|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
8.3.2009 20:56:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

slovenka, tvoja bejbika je tud bol pri talahkih, a jo boš ti že v stol dala, al boste še mal počakal?

Mi smo sicer stol že sprobal, sam zaenkrat smo še v lupini

Ja, je pri ta lahkih, samo lupinica nam več ne ustreza, ker se je zmeraj poganjala naprej, tako da smo kar po nakupu zmontirali sedež v avto in je sedela v njem. Po teži bi pa sigurno en čas še šlo, sploh sedaj, ko ne bo več v tako debelih oblačilih - edino nogice so ji ful preko visele in je z njimi 'hodila' po sedežu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
8.3.2009 20:56:52   
slovenka
AS, ne morem verjeti zavarovalnici - 42 otrok user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
8.3.2009 20:57:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image
Lovro je tudi postal zelo nemiren ponoči. Običajno se je res zbudil, se v posteljici dvignil, zajokal, popil malo mleka in zaspal.
No, nocoj je bil buden od 3-eh do skoraj pol petih. Samo smejal bi se, igral.
Ga ves čas nisem spustila iz postelje, se z njim nič pogovarjala. Bi ga pustila v posteljici, a me je strah, da se bo prekucnil ven.

AS, ja to je tudi Sofija pogosto delala - pa tudi približno ob tej uri je bila najbolj vesela in razigrana user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.3.2009 21:47:48   
mtinca1
ojla! (po dolgem času)
moj zadnji post je na strani 50 - user posted image  .
a sem kaj ultra ekstra zanimivega zamudila? npr. a imamo že imamo kakšno novo nosečko, na kateri stopnji so vaši user posted image  - gibanje & govor, kaj kupujemo (čeveljčke, poganjalčke,.....?),  ?!?

...grem prebrat zadnjih par strani.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.3.2009 22:19:42   
mtinca1
Lun & Jaka - že 9. MESECEV!!!!! čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  - da čimprej preženete virozo.

a.s. - upam, da dobite čimprej pozitiven odgovor z zavarovalnice - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ela - čestitke za PRVE KORAKE !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.3.2009 22:55:52   
mtinca1
nekaj fotk...

slabo vreme na naših kratkih počitnicah na rogli ni vplivalo na počutje:
user posted image

izboljšalo se je v petek (na dan odhoda):
user posted image

dobrodošla POMLAD:
user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.3.2009 0:16:51   
aleksandra silvija
Čeeeeer ali mogoče dobro jutro?

Mi smo še budni, ker imamo spet dela s črpalko, sladkorji, pa še lovro ima vročino in mi kar v naročju dremlje.

Mtica-slikce in tvoja zimsko-pomladna Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo, Nya--za zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.3.2009 0:22:31   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

AS, ne morem verjeti zavarovalnici - 42 otrok user posted image

Napisali so -na ministrstvu, da je 42 otrok s sladkorno mlajših od 7 let in da potrebujejo še dodatne strokovne in ekonomske utemeljitve glede potrebe...

Ta pripomoček ni na + listi, zato tak cirkus. Sicer bi sami kupili, ampak potrošni material mesečno zelo veliko nanese. Že tako zavarovalnica ne krije toliko listkov za merjenje sladkorja, kot jih pri Jerneju dejansko potrebujemo in sedaj jih moramo do začetka aprila kupovati (za 4-5 dni je 30 EUR).

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.3.2009 0:23:40   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

rmrm......user posted image user posted image user posted image čestitke za zobike,če naya ne bo vzela omarice,jo kar k meni pripelji-okuser posted image

hvala rmrm - jo bom kar vzela lunca - ti maš majstra doma

ja majstra že,sam omarice nimamuser posted image user posted image user posted image

Kako že pravijo?
Kovačeva kobila je zmeraj bosa.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.3.2009 0:25:26   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Čer,

no javljam vam, da sva midva dobila v petek novega zobeka - tretje zgoraj. Zdaj pa še čakava druge, ker je zgoraj vse napeto in belo.

Za vse, ki pa ste bolani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeej, nov zobek!user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.3.2009 7:32:01   
aleksandra silvija
[/link],da vas[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE5zbtz4GkjHsJbzZlMFhX1K%252B11UfOyevSMVeM1ZEpqdJm%252FbPIh4vXr0mKB4zv1J10yPVo8M7g6ZCTISbO7kQdcz1SN3Rrruk%252Fo%253D&resulturl=Tod25wCLmE5zbtz4GkjHsJbzZlMFhX1K%252B11UfOyevSMVeM1ZEpqdJm%252FbPIh4vXr0mKB4zv1J10yPVo8M7g6ZCTISbO7kQdcz1SN3Rrruk%252Fo%253D&refurl=Tod25wCLmE5zbtz4GkjHsHRJiyZ37%252BmtD7AdnC5i0tHbW422fB3hIvVmk7PpjkkN%252FEK1PvLdMp8%253D&q=kava&contenttype=image%2Fjpeg&o=80] [link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE5cy%252FAfgKjMG2lBOP2TJf10%252Fejd5ScQi7gT4Y3lhLGqBeWwA51gOBJenaL8VwG74qhAcxvtQuWKPA%253D%253D&resulturl=Tod25wCLmE5cy%252FAfgKjMG2lBOP2TJf10%252Fejd5ScQi7gT4Y3lhLGqBeWwA51gOBJenaL8VwG74qhAcxvtQuWKPA%253D%253D&refurl=Tod25wCLmE6VX8%252F%252FdT04Bjom6nTH9%252BbAAGR62FBq4sRuWJwMMNPwM9cAErgTUSK6sbUhCXJdWNHbv8oBIbaM28Kt5H7unJoa&q=kava&contenttype=image%2Fjpeg&o=80][/link]malo zvabim na rr

Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.3.2009 7:33:11   
aleksandra silvija

Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.3.2009 8:19:34   
babysolza
ojla!

AS, a čaraš? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.3.2009 8:53:05   
lunca14
lovro,vse naj,naj za tvoj 9 mesec,veliko zdravja,ti želi lun

user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.3.2009 8:56:54   
lunca14
lonapo..........da bo čim manj stresno za vse tele pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
mtinca.........dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image
naya.........upam,da ste že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

...............več mi ne uspe napisat,držim eno vrtavko v naročjuuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.3.2009 9:52:44   
Taanikaa
daaan..

user posted image
Lovru za obmesečnicouser posted image

Vsi bubani upam da ste bolje,vreme je tako,da ni za nikamor spet,mali je siten-primerno vremenu..na kratko naš opisuser posted image ..malo kuham,malo sem tu...lep dan vam želim ,kljub vremenu

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.3.2009 10:20:27   
Anonimen
Dober dan

Mi smo ok - bli na tehtanju, je rekla p, da sva preživela enodnevno virozico. No, danes je tud Luka veliko boljši. Upam, da tako tudi ostane user posted image .

Lovro - vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.3.2009 10:21:17   
Anonimen
mtinca - welcome back - in Lana je res prava princeska - polepša turoben dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.3.2009 10:36:58   
lunca14
user posted image user posted image user posted image

Dober dan

Mi smo okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je najvažnejše,super,da je trajalo samo en danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - bli na tehtanju, je rekla p, da sva preživela enodnevno virozico. No, danes je tud Luka veliko boljši. Upam, da tako tudi ostane user posted image .

Lovro - vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.3.2009 10:38:21   
lunca14

mtinca - welcome back - in Lana je res prava princeska - polepša turoben dan

........ja res ,je ,se kar podpišem pod tole,prava prinčipeska jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.3.2009 10:39:46   
lunca14
anamor...........sem vedla,da je še nekdo,ki je važič,z novim zobkom.........važičiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.3.2009 10:45:15   
anaj22
hej hoj

hvala za čestitke za darilo smo dobili 6 zobek

vse naj naj Lovru za 9 mes. user posted image user posted image
vsem ki ste bolani, da se čim perej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nimam nobenga časa, ker imam enaga plezalca doma, ki ni niti sekundo pri miru. Se je začel na noge postavlat, tko da ni nobena stvar vrna pred njim.
Upam da bo kmalu spet sonček, da bomo lahko vzuni.
Faj bodite, pa če mi rata bom za nazja kej prebrala

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.3.2009 12:02:10   
lunca14
anaj22...........ej,jaz sem pa na tvojga včeraj čist pozabila,sem se samo pohvalila,da sami praznujemo,nate,pa.................sory.........evo za nazaj,

jaka vse najboljše za tvoj dopolnjeni 9 mesec,čim več nadobudnih uric..........

user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.3.2009 12:08:27   
lonapo
Jutro!

Elauser posted image user posted image user posted image user posted image , faca res, da takole mašira pri 8,5 mescih. Beyba sm te na Fb poklikala za prjatlcouser posted image .

Čestitke za nove zobke, obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

As- ja pestro no, tale naša država ga res sračka. Upam, da čimprej dobite črpalko.

No naše norice se zellloooo počasi razvijajo, danes ima ene tri pike več kot včeraj, je pa res da ma 38,5 vročine. Se pravi da bo pestra noč.
Nejc je šel v vrtec- s težavo, pa upam da ne bo spet kakšnga virusa dam prnesu.

Žiga je pa knjigo jedel, preden sem opazila je že dva robova pomalcal- baje je celuloza dobra za prebavouser posted image

Kleo uživaj v Slo pa srečno pot. (verjetn sem že mal pozna)

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.3.2009 12:44:42   
Anonimen
Ojlauser posted image

Da me ne pozabiteuser posted image

Na brzino....
...pot je bila katastrofa,smo imeli nesreco na avtocesti.Verizno trcenje,4je avtomobili.Na sreco ni bilo hujsega,razen strah in zbit avto.Tamala je spala,jo je trk prebudil....sem se tolk prestraslauser posted image

Imamo deveti zobek od sobote in tudi 10i bo vsak cas pokukaluser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se pomoc..mi lahko ena razlozi pomen besede REZIDENT.Zdaj ne vem,sem rezident slo.ali nem??

AS,za zjokat.Jernej je pa tko pogumenuser posted image user posted image user posted image
Lonapo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse najboljse Lovlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?