLI!! okoli 10??? čez dobro urco? meni bi to ful ustrezalo, pa natančne koordinate, da vas ne bom iskala pri napačni smreki user posted image user posted image

aja, mlinčka, 'fala user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 29.9.2009 8:53:11 >

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.9.2009 8:53:54   
taškica
O madona, ste zagrabile....tle pa taka megla, ampak bo sonček. meni bi tut ustrezalo ob 10h. Grem pakirat vozek, jaz bom pešaka udarla iz Bežigrada, Snežinka, Noki, ob 10h kr pri Čolnarni. Jaz častim, ta velik kofe.

Še kera?

Ajde, že hitim. Super!!!!!SE veseeelim!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.9.2009 8:59:15   
mlinčka
Hmnja, zdele ste me pa kar mal nakurle s temle Tivolijem. Pa ne bo znesl user posted image . Zdele spita, po predvidevanju še 1 urco, pol futranje in previjanje pa da pribremzamo do tja (bi šle peš, seveda)...ja, glih do ene 12h bi nam zneslo user posted image . Dreka peka! Nč, če se predvidevanja porušijo (npr. spimo samo do 9h) in užgem turbo pogon, se mogoče pridružimo.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.9.2009 9:07:26   
hedviga
Uh bejbe jest bi tttuuuutt šla, pa spet glih ****u dans ne morem..user posted image user posted image

Taški, ammm ..pa a da bi jest potem kar en vrtec odprla a ? tak, samo za dvojčke...Trojna cena....user posted image user posted image

Drugač pa bi bila glih isto dobra kakšna navadna prenosna postelja z odpeto stranico..
Ampak tele krogle so mi pa simpatične, vsaj videt je da ful uživata....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.9.2009 9:14:33   
nokes
hedi, naslednjič se dobimo pr vas, tam v unem kafiću! user posted image

mlinči, bod na stendbaju, te smsjamo, ti kar prid.

jaz bom tut gurala vozek iz šiške. se veselim.

banana še kar čaka nespeštana....user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.9.2009 9:44:03   
lara light
Fajn kafetkanje s Taškico!user posted image
Mlinčka, so se zbudile ob 9h in si vklopila turbo, da jih ujameš?user posted image
Taškica, si začela z gh? user posted image

poglejte tedva, super posnetek http://www.youtube.com/watch?v=8k3HLSb1wJg&feature=related

< Sporočilo je popravil lara light -- 29.9.2009 9:49:02 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.9.2009 11:01:29   
hedviga
Noki, a pb 9:15 še ni blo malce in do 10 si ju nafutrala, previla, oblekla, prinesla dol, zraven popokala še peseka, in strogala vseh 40 kil do Tivolija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ju še nafutrala ne bi v tem času, al pa glih...

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.9.2009 13:15:31   
pikatara
Taški žal sem šele sedaj za Tivoli vidla, mi bi bila za, pa žal prepozni. Snežinka, Blanč in Larči hvala za čestitke, ja čas res beži. Zdi se mi da sem šele zvedela za nosečnost, pa je že pol leta mimo. Sneži mi smo na Novolacu, ker jima Aptamil ni odgovarjal. Taškica, če tole z youtuba kje najdeš povej.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.9.2009 14:12:01   
taškica
Pika - tole je pa sam zate (in za vse druge).

http://www.youtube.com/watch?v=QxAGhfpjkKs&feature=related

Še dobro, da nimamo trojčke!!!user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.9.2009 14:13:45   
taškica
Lara - z GH bom kar kmal začela, nekaj sem jima že dajala (riževo kašico), pa sta manj zainteresirana kot tvoja dva na linku. Sem šla gledat ja, full cute. Malo sem se ustrašila zaradi tistega zelenega drekca, ampak ja, pri polnih 5ih m., startamo na apetit.

pika - manjkala si.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.9.2009 14:14:02   
blanč
Belen še tule in tudi ostale. Če rodiš prezgodaj npr. 1 mesec ali ti podaljšajo porodniško za ta mesec ali se mi izteče po 15 mesecih?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.9.2009 14:34:18   
Belen
blanč: še tukaj user posted image user posted image user posted image
ti podaljšajo za te 32 dni..... bi ti mogla že w odločbi CSD-ja pisat.... meni je....
glede RA podaljšanja...to je drugo...nema weze s tem...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.9.2009 14:54:27   
blanč
Sem ti na uni temi napisala pa te prosim zaodgovoruser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.9.2009 15:23:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Noki, a pb 9:15 še ni blo malce in do 10 si ju nafutrala, previla, oblekla, prinesla dol, zraven popokala še peseka, in strogala vseh 40 kil do Tivolija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ju še nafutrala ne bi v tem času, al pa glih...

mah, ne da se hvalim, ampak: jaz sem bila ob 10:11 pri horsu(burgerju), nato sem malo zabluzila po vijugavih potkah tivolija, mislim, da sem prisopihala nekje ob 10:30, babe fajn je blo, šeeeeee!!!!!!!!!!

pot nazaj je bila cela odisejada, srečam frendico, čvek, nato vitan lačen, futram na prvi klopci, nato šibam domov, ker sem šla brez psa (kaj mi je blo??), pa je revček čakal doma s prekrižanimi tačkami, parkiram otroka v vozičku v preddverju bloka, z gazeljimi skoki (user posted image user posted image user posted image , tiste, ki me poznajo, bodo že razumele) preskakujem 81 stopnic do vrha, se pogovarjam s tamalima vedno glasneje, slišim nič katastrofalnega, navzdol sem skoraj šla po ograji, pa ne vem, če bi ograja to prenesla user posted image , pes laufal kot divji, se pogovarjam s tamalima, vedno tiše in nič ni zgledalo, da bi kaj štekala, da me ni bilo, nato prošetam cucka, odnesem maučka gor, previjem, dam kuhat krompir, korenje in meso, ob 14:30 jesta, in tole kosilo je prava polomija, preobleči bi morala oba, a ta čast pripade samo vitanu, ekola, ura je tri in SPIIIIITAAAA! jaz imam pulz ene 150 in kufe pred računalom user posted image user posted image . aja, višek korenčka že spakiran v lične paketke in v zmrzovalniku. pa kaj je meni??? user posted image
hja, hedi, takle zmore super mama, ampak nog pa nimam dobrih, priznam user posted image

nič, ker je blo fejst, bi predlagala kakšno večerno varianto, saj veste, hmeljev zvarek...user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.9.2009 15:27:56   
Shadow
Noki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse izvedeno!!!!

Čujte, kako dolgo pa se bo dalo bejbije v torbah dol nositi??? Ker nimam pojma, kako bom potem sama vse tri dol spravla - 2 bejbija in še cucka.

Joj, kak sem vam fauš za kofetkanje!!!user posted image  Ma ne, saj vam privoščim!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.9.2009 15:37:15   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Čujte, kako dolgo pa se bo dalo bejbije v torbah dol nositi??? Ker nimam pojma, kako bom potem sama vse tri dol spravla - 2 bejbija in še cucka.

a imaš isto težavo kot jaz?? jaz še vedno nosim v torbah in sicer zgledamo kot eni čehi, resnično... vitan čist speštan v torbi, ki mu je premajhna, na vsaki strani štrlijo ven njegove nogice in rokice, no ivana je lepo pri miru in zložena, in oba čist uživata, ko ju dam noter. ampak, sta težka ko hudič, tako da mi bo posojen nahrbtnik, pa bom vitana dala vanj, ivano pa v roke, no, pes gre sam user posted image user posted image , pa čimprej ju bom naučila hodit, a ne, pa bo...user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.9.2009 15:50:34   
Shadow
O, odlična ideja to z nahrbtnikom!!!  V najslabšem primeru pa bi enega dol nesla, ga pritrdila v vozek, pa šprintala gor po drugega. Smo 'le' v 2. štuku. Ja, naš pes gre zaenkrat še tudi sam dol, čeprav mislim, da ne bil imel nič proti, če bi še njega v torbi dol nesla. user posted image

Noki, ampak imaš pa pol kar kilažo v rokah, ker mene že moja dva, ki imata oba skupaj ene 10kil, že kar otežita, pa še v torbah so one lesene deske, da je kao ravno dno. Pol pa ni čudno, če mi vedno švic teče, ko vse dol spravim.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.9.2009 16:06:15   
nokes
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Noki, ampak imaš pa pol kar kilažo v rokah, ker mene že moja dva, ki imata oba skupaj ene 10kil, že kar otežita, pa še v torbah so one lesene deske, da je kao ravno dno. Pol pa ni čudno, če mi vedno švic teče, ko vse dol spravim.

kilaže cca 18 kil brez torb user posted image user posted image user posted image , saj ne vem, kak mi rata, še vedno sem prilezla domov user posted image , glede švica pa študiram, da bi si v kolesarnici eno tuš kabino inštalirala al pa vsaj bazenček za napihnit, da se člouk mal ofriška, preden stopi med folk na uliciuser posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.9.2009 16:07:16   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mlinčka, so se zbudile ob 9h in si vklopila turbo, da jih ujameš?user posted image

Ena ob 9:30, druga ob 10h, pa smo nekako uspele pridihat do 11:30, tko da noki...kapo dol user posted image user posted image user posted image !!!

No, naslednjič pa pivce, kenede user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.9.2009 16:10:59   
mlinčka
Pa hvala unmu, da mamo lift user posted image user posted image user posted image ! Tole prenašanje gor pa dol se mi čist nč dobr ne sliš user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.9.2009 16:30:31   
pikatara
Punce super, da ste se dobile. Škoda da zvečer nič ne berem. Ampak tako ali tako sem si Mercator naročila med 10 in 12. Ampak vsaj fruthswerge sem si naročila, če kašič nimajo. Sem jih pa poklicala, da sem vsak ta velik paket plenic št. 4 dobila. Z malim bi bankrotirali. Me je pa dragi danes ujezil (tudi mene kdaj mora). sem rekla da ne vem kdaj bomo šli ven, ker je Patrik spal 3 ure skupaj, ker ga zgornji zobki matrajo, komaj se je zbudil, je pa mala zaspala. In on meni, naj jo zbudim, da bomo šli ven prej preden pride in naj ju prej nafutram, da nam ne bo tako kot včeraj čas minil, še preden kaj naredimo. Kot da lahko otrokoma urnik sama štimamuser posted image . Sem jo zbudila, smo šli ven in celo pot jok. Sem ga kar poklicala in je moral jok poslušat. Pa vso pivo, vino in mleko sem v klet znosila, tako da bo imel slabo vest. Moram malo pojamrat, da bom manj jezna ko pride domov. Sta pa otroka previta in vsaj Patrik sit, ker seveda gospodična noče jest, če se ona ne namisli.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.9.2009 20:24:38   
hedviga
huh, supermame... sej pravim user posted image user posted image  user posted image stoječe ovacije
Jaz naša dva samo futram ene pol ure, pa previjam tut ne prav mal časa, sploh ker ju je treba v rikverc med ležanjem na trebuhu, pa lupince v avto, pa voziček, pa...

no, iz teh razlogov (pa ker nimamo še vsaj enga gigantskega avta, pa ker mamo vrtec v dnevni sobi, pa še kaj bomo zraven dokupli pa je...predvsem pa ker mamo bufl čez cesto) bom kar raj drnčila še naprej naš vozek po lokalnih njivah in rovtah.

Če nič drugega je parkplac zastonj.

lp

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.9.2009 21:31:16   
taškica
Pika - upam, da se je jeza shladila....

Noki - ma si dobra stem troganjem, svaka čast. Vidim da je bil dan pester, upam, da ti je kava teknila.

Mlinčkovi - lepo vas je bilo videt.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?