Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:10:34
|
|
|
|
Tina 28
|
christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš? Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:11:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo no le glej, da se boš odrezala...si komaj predstavljam zdaj...vso to literaturo in vso to pisarijo...sploh temo, ki jo imaš...nismo vsi za vse Tina, saj ko se navadiš na te reči, gre. Bi sigurno tudi tebi šlo fajn. No, za tole gre: http://www.ius-software.si/sdep/2.%20KONFERENCA%20EVROPSKEGA%20IN%20PRIMERJALNEGA%20PRAVA.pdf Sem sicer bolj proti koncu na vrsti - str. 7. Sladkor za konec, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya, s čim se pa ne strinjaš? Ti kar povej, te ne bom kregala, da si kritična ja, ja nč ne verjamem Hi, hi - jaz sem pravnica, remember? Mi študente učimo, da morajo biti kritični in kako se postane kritičen ma sej ne bi bla kritična do tebe, sam do tvojga posta mi gremo ful počas s to gh, pa naš mali je vse, čeprav je neslano - je najbrž po meni - tko da prav gotovo ni prikrajšan, ker še ne je npr.čokolina, mesa, glutena... - vse bo jedel, sam pač mal kasneje - oz.nekako po tabelci Točno tako nya. Te razumem in podpiram pri tvoji vzgoji. Vsak zase najbolj ve, sploh pri teh alergijah.Sej bo, do kure boste že prišli pohane
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej bo, do kure boste že prišli pohane pa eno kolbo v roke in gasa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:12:57
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš? Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal... ja sej tko nameravam,po malem bit v vodi...a veš s to žemljico,mali jo že drži v roki ampak neve kaj bi z njo počel ..veš kako je hecen,in pol jo tko deblo gleda..zadnjič ko sem mu jo dala v roke jo je pol ure držal v roki in je ni spustil,pa tud v usta je ni dal,pa ponavadi vse nese v usta ..kr držal jo je in bababa,gagagaga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:13:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš? Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal... Ja, Tina, mi ko smo od 4. meseca dalje vsaj 1x mesečno šli, smo videli očitno razliko, kako je zmeraj bolj uživala. Pri 7 mesecih me je čez cel bazen videla in z rokami ploskala po vodi, da bi hitro priplavala do mene, ko sem ji roke pokazala... Pa tak smeh je bil in vse. Pri 4 mesecih je komaj glavo držala nad obročem...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:13:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo no le glej, da se boš odrezala...si komaj predstavljam zdaj...vso to literaturo in vso to pisarijo...sploh temo, ki jo imaš...nismo vsi za vse Tina, saj ko se navadiš na te reči, gre. Bi sigurno tudi tebi šlo fajn. No, za tole gre: http://www.ius-software.si/sdep/2.%20KONFERENCA%20EVROPSKEGA%20IN%20PRIMERJALNEGA%20PRAVA.pdf Sem sicer bolj proti koncu na vrsti - str. 7. Sladkor za konec, ne? Ja saj to že...mormo mi tud kakšne seminarje in pisarije ves čas skupaj spravljat...ampak za tvojo temo sem pa po domače rečeno mali debil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:14:33
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, ja, jaz pa ziher za tvoje teme
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - boš se lahko še mal namakala v morski vodi, ker boš dobro opravila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:17:15
|
|
|
|
Taanikaa
|
punce vas zapuščam,me neki zebe grrrrrr,grem pod topel tuš in postelja vabi..slovenka itak si carica lahko noč vsem in hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:18:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...mi smo tud še na neslanem...sicer se mi zdi, da smo zdaj že en čas na istem...razen tega, da smo pred slabim mesecem uvedli gluten...Anja je ora na kruh....in zdaj ji dam na vsake kvatre mal jogurta v sadje. Razlika je še ta, da včasih dobi pri kosilu še kaj iz mojga krožnika, kjer pa je malo slano...tko za piko počt, da ne sedi križem rok, saj mamo mi pozno kosilo (za Nejca in Anjo pa ta drugo). Zdaj čakam še sezonsko sadje in zeljenjavo...da dodam kaj novega. Sicer pa je naša Anja res požrešna...dobi tri obroke na dan...plus zjutraj, malo vmes in zvečer dojenje. Ful je požrešna...saj ko dobi obrok kar maha z rokami in vrti nogice in komaj sproti ji dajem. Je pa tud mala bajsika ...če ji vmes dam kakšen kruh za poglodat...ona kar je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:18:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - boš se lahko še mal namakala v morski vodi, ker boš dobro opravila Nya, ti si pa datum konference spregledala Sredina marca. Brrrrrrr. Razen če si mislila bazen v hotelu Ampak navadno pri teh zadevah ni časa za namakanje, je toliko znanih ljudi, pa že sedaj imam enih par kavic zmenjenih, tako da bo napeto.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem pa počasi spat, sem šla včer 2 ure prepozno, dans sem si pa že ob 20 rekla, da grem, pa sem še zmer tukaj. Lahko nočko vsem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 christi....zih bo fajn ja...ko je bla Anja pri 4-mesecih je blo čist OK...mal smo ji čaja dali...pa zdaj lohk že kako žemljico za lakoto poje....pa doma mal boljš večerjo narediš? Po mojem, da res ni fajn bit predolgo v vodi....20 min in pol ga ogrneš in mal stisneš, da se posuši in ogreje...pol pa spet mal... ja sej tko nameravam,po malem bit v vodi...a veš s to žemljico,mali jo že drži v roki ampak neve kaj bi z njo počel ..veš kako je hecen,in pol jo tko deblo gleda..zadnjič ko sem mu jo dala v roke jo je pol ure držal v roki in je ni spustil,pa tud v usta je ni dal,pa ponavadi vse nese v usta ..kr držal jo je in bababa,gagagaga Maš srečo, da drži v rokah, ker pri nas je v minuti pol žemlje v ustih. Ne morem dat niti skorje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:20:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy slovenka itak si carica No, če pomislim, kako sem danes s papirjem in stelexom okrog hiše hodila in čistla kletna okna, bi na to rekla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - boš se lahko še mal namakala v morski vodi, ker boš dobro opravila Nya, ti si pa datum konference spregledala Sredina marca. Brrrrrrr. Razen če si mislila bazen v hotelu Ampak navadno pri teh zadevah ni časa za namakanje, je toliko znanih ljudi, pa že sedaj imam enih par kavic zmenjenih, tako da bo napeto. ja, ja v bazenu ko smo bli v moravskih, so mel tam pnevmologi konferenco - pa so res sam kofetkali v prostem času
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:21:45
|
|
|
|
Tina 28
|
A res christy...tole z žemljico...naša je zadnjič polovico prej zmazala ko Nejc....on je res vrhunska v hranjenju...tale apetit me že prav mal skrbi. Zadnjič je sedela za svojo mizico, ki je ob naši...in sem mela na krožniku krofe....je tolk časa stegovala roke, da se je dokopala do njega in čist potiho glodala...še dobr, da sem jo kmal opazla..je naredlila kakšen konkreten grižljaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud take madam morjo pucat hiško.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:25:19
|
|
|
|
Tina 28
|
oh tole pospravljanje...jaz skoz neki...mi prav najeda porodniško...namesto, da bi se ves čas z otroci igrala...je pa kughanje, kurjenje, pometanje, sesanje, pranje, cune, igrače....ma skoz nekaj...če kakšen dan mačl popustim je naslednji dan bomba
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:30:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tud take madam morjo pucat hiško. Daj, bejž z madam. To pa res nisem. No ja, sicer pa imam kolegice, ki imajo čistilke in varuške, kot da bi bile Heidi Klum, čist tako.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:32:04
|
|
|
|
Tina 28
|
alpa manj prostora, da vso kramo pospraviš...mi mamao od 40 - 50 kvadratov...od tega ena soba od Nejca...ena kunihja s šporhetom in na vsaki steni vrata, da nimaš kam omar dat....in soba, kjer je vse (od dnevne, do spalnice, do anjine sobe in pisarne...in pol je vse polno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tud take madam morjo pucat hiško. Daj, bejž z madam. To pa res nisem. No ja, sicer pa imam kolegice, ki imajo čistilke in varuške, kot da bi bile Heidi Klum, čist tako. si faca. Sej si menda razumela tale humor.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:32:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya zato je pa dobr met mal prostora - maš tud manj za pospravljat Samo ne vem, če to drži - jaz sem prej imela samo eno sobo, ampak je bila tako natlačena in je bila težko pospravljena. Omare so bile preveč polne in ko si kaj ven potegnil, se je vse podrlo... Zdaj imam dosti večje omare in je kar dlje časa pospravljeno. Mi nimamo tako dosti pohištva sedaj, več je praznine, tisto pa ni toliko za čistiti, se samo s sesalcem leti, pa lepše izgleda...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.2.2009 22:33:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tud take madam morjo pucat hiško. Daj, bejž z madam. To pa res nisem. No ja, sicer pa imam kolegice, ki imajo čistilke in varuške, kot da bi bile Heidi Klum, čist tako. si faca. Sej si menda razumela tale humor.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?