nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Noki, a pb 9:15 še ni blo malce in do 10 si ju nafutrala, previla, oblekla, prinesla dol, zraven popokala še peseka, in strogala vseh 40 kil do Tivolija Jaz ju še nafutrala ne bi v tem času, al pa glih... mah, ne da se hvalim, ampak: jaz sem bila ob 10:11 pri horsu(burgerju), nato sem malo zabluzila po vijugavih potkah tivolija, mislim, da sem prisopihala nekje ob 10:30, babe fajn je blo, šeeeeee!!!!!!!!!! pot nazaj je bila cela odisejada, srečam frendico, čvek, nato vitan lačen, futram na prvi klopci, nato šibam domov, ker sem šla brez psa (kaj mi je blo??), pa je revček čakal doma s prekrižanimi tačkami, parkiram otroka v vozičku v preddverju bloka, z gazeljimi skoki ( , tiste, ki me poznajo, bodo že razumele) preskakujem 81 stopnic do vrha, se pogovarjam s tamalima vedno glasneje, slišim nič katastrofalnega, navzdol sem skoraj šla po ograji, pa ne vem, če bi ograja to prenesla , pes laufal kot divji, se pogovarjam s tamalima, vedno tiše in nič ni zgledalo, da bi kaj štekala, da me ni bilo, nato prošetam cucka, odnesem maučka gor, previjem, dam kuhat krompir, korenje in meso, ob 14:30 jesta, in tole kosilo je prava polomija, preobleči bi morala oba, a ta čast pripade samo vitanu, ekola, ura je tri in SPIIIIITAAAA! jaz imam pulz ene 150 in kufe pred računalom . aja, višek korenčka že spakiran v lične paketke in v zmrzovalniku. pa kaj je meni??? hja, hedi, takle zmore super mama, ampak nog pa nimam dobrih, priznam nič, ker je blo fejst, bi predlagala kakšno večerno varianto, saj veste, hmeljev zvarek...