|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
25.2.2009 21:47:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,sem te prebrala,ko si pisala o gh za dojencke.Lahko samo recem,BRAVO....se ti sploh ne vidi,da je Sofija tvoj prvi otrok.Da slucajno pred nami se ene dveh ne skrivasuser posted image user posted image .

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.2.2009 21:49:40   
Anonimen
slovenka - kje si pisala?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.2.2009 21:50:12   
Taanikaa
ja točno..kje bo pa naš mali lumpek zaspaluser posted image ..se bomo mogli tko zorganizirat da bomo šli po kosilu kr takoj da imamo pol 2 uri časa vsaj ali pa tri,kaj pa vem če bi mi zaspal kr na ležalniku,al pa tud če bi bila sila...no si mi dala za mislit,no pa sej za več kot tri ure itak nebi šli,po moje samo za dve...kaj pa vem zdej nouser posted image user posted image ..hrano pa itak zraven vzet...mislim da bomo taki res kot da bi šli na havaje za en teden napakirani..ojej

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.2.2009 21:52:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

slovenka - kje si pisala?

sm že našlauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
25.2.2009 21:54:38   
Anonimen
malo se strinjam, malo ne - panik nism - mam pa res malo izkušenj z otroci - nimam nobenga nezakonskega v sosednji vasiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
25.2.2009 21:55:52   
Taanikaa
še neki bi vprašala-kako je z rastjo zobekov?..mislim da je blo govora o tem da rasejo v parih al ne?..naš mali ko je dobil spodnje zobeke je imel razmak tko en dan,najprej eden,drugi dan pa koj drugi ven pokukal..ali je za zgornje tud tko,da če je eden zgoraj zunaj,pol pride kr v kratkem tud drugi ven?..kr zdej je že pa 6 dni razmaka,je zunaj zgoraj samo eden...kolk je bilo razmaka pri vaših,pri zgornjih zobeh?
OMG sem zakompliciralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
25.2.2009 21:56:15   
Tina 28
ojla...jaz mal čekiramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
25.2.2009 21:57:51   
Tina 28
zobki...mi zgornje zdaj čakamo...in ima na obeh straneh enako zatečeno že par dni. Spodnja dva je dobila v razmaku enega dneva   tko, da izgleda da bo zgoraj piodobno. Pomojem je to zlo razločno!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
25.2.2009 21:59:38   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ja točno..kje bo pa naš mali lumpek zaspaluser posted image ..se bomo mogli tko zorganizirat da bomo šli po kosilu kr takoj da imamo pol 2 uri časa vsaj ali pa tri,kaj pa vem če bi mi zaspal kr na ležalniku,al pa tud če bi bila sila...no si mi dala za mislit,no pa sej za več kot tri ure itak nebi šli,po moje samo za dve...kaj pa vem zdej nouser posted image user posted image ..hrano pa itak zraven vzet...mislim da bomo taki res kot da bi šli na havaje za en teden napakirani..ojej

Christy, po moje je boljše, da si vzamete čas. Ker če greste le za dve uri, to verjetno pomeni, da boste samo 20 minut v vodi, ostalo pa se boste že sušili za domov... Midva sva našo včasih kar v tej košari nesla iz garderobe, pa je niti nihče ni opazil, potem pa naenkrat na ležalniku beba ven pogleda user posted image user posted image user posted image Vzamite si čas in uživajte!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.2.2009 22:00:29   
Taanikaa
ojla Tinči..men je tko hecno,kr predno je zobek sploh ven prišel se je dobro videl kot pikice bele na dlesni,na levi strani zgoraj,se je pa tud na desni strani isto videlo,se še vidi,zobka pa ni zunja..sem mislila da bo pri nas tud tko kot pri spodnjih,kr en za drugim pa očitno ni tko..sem mils kolk dolg ste čakale?..didli vi imate že kr neki zobkov pa kleo,ve sigurn veste hehe

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.2.2009 22:02:20   
slovenka
Nya, s čim se pa ne strinjaš? Ti kar povej, te ne bom kregala, da si kritična user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.2.2009 22:03:10   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Christy, po moje je boljše, da si vzamete čas. Ker če greste le za dve uri, to verjetno pomeni, da boste samo 20 minut v vodi, ostalo pa se boste že sušili za domov... Midva sva našo včasih kar v tej košari nesla iz garderobe, pa je niti nihče ni opazil, potem pa naenkrat na ležalniku beba ven pogleda user posted image user posted image user posted image Vzamite si čas in uživajte!

ja imaš prav,sam niti nevem kako bo prenesel k bi blo prvič za malega,pa tole glede spanja..k zna bit zeeeloo hud če nima mira zaspat..bom mogla mal tko planirat,kakih par uric pres spanjem da gremo ali pa koj po dopoldanskem spanju pa pač kosilo zraven nesemo,pol bo pa časa dovolj,samo spanje bi znal bit problem..sej pa mislim da mali itak ne sme bit več v vodi kot 20-25 minut naenkrat ali se motim?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.2.2009 22:03:30   
Anonimen
Pri nas sta prva 2 prišla v enem dnevu, paru.3 je bil iznenada. 4 in 5 v paru zg., potem spodaj eden in 7, 8 v paru. Ne gre pa nič po shemi, se je že pri 3 zataknilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.2.2009 22:03:37   
slovenka
Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.2.2009 22:04:43   
slovenka
christy, običajno ko mi gremo, je dosti dojenčkov, pa vsi tako uživajo, čofotajo, špricajo, se smejijo... Po moje vam bo super in boš potem vesela, da ste šli, pa kar se ne boste dali domov... user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.2.2009 22:05:07   
Anonimen

Nya, s čim se pa ne strinjaš? Ti kar povej, te ne bom kregala, da si kritična user posted image

ja, ja nč ne verjamem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.2.2009 22:05:35   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pri nas sta prva 2 prišla v enem dnevu, paru.3 je bil iznenada. 4 in 5 v paru zg., potem spodaj eden in 7, 8 v paru. Ne gre pa nič po shemi, se je že pri 3 zataknilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

torej zgoraj dvojkici sta prišli tudi v paru ne?..3.je bil še spodaj,ali me somin mal hecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.2.2009 22:05:57   
slovenka

Hi, hi - jaz sem pravnica, remember? Mi študente učimo, da morajo biti kritični in kako se postane kritičen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.2.2009 22:06:36   
Taanikaa

christy, običajno ko mi gremo, je dosti dojenčkov, pa vsi tako uživajo, čofotajo, špricajo, se smejijo... Po moje vam bo super in boš potem vesela, da ste šli, pa kar se ne boste dali domov... user posted image

te držim za besedouser posted image user posted image user posted image ..jst upam da bo fino,sam toplice še moremo izbrati..pa hvalauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.2.2009 22:07:23   
Tina 28

Pupe, boljše da se poslovim za nocoj. Prihodnji mesec predavam na eni nobel konferenci v Portorožu, en ogromen mednarodni dogodek, pa moram do te sobote že poslati pisni prispevek, da bo do konference pripravljena publikacija. Tako da veselo na delo user posted image

no le glej, da se boš odrezala...si komaj predstavljam zdaj...vso to literaturo in vso to pisarijo...sploh temo, ki jo imaš...nismo vsi za vseuser posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.2.2009 22:07:34   
Anonimen

Mislim, po vsej verjetnosti spljoh ne dvomim vate.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.2.2009 22:07:54   
slovenka

te držim za besedouser posted image user posted image user posted image ..jst upam da bo fino,sam toplice še moremo izbrati..pa hvalauser posted image

Vse bo v redu, boš vidla. Kdaj pa greste?

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.2.2009 22:09:35   
Taanikaa
če bo zneslo bomo mahnili ta vikend-upam,no in na koncu bom ugotovila da mi kopalke niso nobene pravuser posted image ,tko da morem še to mal prečekirat...zate pa sploh ne dvomim da se bo fajn odrezala k si carica resuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.2.2009 22:09:46   
Anonimen
Slovenka, ampak kolobocij pa mate za v toplice, kot Čehi naloženi.user posted image Vsakič ste boljši.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.2.2009 22:09:53   
Anonimen

Hi, hi - jaz sem pravnica, remember? Mi študente učimo, da morajo biti kritični in kako se postane kritičen user posted image user posted image user posted image

ma sej ne bi bla kritična do tebe, sam do tvojga postauser posted image user posted image user posted image
mi gremo ful počas s to gh, pa naš mali je vse, čeprav je neslano - je najbrž po meni - tko da prav gotovo ni prikrajšan, ker še ne je npr.čokolina, mesa, glutena... - vse bo jedel, sam pač mal kasneje - oz.nekako po tabelciuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?