|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
3.3.2009 13:17:13   
Anonimen
Slikce so pa res dobre.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.3.2009 13:21:50   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tega bi se manjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se kar naenkrat s kaksnim komntarjem na junijkah pojavi.
Al pa na DIPO odpre temo,kako ne more v bolnici spat,ker mu soseda krati spanec z glasnim neprekinjenim kruljenjem.Kaj naj naredi...user posted image user posted image

sem šele danes prebrala...in se skoraj polulala od smehauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.3.2009 13:23:38   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.3.2009 13:23:54   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dobro jutro.

Ojoj, Anja-hitro se pozdravi!

Ela--saj to je neverjetno-BRAVO!!!

Christy--hitro prebrodite krizo!

Včeraj je naša PAtricia začela bruhati, pozno zvečer še Lovro in to lv poštenih lokih.
Celo noč sva tako brisala, odmikala pobruhane plenice, brisače, posteljnino, kar ponoči sem oprala 2 stroja.

Upam, da ne zboli še Jernej, ker res ne vem, kako gre bruhanje skupaj z dozami inzulina in podobno.

Še posebej pa upam, da Lovru ne bo treba v bolnico. Sploh ker je tako drobčken, se mu tako bruhanje še posebej pozna.
Upam, da ga reši dojenje in danes zjutraj je naredil ene 2 požirka čaja in ni bruhal.

joj upam, da nimate rota...ker se jer anji tko začelo

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.3.2009 14:01:25   
Anonimen
Didlinaa,kaj imas zaen cuc...mamo Avent in Nuk flaske,samo tamala noce iz njih pit gosto.Pa,a ji v mleko vedno nekaj dodas?In kar zlicko sladkorja na deci,ta pa je.....
Zdaj ko ji AM vec ne gre,bi sploh rada zacela z KM,ker ji lahko riz.gres,kaso.....lepo na mleku kuham in ne vec na vodi.sicer je meni P rekel da za zacetek dam 1dcl,in samo mleko bret dodatkov-riz npr,ker bi bilo pretezko.
Samo po drugi strani,tamala kak dan tudi po 2 jogurta poje,ene 300ml,en sadni in en navadni...nvadnega ji dam vcasih zvecer,ce noce nic drugega...tko da,po moje ne bi smelo bit problemov z KM,pa ne mislim na alergijo,temvec zaradi teze in kaksnih krckov.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.3.2009 14:03:32   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročenauser posted image . Pa tud verjetno ne bova.user posted image  10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.3.2009 14:03:41   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še bolj hahahauser posted image user posted image user posted image

Aja..Slovenka...se poslužujem tvojega sistema odgovarjanja...ful dobro si se spomnilauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.3.2009 14:03:48   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lahko noč, punce user posted image

Lahko noč, pa dej, sporoč jutr, če se obnese biljardna miza za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Ti ti didlina. Vidiš biljard mizo, pa takoj na user posted image misliš. A potem doma na jedilni mizi enako velja? Boljše, da ne pridem k vam na kosilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.3.2009 14:04:01   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Midva sva pa skupaj 14 let, pa še nisva zaročena in ne poročenauser posted image . Pa tud verjetno ne bova.user posted image  10 let sva ga žurala, okrog hodila, se mela fajn, mal tud kregala (bolj mal), v glavnem se mela fajn-no sej zdej se mava tud.
user posted image user posted image user posted image
Mi2 bova pa po 40. žuralauser posted image , al pa po 50-emuser posted image user posted image user posted image user posted image

midva pa tako...jaz po 50-tem...moj pa po 45-emuser posted image ...ah ne bova ma prej pa mal vmes

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.3.2009 14:04:09   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Tud hudič in ta rota virususer posted image user posted image ,sem mu rekla,naj dela dolge ovinke,da ne bo kateri zbolel...........Oh aleksandra,vas je pa res ujel,no tud jaz upam s tabo,da ne pohopsa še jerneja in da bosta lovro in patricija,kar najhitreje ozdravelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cristi..........da čim prej mine,kakor koli že jeuser posted image user posted image user posted image
ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bituser posted image
Samsa.......kje si??????????????user posted image
tina.............in kako sta kaj vidve,sedaj ko sta na dopustu,jaz sem bla dobesedno na dopustu,ko sem bla z lunom v bolnici,sama sva bla v sobi,stalna postrežba,nič mi ni blo treba kuhat,pospravljat,prat,samo njega sem crkljala in lepo sva skupi spala...........no upam,da je mala boljeuser posted image

Ja moram rečt, da je zlo fajn, ko dobim kosilo na mizo...pa nič pospravljat. Moti me le to, da ima mala infuzijo in bi jo skoz neki vlekla sem in tja...drugače pa je res kar si napisala. Dopoldan ni hotla nič spat...je pa zdaj po kosilu...je celo nekaj pojedla. Zajtrka ni skoraj nič pa še to je koj izbruhala. Zdaj bo pa ostalo notri...upam!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.3.2009 14:05:55   
Anonimen

bogve kaj je mislila tvoja mamica. Moja je pri enih mojih 18...mal čez...ko sem mela prvega zelo resnega fanta...najdla kondome v moji sobi. Je bla tko veselauser posted image ...je rekla...no vidim, da so moji otroc bolj pametni od mene, saj je mela mojega brata že pri 17-ihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kondomov - naša Sofija jih je pa danes našla v predalu nočne omarice in takoj v usta - sem mojemu povedala po gsmu in je rekel, naj jo pazim, sicer si bo sama bratca naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja..Slovenka...se poslužujem tvojega sistema odgovarjanja...ful dobro si se spomnilauser posted image

Sva ze dve........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.3.2009 14:07:58   
Tina 28
mi mal počas dela...pa sem sam ta smešne označlauser posted image . Drugače je pa kle vroče ko pri norcih...skoz je okno odprto. Še dobro, da se ati strinja. Kolk je fin z malim...tega ne vidiš vsak dan. Majp pa doma punčko dan mlajšo od Anjeuser posted image .

Drguače pa vidim, da stepomladno razposajene...zobarsko prestrašene...že dolgo s prikolicami. in rahlo nenaspane...in seveda sitne zaradiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.3.2009 14:10:14   
Tina 28

Sva ze dve........user posted image user posted image user posted image

Tale naša slovenka pa je eno kunštno dete...jaz sem prej vedno pozabila, kaj semhotla komentirat, ker se mi ni dal nazaj skakat. Tko pa vedno dobiš ful prebliskov v glavi...ki jih pol pozabiš. No, zdaj se mi mal ni dal. Sem čist matasta od tega bolnišničnega zraka...me kar meso boli, ko sem preveč pri miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.3.2009 14:19:15   
Anonimen

Didlinaa,kaj imas zaen cuc...mamo Avent in Nuk flaske,samo tamala noce iz njih pit gosto.Pa,a ji v mleko vedno nekaj dodas?In kar zlicko sladkorja na deci,ta pa je.....
Zdaj ko ji AM vec ne gre,bi sploh rada zacela z KM,ker ji lahko riz.gres,kaso.....lepo na mleku kuham in ne vec na vodi.sicer je meni P rekel da za zacetek dam 1dcl,in samo mleko bret dodatkov-riz npr,ker bi bilo pretezko.
Samo po drugi strani,tamala kak dan tudi po 2 jogurta poje,ene 300ml,en sadni in en navadni...nvadnega ji dam vcasih zvecer,ce noce nic drugega...tko da,po moje ne bi smelo bit problemov z KM,pa ne mislim na alergijo,temvec zaradi teze in kaksnih krckov.

Mam od nuby-ja flaške. Drugače pa če ji že daješ jugurte in vse skupaj kuhaš že na mleku, je isti šmoren že narejen. KM dobi tako ali drugače. Jaz nebi v tem primeru imela nobenega straha več.user posted image Kar pogumno ji daj, mogoče ji bo pa všeč KM. Zaradi teže in krčkov se pa tudi ne sekiraj, to je že mimo, sploh, ker je že GH na KM.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.3.2009 14:19:56   
Anonimen
Tina, vidim, da ti dogaja tam v bolnici.user posted image

Kako je pa tamala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.3.2009 14:21:07   
Anonimen
Tina,kam pa je Anja dobila infuzijo....grozn no,kaksna igla pa je to,kolk dolga,a jo boli,mislim,ma grozn no...jest se igel tolk bojim.Ko so Meri se v porodnisnici kri vzel,sem bila cist pafuser posted image ,pa saj vem da to ni tolk hudo,samo res si ne morem pomagat.Ko dobi cepivo,se pa spet cist tresem...dobr,da se Meri ne zaveda kako sem jaz zraven panicna.Vsakic,ko imava pregled,najprej vprasam,ce bo ceplenje,in ko rece ne,zacnem koj lazje dihatuser posted image .
Ze kot mulc sem bila panik zaradi igel,potem sem pa pri Tali po carskem rezu tolk jih dobila,1x na dan v trebuh,pa v stegno na vsake 6 al 8h,te so bolele fuluser posted image ,pol pa se kri jemal.....in ko sem si zdrobila koleno,sem imela par dni 3 ene 20cm sprikle v kolenu in sta en dan prisli dve sestri,ena je eno prijela,druga preostali dve in opa,potegnili ven...auvauser posted image .
Evo sem se zjokala zarad igeluser posted image ,zdaj se je pa tamala zacela oglasat ima spet pevske vaje......aaaaaaa,ajajajajaja,eeeeeee,lalalalalalauser posted image
user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.3.2009 14:21:56   
anaj22
ojla mamice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vse bolnike, da se kmalu pozdravijo

christy drži se user posted image user posted image user posted image

Midva sva se dons potepala in sva oba čist fuč, Jaka spi mami pa bo šla tud mal noge v luft dat user posted image

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 3.3.2009 14:23:33 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.3.2009 14:22:48   
Anonimen

Mam od nuby-ja flaške. Drugače pa če ji že daješ jugurte in vse skupaj kuhaš že na mleku, je isti šmoren že narejen. KM dobi tako ali drugače. Jaz nebi v tem primeru imela nobenega straha več.user posted image Kar pogumno ji daj, mogoče ji bo pa všeč KM. Zaradi teže in krčkov se pa tudi ne sekiraj, to je že mimo, sploh, ker je že GH na KM.

ne,kuham na vodi,pa bi rada na mleku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.3.2009 14:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

ojla mamiceuser posted image user posted image user posted image
za vse bolnike, da se kmalu pozdravijo

christy drži se user posted image user posted image user posted image

Midva sva se dons potepala in sva oba čist fuč, Jaka spi mami pa bo šla tud mal noge v luft dat user posted image

Evo,si tole hotlauser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.3.2009 14:32:51   
Anonimen

Pol sem pa narobe prebrala.user posted image Kakorkoli, itak dobi skuto, jogurt...odloči se itak sama.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
3.3.2009 14:38:09   
Anonimen

Pol sem pa narobe prebrala.user posted image Kakorkoli, itak dobi skuto, jogurt...odloči se itak sama.user posted image

Se ne bi rajs ti namesto meneuser posted image ......................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
3.3.2009 14:47:32   
Tina 28
Didli...ja Anja je kar v redu...ni neki jokava...sam spanje ima zmešano. Zdaj spi in vofam, da je bila spet driska na pohodu...že drugič danes.
Je pa pri kosilu že zveseljem odpirala usta...secer ne velik...ampak ji je pasalouser posted image .

Kleo...infuzijo ima na roki..in pol fajn s povojem zavito, da si ne odtrga. Mal se ji fajn zdi, ko maha z roko...pol flaša gor na drogu ropota. Zaenkrat se z infuzijo ne obremenjuje...ji je kot igračka.

Ati tu zraven pa dobi zdaj še 4-letno sestrico zraven..isto..baje že kar mal skup pada. Se je ati šel zment, da bo tu. Zdaj mam celo familjico tu zraven...sam še mami in mala manjkata. Bogi...me spomninjajo na familjice od tebe Lunca in AS...ko mata tri tko na kupu...pa se ves čas usklajujete zaradi bolezniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
3.3.2009 14:51:21   
Anonimen
Sam da je razposajena Anja.user posted image

Kleo, dej dej dej...kar sama se odloči.user posted image user posted image

Drugače pa res nekaj trebušnega spet razsaja.Moja starša sta oba nekam krulava po želodcu.user posted image Sem rekla, nič hodit ka nam, mi bomo zdravi čimdlje, če se le da.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
3.3.2009 14:57:16   
Tina 28

Sam da je razposajena Anja.user posted image

Kleo, dej dej dej...kar sama se odloči.user posted image user posted image

Drugače pa res nekaj trebušnega spet razsaja.Moja starša sta oba nekam krulava po želodcu.user posted image Sem rekla, nič hodit ka nam, mi bomo zdravi čimdlje, če se le da.user posted image

RAjš tko naredi ja...je mogoče tud rota...pri odrasih je blage oblike...otroci pa nasrkajo...mlajši je slabše je.
Pa še to sem prebrala...verjetno bolj za AS...da ta trapast virus 2-3 mesece lahko ostane na površinah...tko, da bomo meli zdaj veliko pranje igrač in površin, kjer je Anja.user posted image  zamudn del...a veste kolk drobnarij se je Anji že nabralo...pa vsako stvar da mal v usto in hop daljed. Mislim, da bomo morali sterilizirat hišo, da ne faše takoj nzaj. Kakšna ideja za izdelek, ki dezintificira?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
3.3.2009 14:59:10   
Tina 28
Ah...kolk mam jaz preveč cajtauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?