|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
25.2.2009 22:33:58   
slovenka
Babe, zdaj pa res grem. Ne morem rečt na konferenci, da sem se na RR zadržala user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
25.2.2009 22:36:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat user posted image user posted image user posted image

Samo ne vem, če to drži - jaz sem prej imela samo eno sobo, ampak je bila tako natlačena in je bila težko pospravljena. Omare so bile preveč polne in ko si kaj ven potegnil, se je vse podrlo... Zdaj imam dosti večje omare in je kar dlje časa pospravljeno. Mi nimamo tako dosti pohištva sedaj, več je praznine, tisto pa ni toliko za čistiti, se samo s sesalcem leti, pa lepše izgleda...

Nya, ti dam kar prav.Kar se tipe pospravljanja. 2 uri pa je vse tipi topi spet za cel teden. Ampak ko pa prideš na 2 sobno stanovanje iz enosobnega kot mi3je, si na luksuzu. Le kako sem jaz pospravljala doma več kot 160 kvadratov se še sprašujem (ko sem bla še pri starših).user posted image user posted image Hudoooo user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
25.2.2009 22:38:10   
Anonimen

Babe, zdaj pa res grem. Ne morem rečt na konferenci, da sem se na RR zadržala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
25.2.2009 22:56:58   
Tina 28
Didlina, ne vem, kako ti uspe...meni čiščenje ne vzame tolk časa...pomedeš, posesaš,...ampak prav pospravljanje. Ker je vse nagrmadeno in moraš vse tlačit, kot je rekla Slovenka. Nekaj stvari se sploh ne da nikamor pospravit in pol mam čaje, moko in take suhe zadeve, koj na omarici...v sobi mam veliko kupčkov kar tako zloženih......mah težko opišem...koj ko kaj rabiš...moraš še dve stvari prestavituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
25.2.2009 23:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Didlina, ne vem, kako ti uspe...meni čiščenje ne vzame tolk časa...pomedeš, posesaš,...ampak prav pospravljanje. Ker je vse nagrmadeno in moraš vse tlačit, kot je rekla Slovenka. Nekaj stvari se sploh ne da nikamor pospravit in pol mam čaje, moko in take suhe zadeve, koj na omarici...v sobi mam veliko kupčkov kar tako zloženih......mah težko opišem...koj ko kaj rabiš...moraš še dve stvari prestavituser posted image

Sem živela prej v enosobnem stanovanju in že ko smo se vselili je blo jasno dorečeno, da nenujnih stvari ne bo v stanovanju. Ker je blo stanovanuje res majhno.user posted image Še opremit sva mogla po meri vse. In se je obneslo.user posted image Vsa nepotrebna krama pri nas ne stanuje niti zdaj v 2 sobnem stanovanju. In tu se pozna, da niti polic noi naloženih, da jo lažje obrišem (prah). Cunje pri meni ne bodo več kot 2 dni suhe na kupu, zlikam vse sproti takoj, al pa vsaj še isti dan če se le da. Vse ostalo pa tud sproti.  Pa niti nimam briljantno čisto.user posted image Je, ampak ne tako zelo zelo.Pri inšpekciji padem.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
25.2.2009 23:27:50   
Anonimen
Ceruser posted image
Ste mi zgleda ze vse pobegnileuser posted image .
Sem slike urejala ,jih imam od par mesecev,ene z mobijem slikane,ni spredaj datuma,pa jaz pametna nisem vedla da je zadaj,druge z foticem...in zdaj sem jih vse lepo sortirala.Se kar nisem nasla novega albuma, ki mi ga je sestra kupila,in se mi kup kar kopiciuser posted image user posted image user posted image .Didlinaa se spomnis, ko sem ga iskala,pa si rekla da mogoce Meri ve kje je,sem rekla,da jo grem vprasat....je bil veceruser posted image .

Ful ste naklofale...kaj naj recem,hmmm...z vsem se strinjamuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.2.2009 23:29:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
25.2.2009 23:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ful ste naklofale...kaj naj recem,hmmm...v vsem se strinjamuser posted image user posted image user posted image .

Izjava meseca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa v miževo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
25.2.2009 23:31:07   
Anonimen
Lahko noc Didlinaauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
25.2.2009 23:31:44   
Tina 28
A je to zdaj moderno...strinjam se z vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
25.2.2009 23:32:58   
Anonimen
Za modo ne vem,je pa pametno in hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
25.2.2009 23:35:37   
Tina 28
Mislim, da je to včeraj nya rekla...zato pravim. Je pa hitro in učinkovito...in nekonflikktnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
25.2.2009 23:36:59   
Tina 28
lahko noč....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
25.2.2009 23:42:17   
Anonimen
Ja Nya je bila prvauser posted image ...grem se mal na DIPO brat,sem zasledila dve jari kaci.......lahko nocuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
26.2.2009 7:30:27   
Samsa
user posted image
Najprej hvala vsem za čestitke, se Lara zahvaljuje. user posted image

Vem, da rabite eno močno dozo kave, zato vam serviram user posted image

Da ne bote lačne:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
26.2.2009 7:40:34   
alea01
dobro jutro mamičkeuser posted image

kolk imam za pokomentirat...jao božeuser posted image

mi vstajamo ob 6.30.Saj mi paše, sem jutranji tip in še bolj mi paše, da zaspi že pred 19.00 zvečer....da imava z user posted image  čas za sebeuser posted image user posted image

slovenka- dalmatinčki ste super. Sam , glede nato, da je gospa dalmatinček v miniki, upam, da ni bilo kakšnega lajanja iz sosednjega pesjakauser posted image user posted image ...je verjetno gospod dalmatinček poskrbel zato...aaaaaaa????user posted image user posted image

Tina28- super indijanska femili in res kapo dol za tako lep organiziran Nejčev RDuser posted image user posted image

aleksandra silvija- lepo čebelico ste imeli na obisku....ful mi je padel v oči...hm, kaj pa vem kaj se rečeuser posted image ...rep mogoče?user posted image user posted image

RMRM- tudi vi ena ful simpatik našemljena družinicauser posted image

nya- kaj naj rečem......superman....go, go, gouser posted image user posted image user posted image .Bo kmalu še k nam kaj priletel??????user posted image

Drgač pa.....kar se tiče žemljice, kruha.... Naša sam da vidi, znori. Je nora na žemljico. Ful fajn jo papca. Drobtine, ki jih nadrobi pa lepo s prstom poskuša vse pobrat in še tisto poje. Ali se pa plazi pol po drobtine in nosi v usta...ja, čistit treba za sabouser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
26.2.2009 7:40:53   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom:

- Oskar ( najsi )
- Lukas ( RMRM )

user posted image

- Matevž (valentina2006 )
- Ožbej ( tul )
- Eva ( sonček26 )

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
26.2.2009 7:42:47   
alea01
sem prehitro pritisnila potrdiuser posted image user posted image

Aja, pa....babe žabe..lepo prosim, naša Izabela je najtabulša in naj ta najbolj in ne vem kaj še vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....zezam se...da me ne bo katerauser posted image user posted image user posted image

Pa Izabela je zelo rada pod mizo in žuli moj copat. A vas na kaj spominja? Na psa mogoče?user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
26.2.2009 8:26:34   
Anonimen
jutro

sploh ne vem kje sem ostala,po moje sem ene 10 strani v zaostankuuser posted image ampak bom poskusila prebrat še danes.

Mi smo ok, včeraj sva imeli z Mašo otologa zaradi žrelnice in bo šla na operacijo,ker se ni nič popravilo. Tako,da sedaj čakam na izvide da se naročiva-operirali jo bodo pa v LJ in verjetno bom šla z njo takrat.Čeprav je že bolj velika, me kar srce boli, ko pomislim, da bi bila sama dol.

sedaj grem pa nazaj brat

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
26.2.2009 8:26:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

- Oskar ( najsi )
- Lukas ( RMRM )

user posted image

- Ožbej ( tul )
- Eva ( sonček26 )

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
26.2.2009 8:30:40   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

- Oskar ( najsi )
- Lukas ( RMRM )

user posted image

- Ožbej ( tul )
- Eva ( sonček26 )

user posted image

Samsa, hvala ENAKO. Tudi mi2z Lukasom pošiljava Lari enga mokrga lupčkauser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
26.2.2009 8:32:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jutro

sploh ne vem kje sem ostala,po moje sem ene 10 strani v zaostankuuser posted image ampak bom poskusila prebrat še danes.

Mi smo ok, včeraj sva imeli z Mašo otologa zaradi žrelnice in bo šla na operacijo,ker se ni nič popravilo. Tako,da sedaj čakam na izvide da se naročiva-operirali jo bodo pa v LJ in verjetno bom šla z njo takrat.Čeprav je že bolj velika, me kar srce boli, ko pomislim, da bi bila sama dol.

sedaj grem pa nazaj brat

niny user posted image user posted image user posted image  za Mašo. Ti kar pojdi z njo, bo obema lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
26.2.2009 8:36:44   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat user posted image user posted image user posted image

Samo ne vem, če to drži - jaz sem prej imela samo eno sobo, ampak je bila tako natlačena in je bila težko pospravljena. Omare so bile preveč polne in ko si kaj ven potegnil, se je vse podrlo... Zdaj imam dosti večje omare in je kar dlje časa pospravljeno. Mi nimamo tako dosti pohištva sedaj, več je praznine, tisto pa ni toliko za čistiti, se samo s sesalcem leti, pa lepše izgleda...

Nya, ti dam kar prav.Kar se tipe pospravljanja. 2 uri pa je vse tipi topi spet za cel teden. Ampak ko pa prideš na 2 sobno stanovanje iz enosobnega kot mi3je, si na luksuzu. Le kako sem jaz pospravljala doma več kot 160 kvadratov se še sprašujem (ko sem bla še pri starših).user posted image user posted image Hudoooo user posted image

Se strinjam. Jaz mam tud celo bajto prej pospravljeno kot pa prej stanovanje 60 m2, ki nikol ni blo tko kot bi si želel. Še najbol so me pa motile stvari na omari. Zdej videt ne smem da bi blo kej gor. Je pa res da sesalc pa skoz laufa, zato sem še tolk bolj nezadovoljna s tem navadnim, tko da še vedno je bolj v uporabi stari Vorwerk, čeprav je že star in betežen, je še vedno zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
26.2.2009 8:38:36   
RMRM
Slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image , se strinjam s predhodnicami, res si carica. Moja Sara se je tud odločila, da bo pravnica. Zdravstvo ni več aktualno. Bomo vidli, kako bo, je pa na dobri poti.user posted image

Kaj pa biljard, a že rulauser posted image user posted image . Čakam slikice.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
26.2.2009 9:27:17   
lunca14
Dobro jutro,ja res ste naklofale včeraj,men se po pravic ni dalo včeraj nič več zvečer,tako,da sem vegetirala na sedežni s svojim.Pokomentirala bom takole.....user posted image z nobeno se prav nič ne strinjam,ker sem konfliktna oseba......user posted image ....glede hrane,pri nas gre z svetlobno hitrostjo nazaj,poje čisto malo,bolj okuša,kot je,ampak tud to je ok,tako,da počasi sprobavava nove okuse in zaenkrat je vse v redu,je pa tud njemu najboljši gušt,da ima nekaj v roki in dela drobtinice..............pospravljanje,raje ne bi o tem,pospravim,pa je čez dve ure spet tako,kot,da ne bi pospravljala,to je pa davek treh otrok....no štirih otrok.........ampak,mi ni problem,ker uživam v pospravljanju,likanju,pomivanju....ko se pa preselimo,bom imela pa še enkrat več užitka,ker me čaka 180 m2 prostora za popedenat,pa še vrt,pa okolica,mislim,da bom mela vsak dan dopustuser posted image .............ja slovenka res si carica,ko tako pridno pucaš in pišeš in se pripravljaš za konferenco.........pa cristy uživaj na bazenu........kaj mam še.........no ne vem več itak moram zdejle na hitrco pospravit,potem gre mali pančat.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
26.2.2009 9:29:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jutro

sedaj grem pa nazaj brat

Ninny imava podobno usodo,maja čaka drug mesec operacija mandelnjev in žrelnice pa korekcija nosa-juhu,bo moral pa mož z njim,ker jaz ne morem zaradi dojenja.Me je pa že pošteno strah,ker gre na operacijo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?