Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:46:17
|
|
|
|
RMRM
|
vsem malčkom in malčicam za nazaj in za naprej, VSE NAJBOLJŠE za tini mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:47:14
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny dan Kje ste vse? Ura bo skoraj 12, pa sem prva danes Skratka,mi smo prejšni teden bili vsi bolni, Ema je imela vročino... zobki nam hodijo ven, sedaj jih imamo 5, pa v kratkem še 2 pričakujem,ker se že fajn vidita skozi dlesen, samo ven še nista pokukala. Plazimo se po celem stanovanju tako, da jo moram imeti skoz na očeh razen če jo dam v stajico. Izkoriščamo lepe dneve in smo veliko zunaj. Komentirala za nazaj ne bom, sem pa na hitro preletela kaj se je dogajalo. Samsa pogrešam te o, ninny, heloooo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:48:12
|
|
|
|
RMRM
|
očitno sem sama, pa bom mal monologirala , pol pa upam da se moj škratek zbudi, da greva na sonček.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:49:49
|
|
|
|
RMRM
|
slovenka, vidim te
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:01:20
|
|
|
|
RMRM
|
nič, tud jaz sem obupala, grem mal pospravt, pol pa ven na sončka, pa,pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Kako ste danes? Mi smo tko tko - Luka spi, je dans vstal ob 5.40, jaz pa tko utrujena, da je joj. Mah bo že -glavno, da je sonček. a_s - super za kapljice - glavno, da bodo nucale lunca - se potepa po sončku po moje mtinca - si za kako kavo pri stricu Botru? kleo in Tina - fajn je met obiske ja slovenka - meni ta novi megan ful ne potegne - me preveč spominja na en drug avto - prevelika kopija, če mene vprašaš in kak smeh - je moj rekel, tole bi skor lahko bi naš, sam oči nima takega naglasa RMRM - baje da bo sneg v petek, tko da bomo vidli, kako bo z najinim obiskom didlinaa - sreda je in ti si obljubila, da nas porineš na 7.del samsa - ga bo pa odprla - mislim, da ji kar priprada - kjeeeeeeeee siiiiiiiiiiiii???? sem še koga pozabila? mislim, da ne pogrešam pa: mojco, aleo, ninozwerino, tweetek, kajo08...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:05:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM slovenka, vidim te Računalnik je bil prisoten, jaz pa ne Glede megana - bom še razmislila. Sva ga hodila gledat v AH, pa ni tako majhen, zadaj se komot sedi... No, bom videla.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:09:59
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - meni ta novi megan ful ne potegne - me preveč spominja na en drug avto - prevelika kopija, če mene vprašaš in kak smeh - je moj rekel, tole bi skor lahko bi naš, sam oči nima takega naglasa Kateri ti pa potegne, nya? Ne, me res zanima. Da vse preučim... Ja, ziher vaš oči nima takega naglasa - ker mi sploh ne uporabljamo izraza oči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je trenutno tale ki ga mamo super. Če bi pa lahko zbirala novega, bi pa mela kako lepo Toyoto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny dan Kje ste vse? Ura bo skoraj 12, pa sem prva danes Skratka,mi smo prejšni teden bili vsi bolni, Ema je imela vročino... zobki nam hodijo ven, sedaj jih imamo 5, pa v kratkem še 2 pričakujem,ker se že fajn vidita skozi dlesen, samo ven še nista pokukala. Plazimo se po celem stanovanju tako, da jo moram imeti skoz na očeh razen če jo dam v stajico. Izkoriščamo lepe dneve in smo veliko zunaj. Komentirala za nazaj ne bom, sem pa na hitro preletela kaj se je dogajalo. Samsa pogrešam te o, ninny, heloooo. dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj pa spet nobene več V glavnem mi smo dobili še en zobek, tako da jih imamo 6. Smo pa prejšni teden imeli mal problemov glede hrane,ker mi ni hotela jesti tako kot bi morala, pa sem ji sedaj mal podaljšala čas med obroki,pa lepo je.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:17:07
|
|
|
|
RMRM
|
o ninny, dan. Sem se že poslovila, pa sem spet tukaj. Moj škratek še kar spi, sem bla zunaj, pa takoooooooo zelo piha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM vsem malčkom in malčicam za nazaj in za naprej, VSE NAJBOLJŠE za tini mini rojstni dan se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM o ninny, dan. Sem se že poslovila, pa sem spet tukaj. Moj škratek še kar spi, sem bla zunaj, pa takoooooooo zelo piha ja, veter je danes, upam,da se bo tekom dopoldneva nehal pihat,ker imava danes spet namen iti po Mašo peš v vrtec. Je kar fajn sprehod. Pri nas je pred eno uro vstala, sedaj se igra v stajici.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:18:47
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, mate pa že lepo število zob. Najbrž tud zaradi tega ni hotela jesti, vsaj pri nas je bilo tako, ko so zobki ven rinli. Imamo pa 3. Zgoraj samo dvojkico, spodaj pa obe enki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, možno da so bili tud zobki krivi. RMRM potem boste še kmal zgoraj še enega dobil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny dan Kje ste vse? Ura bo skoraj 12, pa sem prva danes Skratka,mi smo prejšni teden bili vsi bolni, Ema je imela vročino... zobki nam hodijo ven, sedaj jih imamo 5, pa v kratkem še 2 pričakujem,ker se že fajn vidita skozi dlesen, samo ven še nista pokukala. Plazimo se po celem stanovanju tako, da jo moram imeti skoz na očeh razen če jo dam v stajico. Izkoriščamo lepe dneve in smo veliko zunaj. Komentirala za nazaj ne bom, sem pa na hitro preletela kaj se je dogajalo. Samsa pogrešam te o, ninny, heloooo. dan o dan, dan - samo da gre na bolje, to je najbolj pomembno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:20:34
|
|
|
|
RMRM
|
kdaj imata pregled pri 9.m? Mi2 imava naslednji teden, 24.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
http://no3.kia.eu/ drgač pa koncept tegale mi je lep
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve pa 30.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nya dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 9:23:46
|
|
|
|
RMRM
|
nya - a misliš da bo res sneg , pa tako lepi sončni dnevi so že
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?