RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...sam da nii materino, pa še gre ane. Lunca...a se ti to hecaš s pospravljanjem.Saj jaz sem baje zdaj mal tečna zarad pospravljanja. Sam sem doma in vse vidim in se trudim, da bi blo skoz vse na svojem mestu. Ko sem pa na šiht hodila pa sem bla mal ven iz tega in se je ponavadi do sobote že noro šare nabral N enič se ne hecam,men je užitek pospravljat,bi bla lahko komot čistilka,pa veš zakaj uživam,ker imam takrat mir in iz umazanega rata čisto,pri meni je tako,da lahko ugotoviš,kake volje sem,samo pogledaš po stanovanju in eto ti odgovor,še sem slabe volje,je vse razmetano,če sem ok,je vse na svojem mestu. Zame je pospravljanje tut terapija....bolj sem zivcna lepse je Najbolj se vidi moje razpolozenje pri sesanju,ko vsak vogal srecam se ve da sem volje Sej vem da se trapast sliš, sam men se res zdi da je večja kvadratura prej pospravljena, ker je vse bolj pregledno, sortirano......Jaz bom od poletja mela dvakrat po 120m2,, klet je pa tko še razred zase. Sem že parkrat rekla, da bom eno gospo klicala za okna pomit, pa se vedno premislim. Mi je tko čudno, da bi mi nekdo pucal bajto Lunca, kdaj se selite? Z manjsim stanovanjem je tko,da koj zgleda razmetano,ce imas samo 2 posodi za pomit,eno obleko vrzeno cez stol,malo igrace naokoli...je ze bomba Se spomnim,ima mami eno kolegico se iz OS.Je sama brez otrok in zivi v garsonjeri.Je enkrat prisla k njej na obisk,pa je bila kolegica ravn v zagonu,pomivala sipe,tla...je bila cist zgarana ,ni vedla kje se jo glava drzi,ker je mela se tooolk dela......zivi v garsonjeri,haloo . Nasa mami pa,sluzba,hisa,vikend...je samo zavijala z ocmi sto ljudi sto čudi pravjo, pa je res
|