Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,pilates laufa Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomen . Kaj, se pravi, da ni mogoče, da se pozna v ogledalu? Zakaj se pa tako za ušesa zgrabi? Samo ce logicno pomislis,kako naj bi otrok vedel, da je v ogledalu,in kaj ogledalo sploh je in kako naj ve,da je to prav ona,pa saj se ne pozna... Ja, ne vem - meni je pediatrinja rekla, da bom vedela, da se pozna v ogledalu, ko si bo frizurco začela popravljati - samo naša se je pa začela za ušesa vleči. Midve se previjava v garderobi, kjer so ena drsna vrata na omari iz ogledala in se pri vsakem previjanju malo gledava noter, pa jo držim in potem me malo gleda v ogledalo, malo pa nazaj gor, pa včasih jo dam na tla na preprogo in hodi po štirih proti ogledalu in se gleda noter. Saj ni nujno, da ve, kaj ogledalo je, da je to steklo, ki je zadaj zatemnjeno in to - meni se pa zdi možno, da ve, da je to ona. Ali pa pač ni možno, no, samo če bi jo videla, kako se potegne za ušesa, takoj ko se zagleda v ogledalu... Saj mozno no,bom koj mojo nesla predenj,pa spangico z rozico ji bom dala na laske...me prav zanima
|