lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa lunca....a zdaj je pa pri tebi: KO JAGENČKI OBMOLKNEJO Ma ne..sam sem šla mal na babji čvek pogledat,kaj je danes aktualnega,pa so bile na tapeti maškare,kaj jim dajejo,oz.jim ne dajejo,ko pridejo na vrata....pri nas je še vedno navada,da se da maškari krof,bombone ali kako mandarino ali pomarančo,nikoli denarja,in sedaj raspravljajo o tem,da sladkarije niso zdrave za otroke,pa če daš sladkarijo,mora bit kvalitetna,ne neka iz diskonta,pa krof ne sme bit,ker je premasten,in jih dobijo preveč,pa jih potlej stran mečejo,ne vem mi smo jih vse pojedli..........da suho sadje tud otroci nečejo.........ma majo prepolne riti,jaz sem bla vesela vsega ker sem dobila,sladkarije smo pojedli po enem tednu,krofe čez dva dni,denar pa sem spravila in ga zapravila za sladkarije kasneje in bila sem vesela,da so mi sploh odprli,da sem se lahko malo považila in poveselila.............danes,pa imajo otroci res preveč vsega in ne znajo cenit nič drugega,kot denar,res bi morali naši otroci tud kdaj občutit,kaj pomeni lakota,vem,da se sliši kruto,ampak tako je,vidim pri mojem tavelikem,samo tisto,kar mu paše,če ni tko,kot si je on zamislil,je blek in fuj,če bi bil lačen,ne bi blo ne bleka ne fuja...........pa ga skušam vzgajat,da bi cenil dobrine,ampak je okolica okoli njega tako, naravnana,da ga ne dohajam.