|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.3.2009 9:25:02   
Anonimen
jaz upam, da ga ne bo oz. naj bo višje gor,ker tukaj ga pa res ne rabimo več. Pa tako lepi dnevi so žeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.3.2009 9:26:52   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaa to mi pa že dolgo ni uspelo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.3.2009 9:35:17   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

moj naslednji bo pa tale, enkrat user posted image

http://www.ford.si/ns7/current_promo/current_promo/smax_curpromoint/-/-/-/-

Mmm, meni je tudi ta super.

Smo bili že na sprehodu, smo prišli na malico.

Upam, da Lovro zaspi in ga spečega odnesem v voziček.

Pregled pri 9-ih mesecih smo že imeli, naročeni smo na cepljenje 11.6.2009.
Lovro ima še vedno 2 zobka, novih še ni na vidiku.
Se pa Lovru hrani na žlico pošteno upira.
Se vidi po kilaži.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.3.2009 9:36:36   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oujeaaaaaaaaaaaa to mi pa že dolgo ni uspelo
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.3.2009 9:38:44   
RMRM
AS - kako ste vi pridni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovra.

Zdej pa tud jaz res grem, se je Lukas zbudil, še pojeva in greva tud ven na sonček. Je treba izkoristit, če so tako slabe napovedi za naprej.

Lep sončen dan, se zvečer kaj tipkamo user posted image

dijooooo

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.3.2009 10:17:27   
Anonimen
dobro jutro

sva spali do 8h,pa malo jedli,bli vzunaj...
Slovenka,meni je avto na pogled zlo fajn,glede drugih stvari sene spoznam,lahko samo recem,da bi bil za nas cist premajhen.Bi sla lahko v slo.samo z vozickom in enim kovckomuser posted image
AS,RMRM,Nya,Tanc,Ninny,helouuser posted image

Ja, vceraj je imela Meri Anjo na obisku.Je blo fino,bo treba ponovituser posted image .Anja je ful velika,pa ves cas se je hotla na nogice postavljat,Meri je bila pa bolj glasbeno navdahnjenauser posted image .Tina je cist shirana,res suha in postavna,ati zgovoren...user posted image user posted image user posted image user posted image .

RMRM,tudi mi imamo en zopren veter,nikamor podobno,bo vsaj sneg odpihal.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
18.3.2009 10:41:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

http://www.toyota.si/cars/new_cars/auris/index.aspx

Hm, meni pa ta ni user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
18.3.2009 10:41:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

o ninny, dan.

Sem se že poslovila, pa sem spet tukaj. Moj škratek še kar spi, sem bla zunaj, pa takoooooooo zelo pihauser posted image

ja, veter je danes, upam,da se bo tekom dopoldneva nehal pihat,ker imava danes spet namen iti po Mašo peš v vrtec. Je kar fajn sprehod.
Pri nas je pred eno uro vstala, sedaj se igra v stajici.

ninny, mislim, da bo samo slabše, kolikor sem brala.Bomo od jutri na morju, pa ni nič optimistična napoved. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
18.3.2009 10:41:30   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

dobro jutro

sva spali do 8h,pa malo jedli,bli vzunaj...
Slovenka,meni je avto na pogled zlo fajn,glede drugih stvari sene spoznam,lahko samo recem,da bi bil za nas cist premajhen.Bi sla lahko v slo.samo z vozickom in enim kovckomuser posted image

Kleo, ja, smo mi lani takoj po rojstvu naročili passata, da je familijski, ta bi bil pa bolj samo samo moj user posted image   No, pa za otroka v vrtec peljat. Ne pa za dopuste itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.3.2009 11:15:42   
Anonimen
Slovenka,ti ga kar kupi,pa se pase ti,sta ravn za skupajuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.3.2009 11:29:07   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,ti ga kar kupi,pa se pase ti,sta ravn za skupajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.3.2009 11:53:15   
sasa.vracko
halo punce

zunaj je krasen sonček, samo piha pa tako svinjsko, da te hoče kr odnest, sva bla s tamalim prej na sprehodu in sva kr kmalu šla nazaj domov, res škoda...pa še zlo slabo kaže za vikend..sva šla do trgovine po prve Lukatove čeveljčke, take na ježka, od Cicibana, madona kake cene 43 eur, pa so mel fajn 15% popust in so bli pol 37 eur user posted image  so pa taki fajn mehki, udobni, da mu jih lahko lepo na nogico dam.. ja kaj je še novga, ja nč, tamal je non stop v vtičnicah, se s hojico pripelje do njih in takoj prstke tja user posted image  tako da ga komi lovim, pol pa v kuhinjo šiba in vse iz predalov zlaga, je pa zlo priden pri tem, skor ne veš za njega user posted image  je pa začel spat samo enkrat na dan, od 12h do 14h in to je vse, ob 20h gre pa itak spat in spi do 7h zjutri....alarm, se pol še oglasim

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.3.2009 13:13:11   
lunca14
Hej ,da se še jaz javim,pri nas je stanje nespremenjeno lun še vedno bruha,manj,a vseeno,je pa danes podrl rekord v nočnem spanju od 19 pa do pol treh zjutraj,eneju,teče iz noska zelen šmrkelj,tak konkreten,aja on je pa spal v soboto od 13 pa do naslednjega jutra do šestih zjutraj,vmes sem ga samo previla,si je privoščil,maj še vedno pubertetnik,jaz pa sem bla danes spet pri zobarju,mi je spulil modrostni zob,je bil gniluser posted image ,pa spredaj mi je eno lukenco popravil.Drugače pa smo cel dan zunaj in se igramo,se gungamo skačemo po trampolinu,vozomo kolo,avtke,skiro................in potem mami in ati samo popadata v dnevni i zaspita,včeraj sva spala do pol enih.....pa samo malo sva se vlegla.............
lana...........vse naj naj za včeraj in za tvoje mere,mi gremo pa v ponedeljek na pregled,ampak cepljeni pa spet ne bomo,ker ima virus,kaj čem.......
No lepo se mejte,trenutno pri meni oba spita,jaz grem jest,potem pa se spet začne.....zbudu se bo lunko,pa grem po maja,pa se zbudi enej,pa gremo na telovadbo,pa večerja igranje,kopanje,pa spat................dnevna...........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.3.2009 13:59:10   
mtinca1

hej ho Lunca! pogrešana si bila, lepo da se se javila
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zdravje!

nya - lahko se dobiva pri tušu, pa če ne bo preveč mrzlo pihalo obiščeva strica Botra user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.3.2009 14:10:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

hej ho Lunca! pogrešana si bila, lepo da se se javila
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zdravje!

nya - lahko se dobiva pri tušu, pa če ne bo preveč mrzlo pihalo obiščeva strica Botra user posted image

................važičke,jaz bi tud,če bi lahko,pa ne gre-škoda...........dejta se enkrat,ko bo lep sonček pripeljita do mene,vam skuham en dober kafe,pa še fajn sprehajalno mamo v hostici.........pa seveda lahko tud kaj fajnega spečem,bo še moj fajn vesel

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.3.2009 14:12:03   
lunca14
slovenka in saša tudi vidve pozdravljeneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.3.2009 14:36:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

slovenka in saša tudi vidve pozdravljeneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.3.2009 15:26:17   
*Mojca*
Ahoj!

Eno vprašanje. V letu 2008 nisem koristila nič dopusta, ker sem ga imela še ful iz 2007. Baje ga moram porabit do konca junija. Zdaj pa me zanima al mi pripada ves dopust za leto 2008, ali samo sorazmerni delež, kolikor sem bila v službi, se pravi polovica? Enako naj bi veljalo za leto 2009. Se pravi, ker sem skoraj 6m na porodniški mi pripada samo pol??
To mi je danes omenila ena kolegica pa me je kr na rit vrglo, ker sem mislila da bom lepo do konc junija doma, da bom izkoristila lanski dopust. Torej, ima katera kaj pojma glede tega?
Na plačilnem listu piše da imam še veh 31 dni za leto 2008 user posted image , pa neki se je govorilo da ti 10 dni propade če ne koristiš?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.3.2009 15:28:19 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.3.2009 15:50:24   
slovenka
Mojca, zdaj za ziher jaz ne vem, vem samo, da je bila pred kratkim ena sodba Evropskega sodišča, po kateri tudi če bi bil celo leto na bolniški, lahko potem prihodnje leto koristiš cel dopust za nazaj. Kolegica jutri predava o tem v Portorožu in sva se pogovarjale, da v luči te sodbe niti slovenska omejitev 30. junij ne bo več vzdržala, tako da jo bo treba popraviti. Mislim, da si lahko vsaj do 30. junija doma - za vse, kar imaš od lani - pa potem ti ostane še letošnji. Moja sodelavka se je dogovorila, ker je še v porodniški delala - da so podpisali pogodbo, da lahko po 30. juniju letos koristi lanski dopust, potem bo pa še letošnjega in pride v službo septembra. Rodila je pa junija.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.3.2009 16:07:16   
*Mojca*
Ooo kul, hvala Slovenka user posted image user posted image user posted image

Potem je še upanje da bom junija doma. Sicer bom pa jutri klicala na kadrovsko, ker sploh ne vem kdaj točno moram nazaj v službo user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.3.2009 16:09:12   
aleksandra silvija
Moji otroci imajo malico, mami pa hop na rruser posted image .

Mojca--mene tudi zanima to z dopusti. Razloženo mi je bilo, da mi lanskega 10 dni propade. Tako sedaj res ne vem.
Nimam pojma kako bi me v službi pogledali, če bi jim omenila kakšno odločbo Evropskega sodišča. In zraven še prošnjo za skrajšan del.čas.  In dejstvo, da bom morala kdaj iz službe v vrtec, pregledi v Lj. user posted image

Slovenka--super smeh.
Avto pa---vau, meni je všeč. Športen, sexi, hud.user posted image
Ampak samo za mamice, ki peljejo v vrtec 1 ali mogoče 2 otroka. Zato si ga sedaj kar privoščiuser posted image .
Ker jaz sem pristala na multipliuser posted image user posted image .

RMRM in Taanikaa hvala za čvek.
Sedaj šibamo nazaj ven pokurit odvečni sladkor.
Kot kaže, bomo morali pošteno letat okoli.user posted image  (zato mami nabira energijo na RR)user posted image .

Baj

Mojca--helouuuuuuuuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.3.2009 16:09:55   
aleksandra silvija
Lunca---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.3.2009 16:30:21   
*Mojca*
as: heloouuuu user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.3.2009 17:18:32   
slovenka
Pupe, bom na konferenci v sekciji delovnih pravnikov in bom vprašala topi top strokovnjake, kako je s tem, prav? Potem boste pa lahko za službo imele preverjen odgovor user posted image

AS, multipla - ja, pravo ime. user posted image user posted image user posted image Ja, meni je ta kupe tako všeč - pa mi sedaj več ljudi pravi, naj raje vzamem 4-vratnika. user posted image Saj imam še čas za razmislek, se vozim zdaj s starim golfom, enkrat na teden, pa je še dober. user posted image Poleti bodo pa verjetno še ekstra akcije, ker bo (še) manj povpraševanja po avtomobilih. Si mislim.

Uh, laufam k frizerju.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.3.2009 20:01:24   
Tina 28
Ojla...
ja včeraj smo se pocrklali pri Kleo. Nas je prav lepo pogostila...pripravila malico (očitno ker sem shiranauser posted image ) že prej...in Meri, ki se je ravno zbudila...tudi ni dolgo rabla, da se je hitro veselo smejala. Je prava mala nasmejanka in tud Anja je bla zelo zadovoljna z družbo. No, Anji je itak povsod všeč, kjer za jest dobi. user posted image  Je bla najprej ful navdušena nad Meri...je kar vanjo lezla.
Moj je oblubu, da bo šel vmes mal avto porihtat...v glavnem, da naju bo pustil mal čvekat...pol se je pa kar nalepu na tist stol in veselo klepetal s Kleo. Ja ...je bla res preveč fejst in prijetna, da bi izpustil kaj zanimivga. Mi je pol reku, da je pač mislil, da bo dolgčas..in ker ni blo, je spremenil dogovoruser posted image  sam pri sebiuser posted image user posted image .

Slovenka...kar se dopusta tiče, pa jaz gladko izvisim po mojem. Na žalost lahko le v času počitnic koristimo dopust...kar ga imaš manj..pač septembra pribijejo minus ure  in jih čez leto no prinašaš z nadomeščanji....da navte mislile, da čist po suhem poleti doma uživamo.user posted image

kaj še...ne vem....če ste prisotne se vse da zment...kje steuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?