|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
26.2.2009 9:31:33   
lunca14
lukas vse najboljše za tvoj 8 mesecuser posted image lun ti pošilja nekajuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.2.2009 9:32:38   
lunca14
user posted image ijeeeeeeeeeeeeeeeeee,tralala,tralaalla

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.2.2009 9:55:13   
lunca14
user posted image jaz pa pospravljam,juhuhu,juhuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.2.2009 9:55:50   
lunca14
samsa.....kako je blo včeraj pri frizerju?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.2.2009 9:57:25   
lunca14
Da ne bo kaj narobe ,sam tok ,da veste,da sem zakupila tole stran,čist zaseuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.2.2009 10:02:44   
Anonimen
Jutrouser posted image

Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pijem kavo z AMuser posted image ,sem se cist zalimana,sva vstali ob pol sedmih,spat sem sla pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Nekaj me kamera zeza,al mi polnilec ne dela,ker naj bi bla nafilana, a se noce prizgat le ce jo polnim delauser posted image .Sicer imam kao zavarovano,placujem vsake 3m 12 eu,samo ne vem kje imam potrdilouser posted image ...zadnje case vse izgubim.

Pospravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,likanjeuser posted image user posted image user posted image .......Samsa frizurco goruser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.2.2009 10:03:20   
Tina 28
jutro punce....mi smo meli težko noč...je anja skz kašljala smrkala, zobi...je spala koj pr nama in sva jo lohk sam božala k je na vsake tolk časa pojokcala. zdaj mi je pa že zaspala. sem bla zmenjena s kolegico oob 11.00 za vozičkanje...pa ne bo nič iz tega.

zjutraj mi je pa tamal mahal z dvema kockama (sem mu kupila lego stegozavra za RD in sva se včeraj lotla) pred mojimi spečimi očmi...kao, za kle vmes ene ne najdem....dej mi jo poišč. Je vstal in ponavadi pride k meni v postlo in hoče risanke...zdaj pa se je rajš koj naprej lotil in mene seveda v luftuser posted image
zdaj grem pa lohk pospravjat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
26.2.2009 10:04:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Da ne bo kaj narobe ,sam tok ,da veste,da sem zakupila tole stran,čist zaseuser posted image user posted image

O sorci,nisem vedla,se pardoniramuser posted image ...in vsali nisva ob pol sedmih,temvec pol devetihuser posted image tiskarski skrat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
26.2.2009 10:05:38   
Tina 28
Kleo...sam da nii materino, pa še gre ane.
Lunca...a se ti to hecaš s pospravljanjem.Saj jaz sem baje zdaj mal tečna zarad pospravljanja. Sam sem doma in vse vidim in se trudim, da bi blo skoz vse na svojem mestu. Ko sem pa na šiht hodila pa sem bla mal ven iz tega in se je ponavadi do sobote že noro šare nabraluser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
26.2.2009 10:06:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jutro punce....mi smo meli težko noč...je anja skz kašljala smrkala, zobi...je spala koj pr nama in sva jo lohk sam božala k je na vsake tolk časa pojokcala. zdaj mi je pa že zaspala. sem bla zmenjena s kolegico oob 11.00 za vozičkanje...pa ne bo nič iz tega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zjutraj mi je pa tamal mahal z dvema kockama (sem mu kupila lego stegozavra za RD in sva se včeraj lotla) pred mojimi spečimi očmi...kao, za kle vmes ene ne najdem....dej mi jo poišč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in,si poiskalauser posted image  Je vstal in ponavadi pride k meni v postlo in hoče risanke...zdaj pa se je rajš koj naprej lotil in mene seveda v luftuser posted image
zdaj grem pa lohk pospravjat.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.2.2009 10:06:31   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O sorci,nisem vedla,se pardoniramuser posted image ...in vsali nisva ob pol sedmih,temvec pol devetihuser posted image tiskarski skrat.

Kaj je zdej to............a.................pa napiš,še kej,če si upaš..........user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
26.2.2009 10:08:57   
lunca14

Lunca...a se ti to hecaš s pospravljanjem.Saj jaz sem baje zdaj mal tečna zarad pospravljanja. Sam sem doma in vse vidim in se trudim, da bi blo skoz vse na svojem mestu. Ko sem pa na šiht hodila pa sem bla mal ven iz tega in se je ponavadi do sobote že noro šare nabraluser posted image

N enič se ne hecam,men je užitek pospravljat,bi bla lahko komot čistilka,pa veš zakaj uživam,ker imam takrat mir in iz umazanega rata čisto,pri meni je tako,da lahko ugotoviš,kake volje sem,samo pogledaš po stanovanju in eto ti odgovor,še sem slabe volje,je vse razmetano,če sem ok,je vse na svojem mestu.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
26.2.2009 10:10:01   
Anonimen

Kaj je zdej to............a.................pa napiš,še kej,če si upaš..........user posted image user posted image

Bom rajs narisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
26.2.2009 10:12:12   
Anonimen

N enič se ne hecam,men je užitek pospravljat,bi bla lahko komot čistilka,pa veš zakaj uživam,ker imam takrat mir in iz umazanega rata čisto,pri meni je tako,da lahko ugotoviš,kake volje sem,samo pogledaš po stanovanju in eto ti odgovor,še sem slabe volje,je vse razmetano,če sem ok,je vse na svojem mestu.

Zame je pospravljanje tut terapija....bolj sem zivcna lepse jeuser posted image Najbolj se vidi moje razpolozenje pri sesanju,ko vsak vogal srecam se ve da semuser posted image voljeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
26.2.2009 10:15:04   
RMRM
Lun, hvala za presenečenje. Sem hitr skril košaro z dobrotami, da mi Sara in Mark vsega ne pojsesta. Aja, pa pred mamico moram tud skrit.user posted image user posted image

tvoj prijatelj Lukas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
26.2.2009 10:18:28   
RMRM

Zame je pospravljanje tut terapija....bolj sem zivcna lepse jeuser posted image Najbolj se vidi moje razpolozenje pri sesanju,ko vsak vogal srecam se ve da semuser posted image voljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vem da se trapast sliš, sam men se res zdi da je večja kvadratura prej pospravljena, ker je vse bolj pregledno, sortirano......Jaz bom od poletja mela dvakrat po 120m2,, klet je pa tko še razred zase. Sem že parkrat rekla, da bom eno gospo klicala za okna pomit, pa se vedno premislim. Mi je tko čudno, da bi mi nekdo pucal bajtouser posted image  Lunca, kdaj se selite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.2.2009 10:21:05   
Tina 28
a veš Kleo, da je nisem...ker sem bla tolk zaleplena in sem ga kar na hojladri, da nima šans, da grem zdaj jaz iskat kocko, ko jo lahko sam v škatli najde.....pol je obupal in jo najdel samuser posted image . Sem hotla izkoristit še tistih pet minut, kar je Anja spala, da se v miru pretegnem poležim v postli. Saj poj jo je zbudi, ko je zaklical...no zdaj sem jo pa najdu, k ti ne morš vstatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
26.2.2009 10:23:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Sej vem da se trapast sliš, sam men se res zdi da je večja kvadratura prej pospravljena, ker je vse bolj pregledno, sortirano......Jaz bom od poletja mela dvakrat po 120m2,, klet je pa tko še razred zase. Sem že parkrat rekla, da bom eno gospo klicala za okna pomit, pa se vedno premislim. Mi je tko čudno, da bi mi nekdo pucal bajtouser posted image  Lunca, kdaj se selite?

Z manjsim stanovanjem je tko,da koj zgleda razmetano,ce imas samo 2 posodi za pomit,eno obleko vrzeno cez stol,malo igrace naokoli...je ze bombauser posted image

Se spomnim,ima mami eno kolegico se iz OS.Je sama brez otrok in zivi v garsonjeri.Je enkrat prisla k njej na obisk,pa je bila kolegica ravn v zagonu,pomivala sipe,tla...je bila cist zgaranauser posted image ,ni vedla kje se jo glava drzi,ker je mela se tooolk dela......zivi v garsonjeri,haloouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nasa mami pa,sluzba,hisa,vikend...je samo zavijala z ocmiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
26.2.2009 10:26:13   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Z manjsim stanovanjem je tko,da koj zgleda razmetano,ce imas samo 2 posodi za pomit,eno obleko vrzeno cez stol,malo igrace naokoli...je ze bombauser posted image

Se spomnim,ima mami eno kolegico se iz OS.Je sama brez otrok in zivi v garsonjeri.Je enkrat prisla k njej na obisk,pa je bila kolegica ravn v zagonu,pomivala sipe,tla...je bila cist zgaranauser posted image ,ni vedla kje se jo glava drzi,ker je mela se tooolk dela......zivi v garsonjeri,haloouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nasa mami pa,sluzba,hisa,vikend...je samo zavijala z ocmiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sto ljudi sto čudi pravjo, pa je resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
26.2.2009 10:26:29   
Anonimen

Saj poj jo je zbudi, ko je zaklical...no zdaj sem jo pa najdu, k ti ne morš vstatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene tvoj Nejc tko na mojga necaka spominja,je eno leto starejsi in prav taka facauser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
26.2.2009 10:27:44   
Tina 28
men pa prej okna nikol ni blo problem pucat...zdaj pa...ker smo v stari hiši in lak odpada pa še vmesne razdelke majo. sva žeholta enkrat pobrust in na nov polakirat...sam so tko v slabem stanju, da sva rekla...mah ni vredno.  sva pa vrata noter in ene nagravžne zamazane bež na belo pobarvala. je blo koj lepše. Secer mamo tko...iz kuhinje se gre v Nejčevo sobo (prej je bla to kamra) in njegove pa koj v sobo (koj hiša)...tko, da sva ta vrata kar dol vzela in mamo eno tako krožno pot sem in tjauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
26.2.2009 10:30:51   
RMRM
tina,po tvojem pripovedovanju sodeč, maš ful prijetno stanovanjce. Tud če je staro, se da luštno zrihtat, sploh če mal domišljije in barv uporabiš, česar pa tebi ziher ne manjka. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
26.2.2009 10:34:06   
Tina 28
Ja Nejc je super dete...čeprav ma včasih kakšno neumoseno pripombo.
Sem prav ponosna nanj k je tak živahen otrok, ki pa se zan ful skoncentrirat. Njwega sploh ne za nimajo avtomobili ...ampak sestavljanje. Ko je bil dve leti star je po dve uri brez problema sestavljal...čist je bil nor na to...zdaj pa na legice in on čist sam sestavi komplete od 7-14 let...ali nad 9 let. Prej pa sestavljanke pri 4.letih take za 8+.

Je bla zadnjič kolegica učiteljica na obisku in mi je rekla, če kaj razmišljam, da bi razred preskoču...da se ji zdi pametno ker že bere male tiskane in nasploh ful ve, ker mu moram skoz ene enciklopedije brat (še jaz sem se ful naučilauser posted image ). Pa mislim, da ne bi blo fajn...saj bo mel ful dela z urjenjem pisanja, risanja, organizacije....odgovornosti do šolskega dela. Se mi zdi, da ni vse bistrost...je tud natančnost, želja in urejenost...in da ima tud še svoj čas za igro.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
26.2.2009 10:35:08   
lunca14
rmrm..............lun se zahvaljuje za pozdrave nazaj............kdaj se selimo,v planu je avgusta,tako,da imamo en mesec,da se mal klimatiziramo in zalaufamo,preden gre maj v šolo,prej ne bi šli,ker bosta maj in enej še tukaj v vrtcu.Pa da iskoristimo še babi servis,medtem,ko bosta tavelka v vrtcu,bova midva selila stvari in urejala,lun bo pa pri moji mami in atetu.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
26.2.2009 10:35:29   
Tina 28
ja saj sem ka...bom prav enkrat poslikala in dala gor. No bom čez pol ure, ko pospravimcunjer ponosna kaj sem ustvarla iz razpadajočegsa in gnmilega štuka...in to s pohištvom malo tu malo tam

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.