nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ej Noki, jest sem se zasekirala. Dej mi povej kje ju imaš čez dan in kaj delaš z njima, še enkrat molim, ker SEM BLA NA FEBRUARKAH IN MAJO VSE NEKE VUNDER OTROKE, KI SE ŽE PREVALIJO NA TREBUH!! Mislim, naša dva brcata k štirje, se premetavata k šest ampak da bi se kater prevali kar na trebuh...pa ni u snu. No, ja..mogoče ju moram dat na tričetrt na trebuh in pol se bo kater, zarad težnosti... ne hodi k februarkam!!!! tam se vse sam neki hvalijo delam z njima??? v glavnem jaz delam ona dva pa noge v luft pa nič od njiju! torej vitan, ki je večji, težji in močnejši, poskuša prijemat mobile nad njegovo glavo. to zgleda tak, da gleda, gleda, pa ful maha z rokami in brca, včasih slučajno rokica prileti v mobil in takrat zastane, kao klik, glej, glej, naslednji "poskus" se seveda klavrno konča. mislim, da bo zdaj zdaj skužil, da je tisto njegova roka, ki lahko zanalašč nekaj naredi. prevračanje na trebuh?? ni šans. ivana je bolj švoh in tud čist drug tip: ona gleda, opazuje, čaka, čaka... in zraven prepričuje mobile, da kaj nardijo , spušča ful enih glasov, je bolj verbalna kot bratec, kr neki, aaaggg, giii, nekaj med vriskom in davljenjem, pa takle... ona manj maha z rokicami in je slabša telovadka. na trebuh??? ha,ha, jeseni. v glavnem tak je s tem, da se jaz ne obremenjujem, dokler sta zdrava in dobro razpoložena. z njima se ful pogovarjam, pa pojem (mater, vse pesmice iz otroštva še znam na pamet), malo telovadim z ivano, ju enkrat na dan dam za 15-20 min pod igralni lok, ki jima je zelo zanimiv, pa enkrat na dan pasemo kravice (no, če mami ne pozabi). drugače pa itak spita, vmes pa hranjenje pa previjanje, pa sprehod, pol pa tud že zmanjka časa. iskreno povedano, sem sama že razmišljala o tem, kako naj razdelim svoj čas med oba enako, ker sem videla, kako potekajo dnevi pri tistih z enim. pri dveh se enostavno ne izide, da bi se z njima igral in ju neprestano vzpodbujal, in se jima posvečal sto procentov, kot je to pri enojčkih. ne gre! enojčka previješ, popapca, pol pa al spi al pa se igra in telovadi, pri dvojčku pa ko previješ enega, je na vrsti drugi, ko poje prvi, delaš hrano za drugega, enemu je zanimivo to, drugemu nekaj tretjega, en spi, drugi se prevrača in pogovarja, .... tako bo vedno pri dvojčkih, ni druge, pa vseeno bodo ok!!! hedi, rileks , tvoja dva sta super, zdrava in taprava dojenclna!