Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oziroma...ne da se ti pisat,pa si cakala,da grem spat...samo si se za.j,evo mene aa, to pa ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:17:21
|
|
|
|
slovenka
|
Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pridno dete - sploh pri rožah - sem glih prej sesala zemljo okrog lončnice v dnevni. Pa zemljo ful rada je Ojoj . Moja zdaj puza...pa sem rekla mozu,da me skrbi,zaradi televizorja,ker omarica ni k steni pritrjena,se lahko zvrne,recimo.In kam je otrok najprej sel,ko sem jo polozila na tla....direkt na omarico od tv . Poznamo, poznamo Dej,dej,le kaj naj tuki zvrne...edin ce ni Samson
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:18:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu Kaj vidve rime iščeta?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jujujuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bruhuhu Na juuuuuuuuuuuuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:00
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, zvrne? Hm, verjetno res ne... Imamo kar varno dnevno sobo Edino sedaj imamo na tej omarici eno trobentico, pa ji je že vse liste in cvetke potrgala - no ne vse, samo smo pa dobili pritožbo s strani trobentice, naj dojenčka krotimo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... Drugače pa pri nas ni nič kaj takega dosegljivega Sari , edin puzzle ima kar samopostrežene.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. ...kje je ze to.Mi cakamo modrostne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:22:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. Naša pa puzel ne grize, samo razmetava jih - ali pa jih še bo, ko bo imela več zob Sem pa že slišala, ja, da so mamice pospravile puzle zaradi grizenja - samo meni to ni tak fuj kot pa zemlja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:23:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... ffff, me ne skrbi - pri nas moraš vse osebno do njih - to se ti pa ziher ne bo dalo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj ......dej ji mal za jest
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ej,da se ne bom mal sprehodila do socialne.... ffff, me ne skrbi - pri nas moraš vse osebno do njih - to se ti pa ziher ne bo dalo Imas prav...danes si lohk brez skrbi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:27:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. Kleo, modrostni ja. Veš kok je hudo, pa ne jamram, sam tole je res že zelo hudo, ko ti otrok v naročju joka in ves zaripel v lica HB vsaj je normalno z apetitom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ojoj ......dej ji mal za jest No, ti bom vrnila, ko bo Meri navalila na zemljo Pa ko sem že na shrani. si - še ena današnja slikica - z našega vikenda - atovega - samo ga menda zdaj zdaj dobimo - samo da si malo okolico hiše zrihtamo, potem bomo pa lahko denar v vikend dali Ker notri ni nič opremljen, samo razgled je pa super lep. No, ampak Sofija prvič na travi:
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo ta zemlja v ustih me pa res moti Pa na parketu Je že spet zunaj, ker sva jo po kopanju še malo spustila z verige, pa sem ravno med kopanjem sesala Ti se sekiraš zaradi tega, jaz pa zaradi vseh pregriznjenih puzzlov. Danes je komaj rešil iz ust tiste drobne koščke, ki jih je Sara sesekljala v ustih. Ne moreš verjet kaj naredijo to njeni zobje. Za šalo pregrizne, tak da ne vem kaj čem naredit. Tak je žlehtna te dni, ker ji tele 4-ke ven rinejo. Naša pa puzel ne grize, samo razmetava jih - ali pa jih še bo, ko bo imela več zob Sem pa že slišala, ja, da so mamice pospravile puzle zaradi grizenja - samo meni to ni tak fuj kot pa zemlja Spoznavaš prve čare zapranih in zaflekanih cunj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:28:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:30:06
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Didli, saj si dobre volje nocoj, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:30:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Veš kak bodo luštni naši z buškami, pa modricami? Ne, sej ne mislim tak resno. pač, to bodo dali vsi skozi, sam je zanimivo kok se jezimo za take nepotrebne stvari. Kaj šele bo, ko bodo okušali prvi alkohol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. No, Didli, pa se zdaj poglej - normalno, da me skrbi Didli, saj si dobre volje nocoj, a ne? Itak, da sem. Sam mal me skrbi zarad puzzel, ko sem ji glih lepo kotiček uredila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, zemlja te skrbi? Hm, če pomislim, jaz sem si kar sama kakav delala doma s kolegiccami kot mala punčka. Izkopala luknjo, dolila vodo in postregla v šalčke. Njami je blo fino. Kleo, modrostni ja. Veš kok je hudo, pa ne jamram, sam tole je res že zelo hudo, ko ti otrok v naročju joka in ves zaripel v lica HB vsaj je normalno z apetitom. Ja,saj vem,prav boscki so ,tile nasi tamali .Mojo so najbolj do zdaj stirke matrale. Slovenka,daj se kaj gor,ko si glih na shrani.si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 22.3.2009 23:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nizki štart.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?