Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 14:14:59
|
|
|
|
mtinca1
|
mi smo s sistematskega pregleda. teža: 9180g (sem bila presenečena, ker je bila 4.dec. težka že 8.200 in sem bla ziher, da je že 10kg) dožina-višina: 74cm OG:44,5 dali smo kri - ni nič jokala vode pa nam ni uspelo uloviti. je bila 2xplenička mokra, v vrečki pa nič. moramo prit kdaj drugič. copatki - naj bodo čim bolj mehki (ne še ortopedski). hrana - zelenjava ipd.-naj ne dajem hippovih kašic ipd., ker se mora navadit jest kar je na mizi. nič, grem zelenjavo k u h a t!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 15:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 mi smo s sistematskega pregleda. teža: 9180g (sem bila presenečena, ker je bila 4.dec. težka že 8.200 in sem bla ziher, da je že 10kg) dožina-višina: 74cm OG:44,5 dali smo kri - ni nič jokala vode pa nam ni uspelo uloviti. je bila 2xplenička mokra, v vrečki pa nič. moramo prit kdaj drugič. copatki - naj bodo čim bolj mehki (ne še ortopedski). hrana - zelenjava ipd.-naj ne dajem hippovih kašic ipd., ker se mora navadit jest kar je na mizi. nič, grem zelenjavo k u h a t! Lana vse najboljse ,in bravo za mere,cist taprava je . O kuhanju pa raje ne bom,ker bo ze pocukran ,edino za P .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 18:21:53
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, mi smo fajn štartali z varuško. Včeraj jo je dve uri pazila, ko sva šla nakupovat, danes pa do enih, ko sem prišla iz službe. V bistvu je v tem času bila pikica komaj 2,5h budna in se je sestrična naučila za šolo več, kot ji je bilo. Malička se je zjutraj čudila, kaj je zdaj to, a jokala menda ni nič, tako da ji zgleda ni bilo prehudo. Potem sta bile pa zunaj, se igrale in malo papcale... Tako da fajn. Sem pa zjutraj v službi živčkala, kaj bo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 20:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana -
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 20:37:02
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, malo otroškega smeha za vas http://www.shrani.si/?40/A9/48WOI3rB/mov00388.mpg
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 20:48:31
|
|
|
|
mtinca1
|
hvala za čestitke! slovenka - sofija se pa zna krohotat - lepo!!! Lana pa se krohota isti zadevi samo na začetku. Npr. sem ji ploskala z rokcami in se je ful krohotala, pa spet in njej je blo spet smešno za umret. Potem pa jaz hop po fotoaparat, da posnamem, potem pa smeha pol manj, naslednjič pa že skoraj nič več. ..... zdaj se včasih smeji samo še, če ji res super ultra hitro ploskam z rokcami. sem jo pa danes posnela, ko se je igrala z račko (za kopanje). Jo je vrgla, potem pa šla do nje, jo pobrala, pa spet vrgla, jo šla iskat in spet in spet ...... pa kak met ji je prav lepo uspel.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceeer ..........vidim da debata laufa...sa lahko mal prikljucim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:38:05
|
|
|
|
Tina 28
|
haloo...a je kak dober film danes...k ni nobene tukaj. aja sorry Kleo...ti si . Slovenka...sofija se pa res fino krohota...tko se je Nejc. Fino ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Tina,kje pa ti hodis cel dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:44:05
|
|
|
|
Tina 28
|
A je to odkrita kamera
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:44:56
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem Mal mojga spremljala pr njegovih debatah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Sem Mal mojga spremljala pr njegovih debatah In,je bilo vse ok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:49:59
|
|
|
|
Tina 28
|
recimo, da me je na fajn izlet peljal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Super,bravo zate...sem mela pa tudi jaz ene super obiske.Upam da kmalu spet pridejo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:55:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj mi bomo mogli pa izlet ponovit, ker je gotiteljica skrila darilo za Nejca in zdaj ga mormo nazaj iskat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 17.3.2009 23:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Saj mi bomo mogli pa izlet ponovit, ker je gotiteljica skrila darilo za Nejca in zdaj ga mormo nazaj iskat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 0:04:21
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 hvala za čestitke! slovenka - sofija se pa zna krohotat - lepo!!! Lana pa se krohota isti zadevi samo na začetku. Npr. sem ji ploskala z rokcami in se je ful krohotala, pa spet in njej je blo spet smešno za umret. Potem pa jaz hop po fotoaparat, da posnamem, potem pa smeha pol manj, naslednjič pa že skoraj nič več. ..... zdaj se včasih smeji samo še, če ji res super ultra hitro ploskam z rokcami. sem jo pa danes posnela, ko se je igrala z račko (za kopanje). Jo je vrgla, potem pa šla do nje, jo pobrala, pa spet vrgla, jo šla iskat in spet in spet ...... pa kak met ji je prav lepo uspel. prinas je isto...vedno je prva fora najbolj smešna...pol pa ne več tolk
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 0:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,lahko noc,grem jaz,ze komaj gledam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 0:16:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Lahko noč...jaz tudi...sva mal ven iz forme. Tudi nas rukne spomladanska utrujenost. Zdaj pa v pančevo...jupi. Ostale se boste pa verjetno že petič obrnile..in lpe sanje naprej
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 7:53:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. Debate vidim laufajo na polno . Lana--- za pregled, dosežene cm, kg in g. Ja, po 7 mesecu se počasneje redijo. čeprav Lovro vseeno malo pretirava. V počasnosti pridobivanja gramov namreč. Mtinca-ja, nič., kuhat bo še naprej treba. Saj jaz Lovru dam to, kar imamo ostali. Ampak najraje je sam. Npr. danes za zajtrk: kruh, narezala sem mu hruško in jo je glodal, čaj (banano je vrgel po tleh takoj, žlički se je upiral,...)JA in seveda--dobil je železove kapljice. Hvala RMRM Nad kapljicami se ni nič zmrdoval. Slovenka--- za uspelo varstvo. Ti imaš idealno vračanje v službo. Ohranila stik med porodniško, počasi lepo nazaj. Mah super, no. Kleo---še spita z Meri? Tina--ne se izgovarjat na spomladansko utrujenost Lunca--Vau, kakšna slikca! Uživajo tvoji otroci . Mi gremo spet na sonce, saj v prihodnjih dneh napovedujejo zimo . Mora Jernej malo sladkor pokurit. V Nm po tisti poganjalček oz. nekaj podobnega še nisem šla. Bom šla v Muller v ponedeljek, ko ima Jernej kontrolo v Lj. Načrtujem, da bova šla sama in bom Lovra pustila pri tašči. Čeprav imam že sedaj slabo vest zaradi tega in bi ga kar s sabo vzela. Ampak Lovro zagotovo ne bo užival v avtu, vvozičku, med maratonskim čakanjem v bolnici,....spet ne bi mogel kobacat. Ne vem. A po drugi starni....mah, sem čudna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:06:35
|
|
|
|
slovenka
|
Dobro jutro punce, saj ne morem verjeti, da sem ob tej uri že na RR Jaz običajno zdaj še spim. Sofija še spi. Jaz sem pa budna, ker je z Elektra prišel nekaj priklopit, ker je bilo včeraj narobe... Tako zdaj. Sem bila potem pa sem se nekje v 10 minutah zbudila, malo ležala zraven pikice - zmeraj ko moj odide v službo, nekak doseže, da spi pri meni - in zdaj sem ok. Lep sončen dan, jaz imam krasen pogled skozi okno, tako lepe barve. Aja, super novica pa je, da smo dobili drug predračun za asfaltiranje za 1000 eur nižji kot prvega. Sedaj se bo pa moj pogajal s ta prvim Sicer tako nobene ni, da bi mi komentirala, pa vseeno, kako se vam zdi tale - bi me imel : http://www.renault.si/nova-vozila/osebna-vozila/novi-megane-coupe/splosna-predstavitev/
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:29:14
|
|
|
|
Taanikaa
|
oo jutro slovenka in AS (še nekrat AS ) kaj ti slovenka me nočeš imet za prjatlco na FB ..sem ti vabilo poslala ,aja pa da ti povem ,tvoje prošnje so že poslane ..hvala še enkrat ..drgač pa avto ..je lep,ni kaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:39:26
|
|
|
|
slovenka
|
taanika, plis poglej zs.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:40:24
|
|
|
|
RMRM
|
Dan vsem skupaj. Pri nas je tudi tak lep sonček, jupiiiiiiiiiiiiiiiil. AS - super da je Lovlo spreje kapljice mtinca - lepe mere ima Lana, čist taprave slovenka - lep mobil, tud znamka mi je všeč , ampak model pa meni osebno popolno neustrezen. Predvsem če boš vozila v njem, boš preklela po dolgem in počez, ker jo boš težko v avtosedež pripenjala, pa tud prostora nima pretirano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 18.3.2009 8:42:00
|
|
|
|
RMRM
|
Tina in kleo - super za izlet in obiske
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?