lara light
|
Lepotičke moje dvojne, preveč, da bi vse komentirala, glede na moje trenutno stanje ...ste pa super razvedrilo Mlinčka, lepo, da si po dolgem času...tudi na fb bom enkrat kmalu pisala,obljubim Mf, lubčke tudi tvojim Noki, Hedi, bom šla nazaj gledat kako sta uvajali gh, se spomnim, da mi je bilo všeč...e to, od žličke smo zdaj že na gorah jabolk IZVIRNO SPOROČILO: hedviga E no najprej naša Larči...Tole je ubijalsko!!! Tko!! Da veš!! Svaka ti čast, da ju še na joške daješ, ker jaz sem prej obupala!! Koliko pa pojesta ponoči? Ali konkretno ali samo za vzorec? Ali sta zdaj še večkrat ponoči lačna? Hedika moja, jesta 2-3x na noč, trejič je že 5,6,7.ura, torej že zjutraj. Pojesta komplet obrok, kupček, spanje naprej v svoji posteljici. Prej sta jedla 1-2x. Včeraj oba le 2x. Se je pa mala ves čas vrtela in zbujala ostale. Nisem pametna. Zdaj jima dajem neke zvarke proti kolikam, mislim, da vpliva naju, saj je ona pokakala tik preden sem ji sladke kamilice dala v usta in jo zavohala , on pa danes sploh ni, saj kaka 2x na dan. če pojesta veliko, mešaj kašice!! Magari rižolin v mleko, lahko komot svoje. Otroka mata 5 mesecev, rabita vedno več,zdaj že toliko da kot kaže ni en podoj dovolj, je treba skos. No, tole je seveda moje skromno mnenje. Jaz vem da bi lahko Mihatu dala celo joško za pojest pri 5 mesecih pa ne bi bil sit... Če pa jesta za vzorec pa se najbrž cartata do onemoglosti. Do tvoje onemoglosti, to pa ni ok. Ali imata dudo? Ali si probala s čajem? Večkrat je duda dovolj in gre mimo še 1h. S čajem odpravim prvo zbujanje njega. Ona hoče mleko, s čajem se še bolj razjezi. mah, razvajenca sta po mami. Upam,da mine to obdobje nenehnega zbujanja. Še to, ko sem prvič po dolgih mescih dala am, je mala spila po dojenju nekaj več kot 100ml in sem mislila, da bo to to, da bo sita spala dlje...pa je ob 24h bila že zbujena. N eno uro bejba se dojijo novorojenčki, tvoja dva se dojita tuuumač, tebe bo pa pobralo!! Bohnedej da se tkole obrne kot pri meni, ko bo tečkanje za vsak obrat in zob... No pobralo bo če bo šlo tkole naprej kmal še mene.. (itak da ne, a ne...) Kašice? Bom. Am ne marata, saj jima ponujam , pol pa vztrajno mečem cele pakete stran, ker preteče rok... Zdaj sta 4m korigirano. P je rekla naj počakam še 2t za Gh. Zakaj, ne vem. verjetno da bo ziher po 4m. Ju3 grem kupit nekaj za probat. Ah pobralo pa me nebo, imam še zaloge, čeprav na momente diham na škrge ...sta pa čez dan kar pridna, v vozičku spita, da se zunaj vsaj malo nafilam... Je pa res, da je to začaran krog. Jaz ne spim, posledično manj mleka, onadva ne dovolj sita, spita manj Hvala, da se ukvarjaš z mano. Grem se zrihtat in spat. Lepo nedeljo vsem