|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
23.2.2009 23:25:39   
aleksandra silvija
user posted image

Lunca, ampak meni se zdi, da ima njega neverjetno rad. Ker tako tuli, ko kam gre. To se je dogajalo že mesec dni nazaj, sedaj je še huje. Hlipa, neutolažljivo joka.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.2.2009 23:25:42   
lunca14
Zdej pa res grem spat nočko,naya,kleo in aleksandrauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 827
23.2.2009 23:28:19   
aleksandra silvija
Prav, lepo spite, drugače bo že jutri.user posted image
Grem:
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 828
24.2.2009 7:23:19   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Ste čakale v zasedi in ste pol naklanfale več kot pa v 2 - eh dneh user posted image

user posted image  in user posted image  sta že pripravljena za vas, da si naberete moći, da boste lahko čvekale user posted image

Malo, da vas še podkupim ( da boste kaj več povedale ): user posted image

Glede spanja pri nas: Lara spi od 20 h in vsaj do 6.15, ko mojemu user posted image  zvonu ura - tako, da so bli Špartanci uspešni user posted image user posted image user posted image
Na noge se Lara ne postavlja, ker misli, da so noge za v usta in ne za na tla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
24.2.2009 7:23:37   
babysolza
Jutrčka!

Joj ste pridne zvečer! Mi še kar vstajamo med 5 in 6 zjutraj, tako da zvečer še 22 ne učakam. user posted image user posted image  Danes je bil luksuz, je spala do 5.55 in samo ob 4-ih sem ji dala dudiko. Se premetava po pojstelci, potem se pa počez obrne pa ji ne paše. Pa rabi mami servis, da jo lepo poravna in že pančka naprej. user posted image

Zdejle še kar razsaja od zjutraj, sam jo moram počasi mal nest spat. Včeraj je spet mal tečkala, sam ma dlesen že čist trdo tako da upam da zdej bo pa res ta zob pršu ven. user posted image

Se oglasim še kaj, aja pa še user posted image user posted image  (duplih, da boste lažje na Samso počakale) user posted image user posted image user posted image .

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 830
24.2.2009 7:24:17   
babysolza
Na, pa me je že prehitela. user posted image user posted image

Jutrčka Samsa! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 831
24.2.2009 7:30:08   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom:
- Luka (*Mojca*)
user posted image

- Teja ( nInAzWeRiNa)
- Janez ( tweetek)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 832
24.2.2009 7:31:10   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Na, pa me je že prehitela. user posted image user posted image

Jutrčka Samsa! user posted image

user posted image  babysolza

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 833
24.2.2009 7:33:37   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

daaan..
neki bi vprašala,a ima katera vozek quinnija speedija?kako ste zadovoljne?
mi bi ga imeli namreč..

Ne vem kako je kaj s tem vozičkom... kaj pa, če  pogledaš na NOSEČNOST (  pod opremo za dojenčka), tam veliko pišejo tudi mamice, ki uporabljajo prav določene zadeve

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.2.2009 7:37:45   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

- Luka (*Mojca*)
user posted image

- Teja ( nInAzWeRiNa)
- Janez ( tweetek)

user posted image

vse naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.2.2009 7:41:04   
lunca14
Jutro samsa in bebysolzauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.2.2009 7:45:30   
lunca14
pa veselga pusta vsem skupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.2.2009 7:48:10   
Samsa
user posted image  lunca

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.2.2009 7:57:14   
Anonimen

- Luka (*Mojca*)
user posted image

- Teja ( nInAzWeRiNa)
- Janez ( tweetek)

user posted image

čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
24.2.2009 7:58:55   
Anonimen
dobro jutro

hvala za zajtrk bil je doberuser posted image

Ta veliko maškaro sem oddala v vrtcu, jaz sem ob kavici, Ema pa nekaj kašlja tako, da se bo zbudila.

spanje- pri nas je ob 20-8 ponavadi,če pa prej je npr.7 pa spi do 9,10user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
24.2.2009 8:03:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

- Luka (*Mojca*)
user posted image

- Teja ( nInAzWeRiNa)
- Janez ( tweetek)

user posted image

vse naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako še za Meri, Luka Patrika, Laro

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.2.2009 8:05:37   
RMRM
krasen maškare user posted image user posted image user posted image , princeske, žabica, dalmatinčki.....

< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.2.2009 8:06:52 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.2.2009 8:14:21   
RMRM
jaz sem pa zdej par dni obujala spomine, sem gledala posnetke otrok, ko sta bila majhna. Noro, kako čas beži. Ko je bla Sara stara 4 leta, Mark pa 1, pa ko je Sara igrala na violino, pa pela na korajži velja, pa Markove prve hokejske, pol pa še smučarske tekme, pa rojstni dnevi. Joj, kako sta bila lušna. Pa za božič sta skupaj zapela....., men so kar solze tekle ob gledanju. Pa mami se je mal zamislila nad kg, ko se je vidla na posnetku izpred .... letuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.2.2009 8:18:22   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ema pa nekaj kašlja tako, da se bo zbudila.

spanje- pri nas je ob 20-8 ponavadi,če pa prej je npr.7 pa spi do 9,10user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Emo

Važička si glede spanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.2.2009 8:19:38   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

jaz sem pa zdej par dni obujala spomine, sem gledala posnetke otrok, ko sta bila majhna. Noro, kako čas beži. Ko je bla Sara stara 4 leta, Mark pa 1, pa ko je Sara igrala na violino, pa pela na korajži velja, pa Markove prve hokejske, pol pa še smučarske tekme, pa rojstni dnevi. Joj, kako sta bila lušna. Pa za božič sta skupaj zapela....., men so kar solze tekle ob gledanju. Pa mami se je mal zamislila nad kg, ko se je vidla na posnetku izpred .... letuser posted image

sam res čas tako mine, da je groza...
Do 18-ih se mi je full vleklo, zdaj pa drvi s svetlobno hitrostjo user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.2.2009 8:31:20   
aleksandra silvija
user posted image

Ja, male in velike maškarce--super ste!

Za tini mini rojstne dneve danes in v preteklih dneh: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM--- Joj, včasih je kar težko gledat slike iz preteklosti. Si kar ne predstavljam kako bo, ko bodo otroci imeli okoli 20 let.

Kg? Hja, jaz jih nimam nič več kot ob poroki, ampakočitno so ti kg imeli selitve. Malo so se preselili. Seveda jih ni tam, kjer bi lahko bili, kjer pa ni treba,...user posted image

Christy---ja, dober predlog si dobila, da pokukaj na stran o debatah z vozički.  Mi voziček zelooo malo uporabljamo, drugega pa ne nameravamo kupiti.

Samsa---nič hudega, če tvoja uporablja nogice za v usta! Pri nas je že bilo pestro zaradi nenehnega gibanja, sedaj pa Lovro pobira buške kot za stavo. Leze in pleza povsod, kjer je najmanj treba. Najbolje se je postavljat pokonci ob radiatorjih, televiziji, predalih, pečici,...na koncu bodo itak vsi hodiliuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.2.2009 8:35:08   
aleksandra silvija

dobro jutro

Ta veliko maškaro sem oddala v vrtcu, jaz sem ob kavici, Ema pa nekaj kašlja tako, da se bo zbudila.

Ja, zajtrk je bil: user posted image
Super za spanje.

Naš Jernej je žalosten, ker ne more v maškare.

Ko smo bili na dopustu je vzgojizteljica klicala, kdaj nam bolj paše maškarada. Ali v ponedeljek ali torek popoldan.
No, Jernej se je popoldanske maškarade izjemno veselil. Vse smo že prej pripravili.
No, včeraj smo izvedeli, da maškarade v vrtcu popoldan ne bo, samo dopoldan, on gre v vrtec šele marca, danes pa nismo ravno povabljeni in tudi cel kup ceromonij bi bilo, če bi ga hotela vleči tja za tisto uro.

Saj bo maškarca doma, ampak je žalosten.
Kaj čmo.

Lani sta bila za maškare oba s Patricio bolna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.2.2009 8:43:34   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

dobro jutro

Ja, zajtrk je bil: user posted image
Super za spanje.

Naš Jernej je žalosten, ker ne more v maškare.

Ko smo bili na dopustu je vzgojizteljica klicala, kdaj nam bolj paše maškarada. Ali v ponedeljek ali torek popoldan.
No, Jernej se je popoldanske maškarade izjemno veselil. Vse smo že prej pripravili.
No, včeraj smo izvedeli, da maškarade v vrtcu popoldan ne bo, samo dopoldan, on gre v vrtec šele marca, danes pa nismo ravno povabljeni in tudi cel kup ceromonij bi bilo, če bi ga hotela vleči tja za tisto uro.

Saj bo maškarca doma, ampak je žalosten.
Kaj čmo.

Lani sta bila za maškare oba s Patricio bolna.

joj, pa kako so mogle vzgojiteljice tako zatajit, noro. Za Jerneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja2 tavelka sta bila tudi vsako leto za maškare bolna, res, skozi leto nič, za maškare obvezno, tako da pri nas ni bilo neke velike evforije glede tega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
24.2.2009 8:49:23   
aleksandra silvija
Očitno drugim staršem ni bilo do popoldanske maškarade. Saj razumem. Služba, kup obveznosti, popoldne nazaj v vrtec na maškarado,...

Edino kar je, bi bilo fino, če bi bili o odpovedi maškarade prej obveščeni.

Saj. Načeloma jaz niti nisem "maškare fen"user posted image .

Sploh zvečer si ves lepljiv, razmazan, bljak--to meni že v otroštvu ni bilo finouser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.2.2009 9:19:38   
lunca14
rmrm.......ja ta razumem,nostalgija,na minule čase,sploh čase,ko so otroci majhni,user posted image kaj čmo staramo se,naši otroci pa rastejo,zato,pa delamo nove otročke,da se počutimo skoz mladeuser posted image ............o,kg glih ne bi,ker me je groza se pogledat v ogledalo,na vago se ne upam stopituser posted image ,sem pa ugotovila,zakaj mam tak apetit,enostavno se ne morem spočit,ker ponoči ne spim in dobivam energijo iz hrene,ne znam si drugače razlagat..............
a.s............groza,no in maškare,pa otroci,se jih tolk veselijo,res ni fer od vzgojiteljic,da te niso obvestile,moj bi se dal napol,če bi se mu to zgodilo,dobr prenaša tole tvoj jernejček in mami tud...........ti,pa ne govori o presežku kg,ko si suhicauser posted image user posted image ............pa važička si tud,ko lovro že hodi,pa buške dobivauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 24.2.2009 9:28:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?