Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Tud hudič in ta rota virus ,sem mu rekla,naj dela dolge ovinke,da ne bo kateri zbolel...........Oh aleksandra,vas je pa res ujel,no tud jaz upam s tabo,da ne pohopsa še jerneja in da bosta lovro in patricija,kar najhitreje ozdravela cristi..........da čim prej mine,kakor koli že je ninny.........kako kaj maša,in priprava,na operacijo,jaz imam občutek,da je tudi ta mesec ne bomo izvedli,pa čeprav bomo šli na antibiotik,ker razsajajo virusi,ma me je kar pošteno strah vsega skupi,po drugi strani,pa si tako želim,da bi končno normalno zadihal,da bi lahko mirno spal in jedel,in postal bolj miren in sproščen otrok,ker sedaj zaradi tega ne more bit Samsa.......kje si?????????????? tina.............in kako sta kaj vidve,sedaj ko sta na dopustu,jaz sem bla dobesedno na dopustu,ko sem bla z lunom v bolnici,sama sva bla v sobi,stalna postrežba,nič mi ni blo treba kuhat,pospravljat,prat,samo njega sem crkljala in lepo sva skupi spala...........no upam,da je mala bolje Ja moram rečt, da je zlo fajn, ko dobim kosilo na mizo...pa nič pospravljat. Moti me le to, da ima mala infuzijo in bi jo skoz neki vlekla sem in tja...drugače pa je res kar si napisala. Dopoldan ni hotla nič spat...je pa zdaj po kosilu...je celo nekaj pojedla. Zajtrka ni skoraj nič pa še to je koj izbruhala. Zdaj bo pa ostalo notri...upam!
|