Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest tud, sej mala že 2 rundo spi danes. Mora nadoknadit za ponoči.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 3.3.2009 15:05:52 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:05:38
|
|
|
|
lunca14
|
Ja tina se dobi isti sprej,ki ga majo v bolnicah,za dezinfekcijo,ga dobiš v spreju,kupiš,pa ga v sanolabor,medis......jaz sem tud mela raskuževalno akcijo,vsakič ,ko je bil kak virus na pohodu .............sem mela pa popedenano kopalnico,tako,da bi lahko iz školjke pil-skor destilirana voda,vse dezinficirano
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pri rotavirusu je najbolj pomembno, da se razkužijo kljuke pri vratih in predvsem take zadeve, ki se nonstop prijemajo. Kakšne ene in iste igrače..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:12:49
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala Lunca...didlina......sam ta ki je tu v sobi, je kao za roke. Bom šla vprašat v sanabolarja, ki je tu blizu. Da ne bomo imeli nove runde
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:21:10
|
|
|
|
beyba
|
da sproti pišem da ne pozabim Tina 28 upam da se kmalu znebite nadležnega virusa in da boste potem zdravi.... JSt mam z mojim letos tut 7 obletnico....krizno leto....noa ja no upam da ne.... slovenka jst bi tut mela biljard doma...no enkrat ko bmo mel hiško bo play room za fotra s play'stejšnom' pa biljardom in nogometom ter hudim ozvočenjem krevje melko bom eli počasi začela daja t po 9 mesecu...najprej postopoma v pire, pa ...potem pa mlečni obrok...bomo vidli.... slovenka -morm napisat še diplomo potem bi pa mogla še kak del pedagoške vrjeetno narest.....blo bi pa fajna ja ....bit prfoksa-si karnaprej frej :-) Menstruacije po porodu so zakon-bolečin ni, vsak mesec pride točno 11. traja tri do 4 dni lije z mene-vsak mesec točno vme kdaj mam ovulacijo....carsko naj traja! Ela je pela že kar nakaj časa nazaj ko jo uspavam na rami pa ji pojem uspavanko se nasloni na ramo in pomaga ne sicer z lalala ampak se točno sliši da poje neki svojega... Mama je aktualno kadar je tečka je sam mamamamamamamamamap a men se po nogah ubeša AS upam da bo vse ql da ne bo še vaskaka bolnica srečala.... lunca14 zdej si pa uradna čveka na rr zobar jst ga mam ta mesec dvakrat 13,16 prvič ma operacijo gre 8-ka ven drugiča pa ne bo krizee.... dijenje raj ne bom nič rekla mamo joškofrika doma evo sirenco no ostala sem na 76 strani tako da mam dve strani še za komentirat mal kasenje...sem se potrudla a ne, vzela čas....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:26:52
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko vesela ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ih Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila še bolj hahaha Aja..Slovenka...se poslužujem tvojega sistema odgovarjanja...ful dobro si se spomnila To bi bilo nekaj za ninny - se spomnim, da večkrat napiše, da je do konca prebrala, potem pa vse pozabla, kaj bi morala komentirati. TAko pa gre kar sproti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:26:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja..Slovenka...se poslužujem tvojega sistema odgovarjanja...ful dobro si se spomnila Sva ze dve........ Tale naša slovenka pa je eno kunštno dete...jaz sem prej vedno pozabila, kaj semhotla komentirat, ker se mi ni dal nazaj skakat. Tko pa vedno dobiš ful prebliskov v glavi...ki jih pol pozabiš. No, zdaj se mi mal ni dal. Sem čist matasta od tega bolnišničnega zraka...me kar meso boli, ko sem preveč pri miru Kaj to je pa spet ena gorenjska beseda? Tako kot pantivek?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:27:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ah...kolk mam jaz preveč cajta Ti prinesem Morsko katedralo? Zgodovinski roman - o ljubezni, srednjeveškem življenju... Moja najljubša knjiga. Sicer pa kar debela.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:31:13
|
|
|
|
beyba
|
kleopatra moja tut ni marala nobene ga mleka potem sem ji kupila mleko holle pa zdej je, in kašice in vse stega melka....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:33:40
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, beyba, mislim,da bo ta biljardnica kar fajn - posebej za obiske - pa poleti - ker je v kleti in bo vedno ful fajn temperatura. Nogomet si mislila ročni, ne? Je tudi fajn, ja, samo mi nimamo prostora - sem hotela sedežno v biljardnici, pa prostor mora biti okrog biljarda, da se normalno špila, potem pa ni več prostora. Bomo pa imeli še pikado na steni, ker nič ne zasede. Ja, pa zdaj si bom lahko kupila orbitrek - ker prej moj ni dovolil, ker ne bi pasal v dnevno ali spalnico. Zdaj v kleti bo pa lahko Glede glasbe sva pa ravno z mojim ugotavljala, kako nisva glih ljubitelja glasne glasbe, imava zmeraj tako na upokojensko zmerno narejeno, pa luči - imava tudi najraje sveče.... V dnevni sobi in kopalnici jih imava ful. Sva pa bila par dni nazaj pri znancih, ki si je še v kopalni kadi naredil lučke in gumb za glasbo, da se naredi ful na glas, pa špila povsod, še v tuš kabini, zraven pa luči bliskajo. Midva nisva glih za take reči. Pa mamica ima dvojčka, 2 tedna stara in jima naredi glasbo na pun ful - da se bosta navadila menda. Tako da v biljardnici bova midva kupila samo en tak leseni gramofon, izgleda star, a ima vgrajen CD-player in radio in to je vse. Saj, sva zastarela verjetno
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:34:21
|
|
|
|
inetbike
|
Moja kolegica, ki ima otroke v vrcu in s tem kar naprej bolane je dala vse igrače kar v pomivalca oprat. s tem sigurno vse bacile pobiješ
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:35:02
|
|
|
|
slovenka
|
No, beyba, pri nas ni treba pedagoške nič delat, pa učiš. Edino habilitirati se je treba - tu pa malo znanstveno deluješ - kaka konferenca in članek, pa je. Ti kar pridi k nam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, vidva sta romantika , ne starine.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:36:22
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: inetbike Moja kolegica, ki ima otroke v vrcu in s tem kar naprej bolane je dala vse igrače kar v pomivalca oprat. s tem sigurno vse bacile pobiješ Je moj bratranec razlagal, da je njegova žena oprala igrače in jih obesila zunaj na vrv, pa je mali to videl - kako je njegov najljubši zajček s kljukico obešen, pa je gor kazal in se tako jokal - je bil manj kot eno leto star
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:37:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, vidva sta romantika , ne starine. I, hvala, hvala. Me je zadnjič ta znanka vprašala, kak stil imam - ali dam glasbo zraven male na ful, ali sem tiha miška, pa sem bolj slednje, pa je kar malo prhnila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:38:21
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo - ko si govorila DIPO zadnje čase, sem mislila, da gre za pohištveni diskont, sem šele zdaj skapirala, kaj misliš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - ko si govorila DIPO zadnje čase, sem mislila, da gre za pohištveni diskont, sem šele zdaj skapirala, kaj misliš Jaz sem zadnjič skor že zalaufala pralni stroj, pa sem se spomnila, da igrač, ki igrajo ne smem oprat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, Sara se je zbudila, me že kliče. IJOJ,IJOJ,IJOJ
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:42:44
|
|
|
|
beyba
|
jst dezinfekcoijo delam kar z birbo je zakon, sam na tretjoo stopnjo daš, letiš čez vse igrače in stvar narejena , pucanje prostorov,omar kljuk,....pa tudi....Tako da ne uporabljam razpršil in podobnega....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:43:02
|
|
|
|
slovenka
|
A ima katera tomyjevega kužota? Naša ga je včeraj dobila od moje sestre, pa je tako hecen, kako laja, pa jamra, da bi bil rad pobožan... mala se ga je najprej bala, potem pa ga je že obračala okoli.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:43:12
|
|
|
|
inetbike
|
Še posebaj tiste z baterijami a ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:43:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba da sproti pišem da ne pozabim Tina 28 upam da se kmalu znebite nadležnega virusa in da boste potem zdravi.... JSt mam z mojim letos tut 7 obletnico....krizno leto....noa ja no upam da ne.... slovenka jst bi tut mela biljard doma...no enkrat ko bmo mel hiško bo play room za fotra s play'stejšnom' pa biljardom in nogometom ter hudim ozvočenjem krevje melko bom eli počasi začela daja t po 9 mesecu...najprej postopoma v pire, pa ...potem pa mlečni obrok...bomo vidli.... slovenka -morm napisat še diplomo potem bi pa mogla še kak del pedagoške vrjeetno narest.....blo bi pa fajna ja ....bit prfoksa-si karnaprej frej :-) Menstruacije po porodu so zakon-bolečin ni, vsak mesec pride točno 11. traja tri do 4 dni lije z mene-vsak mesec točno vme kdaj mam ovulacijo....carsko naj traja! Ela je pela že kar nakaj časa nazaj ko jo uspavam na rami pa ji pojem uspavanko se nasloni na ramo in pomaga ne sicer z lalala ampak se točno sliši da poje neki svojega... Mama je aktualno kadar je tečka je sam mamamamamamamamamap a men se po nogah ubeša AS upam da bo vse ql da ne bo še vaskaka bolnica srečala.... lunca14 zdej si pa uradna čveka na rr.............dej mal obrazlož tole zobar jst ga mam ta mesec dvakrat 13,16 prvič ma operacijo gre 8-ka ven drugiča pa ne bo krizee.... dijenje raj ne bom nič rekla mamo joškofrika doma evo sirenco no ostala sem na 76 strani tako da mam dve strani še za komentirat mal kasenje...sem se potrudla a ne, vzela čas....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:45:15
|
|
|
|
inetbike
|
Moja Ema ima pametnega kuža je fula dobra igrača. Fula je vesela, ko ga brca in se dere.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:48:27
|
|
|
|
beyba
|
ja slovenka kuža je zakon, sam pri nas čez dojenčka ga ni-razen ključev, mubitelov, dalincev... je tko smešna ko stoji pri mizi, pa se napenja tako da rata čist rdeča v glavo ko ga na mizo dvigne, potem ji pa na tla pade pa dela aj aj aj aj aj...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 15:51:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: inetbike Moja Ema ima pametnega kuža je fula dobra igrača. Fula je vesela, ko ga brca in se dere. inetbike - ja, pametnega kuža imamo mi tudi. Samo včeraj je pa dobila tega: http://www.amazon.com/Tomy-TY3862-Pull-Along-Puppy/dp/B00009IME2
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?