|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
25.2.2009 22:10:34   
Tina 28
christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš?

Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.2.2009 22:11:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo user posted image

no le glej, da se boš odrezala...si komaj predstavljam zdaj...vso to literaturo in vso to pisarijo...sploh temo, ki jo imaš...nismo vsi za vseuser posted image  

Tina, saj ko se navadiš na te reči, gre. Bi sigurno tudi tebi šlo fajn.

No, za tole gre:

http://www.ius-software.si/sdep/2.%20KONFERENCA%20EVROPSKEGA%20IN%20PRIMERJALNEGA%20PRAVA.pdf

Sem sicer bolj proti koncu na vrsti - str. 7. user posted image Sladkor za konec, ne? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.2.2009 22:11:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Nya, s čim se pa ne strinjaš? Ti kar povej, te ne bom kregala, da si kritična user posted image

ja, ja nč ne verjamem user posted image user posted image user posted image

Hi, hi - jaz sem pravnica, remember? Mi študente učimo, da morajo biti kritični in kako se postane kritičen user posted image user posted image user posted image

ma sej ne bi bla kritična do tebe, sam do tvojga postauser posted image user posted image user posted image
mi gremo ful počas s to gh, pa naš mali je vse, čeprav je neslano - je najbrž po meni - tko da prav gotovo ni prikrajšan, ker še ne je npr.čokolina, mesa, glutena... - vse bo jedel, sam pač mal kasneje - oz.nekako po tabelciuser posted image

Točno tako nya.user posted image user posted image Te razumem in podpiram pri tvoji vzgoji. Vsak zase najbolj ve, sploh pri teh alergijah.Sej bo, do kure boste že prišli pohane user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.2.2009 22:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej bo, do kure boste že prišli pohane user posted image user posted image

pa eno kolbo v roke in gasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.2.2009 22:12:57   
Taanikaa

christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš?

Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal...

ja sej tko nameravam,po malem bit v vodi...a veš s to žemljico,mali jo že drži v roki ampak neve kaj bi z njo počeluser posted image user posted image ..veš kako je hecen,in pol jo tko deblo gleda..zadnjič ko sem mu jo dala v roke jo je pol ure držal v roki in je ni spustil,pa tud v usta je ni dal,pa ponavadi vse nese v ustauser posted image ..kr držal jo je in bababa,gagagagauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.2.2009 22:13:02   
slovenka

Ja, Tina, mi ko smo od 4. meseca dalje vsaj 1x mesečno šli, smo videli očitno razliko, kako je zmeraj bolj uživala. Pri 7 mesecih me je čez cel bazen videla in z rokami ploskala po vodi, da bi hitro priplavala do mene, ko sem ji roke pokazala... Pa tak smeh je bil in vse. Pri 4 mesecih je komaj glavo držala nad obročem...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.2.2009 22:13:43   
Tina 28

Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo user posted image

no le glej, da se boš odrezala...si komaj predstavljam zdaj...vso to literaturo in vso to pisarijo...sploh temo, ki jo imaš...nismo vsi za vseuser posted image  

Tina, saj ko se navadiš na te reči, gre. Bi sigurno tudi tebi šlo fajn.

No, za tole gre:

http://www.ius-software.si/sdep/2.%20KONFERENCA%20EVROPSKEGA%20IN%20PRIMERJALNEGA%20PRAVA.pdf

Sem sicer bolj proti koncu na vrsti - str. 7. user posted image Sladkor za konec, ne? user posted image

Ja saj to že...mormo mi tud kakšne seminarje in pisarije ves čas skupaj spravljat...ampak za tvojo temo sem pa po domače rečeno mali debiluser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.2.2009 22:14:33   
slovenka
Tina, ja, jaz pa ziher za tvoje teme user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.2.2009 22:16:46   
Anonimen
slovenka - boš se lahko še mal namakala v morski vodi, ker boš dobro opravila user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.2.2009 22:17:15   
Taanikaa
punce vas zapuščam,me neki zebe grrrrrr,grem pod topel tuš in postelja vabi..slovenka itak si caricauser posted image
lahko noč vsem in hvalauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.2.2009 22:18:09   
Tina 28
Nya...mi smo tud še na neslanem...sicer se mi zdi, da smo zdaj že en čas na istem...razen tega, da smo pred slabim mesecem uvedli gluten...Anja je ora na kruh....in zdaj ji dam na vsake kvatre mal jogurta v sadje.
Razlika je še ta, da včasih dobi pri kosilu še kaj iz mojga krožnika, kjer pa je malo slano...tko za piko počt, da ne sedi križem rok, saj mamo mi pozno kosilo (za Nejca in Anjo pa ta drugo).

Zdaj čakam še sezonsko sadje in zeljenjavo...da dodam kaj novega. Sicer pa je naša Anja res požrešna...dobi tri obroke na dan...plus zjutraj, malo vmes in zvečer dojenje. Ful je požrešna...saj ko dobi obrok kar maha z rokami in vrti nogice in komaj sproti ji dajem. Je pa tud mala bajsikauser posted image ...če ji vmes dam kakšen kruh za poglodat...ona kar je

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.2.2009 22:18:12   
slovenka

slovenka - boš se lahko še mal namakala v morski vodi, ker boš dobro opravila user posted image

Nya, ti si pa datum konference spregledala user posted image user posted image user posted image Sredina marca. Brrrrrrr. Razen če si mislila bazen v hotelu user posted image Ampak navadno pri teh zadevah ni časa za namakanje, je toliko znanih ljudi, pa že sedaj imam enih par kavic zmenjenih, tako da bo napeto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.2.2009 22:18:38   
Anonimen
Jaz grem pa počasi spat, sem šla včer 2 ure prepozno, dans sem si pa že ob 20 rekla, da grem, pa sem še zmer tukaj. Lahko nočko vsem.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.2.2009 22:19:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja sej tko nameravam,po malem bit v vodi...a veš s to žemljico,mali jo že drži v roki ampak neve kaj bi z njo počeluser posted image user posted image ..veš kako je hecen,in pol jo tko deblo gleda..zadnjič ko sem mu jo dala v roke jo je pol ure držal v roki in je ni spustil,pa tud v usta je ni dal,pa ponavadi vse nese v ustauser posted image ..kr držal jo je in bababa,gagagagauser posted image

Maš srečo, da drži v rokah, ker pri nas je v minuti pol žemlje v ustih.user posted image Ne morem dat niti skorje.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.2.2009 22:20:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy
slovenka itak si caricauser posted image

No, če pomislim, kako sem danes s papirjem in stelexom okrog hiše hodila in čistla kletna okna,  bi na to rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.2.2009 22:20:57   
Anonimen

Nya, ti si pa datum konference spregledala user posted image user posted image user posted image Sredina marca. Brrrrrrr. Razen če si mislila bazen v hotelu user posted image Ampak navadno pri teh zadevah ni časa za namakanje, je toliko znanih ljudi, pa že sedaj imam enih par kavic zmenjenih, tako da bo napeto.

ja, ja v bazenu

ko smo bli v moravskih, so mel tam pnevmologi konferenco - pa so res sam kofetkali v prostem času

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.2.2009 22:21:45   
Tina 28
A res christy...tole z žemljico...naša je zadnjič polovico prej zmazala ko Nejc....on je res vrhunska v hranjenju...tale apetit me že prav mal skrbi. Zadnjič je sedela za svojo mizico, ki je ob naši...in sem mela na krožniku krofe....je tolk časa stegovala roke, da se je dokopala do njega in čist potiho glodala...še dobr, da sem jo kmal opazla..je naredlila kakšen konkreten grižljajuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.2.2009 22:21:53   
Anonimen
Tud take madam morjo pucat hiško.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.2.2009 22:25:19   
Tina 28
oh tole pospravljanje...jaz skoz neki...mi prav najeda porodniško...namesto, da bi se ves čas z otroci igrala...je pa kughanje, kurjenje, pometanje, sesanje, pranje, cune, igrače....ma skoz nekaj...če kakšen dan mačl popustim je naslednji dan bombauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.2.2009 22:26:20   
Anonimen
zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.2.2009 22:30:26   
slovenka

Daj, bejž z madam. To pa res nisem. No ja, sicer pa imam kolegice, ki imajo čistilke in varuške, kot da bi bile Heidi Klum, čist tako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.2.2009 22:32:04   
Tina 28
alpa manj prostora, da vso kramo pospraviš...mi mamao od 40 - 50 kvadratov...od tega ena soba od Nejca...ena kunihja s šporhetom in na vsaki steni vrata, da nimaš kam omar dat....in soba, kjer je vse (od dnevne, do spalnice, do anjine sobe in pisarne...in pol je vse polno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.2.2009 22:32:14   
Anonimen

Daj, bejž z madam. To pa res nisem. No ja, sicer pa imam kolegice, ki imajo čistilke in varuške, kot da bi bile Heidi Klum, čist tako. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si faca. Sej si menda razumela tale humor.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.2.2009 22:32:32   
slovenka

zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat user posted image user posted image user posted image

Samo ne vem, če to drži - jaz sem prej imela samo eno sobo, ampak je bila tako natlačena in je bila težko pospravljena. Omare so bile preveč polne in ko si kaj ven potegnil, se je vse podrlo... Zdaj imam dosti večje omare in je kar dlje časa pospravljeno. Mi nimamo tako dosti pohištva sedaj, več je praznine, tisto pa ni toliko za čistiti, se samo s sesalcem leti, pa lepše izgleda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.2.2009 22:33:17   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si faca. Sej si menda razumela tale humor.user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?