nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Sayuri, Noki...ko že jamram, no.. Kaj pa spanje? Mislim tist del med obroki A kaj jamrajo, zacvilijo pojokajo, se premetavajo? Al samo pridno spijo, kot miške? Ker jaz vsako noč poleg futranja še vsaj ene 5-10 krat vsatem da dam dudo v klunčka ali pokrijem ipd... In ali je to normalno, naša dva sta se začela tako noro premetavat po pojstli, da res ni. V snu, glavo levo, desno, noge navpično v luft, da se cela odkrijeta in da jasno zbudita še nas ostale tri... JAz ti ne bom ravno v tolažbo, saj do8 meseca nismo spali ponoči . Je bilo hranjenje na 3 ure + vmes še popravljanje dude, popravljanje otrok (ker sta se mi čist kontra obrnila), popravljanje nog in rok iz tistih špranj v posteljci, ker sta se drugače zataknila in se zbudila . Tko, da sem že čist obupala, da sploh bosta začela spat. Sem bila včasih kot propeler . Zdajle so ju pa zobki tko fajn matrali, da smo imeli spet 14 dni pestre noči . Ampak bo že... ok, pa še jst. naša sta glih kontra, spita veliiiko! čez dan in ponoči. še največ dela imamo z uspavanjem, pa sem pravkar ugotovila, da so krive AD3 kapljice. namreč nekaj časa jima nisem dala, ker smo pozabili, no, kaj smo, sem pozabila , pa ni bilo nobenega joka, potem pa sem redno vsaki dan dajala kapljice, pa je bil naenkrat kažin, no, danes sem zanalašč "pozabila" nanje, pa je spet mir, tako da jutri pokličem v škofjo loko in naročim oleovit. saj res, pikatara, si poklicala??? ponoči ju tudi hranim, pa spita kar naprej, vitan bi spal od 19.00 pa do jutra, če bi ga pustila, no, samo ga vseeno vmes hranim, pa se predrami. al pa ne . takole, upam, da nisem zdaj "prelomila uroka", pa bo jutri vse drgač . moram povedat, da sta res res res zeeeelo pridna aja, nujno bi rabila kakšen kontakt kakšnega dobrega pediatra v lj, moram menjat svojo, ker tole nikamor ne pelje, če ne bi bilo interneta, sploh ne vem, kje bi zvedela vse, kar je koristnega (ker cele knjižnice doma glih ne bi imela). torej, če katera pozna kakšnega, bi se priporočila (toti so mi ful lepi) nočka mamice, lepo sanjajte aha, saj res zobki!!! kdaj to približno, lahko že kmalu, mar ne? hmmmm....