|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
17.3.2009 14:14:59   
mtinca1
mi smo s sistematskega pregleda.

teža: 9180g (sem bila presenečena, ker je bila 4.dec. težka že 8.200 in sem bla ziher, da je že 10kg)
dožina-višina: 74cm
OG:44,5

dali smo kri - ni nič jokala
vode pa nam ni uspelo uloviti. je bila 2xplenička mokra, v vrečki pa nič. moramo prit kdaj drugič.
copatki - naj bodo čim bolj mehki (ne še ortopedski).
hrana - zelenjava ipd.-naj ne dajem hippovih kašic ipd., ker se mora navadit jest kar je na mizi.

nič, grem zelenjavo k u h a t!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.3.2009 15:51:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

mi smo s sistematskega pregleda.

teža: 9180g (sem bila presenečena, ker je bila 4.dec. težka že 8.200 in sem bla ziher, da je že 10kg)
dožina-višina: 74cm
OG:44,5

dali smo kri - ni nič jokala
vode pa nam ni uspelo uloviti. je bila 2xplenička mokra, v vrečki pa nič. moramo prit kdaj drugič.
copatki - naj bodo čim bolj mehki (ne še ortopedski).
hrana - zelenjava ipd.-naj ne dajem hippovih kašic ipd., ker se mora navadit jest kar je na mizi.

nič, grem zelenjavo k u h a t!

Lana vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,in bravo za mere,cist taprava jeuser posted image .
O kuhanju pa raje ne bom,ker bo ze pocukranuser posted image ,edino user posted image za Puser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.3.2009 18:21:53   
slovenka
Ojla pupe,

mi smo fajn štartali z varuško. Včeraj jo je dve uri pazila, ko sva šla nakupovat, danes pa do enih, ko sem prišla iz službe. V bistvu je v tem času bila pikica komaj 2,5h budna in se je sestrična naučila za šolo več, kot ji je bilo. user posted image user posted image user posted image Malička se je zjutraj čudila, kaj je zdaj to, a jokala menda ni nič, tako da ji zgleda ni bilo prehudo. Potem sta bile pa zunaj, se igrale in malo papcale... Tako da fajn. Sem pa zjutraj v službi živčkala, kaj bo user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.3.2009 20:20:07   
Anonimen
Lana - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.3.2009 20:37:02   
slovenka
Pupe,

malo otroškega smeha za vas user posted image

http://www.shrani.si/?40/A9/48WOI3rB/mov00388.mpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.3.2009 20:48:31   
mtinca1
hvala za čestitke!

slovenka - sofija se pa zna krohotat user posted image  - lepo!!!
Lana pa se krohota isti zadevi samo na začetku. Npr. sem ji ploskala z rokcami in se je ful krohotala, pa spet in njej je blo spet smešno za umret. Potem pa jaz hop po fotoaparat, da posnamem, potem pa smeha pol manj, naslednjič pa že skoraj nič več.  ..... zdaj se včasih smeji samo še, če ji res super ultra hitro ploskam z rokcami.

sem jo pa danes posnela, ko se je igrala z račko (za kopanje). Jo je vrgla, potem pa šla do nje, jo pobrala, pa spet vrgla, jo šla iskat in spet in spet ...... pa kak met ji je prav lepo uspel.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.3.2009 23:36:02   
Anonimen
Ceeeruser posted image

..........vidim da debata laufa...sa lahko mal prikljucimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.3.2009 23:38:05   
Tina 28
haloo...a je kak dober film danes...k ni nobene tukaj.

aja sorry Kleo...ti siuser posted image .
Slovenka...sofija se pa res fino krohota...tko se je Nejc. Fino neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.3.2009 23:43:33   
Anonimen
Oj Tina,kje pa ti hodis cel danuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.3.2009 23:44:05   
Tina 28
A je to odkrita kamerauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.3.2009 23:44:56   
Tina 28
Sem Mal mojga spremljala pr njegovih debatahuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.3.2009 23:46:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Sem Mal mojga spremljala pr njegovih debatahuser posted image

In,je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.3.2009 23:49:59   
Tina 28
recimo, da me je na fajn izlet peljaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.3.2009 23:52:24   
Anonimen
Super,bravo zate...sem mela pa tudi jaz ene super obiske.Upam da kmalu spet pridejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.3.2009 23:55:49   
Tina 28
Saj mi bomo mogli pa izlet ponovit, ker je gotiteljica skrila darilo za Nejca in zdaj ga mormo nazaj iskatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.3.2009 23:59:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Saj mi bomo mogli pa izlet ponovit, ker je gotiteljica skrila darilo za Nejca in zdaj ga mormo nazaj iskatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.3.2009 0:04:21   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

hvala za čestitke!

slovenka - sofija se pa zna krohotat user posted image  - lepo!!!
Lana pa se krohota isti zadevi samo na začetku. Npr. sem ji ploskala z rokcami in se je ful krohotala, pa spet in njej je blo spet smešno za umret. Potem pa jaz hop po fotoaparat, da posnamem, potem pa smeha pol manj, naslednjič pa že skoraj nič več.  ..... zdaj se včasih smeji samo še, če ji res super ultra hitro ploskam z rokcami.

sem jo pa danes posnela, ko se je igrala z račko (za kopanje). Jo je vrgla, potem pa šla do nje, jo pobrala, pa spet vrgla, jo šla iskat in spet in spet ...... pa kak met ji je prav lepo uspel.

prinas je isto...vedno je prva fora najbolj smešna...pol pa ne več tolk

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.3.2009 0:11:16   
Anonimen
Tina,lahko noc,grem jaz,ze komaj gledamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.3.2009 0:16:09   
Tina 28
Lahko noč...jaz tudi...sva mal ven iz forme. Tudi nas rukne spomladanska utrujenost. Zdaj pa v pančevo...jupi.

Ostale se boste pa verjetno že petič obrnile..in lpe sanje naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.3.2009 7:53:55   
aleksandra silvija
Jutro.

Debate vidim laufajo na polnouser posted image .

Lana---user posted image user posted image user posted image  za pregled, dosežene cm, kg in g. Ja, po 7 mesecu se počasneje redijo. čeprav Lovro vseeno malo pretirava. V počasnosti pridobivanja gramov namreč.user posted image
Mtinca-ja, nič., kuhat bo še naprej treba. Saj jaz Lovru dam to, kar imamo ostali.  Ampak najraje je sam.
Npr. danes za zajtrk: kruh, narezala sem mu hruško in jo je glodal, čaj
(banano je vrgel po tleh takoj, žlički se je upiral,...)JA in seveda--dobil je železove kapljice. Hvala RMRMuser posted image  Nad kapljicami se ni nič zmrdoval.user posted image

Slovenka---user posted image  za uspelo varstvo. Ti imaš idealno vračanje v službo. Ohranila stik med porodniško, počasi lepo nazaj. Mah super, no.

Kleo---še spita z Meri?

Tina--ne se izgovarjat na spomladansko utrujenostuser posted image

Lunca--Vau, kakšna slikca! Uživajo tvoji otrociuser posted image user posted image user posted image .

Mi gremo spet na sonce, saj v prihodnjih dneh napovedujejo zimouser posted image .  Mora Jernej malo sladkor pokurit.

V Nm po tisti poganjalček oz. nekaj podobnega še nisem šla. Bom šla v Muller v ponedeljek, ko ima Jernej kontrolo v Lj. Načrtujem, da bova šla sama in bom Lovra pustila pri tašči. Čeprav imam že sedaj slabo vest zaradi tega in bi ga kar s sabo vzela. Ampak Lovro zagotovo ne bo užival v avtu, vvozičku, med maratonskim čakanjem v bolnici,....spet ne bi mogel kobacat. Ne vem. A po drugi starni....mah, sem čudna.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.3.2009 8:06:35   
slovenka
Dobro jutro punce,

saj ne morem verjeti, da sem ob tej uri že na RR user posted image user posted image user posted image Jaz običajno zdaj še spim. Sofija še spi. Jaz sem pa budna, ker je z Elektra prišel nekaj priklopit, ker je bilo včeraj narobe... Tako zdaj. Sem bila user posted image potem pa sem se nekje v 10 minutah zbudila, malo ležala zraven pikice - zmeraj ko moj odide v službo, nekak doseže, da spi pri meni user posted image user posted image user posted image - in zdaj sem ok. user posted image

Lep sončen dan, jaz imam krasen pogled skozi okno, tako lepe barve.

Aja, super novica pa je, da smo dobili drug predračun za asfaltiranje za 1000 eur nižji kot prvega. Sedaj se bo pa moj pogajal s ta prvim user posted image user posted image user posted image

Sicer tako nobene ni, da bi mi komentirala, pa vseeno, kako se vam zdi tale - bi me imel user posted image user posted image user posted image :

http://www.renault.si/nova-vozila/osebna-vozila/novi-megane-coupe/splosna-predstavitev/

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.3.2009 8:29:14   
Taanikaa
oo jutro slovenka in ASuser posted image  (še nekrat ASuser posted image )

kaj ti slovenka me nočeš imet za prjatlco na FBuser posted image ..sem ti vabilo poslalauser posted image ,aja pa da ti povem ,tvoje prošnje so že poslaneuser posted image ..hvala še enkratuser posted image ..drgač pa avtouser posted image user posted image user posted image ..je lep,ni kaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.3.2009 8:39:26   
slovenka
taanika, plis poglej zs. user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.3.2009 8:40:24   
RMRM
Dan vsem skupaj.

Pri nas je tudi tak lep sonček, jupiiiiiiiiiiiiiiiil.

AS - super da je Lovlo spreje kapljiceuser posted image user posted image user posted image

mtinca - lepe mere ima Lana, čist tapraveuser posted image user posted image user posted image

slovenka - lep mobil, tud znamka mi je všečuser posted image , ampak model pa meni osebno popolno neustrezen. Predvsem če boš user posted image vozila v njem, boš preklela po dolgem in počez, ker jo boš težko v avtosedež pripenjala, pa tud prostora nima pretirano.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.3.2009 8:42:00   
RMRM
Tina in kleo - super za izlet in obiske user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?