lunca14
|
Jutro še z naše strani,hvala anaj, samsa za kavo in instant zajtrk, pa slikce,kok so noro dobre,ena lepša od druge, izabelca,kot vedno luštna,ko slikca, aleksandra vam se vidi,da ste uživali sto na uro,pa lepi ste vsi po vrsti,si me pa razveselila s tem,da si tud sebe spet pokazala,si lepa kot rožica,v pušelcu, slovenka,prava dalmatinska familija,ste rasturali čist,res sta se potrudla s kostumčki in dobro je ispadlo,pa velik sreče danes z malarjem, naya,a maš še kak krof,al si vse pojedla,bo treba pa še pečt, mtinca,moj mastitis se je kar počasi izboljšal,tako,da ne bo treba na antibiotike it,kako kej frača lana?, anamor,ja super,da se mali že postavčja,useda in kliče ata,če se postavlja na noge,mu lahko kupiš čeveljčke,od cicibana so kvalitetni In mi spali smo na etape,hranjenje na tri ure,noče več spat pri meni,in moram se ustajat ,zobkov še kar ni,malo kašlja,šmrka,taka rahla viroza,upam,da pri tem ostane,mami je ok,se skušam malo relaksirat v svoji glavi,počasi delam plane za spomladi in poleti-selitev.
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 23.2.2009 9:08:03 >