|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
18.3.2009 20:59:02   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - a ste opravili uspešen nakup?

ja, kupili dve letalski kapi, set lončkov, ki se zlagajo pa ene pisane pleničke :)

sem na hitro prebrala dve LETALSKI KARTI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.3.2009 21:00:03   
RMRM
oh, slabo berem, seveda mi propade. Ma čist sem out.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.3.2009 21:01:14   
RMRM
Nya user posted image user posted image za nakup. A si Lukcu kupla belo sivo črtasto kapo s šiltom, ta mi asociira na letalskouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.3.2009 21:03:07   
Anonimen

ja, kupili dve letalski kapi, set lončkov, ki se zlagajo pa ene pisane pleničke :)

sem na hitro prebrala dve LETALSKI KARTI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz tuduser posted image user posted image user posted image

aja dober večer

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.3.2009 21:03:39   
RMRM
mtinca, sem vidla da imaš druge slikice v avatarju. Ful je luštkana Lana, taka velika puncauser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa res naši škratki niso več dojenčki. Mi je ravno zadnjič fizioterap. pokazala, kako naj ga nosim, ker zdaj pa ni več dojenčekuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.3.2009 21:04:37   
Anonimen
163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
(4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Sam glede na to, da nobena od nas ni delala 6 mesecev v letu 2008, bi rekla, da nam propade 10 dni

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.3.2009 21:06:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM - kaj pa lahko naredijo kužkiuser posted image user posted image user posted image ?
se pokakajo tam, kjer se ne bi smeli ????

eno malo čivavo je napadla, so jo moral uspavat. Pa do zdej je bla naša ful mirna, vodljiva, narjen BBH, ma pes za rečt. Zdej pa to. Sem ful jezna nanjo, pa še kaznovat je nism mogla, ker je blo že vse mimo, pol pa pes tko al tko ne ve, če si prepozen s kaznijo.

Ojojuser posted image user posted image .Mi imamo prinasalko,pa je predlani tut napadla eno mejhno....mah,tko je blo grozno,da se vsakic tresem ko jo na sprehod peljem.Pa se povodec sem ji kupila za cez pleca,da se jo lazje zadrzi,a kadar pridem,al ga ne najdejo,al je na vikendu...user posted image

Kaj pa je blo,al je civava sama k njej pritekla,je bla tvoja privezana,a ne mara tamalih...nasa jih sovrazi,ker jo je en tak tamal napadel ko je bla se mladic.Kako ste pol uredil z lastnikom...joj RMRM grozno no,a si bla zraven'

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.3.2009 21:07:50   
Anonimen

tut jestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.3.2009 21:08:41   
mtinca1
RMRM - ampak ti (če ga nisi mogla koristit), bi se lahko sklicevala na drugi odstavek 163. člena ZDR:
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.

nya - tisti stavek, ki si ga označila, je s spremembo ur.l.103/07 ČRTAN; ampak kljub temu, da je črtan, se vsebina nič ne spremeni.
Tako, da se strinjam s tvojo ugotovitvijo, da ker nobena ni delala več kot 6 mesecev, ne more uveljavljati izjeme po 3. odstavku 163.člena.

joj, smo zabluzle s tem dopustom...

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 18.3.2009 21:12:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.3.2009 21:10:13   
RMRM
Jaz sem zadnjič zaradi reševanja kadrovske problematike mogla napisat en dopis, v katerem sem navedla, kdaj pričakujem, da bom pričela z delom.  Tam sem jim točno napisala, kdaj mi poteče porodniški dopust in da potem koristim LD za 2008. Nato pa podaljšanje itd...., pa mi do danes še nihče ni nič rekel, da ne morem koristit celega LD, tko da zdej pa res nimam več pojma. Pa kadrovska ima ta moj dopis, ker čakajo odločbo o podaljšanju. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.3.2009 21:10:32   
Anonimen

Nya user posted image user posted image za nakup. A si Lukcu kupla belo sivo črtasto kapo s šiltom, ta mi asociira na letalskouser posted image

ne ne - prav tako letalsko user posted image user posted image user posted image  - ko jo bo mel gor, ga pofotkam, pa boste vidle

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.3.2009 21:11:53   
Anonimen
bas ste dosadneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.3.2009 21:12:57   
Anonimen
V glavnem vem, da če jaz lani ne bi koristila 10 dni, bi mi propadlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.3.2009 21:14:10   
Anonimen
RMRM - jaz se psov na smrt bojim - sam mi je vseen hudo, ko slišim kaj takega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.3.2009 21:14:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image
res?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.3.2009 21:15:12   
Anonimen
grem sam cunje dat prat - pridm nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.3.2009 21:15:13   
RMRM
kleo, ne vse to se je dogajalo doma. V bistvu je to sosedova psička, tko da nobenmu ni nič jasno. Pa naša je ful imela rada male pse, se je vedno do njih obnašala tko materinsko, že ko sva hodile v šolo. Tko da nimam pojma, kaj jo je pičlo. Sva pa z mojim ugotavljala, da je mogoče to posledica tega, ker je stara 4 leta, pa ji nikol nisva pustila gone. Ne vem, bova šla med vikendom do njenega vzrejitelja, da nama svetuje, ker men se meša, ker ji ne  morem več zaupat.

Lastnik psičke je tak umirjen človek, tko da je na koncu on mene tolažil, da pač to so psi, da je bil on v otroštvu ful pogrižen, pa moj mož tud, bla, bla,.  Mah, ne vem. Najbrž bova poleg stroškov ponudila, da pomagava pri nakupu novga psa, če se bodo tko odločil, sej sploh ne vem kaj se v takem primeru nardi.Je pa res, da sta bila oba psa spuščena in v bistvu brez nadzora.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 18.3.2009 21:20:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.3.2009 21:15:50   
RMRM

a s koriščenjem LDuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.3.2009 21:18:58   
RMRM

V glavnem vem, da če jaz lani ne bi koristila 10 dni, bi mi propadlo user posted image

Sej bo men najbrž tud, sam naši bodo to zgleda ugotivil, ko bo treba LD vnest v tabelo, pa rač. ne bo sprejel. Predvidevam da bo tko. Mah, bom že preživela, kaj pa čem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.3.2009 21:20:18   
Anonimen
Nya ja resuser posted image user posted image

RMRM,grozno no,samo nekaj je moglo bit,ce pravis da jih ima drugace rada,pa se sosedova....dobro da je lastnik tako prijazen,bi ti lahko fajn zatezil.
Meni se zdi,da si prav ukrepala,glede placila,kaj vec tezko storis.Samo zdaj te sigurno skrbi zaradi Lukasa a ne...ne bos vec tolk zaupala.

Saj nasa je drugac pridna,no folka nasplosno ne mara prevec,ni tko tipicna prinasalka,do nas je itak super...samo tamalo ne zaupam prevec v njeni blizini,saj nikol ne ves.
Drzi se no,da se kmal pomiris,saj si ziher se v soku...user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.3.2009 21:20:47   
Anonimen

a s koriščenjem LDuser posted image

jpuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.3.2009 21:23:06   
mtinca1

kleo, ne vse to se je dogajalo doma. V bistvu je to sosedova psička, tko da nobenmu ni nič jasno. Pa naša je ful imela rada male pse, se je vedno do njih obnašala tko materinsko, že ko sva hodile v šolo. Tko da nimam pojma, kaj jo je pičlo. Sva pa z mojim ugotavljala, da je mogoče to posledica tega, ker je stara 4 leta, pa ji nikol nisva pustila gone. Ne vem, bova šla med vikendom do njenega vzrejitelja, da nama svetuje, ker men se meša, ker ji ne  morem več zaupat.

Lastnik psičke je tak umirjen človek, tko da je na koncu on mene tolažil, da pač to so psi, da je bil on v otroštvu ful pogrižen, pa moj mož tud, bla, bla,.  Mah, ne vem. Najbrž bova poleg stroškov ponudila, da pomagava pri nakupu novga psa, če se bodo tko odločil, sej sploh ne vem kaj se v takem primeru nardi.Je pa res, da sta bila oba psa spuščena in v bistvu brez nadzora.

RMRM - user posted image , je pa fajn, da je vsaj lastnik psičke razumevajoč.

ja, Lana je že pravi malček,.... kakšne nasvete si pa dobila glede nošenja?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.3.2009 21:24:29   
RMRM
Kleo, tko al tko  nisem puščala Lukasa samega zunaj, na splošno vedno pravim, da pes ima kosmata ušesa, pa ni važno, kateri. Tud če kdo k nam pride, psa zapremo. Sam na kaj takega pa res nism nikol pomislila. Sej je bil tud on ful začuden, kaj ji je blo. Ker je drugače skoz pred hišo, nikoli nikamor ne gre. Edino mačke zajaga. Tko da sem tud na to pomislila, da je mislila da je maček. Sem se pa vedno ravno tega bala, kljub temu, da je kuža zavarovan. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.3.2009 21:26:14   
slovenka
Taanika - nekaj mi FB šteka nocoj, a bo zdaj user posted image Ko pridemo domov, bom zrihtala stvar. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.3.2009 21:26:54   
RMRM

RMRM - user posted image , je pa fajn, da je vsaj lastnik psičke razumevajoč.

ja, Lana je že pravi malček,.... kakšne nasvete si pa dobila glede nošenja?

Tako da ima eno nogico skrčeno, drugo pa popolnoma zravnano. Tako si potem utrjuje prsne mišice, ker jaz sem ga še vedno imela v naročju v položaju lupinice. Pri nas je to bol pomembno ker je hipoton, če se otroček normalno razvija, pa tko sam najede pravilen položaj in te sam pravilno usmerja v pravo nošenje.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?