Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 20:56:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM slovenka, tvoja bejbika je tud bol pri talahkih, a jo boš ti že v stol dala, al boste še mal počakal? Mi smo sicer stol že sprobal, sam zaenkrat smo še v lupini Ja, je pri ta lahkih, samo lupinica nam več ne ustreza, ker se je zmeraj poganjala naprej, tako da smo kar po nakupu zmontirali sedež v avto in je sedela v njem. Po teži bi pa sigurno en čas še šlo, sploh sedaj, ko ne bo več v tako debelih oblačilih - edino nogice so ji ful preko visele in je z njimi 'hodila' po sedežu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 20:56:52
|
|
|
|
slovenka
|
AS, ne morem verjeti zavarovalnici - 42 otrok
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 20:57:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lovro je tudi postal zelo nemiren ponoči. Običajno se je res zbudil, se v posteljici dvignil, zajokal, popil malo mleka in zaspal. No, nocoj je bil buden od 3-eh do skoraj pol petih. Samo smejal bi se, igral. Ga ves čas nisem spustila iz postelje, se z njim nič pogovarjala. Bi ga pustila v posteljici, a me je strah, da se bo prekucnil ven. AS, ja to je tudi Sofija pogosto delala - pa tudi približno ob tej uri je bila najbolj vesela in razigrana
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 21:47:48
|
|
|
|
mtinca1
|
ojla! (po dolgem času) moj zadnji post je na strani 50 - . a sem kaj ultra ekstra zanimivega zamudila? npr. a imamo že imamo kakšno novo nosečko, na kateri stopnji so vaši - gibanje & govor, kaj kupujemo (čeveljčke, poganjalčke,.....?), ?!? ...grem prebrat zadnjih par strani.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 22:19:42
|
|
|
|
mtinca1
|
Lun & Jaka - že 9. MESECEV!!!!! čestitke nya - - da čimprej preženete virozo. a.s. - upam, da dobite čimprej pozitiven odgovor z zavarovalnice - Ela - čestitke za PRVE KORAKE !!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 8.3.2009 22:55:52
|
|
|
|
mtinca1
|
nekaj fotk... slabo vreme na naših kratkih počitnicah na rogli ni vplivalo na počutje: izboljšalo se je v petek (na dan odhoda): dobrodošla POMLAD:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 0:16:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeeeer ali mogoče dobro jutro? Mi smo še budni, ker imamo spet dela s črpalko, sladkorji, pa še lovro ima vročino in mi kar v naročju dremlje. Mtica-slikce in tvoja zimsko-pomladna Lana Lonapo, Nya--za zdravje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 0:22:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS, ne morem verjeti zavarovalnici - 42 otrok Napisali so -na ministrstvu, da je 42 otrok s sladkorno mlajših od 7 let in da potrebujejo še dodatne strokovne in ekonomske utemeljitve glede potrebe... Ta pripomoček ni na + listi, zato tak cirkus. Sicer bi sami kupili, ampak potrošni material mesečno zelo veliko nanese. Že tako zavarovalnica ne krije toliko listkov za merjenje sladkorja, kot jih pri Jerneju dejansko potrebujemo in sedaj jih moramo do začetka aprila kupovati (za 4-5 dni je 30 EUR).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 0:23:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 rmrm...... čestitke za zobike,če naya ne bo vzela omarice,jo kar k meni pripelji-ok hvala rmrm - jo bom kar vzela lunca - ti maš majstra doma ja majstra že,sam omarice nimam Kako že pravijo? Kovačeva kobila je zmeraj bosa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 0:25:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Čer, no javljam vam, da sva midva dobila v petek novega zobeka - tretje zgoraj. Zdaj pa še čakava druge, ker je zgoraj vse napeto in belo. Za vse, ki pa ste bolani pa Jeeej, nov zobek!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 7:33:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 8:19:34
|
|
|
|
babysolza
|
ojla! AS, a čaraš?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 8:53:05
|
|
|
|
lunca14
|
lovro,vse naj,naj za tvoj 9 mesec,veliko zdravja,ti želi lun
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 8:56:54
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo..........da bo čim manj stresno za vse tele pikice mtinca.........dobrodošla nazaj naya.........upam,da ste že bolje ...............več mi ne uspe napisat,držim eno vrtavko v naročju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 9:52:44
|
|
|
|
Taanikaa
|
daaan.. Lovru za obmesečnico Vsi bubani upam da ste bolje,vreme je tako,da ni za nikamor spet,mali je siten-primerno vremenu..na kratko naš opis ..malo kuham,malo sem tu...lep dan vam želim ,kljub vremenu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan Mi smo ok - bli na tehtanju, je rekla p, da sva preživela enodnevno virozico. No, danes je tud Luka veliko boljši. Upam, da tako tudi ostane . Lovro - vse naj naj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca - welcome back - in Lana je res prava princeska - polepša turoben dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:36:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dober dan Mi smo ok to je najvažnejše,super,da je trajalo samo en dan - bli na tehtanju, je rekla p, da sva preživela enodnevno virozico. No, danes je tud Luka veliko boljši. Upam, da tako tudi ostane . Lovro - vse naj naj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:38:21
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya mtinca - welcome back - in Lana je res prava princeska - polepša turoben dan ........ja res ,je ,se kar podpišem pod tole,prava prinčipeska je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:39:46
|
|
|
|
lunca14
|
anamor...........sem vedla,da je še nekdo,ki je važič,z novim zobkom.........važiči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 10:45:15
|
|
|
|
anaj22
|
hej hoj hvala za čestitke za darilo smo dobili 6 zobek vse naj naj Lovru za 9 mes. vsem ki ste bolani, da se čim perej pozdravite nimam nobenga časa, ker imam enaga plezalca doma, ki ni niti sekundo pri miru. Se je začel na noge postavlat, tko da ni nobena stvar vrna pred njim. Upam da bo kmalu spet sonček, da bomo lahko vzuni. Faj bodite, pa če mi rata bom za nazja kej prebrala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 12:02:10
|
|
|
|
lunca14
|
anaj22...........ej,jaz sem pa na tvojga včeraj čist pozabila,sem se samo pohvalila,da sami praznujemo,nate,pa.................sory.........evo za nazaj, jaka vse najboljše za tvoj dopolnjeni 9 mesec,čim več nadobudnih uric..........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 12:08:27
|
|
|
|
lonapo
|
Jutro! Ela , faca res, da takole mašira pri 8,5 mescih. Beyba sm te na Fb poklikala za prjatlco . Čestitke za nove zobke, obmesečnice As- ja pestro no, tale naša država ga res sračka. Upam, da čimprej dobite črpalko. No naše norice se zellloooo počasi razvijajo, danes ima ene tri pike več kot včeraj, je pa res da ma 38,5 vročine. Se pravi da bo pestra noč. Nejc je šel v vrtec- s težavo, pa upam da ne bo spet kakšnga virusa dam prnesu. Žiga je pa knjigo jedel, preden sem opazila je že dva robova pomalcal- baje je celuloza dobra za prebavo Kleo uživaj v Slo pa srečno pot. (verjetn sem že mal pozna)
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 9.3.2009 12:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Da me ne pozabite Na brzino.... ...pot je bila katastrofa,smo imeli nesreco na avtocesti.Verizno trcenje,4je avtomobili.Na sreco ni bilo hujsega,razen strah in zbit avto.Tamala je spala,jo je trk prebudil....sem se tolk prestrasla Imamo deveti zobek od sobote in tudi 10i bo vsak cas pokukal . Zdaj pa se pomoc..mi lahko ena razlozi pomen besede REZIDENT.Zdaj ne vem,sem rezident slo.ali nem?? AS,za zjokat.Jernej je pa tko pogumen Lonapo, Vse najboljse Lovlo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?