|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 16:40:31   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

In o čem ti razmišljaš za naprej,mislim služba.............saj ne da me tako firbec matra,ampak,jaz tud razmišljam,na vse strani,pa mi še ni nič potegnilo,da bi mi blo všeč,da je finančno ok,pa da sem lahko veliko z otroci,po možnosti doma,to bi bila moja sanjska služba,nekaj na računalniku,doma,pa bi delala,takrat,ko bi malčki spali,čez dan pa bi se posvečala njim in možu.Samo,ne vem,kaj............nisem dovolj pametna

naredi kak računovodski tečaj...polpa prvatnokom knjige vodiš. alpa šloganje prek meila....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.3.2009 16:41:06   
Tina 28
jeeees jeeees...pa sem obrnilauser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.3.2009 16:46:48   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jeeees jeeees...pa sem obrnilauser posted image user posted image

važičkauser posted image user posted image user posted image

ooouujjeeeeeeeeeeeeeeeeee

jst mam kr preveč časa danesuser posted image user posted image ..je mali hud name,se noče igrat z manouser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.3.2009 16:51:48   
Anonimen
Moja pa spi,ze kar en lep cas.
Meni pa mal GH preglavice dela,popoldan ne vem kaj naj ji dam,po kosilu.Ponavadi dobi jogurt za malico,potem nekaj z mlekom...kaj bi se lahko dala?

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.3.2009 17:12:26   
lunca14

In o čem ti razmišljaš za naprej,mislim služba.............saj ne da me tako firbec matra,ampak,jaz tud razmišljam,na vse strani,pa mi še ni nič potegnilo,da bi mi blo všeč,da je finančno ok,pa da sem lahko veliko z otroci,po možnosti doma,to bi bila moja sanjska služba,nekaj na računalniku,doma,pa bi delala,takrat,ko bi malčki spali,čez dan pa bi se posvečala njim in možu.Samo,ne vem,kaj............nisem dovolj pametna

naredi kak računovodski tečaj...polpa prvatnokom knjige vodiš. alpa šloganje prek meila....user posted image

tina,a te po rit našeškam?????????????

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.3.2009 17:13:58   
Anonimen
Lunca,a jaz tebe...sprasujem za ghuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.3.2009 17:15:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

mene,mi smo še na zizi,kje je šele pop.malcauser posted image user posted image ,pa saj si napisala da ji daješ jogurte,pa skutko,pa sadje,pa kako pekovsko pecivo,pa kruh namažeš z marmelado........ pa kornfleksi

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 4.3.2009 17:16:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.3.2009 17:20:18   
Anonimen

mene,mi smo še na zizi,kje je šele pop.malcauser posted image user posted image ,pa saj si napisala da ji daješ jogurte,pa skutko,pa sadje,pa kako pekovsko pecivo,pa kruh namažeš z marmelado........ pa kornfleksi

Kaksen kruh z marmelado,pa kornfleks...a zdaj ti mene zezasuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.3.2009 17:28:30   
Anonimen
Da jaz tamali to naštimam, kruh pa to....vse na tla zmeče. Kot tista slika tam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.3.2009 17:31:22   
lunca14
zakaj bi te zezala,tvoja je stara že 10 mesecev,se pravi,da že lahko je gluten,se pravi,da lahko je kruh z marmelado,kormfleksi,so koruzni tud lahko,ji lahko,daš z riževim ali ovsenim mlekom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.3.2009 17:32:43   
slovenka

Slovenka,pilates laufauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomenuser posted image .

Kaj, se pravi, da ni mogoče, da se pozna v ogledalu? Zakaj se pa tako za ušesa zgrabi?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.3.2009 17:33:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy

hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umiram od smeha zdej že pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

christy, mislim, da je to kar pogost način premikanja pri bebicah. Sem že večkrat slišala. user posted image

A, fajn, zdaj vem, kako je christy videt user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.3.2009 17:33:14   
slovenka

Evo...midve sva doma. Več za naju v bolnici ne morejo narest...pa mal mislim, da jih tud gužva daje. Dobila je dve flaši infuzije. Ker pa je pojedla mal zajtrka in zjutraj driskala malo bolj gosto...pomeni, da se telo krepi in da ob vztrajanju pri pitju ne bo več prišlo do izsušitve. Virus se bo pa baje še mal bohotil...je rekla zdravnica, da če bo še par dni tko enkrat na dan bruhala...naj se ne ustrašim. Veliko pit pa počas priti nazaj na normalno hranjenjeuser posted image . Sva kar dobro odnesli...verjetno zaradi dojenja. Kakšni božčki so gor zaradi rota...vročina...izušitev nič apetita. Anja se je vsaj dojila, če že ni mogla velik pojest.user posted image

Tina, super, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, čez doma ga ni. user posted image Ko sem bila jaz v porodnišnici sem tako komaj čakala, da greva domov. Pa se ene mamice bojijo, kako bodo doma z dojenčkom in to - jaz sem pa komaj čakala, da se uležem na svojo veliiiiiko posteljo, s fajn posteljnino, pa da si zavese zagrnem... ful takih reči. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.3.2009 17:35:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Evo...midve sva doma. Več za naju v bolnici ne morejo narest...pa mal mislim, da jih tud gužva daje. Dobila je dve flaši infuzije. Ker pa je pojedla mal zajtrka in zjutraj driskala malo bolj gosto...pomeni, da se telo krepi in da ob vztrajanju pri pitju ne bo več prišlo do izsušitve. Virus se bo pa baje še mal bohotil...je rekla zdravnica, da če bo še par dni tko enkrat na dan bruhala...naj se ne ustrašim. Veliko pit pa počas priti nazaj na normalno hranjenjeuser posted image . Sva kar dobro odnesli...verjetno zaradi dojenja. Kakšni božčki so gor zaradi rota...vročina...izušitev nič apetita. Anja se je vsaj dojila, če že ni mogla velik pojest.user posted image

Tina, super, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, čez doma ga ni. user posted image Ko sem bila jaz v porodnišnici sem tako komaj čakala, da greva domov. Pa se ene mamice bojijo, kako bodo doma z dojenčkom in to - jaz sem pa komaj čakala, da se uležem na svojo veliiiiiko posteljo, s fajn posteljnino, pa da si zavese zagrnem... ful takih reči. user posted image

Na svečke si pozabila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No, sej jest sem tud komaj čakala da grem domov. V mamino oskrbo..drugam itak nisem mogla, ni blo doma zame, ker smo se glih selil.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.3.2009 17:39:32   
Anonimen

zakaj bi te zezala,tvoja je stara že 10 mesecev,se pravi,da že lahko je gluten,se pravi,da lahko je kruh z marmelado,kormfleksi,so koruzni tud lahko,ji lahko,daš z riževim ali ovsenim mlekom

Ja Lunca,gluten ze lep cas je.Koruzni zdrob ima danes,za kosilo z golazem,za vecerjo z mlekom.Samo kruh z marmelado ji res ne morem dat..sama bi samo packala,da ji jaz nosim koscke bi ob davljenju vse ven izpljunila.Je se vse bolj zmiksano,na zalost.Tudi kosmice dobi,samo mene je zanimalo se kaj drugega...kaj jaz vem kaj,zato sprasujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.3.2009 17:41:27   
Anonimen

Slovenka,pilates laufauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole z ogledalom....sem malo nazaj gledala neke raziskave in so puncki,je imela mislim da 2leti,nekaj polozili na celo in jo postavili pred ogledalo.Tisto zadevico je hotla iz ogledala dol potegnit in ne iz cela.Tko da je tvoja zgleda pac fenomenuser posted image .

Kaj, se pravi, da ni mogoče, da se pozna v ogledalu? Zakaj se pa tako za ušesa zgrabi?

Samo ce logicno pomislis,kako naj bi otrok vedel, da je v ogledalu,in kaj ogledalo sploh je in kako naj ve,da je to prav ona,pa saj se ne pozna...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.3.2009 17:42:46   
lunca14
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kategorija=12

mogoče kaj tuki najdeš

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.3.2009 17:43:19   
Anonimen

hehe za crknit smešno no..moj mali je izumil način premikanja in lepo sedi in se premika sedečke po riti,tko naprej nazaj s telesom in se sedečke premika...in ne morem rečt da se plazimo,niti ne puzamo,se sedečkamo al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umiram od smeha zdej že pol ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

christy, mislim, da je to kar pogost način premikanja pri bebicah. Sem že večkrat slišala. user posted image

Daj nehaj ji unicevat veselje...si taka kot Didlinaa,kar napisem,da moja novo naredi,ona zabije,da Sara to obvlada ze od paNtivekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.3.2009 17:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Na svecke si pozabila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.3.2009 17:53:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Na svečke si pozabila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No, sej jest sem tud komaj čakala da grem domov. V mamino oskrbo..drugam itak nisem mogla, ni blo doma zame, ker smo se glih selil.user posted image

Ja, midva sva se tudi 2 meseca pred porodom selila v hišo - ampak sem šla kar v moževo oskrbo domov user posted image

Ja, kaj je zdaj smešnega s svečami? Ne svečkami, te so za nekam drugam... Imam nekaj takih velikih sveč po stanovanju. Pustite me - Didli, Kleo... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.3.2009 17:54:18   
slovenka

Daj nehaj ji unicevat veselje...si taka kot Didlinaa,kar napisem,da moja novo naredi,ona zabije,da Sara to obvlada ze od paNtivekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne - to sploh ni bilo tako mišljeno. Sem bolj mislila, da misli Christy, da je to zelo nenavadno, da se po riti premika - pa sem ji povedala, da niti ni. Naša tako šiba po štirih, ne po riti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.3.2009 17:58:10   
slovenka

Samo ce logicno pomislis,kako naj bi otrok vedel, da je v ogledalu,in kaj ogledalo sploh je in kako naj ve,da je to prav ona,pa saj se ne pozna...

Ja, ne vem - meni je pediatrinja rekla, da bom vedela, da se pozna v ogledalu, ko si bo frizurco začela popravljati - samo naša se je pa začela za ušesa vleči. Midve se previjava v garderobi, kjer so ena drsna vrata na omari iz ogledala in se pri vsakem previjanju malo gledava noter, pa jo držim in potem me malo gleda v ogledalo, malo pa nazaj gor, pa včasih jo dam na tla na preprogo in hodi po štirih proti ogledalu in se gleda noter. Saj ni nujno, da ve, kaj ogledalo je, da je to steklo, ki je zadaj zatemnjeno in to - meni se pa zdi možno, da ve, da je to ona. Ali pa pač ni možno, no, samo če bi jo videla, kako se potegne za ušesa, takoj ko se zagleda v ogledalu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.3.2009 18:00:45   
Anonimen
user posted image
Bučko olupimo, narežemo in na hitro pokuhamo v vodi. Ohladimo. V mešalniku zmešamo skupaj z bananami. Če želite, lahko jed sladkate, dodate žličko medu, ščep cimeta, prelijete s čokolado...tole ji bom danes dala.Sem ji nastimala polento z mlekom..ni sans.

Korenček ostrgamo in naribamo. Olje malo segrejemo in nanj stresemo zdrob. Prepražimo ga, da porumeni (ne sme porjaveti). Zalijemo z vodo in premešamo. Ko zavre, dodamo korenček in sol. Kuhamo 10 minut.
taksno zdrobovo juhco ima Tali zelo rada,vendar brez korenja,sem nanjo cisto pozabila

Tole dvoje mi je vsec,bi ji dala tudi popoldan,pred mlecnim,ali namesto mlecnega.
Lunca hvala.Drugace pa,mene so zanimale malice,tukaj imam problem,pa se ne vem kako je s sadjem.Moja ga dobi okoli 11-12,za pozno popoldan ne vem ce lahkouser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 4.3.2009 18:05:25 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.3.2009 18:07:24   
Anonimen

Ja, ne vem - meni je pediatrinja rekla, da bom vedela, da se pozna v ogledalu, ko si bo frizurco začela popravljati - samo naša se je pa začela za ušesa vleči. Midve se previjava v garderobi, kjer so ena drsna vrata na omari iz ogledala in se pri vsakem previjanju malo gledava noter, pa jo držim in potem me malo gleda v ogledalo, malo pa nazaj gor, pa včasih jo dam na tla na preprogo in hodi po štirih proti ogledalu in se gleda noter. Saj ni nujno, da ve, kaj ogledalo je, da je to steklo, ki je zadaj zatemnjeno in to - meni se pa zdi možno, da ve, da je to ona. Ali pa pač ni možno, no, samo če bi jo videla, kako se potegne za ušesa, takoj ko se zagleda v ogledalu...

Saj mozno no,bom koj mojo nesla predenj,pa spangico z rozico ji bom dala na laske...me prav zanimauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.3.2009 18:15:37   
slovenka
No, Kleo - tudi če ne bo zdaj vedela - pa če bi nekaj časa vsak dan 4x to delale, pa mogoče bi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?