Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 14:52:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy daaan.. neki bi vprašala,a ima katera vozek quinnija speedija?kako ste zadovoljne? mi bi ga imeli namreč.. Jaz imam S'Oliver - Hartana. Pa sem tudi zelo zadovoljna. Samo vseeno bomo sedaj še eno marelo kupili počasi. Tam do poletja moramo nabaviti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 15:31:29
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka............si pa važička,ko mate malarje,pa važička na kvadrat,ko ti pikica že tako lepo stoji .............pa seveda
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 16:24:18
|
|
|
|
*anamor*
|
Hvala vsem za poklone. Punce kje dobite te lepe slikce. Me že res ni bilo nekaj časa gor in sem to kar preskočila.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 16:49:55
|
|
|
|
Samsa
|
anamor: TUKAJ so slikice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 16:57:46
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, lunca, sem pa res važička Ti si šele ena važička, ko ti že dva stojita, pa ne samo to, eden pa glih bo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 17:32:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa anamor: TUKAJ so slikice SAMSA--hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 17:38:18
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Samsa anamor: TUKAJ so slikice SAMSA--hvala še drugič
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 19:09:00
|
|
|
|
*anamor*
|
samsa tudi iz moje strani hvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 20:52:31
|
|
|
|
beyba
|
hvala vsem za čestitke.... Na hitro sem preletela...super maškare ste bli didlina te prav zastopim a ne ... ni potem časa za takle.... Slovenka mislim da se nisem zmotila za 'stajenje' to da mala sama stoji in vstane...so dobri a ne...sam jih je treba full gledat....ala se je ravno včeraj z mizo boksala...miza vodi 1:0 ela je pa plava okoli očesa ko mike tyson vsem lep pozdravček... Če bo spet kako srečanje me na zs ruknite ok?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 21:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba-Ela lukatova mami-Luka Rahelca-Ana, Jan hiperaktiven otrok - če otrok zdrži 2 minuti pri miru pred tv-jem ni hiperaktiven - tole sem zvedla od ene prijateljice - morm rečt, da se kr strinjam, kajti če je otrok hiper, tudi do 1.leta ne more bit pri miru
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 21:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, pa da vam povem še tole. Včerajšnja noč je bila pa prav sanjska - Luka je spal od 20h do 9h. Sploh nisem mogla verjet. V glavnem, vmes enkrat je nekaj jamral, pa sem mu dala dudo in je spal dalje. SPloh nisem mogla verjet, da je tudi tak luksuz možen :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 21:21:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, pa da vam povem še tole. Včerajšnja noč je bila pa prav sanjska - Luka je spal od 20h do 9h. Sploh nisem mogla verjet. V glavnem, vmes enkrat je nekaj jamral, pa sem mu dala dudo in je spal dalje. SPloh nisem mogla verjet, da je tudi tak luksuz možen :) To ti pa verjamem. Mi tega še nismo imeli. Meni je luksuz zadnje dni, ko se enkrat zbudi (običajno ob 3h), poje in spi tam do pol 9h. Pa saj, da bi vsaj tako ostalo. Beyba, ja, imaš prav. Naša je pa danes ob mizini nogi plezla gor - v jedilnici - in tudi dobila malo buško na čelu levo Lepo čvekajte nocoj, jaz si moram nekaj prebrati, ker jutri predavam. Pa pa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 21:23:49
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, še to sem pozabila povedat - danes smo bili spet maškare, smo šli na Ptuj v šotor na otroško maškarado. Ni glih nekaj super, preveč glasna muzika, pa nič kaj za počet, edino otroci so bili zanimivi, naša pa je v glavnem gledala v zrak, kako je ta šotor narejen No, malo prej smo pa prišli z obiskov pri enih, ki imajo 2 tedna stara Pa sta tako mičkena. Malo zato, ker sta dvojčka, imata mickeni glavici, manjši, kot je imela naša, sicer sta pa že blizu 3 kg, tako da očitno nista dosti manjša, kot je bila naša, čeprav sem že čist pozabila na to, kako je bilo. Se mi zdi, da ni bila tako majhna nikoli. Sedaj pa tam dirka po tleh okrog njiju. Hm hm.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 21:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Beyba, ja, imaš prav. Naša je pa danes ob mizini nogi plezla gor - v jedilnici - in tudi dobila malo buško na čelu levo naš je mel tud zadnjič bližnje srečanje s stolom, pa včeraj z ležalnikom, tko da kaj vse naš še čaka - tole je še najmanj po moje - sm skoraj nič ne joka danes, ko je pa pri naših spodaj plezal in hotel prijemat vtičnice, pa sem mu rekla NE ene parkrat, pa ni blo odziva, sem ga potegnila stran, ga nism udarila, ampak samo svojo roko položila na njegovo - da vidite ta jok, s solzami in vsem kar paše zraven - nism vedla al naj se smejim al kaj naj - mulo mali
< Sporočilo je popravil nya -- 23.2.2009 21:48:27 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ne morem verjet. A vse krofe pečete al kaj???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sej ne morem verjet. A vse krofe pečete al kaj??? Tut jaz ne morem verjet...a ni deset ze mim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje si zdej,a se me bojis...sej nisem fenica rozaste
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sem iskala pionirsko rutko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj res?sej ne stekam...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje si zdej,a se me bojis...sej nisem fenica rozaste hehehehehe - jaz večkrat slišim: joj, kako je lušna punčka - a fantje ne bi smeli bit oblečeni v druge barve - samo v modre :)))
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 kaj res?sej ne stekam... boš jutri :)))
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya Sej ne morem verjet. A vse krofe pečete al kaj??? Tut jaz ne morem verjet...a ni deset ze mim ja, ja, sem danes spala do 8h - mogoč bo jutri tud tak luksuz
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje si zdej,a se me bojis...sej nisem fenica rozaste hehehehehe - jaz večkrat slišim: joj, kako je lušna punčka - a fantje ne bi smeli bit oblečeni v druge barve - samo v modre :))) ja res.Jest sem Meri kupila modri pajacek,ko se ni bla rojena,pa se nekaj sem imela od sestre in svakinje od fantkov..Pa je bla en dan cist v modrem,in ena rece,a je fantek a ne??Sem prav bukavo pogledala...ko je bla pa v roza,pa ena vprasa,je fantek al puncka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 22:58:47
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.2.2009 23:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya Sej ne morem verjet. A vse krofe pečete al kaj??? Tut jaz ne morem verjet...a ni deset ze mim ja, ja, sem danes spala do 8h - mogoč bo jutri tud tak luksuz Moja je mal cez sedem zaspala in bla cez pol ure ze v dnevni .Zdaj spi,samo ce bo tko kot zadnje case,se bo se 100x zbudila,za mleko,dudo,za brez veze Glede padcev in udarcev...je ravn danes na celo letela.Pa ravn takrat ni bila na puzzlah.Ko je na jogiju na zakonski postli dela take akrobacije,na tleh ali puzzlah pa ne..ze ve zakaj,ker celo buba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?