Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:09:04
|
|
|
|
Tina 28
|
po tem postu sodeč...moram jaz prat z alkoholom. pol delam vse brez veze...no mal bolj čisto bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:23:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 po tem postu sodeč...moram jaz prat z alkoholom. pol delam vse brez veze...no mal bolj čisto bo Ja po moje jih uničiš pri 60 stopinjah pranja,kar se pa tiče,gladkih površin,kot so previjalna,mizica,stajca,bi pa jaz ,najprej očistila s tistim čistilom ki si ga kupila,pustila čez noč,zjutraj,pa bi samo lepo obrisala z vročo vodo,virusi,bodo pocrkali,zaradi dezinfekcije,ko om pa obrisala s toplo vodo bo šlo preostalo dezinf.sredstvo,dol,vsaj kar že ni ishlapelo v zrak.Pa pomemno je ,da sedaj čim večkrat luftaš stanovanje,da odihne viruse ven,sploh pa če mate zunaj še blizu nule,virusi imajo radi vlažno toplo okolje.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:35:44
|
|
|
|
lonapo
|
Tina- jst razkužujem s Spitadermom-to je to k majo tud v bolnicah za razkužt. včasih tud igrače pošpricam, pačakam da se posuši in jim dam pol za igrat. Plišate igrače perem na 50 stopinj-ta hiter program, potem jih dam pa v sušilca sušit na eno uro.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ja po moje jih uničiš pri 60 stopinjah pranja,kar se pa tiče,gladkih površin,kot so previjalna,mizica,stajca,bi pa jaz ,najprej očistila s tistim čistilom ki si ga kupila,pustila čez noč,zjutraj,pa bi samo lepo obrisala z vročo vodo,virusi,bodo pocrkali,zaradi dezinfekcije,ko om pa obrisala s toplo vodo bo šlo preostalo dezinf.sredstvo,dol,vsaj kar že ni ishlapelo v zrak.Pa pomemno je ,da sedaj čim večkrat luftaš stanovanje,da odihne viruse ven,sploh pa če mate zunaj še blizu nule,virusi imajo radi vlažno toplo okolje. Lonapo,kje se to razkuzilo kupi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:39:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Tina- jst razkužujem s Spitadermom-to je to k majo tud v bolnicah za razkužt. včasih tud igrače pošpricam, pačakam da se posuši in jim dam pol za igrat. Plišate igrače perem na 50 stopinj-ta hiter program, potem jih dam pa v sušilca sušit na eno uro. O,a si jih popedenala svoje dva?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:41:02
|
|
|
|
lunca14
|
kleo,zakaj pa vihrajo meni?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo,zakaj pa vihrajo meni? ker si pravi zdravstveni prirocnik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:44:02
|
|
|
|
lonapo
|
Oj Lunca, sem jih popedenala, oba spita HB- Žiga spet ni hotel Aptamila pit, pa je nazadnje jedel ob pol sedmih, sva se ful matrala da je zaspal-zaenkrat je tiho. Nejca sem pa mal nadrla, potem ko je Žiga mahnil po glavi in je vse povečerjal, šel sam v pižamo in brez pregovarjanja zaspal. No včasih se splača če si mal hud. Tina pojma nimam kje se to kupi, ker to men tašča prnese ker dela v ZD. Mam pa enega pa še tega sigurno že ene dve leti. Mogoče če s Sanolabor vprašaš.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:46:07
|
|
|
|
lonapo
|
Kleo- pr treh otrocih pa pomoje že obvladaš cel zdravstveni leksikon. Kolk je zdej več vem k mam dva. Še mal pa grem lahko za zdravnico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:47:22
|
|
|
|
slovenka
|
Lonapo, hvala za informacijo glede ogledala. Potem je pa naša zlobna in svojo prijateljico za ušesa vleče
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, hvala za informacijo glede ogledala. Potem je pa naša zlobna in svojo prijateljico za ušesa vleče Ja Lonapo hvala,men itak ne verjamejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:53:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, hvala za informacijo glede ogledala. Potem je pa naša zlobna in svojo prijateljico za ušesa vleče Ja Lonapo hvala,men itak ne verjamejo Kleo, sorry, samo lonapo se je sklicevala na strokovne vire. hi, hi, ne, res sorry
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:53:47
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Kleo- pr treh otrocih pa pomoje že obvladaš cel zdravstveni leksikon. Kolk je zdej več vem k mam dva. Še mal pa grem lahko za zdravnico Ja to pa drži,kot pribito,včasih vem,več kot moja zdravnica,tako,da,ko pridem k njej,samo povem diagnozo,kaj sem že naredila,kaj bom,in ona samo potrdi in napiše recepte ali napotnico. Dezinfektor,ga kupiš v sanolaborju,medisu,verjetno tud v lekarnah. Kleo ,hvala za tak naziv.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Kleo- pr treh otrocih pa pomoje že obvladaš cel zdravstveni leksikon. Kolk je zdej več vem k mam dva. Še mal pa grem lahko za zdravnico Jaz imam tut dve,a ne vem nic. Tali je bila malokrat bolana,ce primerjam z danasnjimi otroci,ki so ves cas nekaj narobe,potem ni bila nic.Meri zaenkrat se ni bila...tko da saj pravim,nimam pojma. In za razkuzilo sem sprasevala jaz, ne Tina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:56:06
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, za tebe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:56:12
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, hvala za informacijo glede ogledala. Potem je pa naša zlobna in svojo prijateljico za ušesa vleče ...ja ,ji je konkurenca.............ampak,saj jo ima vseeno rada,sam ,da ji je jasno kdo je šef tako,bosta pa zgledala tvoja pa sosedov fant
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lonapo, hvala za informacijo glede ogledala. Potem je pa naša zlobna in svojo prijateljico za ušesa vleče Ja Lonapo hvala,men itak ne verjamejo Kleo, sorry, samo lonapo se je sklicevala na strokovne vire. hi, hi, ne, res sorry Jaz pa po zdravi pameti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:58:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, za tebe važička,važna,ko maš tako pupico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 21:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, za tebe O hvala,se Sofija zgleda kot da me nekaj hoce zezat....cist po mamici .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:09:58
|
|
|
|
lonapo
|
lejo frajlo kako stoji, faca-res. Nš se pa samo sedežne drži, ampak vseen cel dan na nogah. Kleo sorry, sem mislila da je tina spraševala, sej veš možgani kot ementaler, pa še blond povrh
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:16:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lejo frajlo kako stoji, faca-res. Nš se pa samo sedežne drži, ampak vseen cel dan na nogah. Lonapo, saj to je pri nas tudi bolj slučajno tako - preden pade na rit nazaj Je pa najbolj hecna, ko na francoski postli po meni pleza zjutraj in kar naprej pada nazaj na rit - pa jo jogi tako zagunca, da se tako smeji zraven - se prav moram prebuditi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca,hvala za link,a ga trenutno ne motem pogledat.Nekaj me net zeza,me vsakic ven vrze ,bom jutri probala. lonapo,za luknje mi ne govori,se predobro poznam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:18:30
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, pa menda ne bom pajbu prek ceste tašča al pa ja. Saj je luban. Ko sem jaz študirala v Londonu, hodila z Italijanom... si tudi nisem mislila, da se bom čez par let poročila s fantom iz sosednje fare. Pa pravi, da je včasih ribe lovil pod našo hišo - samo takrat ga še nisem poznala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:19:19
|
|
|
|
Tina 28
|
o hvala punce...bom šla še mal na lov. Drugače pa sva zdaj s tem čistilom kar v banji sčistila puzle, Anjin jedilni stol in previjalno podlogo...aja pa poganjalčka...pa po 10 min sva se fajn sprala z vročo vodo. Baje zelo hitro učinkuje. Igrače se perejo na 60...plasika se je prekuhala (nekaj razkuhalo...sem že vmes reševala...kdo bi i mislil, da se plastika skrči )....tla povsod pa sem napadla s h2o, ki deluje z močjo pare . Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?